31 Augusti 2012

Hejsan! Har precis kommit hem från skolan, dagen har varit superbra! Hoppas att ni haft en lika bra dag som jag! Började dagen med lite historia, först fick vi lyssna på våran lärare men efter det blev det lite film-tittning. Lite senare hade vi våran första pskykologi-lektion med samma lärare, längtar redan efter nästa, det är nog helt ärligt talat mitt favorit ämne 
 
Tycker att det är hur intressant som helst att få lära sig saker som man inte hade någon aning om, hur vi beter oss och varför man beter sig just så, hur allt fungerar helt enkelt! 
 
Efter det hade vi engelska (min första lektion, missade ju förra som egentligen skulle varit våran första) där fortsatte vi med diagnos, när man var klar med det fick man rätta den förra delen och efter det fick man skriva lite om sig själv och sitt stjärntecken (mitt är alltså jungfru).
 
Äntligen är det fredag, men när jag tänker efter har jag inte längtat, men det blir skönt med lite uppladdning innan den nya veckan, sovmorgon på måndag och tisdag om inget ändras, så då gör det inget om man försover sig lite ;) 
 
Nu hade jag väl tänkt att ta det lite lugnt, lyssna på musik, kanske läsa lite senare och göra lite läxor ytterligare lite senare, det är ju ändå fredag! Känner mig så himla glad! Ni får ha det underbart så hörs vi senare! ♥ Passar även på att be om ursäkt för mitt dåliga uppdaterande 


Dyngsurt hemkommen

Hej på er! Kom hem från skolan för ett tag sedan, slutade egentligen 11:55 men var såklart tvungen att vänta på bussen som går 14:25, så det är ett tags väntan på torsdagarna. Har precis tagit en varm dusch, passade även på att lägga håret i inpackning efteråt. Kände att det behövdes efter allt det kalla regnet,skulle inte förvåna mig om jag blev förkyld imorgon.. Men så klart går jag till skolan ändå som alltid 
 
Annars har väl dagen varit.. ja, jag vet inte riktigt, sådär? På idrotten höll vi på med "crossrunning", det är väl bra träning och så, men det blir ju lite jobbigt om man ska hålla på med det i en och en halv timme. I slutet kände jag mig så dålig, jag var spyfärdig.. jag förstår inte vad som händer, senare i omklädningsrummet höll jag på att falla baklänges, allt blev suddigt och jag kunde inte kontrollera någonting, det läskigaste jag varit med om kan jag helt ärligt säga.
 
Sen har det väl inte varit så mycket mer.. nej jag orkar inte mer, jag orkar inte längre, helt tvärtom, allt..  Aja, men nu hade jag i alla fall tänkt att äta lite, har bara ätit lite sopa (som var dagens skolmat) på hela dagen, antagligen var det därför det blev så konstigt efter idrotten. Men ni får ha det bra! 


Matte-plugg

Tjo! Hur har ni haft det? Som vanligt hoppas jag på det bästa. Just nu känner jag mig faktiskt ganska glad, har känt mig rätt låg under dagen men nu är det i alla fall rätt okej.
 
Började dagen med religion tillsammans med ett par 2:or, sedan svenska med naturvetenskaparna (NA1), efter det samhällskunskap fortfarande tillsammans med naturvetenskaparna och slutligen historia med min allderless egna klass, den har dock blivit mycket större än när vi började, flera har kommit tillbaka av olika anledningar.
 
Hur har ni spenderat eran dag då? Själv har jag ah som sagt varit i skolan fram till fyra, men nu under hela eftermiddagen/kvällen har jag suttit och pluggat matte, kan glatt säga att ytterligare fler saker fastnat! Tycker det är riktigt kul med matte när man förstår och ser fram emot morgondagen med matte från 08:30-10:00 och därefter idrott från 10:25-11:55, älskar ju idrott också! ♥
 
Nu hade jag tänkt att hoppa in i duschen och sedan om ett litet tag lägga mig, vill vara så pigg som möjligt imorgon, då jag har dessa underbara lektioner! Bara dagen blir lika bra då.. Ni får i alla fall ha en fortsatt underbar kväll! 

New stuff from yesterday

Hej på er! Har precis varit inne i duschen och det var verkligen den skönaste duschen på länge, pappa fixade varmvattnet lagom till min födelsedag. Insåg hur mycket jag älskar att duscha, i varmt vatten!  ♥ 
 
Nu tänkte jag lägga upp lite bilder åt er, ni fick ju inte se något igår så då blir det självklart idag ♥


Haha är ju inte så mycket för rosa, men det var ju i alla fall väldigt gulligt! Annars så lyssnar jag bara på musik, läser svenska-läxan igen för säkerhetens skull. Men nu får ni ha en underbar dag! Bättre bilder på mig kommer säkert när jag kommer hem ♥

Happy-b for me

Hej på er! Hoppas ni haft det underbart och bra! ♥ Dagen har varit helt okej, fixade så att jag inte längre låg efter, gjorde bland annat ett test som de hållt på med under gårdagen, det var rätt så lätt men lite för mycket frågor om ni frågar mig.
 
Har fått massor med gratulationer från vänner och från er! Det tackar jag verkligen för ♥ Började morgonen med tårta och den slutade med tacos och presenter, bland annat en "hungerspelen" bok och skrivbok, luktljus, pengar och lite blandat från Bankok, pratar så klart om Fokis allderless egna Fokiwa! De har hur mycket gulligt som helst där ♥
 
Blev tyvärr ingen systemkamera, trådlösahörlurar eller biljett till Justin bieber som jag så gärna ville ha, men kanske nästa gång? Är både tacksam och glad över det jag fick ♥
 
Hur mycket jag önskar att jag inte behövde, hur mycket jag än tjatar om att det är min födelsedag och att jag inte orkar plugga så måste jag nog tyvärr göra det ändå, har en mattebok som väntar tillsammans med en svenskabok. Men det går bra ändå, tyckte ju ändå att matte-lektionen var rolig ♥
 
Bilder på grejerna kommer så småning om, kanske imorgon eller så för nu måste jag skynda mig med att bli klar med ett par sidor, om jag inte hinner läsa svenskan idag så får jag göra det imorgon på morgonen innan jag sticker med bussen och efter att jag blivit klar ♥ Godnatt och sovgott! ♥

28 Augusti 2012

Godmorgon på er! Hur har ni sovit? Gott hoppas jag! Jahapp, då var det min födelsedag, sexon små år sedan jag föddes på ett av sjukhusen i Göteborg. Tiden åren går fort när man har roligt 
 
Än är jag fortfarande den enda som är vaken här hemma, man kan väl säga att jag är lite halvklar sådär, men det måste jag ta tag i. Idag är det även skolfoto, men jag tänker klä mig i det som känns bäst och det jag gillar mest, som jag alltid gör.
 
