30 November 2012

Tjo på er alla fina, hoppas ni haft en bra dag! Det har däremot inte jag, min dag har varit helt värdelös. 
 
Historia, samt psykologin gick helt okej, fikadag som alla vanliga fredagar, samt att våran historie/psykologi-lärare bjöd på lite julmust och pepparkakor. Dock avstod jag från allt.

Tidigare har jag tagit något litet för att det ska verka normalt, men nu när hela min klass (SA1), samt NA1 vet om allt, kändes bara lönlöst att fejka mer. Det känns som om man står helt naken inför alla, nu när man inte har något att dölja sig bakom.
 
Kliniken kontaktade skolsköterskan, alltså kommer hon nu framöver hänga med mig tillsammans med mitt gäng till matsalen för att se till att jag äter, samt hur mycket. Hon har även därefter kontaktat min idrottslärare, så att alla mina idrottsaktiviteter blivit indragna. Ingen mera dans, ingen mera idrott, specialidrott, eller träningar på kvällar. Jag får heller inte vara mer på "Lucia bollen" eller min dansuppvisning.

Vilket känns surt, många tårar föll igår och ännu fler idag, att vara medveten om att jag längre inte har någon makt över mig själv, jag som är så beroende av kontroll. Att de tar ifrån mig det jag älskar, samt lever för. Det enda jag känner att jag duger på, det som får mig att orka med allt annat.

Just nu känns alltså mitt liv piss, att veta att jag måste bli normal innan de går med på att ge tillbaka det jag idag förlorat. Att det var så lätt att glida ner på de branta och hala klippsväggarna, men att det ska vara så svårt att ta sig upp igen.

Playing by my own rules for now on

Godmorgon på er mina fina! Hoppas ni haft en bra natt, samt är pigga på livet! När det gäller mig själv, kan man nog säga det motsatta. Men jag ska försöka stå ut så mycket det går.

Gick upp vid halv sju och har hittills inte hunnit med så mycket, ska snart in i duschen, samt göra mig klar. Idag är det historia, psykologi och samhällskunskap som gäller, slutar som alla vanliga fredagar 14:20. Vid 16:00-17:00 är det även volleyboll-träning som gäller.

Under väntetiden hade jag tänkt att skynda iväg för att ta ett par nödvändiga blodprov, tänker inte mer gå ifrån skolan, det är väl ändå mina regler som gäller i mitt liv. Som ni säkert märker är jag förbannat frustrerad idag också, dock brukar sånt gå bra att lägga undan. Nu får ni i alla fall ha en underbar dag!

Åter igen

Tjo på er alla fina, hoppas ni haft en underbar dag! Det var ju ett tag sedan, det har bara varit lite mycket under senaste tiden, dock ska jag försöka bättra mig igen!
Dagen har under den första delen spenderats i skolan, dock fick jag gå ifrån lite tidigare för att hinna med 10:00-bussen från busstationen till Örebro, där jag återigen skulle på ett möte angående mig själv. Många tårar släptes och just nu känner jag mig hjälplös, samt väldigt frustrerad.

Jag hatar verkligen att missa ämnen i skolan, speciellt de jag älskar och känner att jag behöver öva inom, som t.ex. idrotten jag hade idag. Jag gillar inte heller att få specialbehandling även om jag är tacksam för det ser jag det som orättvisa.

Imorgon är det i alla fall volleyboll-träning som gäller inför "Lucia-bollen" (volleyboll-turnering), eftersom att jag både missade träningen i onsdags då jag istället fick hjälpa till att döma och idag då jag fick hoppa över lektionen, ska jag imorgon göra på så hårt jag kan. Imorgon får inget hindra mig. Nu får ni i alla fall ha en underbar kväll!

Vilar upp

Tjo på er mina fina! Hoppas ni haft en bra dag! Själv har jag känt mig väldigt trött och sliten, så pass att jag till och med var nära på att missa den senare bussen. Det hade ju så klart inte alls varit bra, då jag missat en bit av skoldagen.

Idag hoppade jag även över danslektionen, behöver verkligen vila ut. Imorgon är det däremot ingen skoldag, ingen sovmorgon för min del heller. Av anledningen att det är öppethus för niorna på min skola.  Dagen kommer alltså vara slappare, kommer även att ha en aktivitet inom specialidrotten, precis som de andra ettor som går den kursen. Senare på eftermiddagen bjuden min klassföreståndare på fika för vårat angagemang.