Dagen då man inte känner sig som en i mängden, att man faktiskt är lite speciell. Men vi hörs senare! 

Sista timmarna som 15 år


Home sweet home

Har precis kommit hem från Lindesberg och sjukhuset, blev inga prover, inte en enda spruta och jag som rustat upp mig och var så redo jag kunde bli. Vi åkte till Lindesberg för att prata, det känns ju väldigt skönt. De tyckte att det inte skulle hjälpa om man tog prover eftersom att jag redan visste åtminstånde ungefär vad jag inte tålde och tålde. 
 
Men det jag ville var att testa mig i fall att något av mina allergier hade gått över och se om det kanske hade uppkommit något mer, för jag vågar ju inte prova och se själv, så det är lite jobbigt att det inte blev någon utredning. Blev istället ditkallad om 15 månader, för att kolla till det igen.
Annars har väl dagen varit rätt okej, känns inte alls bra att ha missat en hel dag, för första gången från sexan fram till vart jag är idag, känner mig hemsk. Men imorgon åker jag med den tidiga bussen för att hinna prata med lärarna som jag skulle haft lektion med idag.
 
Fråga om vad de gjorde och vad jag ska göra för att hinna ikapp, om jag är snabb kan jag ju också hinna att göra det innan jag börjar skolan. Sen när klockan blir tio, ska jag till biblan för att köpa kolegiblock, måste även ha med mig en linjal hemifrån och en sax för att kunna öppna miniräknaren som ligger i mitt skåp. Spelar ingen roll om det är min födelsedag imorgon, känner att skolan är viktigare..
 
Men först, idag hade jag tänkt att göra klart matte-läxan, har någon sida kvar att göra, sen måste jag också bli klar med min spanska-läxa för att sedan kunna komma igång innan imorgon. Vill absolut inte ligga efter i något.. Men ni får ha en fortsatt underbar dag! 

Snabb uppdatering

Har precis blivit klar och sitter just nu i en varm munktröja, nu är det bara att vänta till bussen ska gå och det är ju ett bra tag kvar, den till Lindesberg går 08:10, så ungefär en timmes väntan.
 
Just nu sitter jag bara och lyssnar på musik, för ett litet tag sedan var det "Olly Murs" som gällde, men i nuläget kände jag mer för "Hollywood undead", funkar lika bra det 
 
När jag kommer hem har jag rätt mycket att fixa inför imorgon, då hade jag tänkt att fixa med spanska-läxan som vi egentligen skulle göra under lektionen jag kommer missa, sen hade jag också tänkt att göra klart matte-läxan och bara för att jag ändå kommer hålla på tänkte jag att det inte kunde skada att läsa igenom svenska-läxan igen.
 
Sen på tisdag-morgon får jag leta upp lärarna och prata med de, för att undvika att hamna efter och så att jag vet var jag ska göra inför nästa lektion. Men ni får ha en underbar dag! 

Dagen spenderas på Lindesbergs sjukhus

Godmorgon! Har ni sovit gott? Vi får hoppas på det. Idag blev det upp tidigt eftersom att jag ska till sjukhuset i Lindesberg tillsammans med pappa. Känner verkligen inte för att missa en hel skoldag, har aldrig gjort det från sexan fram till vart jag är idag, så det känns inte alls bra..
 
Sitter just nu och lyssnar på musik, tänker rätt mycket på hur jag kommer att få göra eftersom att jag inte vill hamna efter på något sätt, känner mig stressad och har lite panik..
 
Men nu borde jag göra mig klar, ni får ha en bra dag till skillnad från hur jag kommer att ha det.. Vi hörs mer sen när jag kommer hem, ha i alla fall en underbar dag! 

26 Augusti 2012

Förlåt för att det varit så dåligt uppdaterande av mig, ber verkligen om ursäkt. Har kännt mig lite hängig sen igår och har därför inte riktigt orkat. 
 
Imorgon blir det ingen skola för mig, ska istället till sjukhuset i Lindesberg, där ska jag ju kolla upp alla mina allergier, har aldrig gjort en ordentlig utredning så det kommer ju att bli skönt även om jag önskar att det inte blivit på en skoldag, speciellt nu när jag precis börjat, vill verkligen inte hamna efter. Har i alla fall tagit kontakt med min klassföreståndare om det.
 
Den skulle egentligen blivit av under nian men de hade fullt upp då, så datumet blev satt den 27/08, en dag innan min födelsedag, så det blir ju roligt. Säkert många sprutor och sånt, de vet precis vad jag gillar..
(Mobilbilder från igår, bara för att jag gillar den för mycket)
Imorgon skulle det kanske också börja fler personer i min klass, så det blir ju roligt att jag inte vet om vilka det blir om det nu blir några förren på tidag, eftersom att jag antagligen inte kommer hinna tillbaka innan vi slutat för dagen.
 
Nu hade jag tänkt att hoppa in i duschen, som faktiskt nästan är fixad, så vattnet är fortfarande kallt, alltså ska jag först iväg och värma lite vatten innan jag "hoppar" in i duschen. Sen efteråt hade jag tänkt att ha i hårinpackning för att det ska bli lite bättre än vad det redan är.
 
Efter det blir det nog mera musik som under dagen, samt lite pluggning. Det kommer säkert något mer inlägg idag, men ni får ha det superbra så länge! ♥

Yr som aldrig förr

Kom hem för ett bra tag sedan, dagen  har varit super! Vi gick mest runt och sånt, men på slutet åkte Karin och jag en av karusellerna, kan säga att det var den värsta jag åkt. Brukar aldrig bli yr, illamående, spyfärdig eller huvudvärk. Brukar inte heller hålla för ögonen och få ångest när den startat.
 
Men någon gång är ju alltid den första och den gången för mig var idag. Jag som älskar vilda grejer.. jag fick nästan panik på den här och det var inte skönt, mår fortfarande illa och är fortfarande lite yr. Men om ett tag ska jag lägga mig så det lägger väl sig förhoppningsvis till imorgon. Men dagen har trots allt varit toppen! 
 
Imorgon hade jag tänkt att gå upp tidigt, kolla igenom läxorna och lite annat. Hade egentligen tänkt att fixa kolegiblock till skolan då också men eftersom att bokhandeln inte har öppet på söndagar får jag ta det på måndags morgonen, hr ju ändå sovmorgon till 10:25, biblioteket öppnar 10:00 prick.
 
Vet inte hur det blir med sjukhusbesöket i Lindesberg, förhoppningsvis blir det av utan några större problem, men jag gillar ju inte att missa saker, speciellt inte nu även om det här besöket är rätt viktigt, det är ju därför jag gått till skolan varje dag sedan jag började sexan, förutom när jag haft uppvisning eller tandläkarbesök.
 
Men nu orkar jag inte så mycket mer, om det är något jag glömt tar jag det imorgon. Ni får ha en underbar lördagskväll! 

Me and my ring ♥

Har precis blivit klar, har dock inte ätit frukost än, är lite osäker på hur jag gör med den. Annars sitter jag bara och lyssnar på riktigt bra musik 
Om en liten stund hade jag tänkt att gå och ta ut pengar eftersom att det är det smartaste när det gäller marknad, då är kortet inte så smidigt längre. Sen är det bara att vänta på att klockan blir ett, hoppas ni får en riktigt bra dag! 

Heldag med Karin och Lovisa ♥

Godmorgon! Sitter här i min mysiga ko "one pece" som jag köpte när jag var i London med min konfirmationsgrupp och ska snart börja göra mig iordning. Idag gick jag upp runt sju men har mest bara suttit still här vid datorn än så länge, har fortfarande lite träningsvärk efter igår. En hemsk känsla att gå runt just nu.
Idag blir det Nora-marken med Karin och Lovisa, så det ser jag fram emot, vi kommer hem igen vid 9-10 tiden så det kommer bli kul! Förhoppningsvis blir det lite karuseller i alla fall, men även om det inte skulle bli det skulle det ändå bli hur bra som helst! 
 
Och imorgon måste jag köpa kolegiblock till skolan och lite annat, samt att göra det sista jag har kvar i läxorna. På måndag blir det förmodligen till sjukhuset i Lindesberg, har ju en tid där klockan ett, men har ingen större lust att missa skolan nu när den precis börjat. Sedan på Tisdag fyller jag sexton små år 
 
Men nu måste jag se till att bli klar, ni får ha en underbar dag! 

24 Augusti 2012

Kom hem för ett par timmar sedan, har hunnit äta lite och slöa framför tv'n också. Idag har dagen varit superbra! Många klasser och många tävlingar, på vissa av de gick det rätt bra för oss men på de flesta gick det inte lika bra. Det var endå väldigt roligt! Har dock en förjävlig träningsvärk nu efteråt och känner inte för att göra någonting annat än att bara ligga still.
 
Tror inte att vi vinner men huvudsaken är ju som sagt att man har roligt och det hade vi, fick prova en massa nya saker som jag aldrig tidigare gjort, det var rätt mycket blandat. Nu på eftermiddagen har det regnat väldigt mycket, det har även åskat så det känns skönt att jag kom hem precis innan det började. Min bror hade tyvärr inte lika mycket tur..
 
Jag kommer säkert att slänga in något till inlägg, ett lite mer ordentligt också, så vi hörs senare under dagen! Ha det bra så länge! 

Tävlings dag med klassen ♥

Godmorgon på er! Hur har ni sovit idag då? Som vanligt hoppas jag på bra! Jag har i alla fall sovit bättre än någonsin, tror faktiskt aldrig att jag varit såhär pigg och glad! Det känns underbart! Det har nog inte hänt på de här senaste åren, det var en ny känsla att man faktiskt kunde vara så här glad och ja..glad! 
 
Jag är nästan helt klar, har ätit och klätt på mig. Idag har jag tävling med klassen, så det ser jag fram emot riktigt mycket! Ska även försöka att göra mina bästa försök under tävlingens gång!
 
Det blir inga bilder nu på morgonen har inte hunnit och kommer inteatt göra det nu heller, eftersom att klockan är så nära åtta, men vi hörs när jag kommer hem! Hoppas ni får en underbar dag! 

23 Augusti 2012

Kom hem för ungefär en timme sedan, dagen har varit kort och åtmintone rätt lugn. Det började med att bussen som vi skulle med aldrig kom, den hade vad jag nyligen fick reda på, vält på vägen från karlskoga. Busschaffören hade mått illa och svimmat, nu ligger två jag känner på sjukhuset men de blev inte för skadade som tur var.
 
Den beställda bussen kom någongång vid kvart-tjugo över åtta om jag kommer ihåg rätt, sen blev vi också lite sena till våran första lektion men som tur var missade vi inte någonting. Efter det hade vi idrott där vi först pratade och sedan körde lite olika men roliga sammarbetslekar. Tror ändå att jag kanske skulle gilla att ha fler idrottslektioner, gillar ju verkligen idrott även om det ibland är lite tufft och klurigt 
 
Medan jag och Mina väntade på bussen så gick vi till biblioteket eftersom att hon behövde låna med sig lite böcker, hon började i våran klass idag, egentligen skulle hon ha gått i kristinehamn men sen ändrade hon sig, så nu är det bara en liten bok som saknas, den var slut så vi ska säga till våran lärare i det ämnet.
 