Just nu ligger jag bara med datorn på magen, har pluggat på glosor till provet de andra hade idag, fick tillåtelse av läraren att skjuta upp det på grund av det som hänt. Dock gillar jag inte att ha saker liggandes och har bestämt mig för att ta igen det så fort som möjligt. Snart ska jag plugga lite till, sedan blir det läggdags. Ni får ha en fortsatt bra kväll!Hemkommen

Tjo på er alla fina! Hoppas ni haft en bra dag! Själv har jag nu precis kommit hem och riktigt skönt känns det. Förhoppningsvis blir det i fortsättningen inga liknande besök, dock vet man ju aldrig vad som kan hända.

Nu är jag som sagt hemma igen så just nu har jag mycket att stå i, bland annat plugget. Imorgon har jag i alla fall sovmorgon, så det blir ju skönt det. Känner mig inte direkt piggare utav allt detta. Vi får höras mer imorgon, till dess får ni ha det underbart!

Hemgång

Tjo alla fina! Hoppas ni haft det bra! Själv har jag fått godkännande av läkarna att gå hem. Ytterligare blodprov, samt ekografi gjordes, som visar att mitt resultat blivit bättre. Dock kommer de behöva uppfölja mitt tillstånd tillsammans med kliniken jag besöker.
Väntetiden fram till ronden, spenderades till största dels framför tv’n, men fick även i mig lite frukost. Nu blir det dock att vänta på 16:00-bussen hem.

Kan även glatt säga att den tidigare väntetiden lönade sig. Har samlat in en ny serie till mina favoriter, nämligen ”Drop dead diva” som går på söndagar, vid 10:30-11:30. Vi hörs mer senare under dagen!


Uppe med ugglorna

Godmorgon alla fina! Hoppas ni haft en härlig kväll, samt en underbar början på en ny dag. Själv sitter jag just nu vaken, ensam i rummet. Vaknade för ett bra tag sedan och satte igång med att göra mig i ordning.
Droppet har jag blivit av med för tillfället, dock vet jag inte om jag får mer nu under dagen. Ronden blir i alla fall av vid halv tio, då de bedömer om jag behöver vara kvar under en längre tid, eller det motsatta.

Till dess blir det troligen lite tv-häng, finns inte så många alternativ som ni säkert förstår. Ni får ha en fortsatt bra morgon, så hörs vi säkert mer under dagen ♥

Inlagd på Usö

Tjo igen! Hoppas ni haft det bra! Själv blir det ingen hemgång för mig idag, har nämligen blivit inlagd. Mitt underskott på kalium var för allvarligt att jag blev tvungen att få dropp. Fick även ta ytterligare blodprov, samt väga, kolla temperatur och puls, men även göra ett ekografi-test. 

Mycket har alltså hänt idag, vilket också lett till mitt nedstämda humör. Väldigt jobbigt, rent känslomässigt. Hade även tänkt plugga denna kväll, dock kommer ju inte det hända. Har sorgligt nog inga böcker med mig.

Just nu ligger jag i sjuksängen och försöker fokusera på något annat än att jag har en slang som leder in en massa vätska i min högra hand. Kan även säga att det värker så fruktansvärt, dock kan jag inget annat göra än att bita ihop och vänta till allt det hela är över.

Nu får ni ha en fortsatt underbar lördag, förhoppningsvis blir er lite bättre än min. Vi hörs mer imorgon, passar även på att önska er en god natt och en riktigt skön sömn  


Undersökning på G

Tjo alla fina! Hoppas ni haft en bra början på dagen. Själv har jag spenderat denna lördagsmorgon på bussen på väg till Örebro. Inte alls för att hitta på något skoj, utan för att bli undersökt på Usö.
Läkare hade från blodproven jag tagit både igår och i förrgår, lagt märke till mitt väldigt låga värde av kalium. De tyckte att det var oerhört brådskande och allvarligt eftersom att jag annars lider stor risk av att få allvarliga problem med hjärtat.

Det gjorde ju såklart mina syskon och föräldrar väldigt oroliga, samt mig väldigt rädd. Visst känner man ibland att man inte orkar mer, men ändå är jag livrädd för att mista livet. Vet dock inte hur denna dag kommer bli, för säkerhetens skull packade jag, tillsammans med min mamma en väska med nödvändiga saker, utifall att jag behöver stanna under natten.