Sen fick jag vänta helt själv ett tag, min buss skulle komma fem i halv tre och hennes kom runt ett, men det gick bra, har ju fått vänta själv rätt ofta så det klarade jag av, lever fortfarande. Passade även på att göra en av läxorna vi fått men ska kolla igenom igen snart. Efter det hade jag tänkt att göra de andra två.
 
Imorgon blir det inga lektioner! Då ska istället ha lite tävlingar, klassen är en grupp och den här gången ska vi ligga bra till, förhoppningsvis.. gick ju inte förra gången så vi får se hur det går imorgon. Men jag tror att det kommer bli rätt kul ändå! Sen är det ju med min lilla klass också, då blir allt roligare! 
 
Men nu måste jag komma igång lite, ååh jag känner mig så överväldigt glad! Det är lite läxor och de är inte särskillt jobbiga heller, jag vet ju att saker och ting kommer bli svårare sen så jag tänker ta ut min glädje ett tag! ♥ Jag vet också att mitt liv inte är perfekt, men just nu känns det åtminstone lite bra.. ♥ Ha en fortsatt bra dag! 

Snabbis!

Godmorgon! Hur har ni sovit? Gott hoppas jag verkligen. Idag så får jag köra på en snabbis, vaknade runt sex och var så trött som man kan bli, släpade mig ändå ur sängen för jag vet ju att jag inte kan ligga kvar där, måste ju till skolan och för att kunna gå till skolan så måste jag göra mig klar, för att kunna göra mig klar måste jag ha tid.
 
Nu då? Idag har jag som sagt matte och sedan idrott, matten håller på mellan 08:30-10:00 och idrotten mellan 10:25-11:55. Och jag hoppas att det går bra idag, eller bättre än igår och så. Men nu måste jag bli klar annars kommer jag att missa bussen och det vill jag verkligen inte, ha en underbar dag! 

Degig onsdag

Kom hem för ett tag sedan, slutade lite tidigare än vad vi skulle, egentligen skulle vi slutat tio i fyra men det gick lika bra, kände mig redan trött. Det har spöregnade utomhus så nästan alla i klassen stannade kvar och körde lite rundpingis i stället. Men det kom en tid då vi som skulle med bussen var tvugna att gå ut i det. Visst jag gillar ju regn och så men inte just i det där sammanhanget, när man står och väntar på en buss i tunna kläder.
Dagen har gått rätt långsamt, har fått lov att gå och byta böcker i biblioteket två gånger på grund av att vi tagit fel bok för ämnet när vi var där och hämtade allt, men nu tror jag att det är rätt, inga fler byten. Men något annat som måste göras är att fixa skrivhäften, hade knappt pengar med mig till ett kolegiblock, jag hade tre kronor mindre med mig än vad jag behövde så jag fick låna av Rahma (Rahmatillah), ska såklart ge tillbaka det till henne imorgon 
 
Nu har jag i alla fall ett skrivblock av åtta nödvändiga, hade först tänkt att designa egna men eftersom att det är lite med tid får det bli någon annan gång. Har i alla fall tänkt att ha tre svarta till alla språken (svenska, engelska och spanska), vitt till alla andra förutom matten (samhällskunskapen, religionskunskapen, historia och psykologi) och ett fint räkneblock till matten, så att jag får lite ordning. Sen måste jag också markera de med ämnet så att jag inte skulle råka ta fel senare.
 
Imorgon är det torsdag och vi har bara två lektioner, slutar fem i tolv och den närmaste bussen går vid halv tre, om vi skulle få gå några minuter tidigare skulle vi hinna med bussen som går några minuter i tolv. Men det är inget alternativ. 
 
Imorgon har vi först matte och sedan idrott, längtar efter idrotten efter som att det nästan bara är det jag är okej på nu för tiden, känner mig som sagt usel på spanskan, råkade säga fel och har glömt bort väldigt mycket, spelar ingen roll om jag pratar portugisiska här hemma.. känner mig usel ändå, även om jag vet att jag är otroligt bra på det. Vi har ju inte bild/musik heller så det känns ju..
 
Sen fick vi en till liten läxa idag men kunde inte ta med den eftersom att det regnade så häftigt, vi skulle läsa ett kapitel i religionkunskapen som jag faktiskt har tillsammans med en av min storebrors bästisars klass, efter som att de bara är fyra stycken. Bad även om hjälp att hitta dit i början, kan ju inte skolan helt än, tar ju lite tid det också förutom att vänja sig med allt annat nytt.
 
Men nu måste jag avrunda lite på grund av att jag måste packa idrottskläder till imorgon, skulle nog inte bli så kul om jag glömde att göra det. Men vi hörs så klart senare ikväll. Ha det bra så länge! 

22 Augusti 2012

Godmorgon! Är rädd för att jag inte kommer hinna säga så mycket nu på morgonen, vaknade runt klockan sex och känner mig därför lite stressad, vill helst gå upp vid fem för att verkligen känna att jag har tid på mig, men idag orkade jag verkligen inte, är fortfarande väldigt trött och hoppas att det inte blir värre i skolan.
 
Är i alla fall nästan helt klar, måste fixa håret, äta lite och sedan lägga ner lite i mina fickor, men jag vill helst vara klar före halv, så att jag sedan kan ta det lite lugnt till klockan blir kvart i.
 
Idag börjar vi halv nio för första gången på hela veckan och lektionen vi börjar med är religionkunskap fram till 09:55. Efter det har vi en kortare rast och börjar nästa lektion som är svenska 10:25-12:05. Sen har vi samhällskunskap från 12:45-14:15 och sist men inte minst historia från 14:30-15:50.
 
Onsdagarna har flest lektioner, fyra stycken, men om det är roligt så går det nog bra. Annars har alla dagarna förutom torsdag som har två lektioner, tre stycken. Men nu måste jag verkligen bli klar, hinner inte att lägga in bilder och sånt nu men säkert när jag kommer hem igen. Tar troligen 16:05 bussen hem, men kan ju aldrig vara säker. Ni får som vanligt ha en underbar dag! 