Ni får ha en fortsatt bra dag, så hörs vi förmodligen senare under dagen!


Taggar volleyboll-träning

Tjo alla fina! Hoppas ni haft en toppen-fredag! Själv har jag slutat skolan för dagen, slutade som alla vanliga fredagar vid 14:20, dock tog jag inte denna gång 14:25 bussen hem. Jag ska nämligen tillsammans med mina vänner gå på en volleyboll-träning inför "Lucia-bollen" från 16:00-17:00.

Även om jag samlat ihop hela mitt lag, är jag inte helt säker på om alla kan komma. Så det får vi alltså hoppas på. Idag har jag även fått lov att besöka sjukhuset för att ta utterligare några blodprov. Det hade visst blivit lite fel med några av de jag tog igår. Nu får ni i alla fall ha en fortsatt bra dag!

Just not my thing

Tjo på er alla fina! Har precis kommit hem från hällefors, slutade som alla vanliga torsdagar, skolan 11:55. Dock var det blodprov som gällde efteråt. Annars har dagen varit okej, kände mig dock ganska deppig. Usch och fy, sprutor samt nålar är det värsta jag vet. Att bli tömd på blod medan man ser på är inget för mig.

Hoppas ni haft en bättre dag än jag. Just nu sitter jag ensam hemma, har precis bytt om till något lite skönare. Snart ska jag försöka att få i mig något, efter det blir det kanske lite plugg. Det vill säga, om jag orkar.

Imorgon är det träning inför "Lucia bollen" (volleyboll-turnering) som hålls av skolan, som gäller. Har samlat ihop mitt lag så att vi kan öva, samt bli bättre och kanske, bara kanske, ha en liten möjlighet till att vinna hela grejen. Skulle ju vara riktigt roligt! Även om det allra viktigaste är att verkligen ha roligt

Ni får ha en fortsatt bra dag så hörs vi  förhoppninsvis senare under dagen!

Back to school

Godmorgon alla fina! Hoppas ni haft en bra natt, samt känner er pigga och utvilade! Själv gick jag upp vid halv sex, kände mig dock lite trött, trots att jag somnade redan vid nio. Skönt är det i alla fall med sovmorgon, denna onsdag

Dagens skoldag startar med svenska, religionkunskaps-lektionen är ju som sagt inställd för de som kände sig klara med den nuvarande uppgiften. Efter svenskan, har jag som alla vanliga onsdagar, samhällskunskap och sedan historia. Idag är det även specialidrott för min del! Tjoho säger jag, har inte tränat något alls hittills denna vecka

Just nu sitter jag ombytt och klar, samtidigt som jag fyller mina öron med musik skapad av Eminem, samt väntar på att klockan ska bli nio, då jag börjar traska bort mot måltidenshus-busshållplats för att ta 09:26 bussen mot hällefors. Förhoppningsvis blir denna dag bra, både för mig och för er!20 November 2012

Tjo på er alla fina! Hoppas ni haft en toppen-dag! Själv kom jag precis hem från min dag i Örebro, skulle ju som sagt på ett möte med en del personer angående ett ämne som jag fortfarande anses som lite känsligt och privat.

Det gick väl vad man kan kalla okej, känner mig dock lite mer förvirrad nu än tidigare. Kände även en svårighet att hoppa över skolan i en hel dag, vilket jag inte gjort sedan jag började i sexan. Första gången på länge, alltså. Fler möten blir det också. Nästa, på torsdag under den kommande veckan.

Imorgon blir det i alla fall skola igen, har även sovmorgon imorgon, så det känns ju skönt. Har inte fått i mig någonting under dagen, så om ett litet tag tror jag nog att jag blir tvungen. Efter det blir det en varm-dusch och sedan lite packande inför morgondagen. Ni får ha en fortsatt underbar kväll!

Tody's the day

Godmorgon alla fina, hoppas ni haft en bra natt! Själv känner jag mig inte särskillt utvilad, trots att jag gick upp senare än vanligt

Idag är det som sagt ingen skola för min del, vilket känns jobbigt. Har aldrig varit ledig under en hel dag, sedan jag började i sexan. När jag varit sjuk, haft feber, har jag då gått ändå.Så det kan man kalla ett störande moment. Idag är det alltså ett möte, tillsammans med mina föräldrar, i Örebro.

Jag hoppas innerligt att jag står ut med dagen, att jag ens klarar mig genom den. Mer uppdatering blir det alltså när jag kommer hem, vet dock inte alls när det blir. Ni får i alla fall ha en underbar dag!

Time spent thinking

Hej på er alla fina! Tänkte att jag kunde höra av mig nu innan jag lägger mig, så att ni vet att jag lever. Hoppas allt är bra med er, för den delen! Ligger just nu och har även luggit ett tag, stilla, samt förberett mig mentalt inför morgondagen. Jag vet inte hur något kommer bli, alls. Förhoppningsvis går det då bra, även om det känns som om inget kan hjälpa.

Jag är ändå lyckligt lottad, att jag har familj, vänner och lärare som bryr sig. Att jag har någon jag kan prata med, samt förlita mig på. Allt skulle blivit så mycket tyngre även om det är tungt och jobbigt redan nu. Mitt liv vet jag inte hur det skulle sett ut, i andra fallet.

Sitter som sagt just nu och förbereder mig mentalt, har dock även hunnit med att duscha. Trots att jag har en anledning, känner jag mig helt värdelös och hopplös, för att jag fick lov att hoppa över mitt danspass denna gång. Jag ville ju inget hellre. Snart ska jag försöka att sova, men ni får ha en underbar kväll!

Svåra ämnen

Tjo på er alla! Hoppas ni haft en bra dag! Min har hittills varit bra, ganska lugn och så. Imorgon är det ingen skola för min del, ska tillsammans med mina föräldrar, till örebro, för att kolla upp mig lite. Inom vad känns lite privat, dock kommer det fram i novellen jag skriver till "Lilla nobell" vi har i skolan. Har ju som sagt tänkt lägga upp den här när den väl blivit klar

Idag hoppar jag även över danslektionen jag egentligen skulle haft, av den anledningen att jag inte känner mig i toppform just nu, känner mig lite halv-dålig. Kan vara ett problem med nerver inför mötet imorgon. Ska jag vara helt ärlig, är jag rädd.. inte lite heller, utan närmare skräckslagen.

På onsdag blir det sovmorgon, religionskunskapen är för de som blivit klara, inställd. Man behöver alltså inte komma om man är klar och skickat in det man ska. Vilket jag och min grupp är, samt har gjort. Dagen jämnar då ut sig, när jag har specialidrott från 16:00 till 17:30 (som vanligt). Alltså blir dagen, normal-lång

Nu har jag tänkt att lägga mig och vila lite, skulle vara skönt att läsa någon bok, dock läste jag ut "Hungerspelen" boken jag fick av min bror på min födelsedag, igår. Har ju inte haft så mycket tid att ängna mig åt läsande, trots att jag verkligen älskar det. Troligen blir det lite data-häng, till jag somnar. Ni får ha en fortsatt underbar kväll!19 November 2012

Godmorgon alla fina! Har ni sovit gott? Det får vi hoppas på! Själv har jag verkligen sovit ut, kan säga att jag verkligen behövde det. Brukar vanligtvis gå upp vid 05:30-06:00, brukar också må bäst då. Gillar att ta tid på mig utan att känna mig stressad, samt bli klar långt innan man ska sticka iväg

Idag är det som sagt måndag och en helt ny vecka, har danslektion efter skolan, inget nytt. Repetiotion inför uppvisningen. Slutar som vanligt vid 15:30 och tar 16:05 bussen hem. Sedan på 17:10 bussen från torget. Kommer hem igen med 19:00 bussen.

Idag är det en riktig språkdag som jag kallar det, börjar med spanska, följt av svenska och sist men inte minst engelska. Så måndagarna är oftast inte allvarligt krävande

Har precis gjort mig klar och är redo att ta tag i dagen, nu blir det att njuta av resten av sovmorgonen, min buss går 09:25, så ett tag kvar till den går är det ju helt klart. Ni får ha en underbar dag!

18 November 2012

Tjo på er alla fina, haft en bra helg? Det får vi hoppas på! Själv har jag inte spenderat så mycket tid åt pluggande som jag helst velat, när jag nu tänker efter, har jag inte spenderat någon tid till det alls. Vilket gör mig djupt besviken, har verkligen inte haft någon ork till det. Helt slut och ingen motivation, det är allt jag kan säga.