Mobilbilder från dagen

Har som sagt kommit hem från skolan för ett tag sedan, tänkte att det kanske skulle bli lite för mycket i ett inlägg så jag körde på med två i stället, delar in det. Idag har det varit ett riktigt skönt väder, svalt och sedan soligt men ibland lite då och då kom molnen fram.
Nu hade jag tänkt att äta lite, har ju inte hunnit göra det än, satte mig direkt och skrev så att jag åtminstonne skulle ha det gjort, då känns det alltid lite bättre. Sen finns det ju alltid saker att göra så det ska jag ta hand om.
 
Tittade förresten på "the pirates of the caribbean - död mans kista" riktigt bra film det där, en som jag definitivt skulle rekomendera för er andra som jag som inte sett den tidigare, ibland händer det att man är lite långsam.
 
Just det, lyckas alltid glömma bort det, men om precis en vecka alltså den 28:e Augusti fyller jag sexon hela år, längtar inte jättemycket men lite gör jag nog allt, den enda dagen på året som man känner sig lite speciell. Personer tjatar om att alla är både unika och speciella på sitt egna sätt vilket är sant men ändå kan man inte alltid hjälpa att man känner sig som en i mängden.

Läxa redan andra dagen

Har precis kommit hem från skolan, vi fick sluta lite tidigare eftersom att det bara är andra dagen, så vi slutade runt en timme tidigare, egentligen skulle vi slutat klockan 4 prick, det om det hade varit en riktig skoldag.
 
Dagen har varit väldigt bra, rolig och så, vi har fått mera papper med oss hem med information och sånt. Vi började ju med matte där gjorde vi ett test för att kolla ungefär vart vi låg, hade lite hjärnsläpp men annars gick det nog ganska bra i alla fall, försökte i alla fall på alla frågorna.
 
Efter det hade vi en lång, väldigt lång rast och fortsatte sedan med B-språk, spanska för min del. Det gick väl sådär, kände mig usel och hade glömt bort väldigt mycket under sommarlovet, men ska försöka få fram allt igen så att jag ligger bra till!
 
Vi fick skriva en presentation om oss själva som vi sedan lämnade in och lite senare hämta spanska-boken på biblioteket. Fick även en liten läxa till nästa måndag, att ta med en bild på något som har med sig själv att göra, som man ska presentera på spanska.
 
Hämtade resten av böckerna på morgonen, det var riktigt tungt kan jag säga, gå runt med en stor hög med böcker i famnen, inte det lättaste och dessutom när alla böcker var ganska tjocka också. Man kunde se det som träning för att bygga upp muskler.
 
Sista lektionen var samhällskunskap, det hade vi tillsammans med nio stycken andra nämligen naturvetenskaparna och kommer också att ha det så i fortsättningen, alltså blir vi arton tillsammans vilket nästan är lite förmycket, men det är ändå kul eftersom att jag redan känner alla de, sen att det var fler från min älskade gamla klass.

21 Augusti 2012

Godmorgon! Vaknade till ett spöregn som fick mig att må toppen! Men nu har det redan slutat, det var i alla fall runt 5-6. Är helt färdig förutom att jag inte ätit något än, men idag så orkar jag inte mixa ihop något, så det får bli att äta det som det är.
 
Idag har vi visst vanlig dag, även om det stod att det skulle vara lärakänna vecka, eller vad man nu ska säga. Så nu är jag i alla fall lite nervös för hur det kommer gå, som tur är har vi inte så många lektioner just idag. 
 
Vi börjar med matte från 10:25-11:50, sedan B-språk från 12:50-14:15 och sist men inte minst samhällskunsap från 14:25-16:00 och efter det slutar vi. Så det är en ganska slapp dag i alla fall.
 
Sen nu på morgonen så ska ju jag och mina kompisar gå och fixa böckerna, idag tar jag även med mig ett lås till skåpet jag paxat så att jag ska kunna använda det, tar även med mig en påfylld lapp som jag ska lämna till skolsköterskan, handlar om vaccination mot HPV. Så det blir super kul för mig som inte alls gillar sprutor!
 
Men nu måste jag få något i mig, sedan går jag som vanligt om ungefär en timme eller så, ni får ha en underbar dag! Och för mig hoppas jag att det blir lika kul som igår! ♥

Nybliven första-ringare

Säg hej till en nybliven första-ringare! Dagen har varit bra, väldigt rolig och så. Vi fick gå på en liten rundtur i själva skolan och hälsa på lite hos andra klasser för att se lite hur det är.
 
Sen gick vi på tipsprommenad, var visst en tradition så självklart skulle vi med. Vi hade raster lite här och var, sen spelade nästan alla 1:or och 2:or från Pihlskolan kubb, man fick möta varandra och så.. kan inte säga att vi (min klass) var den bästa, vi vann en gång och förlorade resten, själv slog jag bara ner en gång, missade resten.. 
 
Klassen blev förresten helt okej, känner igen alla från innan, är redan kompis med vissa och har aldrig ens pratat med andra. Det är i alla fall 9 elever i klassen inräknat med mig, 7 tjejer och 2 killar. Men det skulle ju så klart varit roligare om det varit lite jämnare mellan antalen. Ändå tror jag att det här kommer bli bra, gruppen är liten och då vågar man lite mer 
(Bild på mitt schema)
Imorgon ska jag och mina vänner gå och fixa böcker runt tio, man lånar alla läroböcker på biblioteket i Hällefors, sen är det bara att hålla ordning på de tills de ska lämnas in i slutet av terminen. Kommer ju med den vanliga bussen vid åtta och kommer fram tjugo över åtta, medan våran första lektion börjar 10:25, just imorgon börjar vi med matte.
 
Nu hade jag tänkt att äta lite, fylla i en lapp jag ska ha med mig samt lägga fram saker till imorgon, sedan blir det väl bara att ta det lugnt och njuta, säkert med bra musik vid datorn, men ni får ha en fortsatt bra dag! 

Back to school!