Imorgon är det måndag och början på en helt ny vecka, alla är unika och jag undrar vad som kommer att ske under just denna. Det lilla jag vet nu, är att jag har sovmorgon till 10:25, inte bara måndag och tisdag, som de vanliga veckorna men nu även på onsdag. Torsdag är det 08:230-11:55 som gäller, sedan är det fredag och efter det är det helg igen. Men mycket kan ju såklart hända på den korta tiden  

Nu ska jag snart lägga mig, allra först, in i duschen, sedan packa, samt lägga fram lite inför morgondagen. Imorgon har jag även danslektion, där vi övar inför föreställningen i december. Utstyrelsen måste skaffas in, samt lite grejor inför "Lucia-bollen" (Volleyboll-turnering) som hålls av skolan, där mitt lag har temat "Zombies". Det ser jag alltså fram emot, älskar ju som sagt att klä ut mig!  

Snart är det ju december och julen närmar sig med stora kliv, så snart gäller det även att fixa fram lite paket och presenter. Längtar efter de mörka, men mysiga mornarna med varmt skinande ljus vid varje fönster, fina och glädje-spridande dekorer, musiken och den underbara känslan som ligger i luften. Efter det kommer nyår, den tid man vill spendera med nära och kära  

Tillbaka till idag, snart får jag äntligen krypa ner i min sköna säng och imorgon kan jag även ligga och dra mig ett tag, har ju som sagt sovmorgon. Nu får ni ha en fortsatt underbar kväll så hörs vi mer imorgon! 

Time never stops

Tjo på er alla! Haft det bra? Det får vi hoppas på! Själv har jag precis kommit hem från hällefors och skolan. Dagen har varit hysat lugn, historia som första lektion, följt av psykologi och sedan samhällskunskap, slutade 14:20 och tog 14:25 bussen hem

Nu kan jag äntligen luta mig bakåt och njuta av vad denna fredag har att erbjuda. Denna helg har jag tänkt att få lite gjort men även vila ut inför den kommande skolveckan. Veckorna kommer och går, fort som bara den. Snart har jag redan gått på gymnasium i ett halvår. Lite chockerande är det ju att se på..

Just nu sitter jag ensam hemma, samt lyssnar på musik, funderar även på att sticka till ICA och köpa något att äta, efter det hade jag tänkt att ta en varm och skön lång-dusch, för att verkligen känna mig avslappnad. Resten av dagen spenderas troligen framför datorn, om inte tv'n. Ni får ha en underbar fredag!

16 November 2012

Godmorgon alla fina! Hoppas ni mår bra, samt att ni haft en super kväll/natt. Gick precis upp och ska inom kort, sätta i gång med att göra mig i ordning inför denna fredag

Lektionerna som gäller för just idag är, historia, psykologi, samt samhällskunskap. Slutar, det gör gör jag vid 14:20 och tar som alla vanliga fredagar, 14:25 bussen. Planer för helgen och ledigheten har jag dock inte ännu. Hoppas ni får en underbar dag!

Christina Perri

Tjo igen, haft det bra? vi får hoppas på det! Kom för inte så länge sedan hem från skolan och har tänkt mig att ta en lugn och avslappnande lång-dusch. Efter det blir det att sätta mig och plugga. Har lire att göra inom historian, psykologin, samhällskunskapen, svenskan, engelskan, samt matematiken.

Annars sitter jag bara och lyssnar på musik, det var ju ett tag sedan jag gjorde det, i vanliga fall brukar jag jämt och ständigt lyssna på någon slags musik, det är helt enkelt en stor del av mitt liv.. dock har jag väl haft allderless för fullt upp..

"I have died everyday, waiting for you.."

Chilling at school

Tjo på er mina fina, hoppas ni haft en underbar dag! Själv har jag redan slutat, väntar dock på 14:25 bussen tillsammans med Alice.R, samt Lovisa. Dagen har gått väldigt fort, kanske av just den anledningen att vi bara haft två lektioner

På matten började vi på kapitel tre, där vi startade upp med lite algrebra, inte lika svårt som jag trodde det skulle vara. På idrotten körde vi volleyboll, inte särskillt oförväntat, vi ska ju vara med och spela på "Lucia bollen" som hålls den 13 december, inte heller det var oförväntat.