Godmorgon! efter ett helt sommarlov och lite längtan börjar jag äntligen skolan igen, men nu börjar jag i stället på Gymnasium, jag vet inte alls hur det kommer bli och jag vet inte alls hur det kommer vara, alltså vet jag ingenting om någonting.
 
Är i alla fall nästan helt klar, ska bara fixa håret. Har även ätit lite frukost, eller frukost och frukost, jag mixade ihop lite frukter till en haha, hälsosam drink, riktigt god var den kan jag ju säga. Den innehöll i alla fall några få vindruvor, ett päron, ett granatäpple, två liches och en passionsfrukt 
 
Mår nu prima, förutom nervositeten som inte verkar vilja släppa, alltså allt på en gång, snart ska jag sticka och ta åtta bussen som vanligt men ingenting är som vanligt, åka samma vanliga väg som jag gjort under 4 hela år men nu är allt som nytt igen. Men ni får ha en toppen dag! 

Nytt från Örebro ♥

Här kommer bilderna på mina nya skor och sedan det andra jag fick med mig därifrån, inte alls mycket men väldigt nöjd med det ändå Fick ta två storlekar större på skorna för att just de där skorna skulle sitta bra, men ibland blir det ju så 
Förutom skor så köpte jag lite nya strumpor samt en munkjacka/luvtröja med matchande mjukisbyxor på Cubus. Super sköna var de och helt klart värda att köpa Mer än så var det inte men som sagt, jag blev nöjd!
 
Nu måste jag fixa lite inför imorgon, första skoldagen och jag vet inte alls vad som händer, tänker i alla fall förbereda mig så gott det går! Kan helt ärligt säga att jag är väldigt nervös, ivrig och allt på samma gång, längtar men vet helt ärligt inte efter vad.. men jag hoppas verkligen att det blir bra  
 
Mer uppdatering kommer imorgon, ska gå upp väldigt tidigt så att jag hinner få ordning på allt, men ni får ha en fortsatt toppen kväll! 

Hemma från Örebro ♥

Kom fram till Grythyttan kvart i 10, sen tog det några minuter att ta sig hem från torget. Dagen har i alla fall varit helt okej, började med lite tråkigt och kallt väder som sedan ändrades till väldigt varmt sedan regnigt och slutligen tråkigt och kallt igen.
 
Tog kvart över åtta bussen till Örebro tillsammans med pappa, gick runt lite i staden medan vi väntade in bussen mot marieberg, där gick vi väldigt mycket runt i gallerian och även lite i närheten. Men efter ett tag hittade jag ett par superfina skor på skokanonen, bilderna på de kommer i nästa inlägg ♥ Hittade även lite på Cubus som också kommer i nästa inlägg.
(Bilder tagna med mobilen)
Sen fick vi lov att skynda oss till bussen tillbaka till stationen, men när vi väl kom fram hade bussen hem gått för bara några minuter innan, så i väntan på nästa buss (mot nora) så gick vi runt lite i staden. Den kom efter en timme och när vi var framme i Nora gick vi även runt lite där också, medan vi väntade på bussen hem som skulle komma runt två timmar efter att vi kommit fram.
 
Även om det varit riktigt långa vänteperioder så har dagen varit nästan helt toppen, försökte även att äta lite på Pizzeria "47:an",  gillar ju pizzorna där och så men idag gick det inte alls bra, hur mycket jag inte alls mår bra över det så fick jag lov att gå in på toan och spy upp det. Jag fick ångest och panik, började gråta inne i lokalen..
 
När vi gått därifrån började det att regna men som tur var hadde pappa en kompis som bodde i närheten, så vi gick och hälsade på de ett litet tag sen skyndade vi oss tillbaka till torget där vi gått av för att vänta in bussen som skulle ta oss hem till lilla Grythyttan 

Tur till Örebro

Nu har jag precis gått upp och håller på att göra mig iordning, så idag blir det alltså Örebro med pappa, fixa det sista inför skolan som börjar imorgon 
 
För er som inte vet så börjar jag på gymnasium. Mitt val blev ren samhäll, får alltså en ny klass, nya lärare och det blir en ny lokal. Så rätt nervös är jag allt.. riktigt ivrig också! 
 
Idag mår jag bättre och kommer säkert må ännu bättre när vi kommer hem igen, förhoppningsvis med lite nytt och ytterligare lite nytt. Men nu måste jag klä på mig och sånt. Vet inte riktigt om jag hinner med ett till inlägg innan jag åker, men om inte så får ni ha en toppen dag! 
 
 

Old stuff

Hoppas ni haft en bra dag! Har inte orkat uppdatera så mycket som ni säkert märkt, blev inget idag heller, har inte mått så bra sen hann också bussen till örebro att åka innan jag vaknade så det var lika bra att strunta i det idag.. Men nu mår jag bättre även om jag inte ätit så mycket under dagen..
Men imorgon åker jag och pappa iväg, så det blir nog bra. Har i alla fall haft lite ork nu under kvällen och plockat ur resväskan, samt städat lite, städat/rensat ur min garderob och lite hyllor. Så nu är allt jag inte använder/ har användning för bort plockat, känns väldigt skönt att äntligen ha det gjort ♥ 
 
Befinner mig i min mysiga snobben-pyjamas, länge sedan jag använde den men förliten har den inte blivit än, passar fortfarande lika bra som den gjorde när jag köpte den för säkert mer än 4 år sedan haha, ser lika ny ut också 
 
Nu ska jag i alla fall få klart lite som jag kanske inte hinner med imorgon, alltså som måste göras idag, men vi hörs säkert mer ikväll  men om inte så önskar jag er en riktigt god natt! 

17 Augusti 2012

Idag blir det ingen shoppingtur, den fick lov att flyttas upp till imorgon, lika så med allt annat jag planerat att göra idag, mår för dåligt.. Har inte heller fått i mig en enda måltid som faktiskt stannat kvar där den skulle, allt har åkt upp igen.
 
Resten av dagen tänkte jag spendera inlåst på mitt rum i sängen, om jag mår bättre senare kommer det förmodligen mer uppdatering då.. annars så hörs vi mer imorgon, hoppas ni haft och fortsätter att ha en helt underbar dag 

Lanserar ut nya botox..

Har precis vaknat och jag vet inte hur jag lyckades med det, allra första gången, men vaknade med ett myggbett på munnen, någon gång är väl den första... Det fungerar i alla fall som botox, man får något/några stick beroende på hur man vill att det ska se ut och sedan svullnar det upp. Kan rekomendera det för alla som vill ha "fylligare" läppar, men det ända problemet med behandlingen är väl att det går ut efter ett tag..
(Bilder från google)
Jättebra för mig som redan får svullna läppar av alla mina allergier.. Hoppas bara att det här går ner innan skolan börjar.. Vill inte ha svullna läppar redan första dagen och verkligen inte eftersom att det bara är svullet på ena sidan av överläppen...
 
Hur har ni andra haft det? Sovit gott? Jag kan helt ärligt säga att det här inte var den bästa natten, min lillasyster hade övernattning med fyra av sina bästisar så det blev lite högljudt då och då. Men kan väl inte klandra de, verkade i alla fall ha riktigt roligt och nu sover de djupt, så det betyder en lugn morgon för mig, haha..
 
Idag vet jag i alla fall inte vad som händer, kanske åker någonstans för att köpa lite nytt, men en sak som jag måste få gjort som jag varit lite för lat för att göra är att packa upp resväskan, ligger fortfarande helt packad mitt på golvet, men ni får ha det bra 

Spenderat dagen med Lovisa ♥

Har ängnat dagen med Lovisa idag igen  Kom hem för ungefär en halvtimme sedan och jag kan helt ärligt säga att det var riktigt riktigt kallt nu på kvällen, men tidigare idag var det rätt varmt ändå, sitter alltså här och nästan dör av kölden..
Nu ska  jag i alla fall lägga mig ner och mysa under lager och lager med täcken, kommer säkert att ha med mig en härlig kopp te och en bra bok och vänta in tröttheten, börjar känna av den lite så det här blir nog det sista jag säger för idag. Godnatt och sov riktigt gott! 

Gårdagens promenad med lillsyrran ♥

Hade tyvärr inte med mig kameran, fick lov att använda mig av min lilla mobil ♥ Har en Xperia x10 mini pro om det är någon som undrar Här kommer i alla fall lite av bilderna som togs 
Min älskade lillasyster Denise 

Music makes each day a bit better ♥

Har precis blivit klar, tog lite tid men nu är jag i alla fall nästan helt klar, hade bara tänkt att äta lite, då menar jag verkligen lite, vill inte bli att spy igen..
Efter det vet jag inte riktigt vad som händer men det får vi väll se om ett tag, ni får i alla fall ha en toppen dag så hörs vi säkert senare 

16 Augusti 2012

Godmorgon! Vaknade och gick upp klockan nio idag med, men idag var det ovanligt jobbigt. Så är i alla fall rätt nyvaken ändå, väldigt skönt var det med lite sömn  
Det blev inte så mycket läsning igår när vi kom hem igen, blev istället en film med lillasyrran som faktiskt var väldigt bra, inte helt verkligt gjort men en helt okej film ändå, den heter i alla fall "Lol" med Miley Cirus, som sagt en helt okej film 
Just nu håller jag på att värma vatten så att jag kan duscha, vi har ju lite problem med varmvattnet som snart ska fixas, men just nu så får vi alltså värma det, till det att det blir fixat..
 
Förhoppningsvis innan skolan börjar, alltså nu om bara fyra dagar, tills dess måste jag även fixa lite nytt som t.ex. skor och lite kläder, lite nytt inför skolan helt enkelt..
 
Är i alla fall  väldigt nervös inför skolstarten, allt kommer ju att bli nytt och så.. men jag hoppas att det blir bra och att det går bra ♥ Men vi hörs sen, efter att jag gjort mig iordning, ni får ha det bra så länge 

Kvällspromenad på g ♥

Kom för ett tag sedan hem från Lovisa, riktigt skönt att äntligen kunna vara med henne ♥ Sen dess har jag fortsatt att lyssna på The wanted, en väldigt bra grupp enligt mig 
 
Nu ska jag snart sticka till macken med min lillasyster, hon ville ha lite grejer och jag känner mig sugen på att gå lite så det kommer bli skönt, ville bara kasta in ett litet inlägg åt er innan vi går 
 
Sen när vi kommer tillbaka hade jag tänkt att sätta mig och läsa lite, ta det lite lugnt helt enkelt, maten ville inte stanna i magen idag heller.. Men vi hörs om ett litet tag, om det inte händer något på vägen dit/tillbaka haha 

15 Augusti 2012

Vaknade runt nio idag och har precis blivit klar, tänker inte äta någonting nu på morgonen efter att jag spenderade gårdagen med att spy upp allt jag stoppade i mig, inte precis hur jag tänker mig en perfekt tisdag, men sånt händer väll..
Just nu sitter jag och lyssnar på musik, idag blev lite blandat med The afters under tiden jag väntar på att Lovisa ska ringa ♥ Vet inte hur många veckor sedan det var sedan vi va senaste gången men idag så ♥ Men vi hörs senare under dagen 

13 Augusti 2012

Har precis vaknat, känner mig verkligen trött just nu men det går ju såklart över under dagen. Idag är det lika kallt som igår och jag tror knappast att det kommer bli lika varmt som i Spanien.. men man kan ju alltid hoppas 
 
Idag är det även en vecka/ 7 dagar/ 168 timmar till skolan börjar. Ny skola, nya lokaler, ny klass och nya sheman, helt enkelt allting, allt blir nytt. Så det är ju lite pirrigt, måste hinna fixa lite grejer innan, sen är jag väl så pass redo som jag kan bli inför det..
 
Sitter fortfarande och lyssnar på musik, har rullat in mig ett tjockt täcke i väntan på bättre väder haha, nej men har inte heller riktigt vaknat än.. kommer säkert att kasta in fler inlägg under dagen, men tills dess får ni ha en underbar dag! 