Nu ska jag antagligen ta det lugnt under resten av tiden här i skolan, när jag kommer hem är det däremot en massa plugg som väntar, ni får ha en fortsatt underbar dag så hörs vi senare! Memories, all, everywhere

Godmorgon alla fina, hoppas ni haft en bra natt! Har precis klivit ur sängen och ska snart börja göra mig iordning. Dagens lektioner är matematik, samt idrott. Som alla vanliga torsdagar slutar jag vid 11:55, dock får jag vänta på 14:25 bussen, som tur är, tillsammans med mina underbara vänner! 

Har förresten, heller inte hunnit packa min idrottsväska, så det måste jag även fixa nu på morgonen. Vi hörs mer när jag kommer hem, hoppas ni får en underbar dag! 

A day to remember

Tjo på er alla fina! Hoppas ni haft en suberbra dag, för det har nämligen jag! Dagen började med religionskunskap, där vi diskuterat om filmen "Pojken i randig pyjamas", följt av svenska, där vi började skriva våra noveller inför "Lilla nobel" som utförts på vår skola sedan lång tid tillbaka.

Skriver en novell utifrån mig själv, som jag säkert kan slänga upp här senare. Efter det hade vi samhällskunskap, där vi börjat med "demokrati och diktatur", följt av historia, angående "medeltiden".

Hoppade som sagt över specialidrotten tillsammans med Alice.R för  att gå på premiären av "Twilight - breaking dawn part 2" som höls i Örebro, även Lovisa valde att hänga med oss. Jag kan helt klart säga att det här var den bästa eftermiddagen på länge! Förhoppningsvis gör vi också om det snart! Filmen var fantastisk, dock känns det hemskt att allt tagit slut. Kan även säga att den sista tiden spenderades på "Burger king" med varsin godsak i händerna 

Nu under resten av kvällen har jag då tänkt att ta det lugnt, vila ut och bara må bra, allra först har jag väl planerat att ta mig en härlig dusch och så småning om hoppa i ett par mysiga kläder. Ni får i alla fall ha en fortsatt underbar kväll! 
Ahead to the premiere

Godmorgon alla fina, hoppas ni sovit riktigt gott! Har precis gått upp, väldigt skönt att sova av sig alla känslor, dock tror jag inte att de är borta för evigt, utan att de inom snar tid kommer tillbaka. En tidsinställd bomb, det är vad jag känner mig som.

Idag är det i alla fall religionkunskap som gäller till att börja med, sedan svenska, efter det samhällskunskap och sist men inte minst historia, hoppar som sagt över specialidrotten tillsammans med Alice.R, har ju två underbara vänner vid namn Alice, Alice.R och Alice.M, men denna gång är det Alice.R som gäller  ♥

Så från skolan åker vi då direkt till Örebro och premiären av "Twilight - breaking dawn part 2", något jag riktigt länge sett fram emot! Nu får ni ha en superbra dag, för det ska även jag! ♥

Today's not my day

Tjo på er mina fina! Hoppas ni haft det bra under eftermiddagen, samt nu under kvällen. Själv har det väl inte varit så lovande, pluggandet har inte gått så bra idag, alls. Jag orkar nog helt enkelt inte mer, har antagligen förlorat motivationen. Dock hoppas jag innerligt att den är kommer tillbaka inom kort. Har ju så förbaskat mycket att göra..

När jag tänker till lite, märker jag att jag förlorat min motivation till allt, ingenting låter lockande, knappt att jag känner för att lägga mig i loftsängen och dra täcket över huvudet, efter denna hemska dag. Nu ska jag heller inte vara negativ, det kommer ju en ny dag imorgon, förhoppningsvis är den även bättre..
 
Jag lägger alltså ner pluggandet för idag, jag vet inte längre hur jag tänker, eller hur jag mår för den delen. Nu är det alltså en lugn och skön sömn som väntar, inför en tidig uppgång. Passar även på att önskar jag er en fortsatt underbar kväll! ♥

Känslor i överflöd

Tjo på er alla! Hoppas ni mår bra och haft en underbar dag! Dagen har varit okej, dock väldigt känslosam, tårar hit och tårar dit. Önskar att jag bara kunde stänga av hela tårkanalen ibland. Den västa meningen som finns är då, "Hur är det?" eller "Är du ledsen?", muren man byggt upp som skydd faller då ner, allt rubbas helt totalt.

Fick även ett råd utav en av mina lärare, att ta det lugnt och spendera mer av min fritid genom att göra något roligt med mina vänner. Dock känner jag, för att kunna ha kul, att jag måste vara klar med allt jag har att göra, för att verkligen kunna njuta av min så kallade "fritid", den som inte finns när man går på gymnasium.

Imorgon blir det i alla fall något roligare, då är det som sagt en sväng till Örebro som gäller, för att gå på premiären för "Twilight - breaking dawn part 2" ♥ Dock fick jag även reda på att det också går i hällfors, vilket var synd eftersom att vi redan bokat. Jag får helt enkelt se det som en rolig upplevelse! ♥

Kvällen är i alla fall tänkt att spendera med mina kära läroböcker, försöka hinna ikapp med lite plugg jag inte hunnit med. Appropå det, matte-provet idag, gick kanske inte så bra som jag velat, snarare så dåligt det kan gå.. glosförhöret i spanskan gick heller inte så bra, så idag har jag många gånger kännt mig misslyckad..

Nu får ni ha en underbar kväll, förhoppningsvis blir er dag lite bättre än min, om den inte redan är det ♥

Hårdplugg inför matte-prov

Tjo på er alla fina! Jag ursäktar så mycket för den dåliga uppdateringen, har sorgligt nog inte hunnit med det hittills. Hoppas i alla fall att ni mått, samt mår bra och haft en bra dag! Har precis kommit hem från min danslektion, bara repetiotion inför uppvisningen, har också glömt bort en massa steg så nu börjar nervositeten komma..

(Bilder från morgondagens sovmorgon)
Idag blev även biljetterna bokade inför nu på onsdag, då den efterlängtade "Twilight- breaking dawn part 2" har sin premiär, så tillsammans med Alice.R hoppar jag över veckans specialidrott och tar en tur till Örebro! Riktigt roligt eftersom att vi inte varit så mycket på fritiden, det ser jag alltså fram emot väldigt mycket! ♥

Snart har jag tänkt att hoppa in i duschen, för att sedan sätta mig och hårdplugga matte inför matte-provet som hålls imorgon, klockan 10:00, vi fick lov att flytta fram lektionen 25 minuter eftersom att vi annars skulle få stressa oss igenom det. Min lärare ska nämligen bort, för oss skadar det heller inget då vi har sovmorgon.

Förutom provet har jag även spanska-glosor som måste övas in, har inte hunnit att plugga in de riktigt än, troligtvis blir det heller inte av idag utan under min sovmorgon imorgon. Idag känner jag att matematiken är viktigare. Vi hörs i alla fall mer imorgon, då jag ska försöka att vara lite mer aktiv ♥

11 November 2012

Godmorgon alla fina! Har precis gått upp och startat upp både denna bärbara dator men också min vanliga stora, dock är det bara lite tillfälligt. Idag hade jag tänkt att ta det lite lugnt, samt få klart historian, psykologin, matten och spanskan.
(Äldre bilder på min pappa)
Nu ska jag i alla fall gå och ta mig en dusch och göra mig iordning för dagen. Kan även passa på att säga att det är den 11 November, vilket betyder att det just idag är min underbare pappas födelsedag! Dock är han inte hemma under helgen, så firandet får vi ta när han kommer hem ♥

Grattis pappa, hoppas du har det bra och kommer hem snart! ♥ Det kan jag förresten också hälsa er, hoppas ni också har det bra och får en superbra dag! ♥

Kvällsuppdatering

Tjo på er alla fina, hoppas ni haft en underbar dag! Själv har spenderat den större delen av dagen själv, har därför också fått väldigt mycket gjort idag. Bland annat har jag diskat, städat mitt rum, tvättat lite kläder, fixat min vanliga dator och pluggat, så just nu känner jag mig väldigt stolt.

Blev dessutom precis klar med examinationen  inom samhällskunskapen, så nu är även den inskickad. Det jag har kvar att göra nu är, historie-uppgifter, psykologi-uppgifter, samt öva inför matte-provet och på spanska-glosorna till på tisdag.
 