When the music makes you move ♥

Sitter just nu och lyssnar på Justin Bieber, loopar några låtar, känns skönt  Förutom det sitter jag och läser lite i en bok som jag fick låna av pappa, om saker som är nyttigt att få i sig och sånt.
 
Sen jag och min mamma åkte iväg till spanien har jag kännt behov av att äta mindre, när jag får i mig något fel eller för mycket får jag ångest sen kommer det helt enkelt upp.. Men då är det i alla fall bra att veta vad som är mindre bra och vad som är bättre, alltid bra att utöka förådet..
 
Snart ska jag gå och lägga mig, börjar känna mig lite sömnig, men om ett tag, så nu ska jag fortsätta att läsa lite samtidigt som mitt huvud fylls av musik  Vi hörs imorgon, ha det bra och sovgott! 

Litet men värdefullt ♥

I fredags fick jag även en liten välkomstpresent av min lillasyster, en superfin liten ring ♥ Så den kommer jag vara väldigt föriktig om men säkert att ha på mig flera gånger 
Tack igen Denise, älskar den helt och hållet, dig med  

Nytt från Spanien ♥

Har precis laggt upp lite bilder från resan, eller det var väl inte så lite bilder men det var i alla fall långt ifrån alla, det tog lite tid och så men nu är det i alla fall gjort, vilket känns skönt 
 
Köpte även lite smink och sånt när vi var där som jag tänkte lägga upp nu så att ni kan få se det också, rätt mcket bilder blir det idag, haha 
Skaffade även en ny borste, men har ingen bild på den eftersom att min kamera fick slut på batteri och var tvungen att ladda. Ni får ha det bra så länge så hörs vi senare  

Spanien 20/7-10/8 2012

 22/7
Bilder på mamma, mina kusiner Farai 7 år och Guifre 6 år, tillsammans med deras mamma Rosa och kompisar 
 
23/7
Farai och Guifre, mamma och morbror Hernani 
 
24/7
 
25/7
 
26/7
Mamma, morbror Hernani och kusin Seléne 22 år 

 
27/7
 
28/7
Mamma, Farai, Guifre, tillsammans med deras kompisar och även en av Giovanni's 
 
30/7
Mamma, Farai och Guifre.
 
31/7
 
1/8
 
2/8
Min kusin Giovanni "Gio" 20 år, tillsammans med kompis och Farai, Guifre och mamma 
 
3/8
Mamma och morbror Hernani 
 
4/8
 
5/8
 
6/8
Mamma och en av Giovanni's kompisars gulliga femåriga unge Atos 
 
7/8
 
8/8
Mamma, morbror Hernani och kusin "Gio" 
 
9/8
Mamma, de söta småkusinerna Farai och Guifre tillsammans med Gio 
 
10/8
Småkusinerna Farai och Guifre! 

Hemma i Sverige

Har äntligen kommit hem från tre veckor i spanien, det har varit underbart, har såklart funnits lite sämre dagar men det känndes bra, gjorde mig gott samtidigt som att jag nu känner mina kusiner där borta bättre ♥ Sen fick jag ju såklart möta och lära känna helt nya personer  
Jag kommer att sakna alla, behöver fortfarande lite tid att komma tillbaka, allt känns så annorlunda just nu, konstigt. Känner inte igen mig här, det är väldigt kallt här, fick ha på mig mycket mer under natten än vad jag förväntat mig, haha.
 
Flygresan gick helt okej, tog kortare tid hem än dit, känner att jag vill tillbaka men det går ju inte, snart börjar skolan med en massa nytt och sånt, men om ett tag i alla fall, inte mer än ett halvår ♥ Biler från resan kommer i nästa inlägg, kramar från mig! ♥

Snabb uppdatering fran mig ♥

Dagarna gar och snart tar vi flyget hem igen. Som ni sækert redan vet/har mærkt sa har jag inte mojighet att uppdatera hær sa ofta, men jag forsoker sa gott det gar. Solen har varit pa som vanligt, runt 40 grader hær i Manresa, men just nu ær det svalt och morkt ute, skont det med ♥
 
Idag har vi varit ute i staden ungefær hela dagen, kom precis tillbaka, vilket kænns rætt skont, snart ska jag nog ga och lægga mig, kænner mig lite trott efter allt gaende. Efter en iskall dusch som væntar.
 
Idag har æven fler bilder blivit tagna, de kommer sa klart inte upp nu, pga att jag inte har med mig kabeln men sen nær jag kommer hem igen. Hoppas ni har det toppen! ♥

Hælsningar fran Spanien! ♥

Hejsan! Hur mar ni? Sjalv mar jag helt okej,ænnu battre nu nær jag æntligen kan skriva lite, har inte kunnat det tidigre pga att det bara finns en dator hær i huset och det aer ju nagra stycken som vill anvænda den. Nær jag æntligen fatt lite tid, ær det sa lite att jag inte hinner med att skriva.. Men nu sa ♥
 
Ska forsoka att ta det kort pga att jag inte riktigt vet hur lang tid jag har pa mig. Sjælva resan gick superbra, vi kom fram runt halv elva har jag for mig, sen efter ett tag kom min kusin och hæmtade upp oss med nagra av sina kompisar. Sen dess har jag spenderat tid med mina kusiner, varit ute vældigt mycket, minst en gang om dagen i alla fall. Vi har kollat runt mycket, men inget badande æn, har inte funntis mojlighet till det æn, men snart kanske?
 
Just nu skiner solen for fullt, sitter hær inne i morbrors musikrum, daer deras -dator ocksa star. Lyssnar pa musik, mina favorit latar for forsta gangen pa hela resan, kænns lite konstigt att jag klarat mig utan de sa lange. 
 
Kan tyvarr inte lægga in ngra bilder, eftersom att sladden till kameran inte kom med, sen gick det inte att byta chip till min mobil, sa den kan jag alltsa inte anvænda hær, det fanns inga till Sony eriksson.. Men jag har i alla fall tagit massor med bilder med min lilla kamera, som jag kommer att lægga upp sen nær jag kommer hem ♥ Men nu far ni ha det bra, kramar fran mig ♥ 

RSS 2.0