Annars har min dag varit helt okej, känner mig alltid lite bättre när jag får något gjort, vilket jag fått idag. Så ikväll kommer jag att kunna somna med ett gott samvete. Nu får ni ha en fortsatt härlig kväll! ♥

10 November 2012

Godmorgon alla fina, hoppas ni sovit gott! Själv har jag precis vaknat, ligger dock fortfarande kvar i sängen och drar mig. Somnade väldigt tidigt igår och känner att det verkligen behövdes ♥
 
Idag hade jag tänkt att få massor med saker gjorda så att jag inte behöver stressa med något alls under veckan som kommer, har fullt upp med annat ändå, så det skulle ingen må bra av. Mår även bättre när jag får något gjort, då jag känner av lite stolthet över mig själv, att jag fatiskt tog ansvar för mig själv, samt tog en bit av min tid och verkligen koncentrerade mig på det jag hade att göra ♥

Trots mina uppgifter idag, tänker jag ändå försöka att hålla mig uppdaterad. Det första på min "lista" är att göra mig iordning, så vi hörs om ett tag! ♥

Glädje i sorgen

Hej på er mina fina, hoppas ni mår bra! Har precis kommit hem från skolan och det känns väldigt skönt. Äntligen är det fredag är allt jag kan säga. Dagen har varit väldigt bra bortsätt från sprutan och lite annat smått.

Vi fikade under två lektioner, jag och Karin hade som sagt fixat lite till historian och Mina hade fixat lite till samhällskunskapen, jag kan glatt säga att det verkligen var gott. Något mer som gör mig väldigt glad är att min klassföreståndare faktiskt inte är så tokig ändå, han är trots allt lite förståndig, både när det gäller fika men också inlämningsuppgifter.

Dock hejdade inget av det överstående mot att min bägare skulle rinna över. Som tur är har jag mina underbart fina vänner som finns där när jag än behöver de, lika mycket som jag finns där för dem. Tack för att ni får mig att må lite bättre Karin, Mina (Wilhelmina), Alice.M, Alice.R, Sandra och Lovisa ♥  Så underbara vänner man kan ha, älskar er ♥

Nu hade jag tänkt att ta det lugnt nu lite under kvällen, ska försöka att inte tänka så mycket, men ni får ha en riktigt bra eftermiddag, vi hörs senare under dagen ♥

9 Novemver 2012

Godmorgon alla fina, hoppas ni sovit gott och mår som ni ska, alltså bra! Har precis vaknat och ligger just nu i min underbara loftsäng och myser, med datorn på min mage ♥
 
Idag är det inlämning av "examinationen/hemuppgifterna" inom samhällskunskapen som gäller, samt läxan i psykologin, fika både på historian (första lektionen) och samhällskunskapen (sista lektion), Jag och Karin har fixat lite gott till morgonen och seda har Mina (Wilhelmina) fixat lite gott till eftermiddagen ♥

Förutom allt detta är det även sprutdag idag, vi tjejer ska ta den andra, av tre sprutor. För er som undrar och blev lite nyfikna på varför vi tar sprutan, kan jag säga att det är mot livmorderhalscanser. Jag kan också säga att jag är livrädd för sprutor, men att denna var frivillig.. vet inte hur jag tänker, man bör väl passa på. när man får möjligheten?
 
Nu ska jag snart klättra ner från sängen och börja göra mig iordning, först hade jag bara tänkt att ligga och dra mig i några minuter till. Ni får ha en underbar dag! ♥

In tha' bed

Hej på er alla fina! Hoppas allt är bra med er! Kom för ett tag sedan hem, åkte som alla vanliga torsdagar med 14:25 bussen. Har precis tagit mig en varm och skön dusch, passade även på att lägga håret i inpackning ♥
 
Dagen har varit väldigt bra, förutom att jag kände mig lite dålig under slutet. Imorgon ska samhällskunskaps "examinationen/hemuppgiften" in, vi har även läxa inom psykologin. Så snart ska jag sätta mig med det. Ikväll blir det ännu en filmkväll, dock är det tredje filmen och sista för denna "Twilight vecka" ♥

Just nu ligger jag på sängen med en handduk lindad runt mitt hår, känner fortfarande av träningsvärken efter gårdagens träningspass, är dock säker på att det kommer kännas värre imorgon, ändå valde jag att under eftermiddagen spela pingis med Daniel (klasskompis sedan 6:an), samt lite med Alice.R, så mycket sportande under denna dag.. Ni får i alla fall ha en underbar dag, vi hörs säkert senare! ♥

8 November 2012

Godmorgon alla fina, hoppas ni sovit riktigt gott! Själv vaknade jag precis och känner redan av en förjävlig träningsvärk efter gårdagens specialidrottspass. Har även lite ont i mitt högra öga, haft det sedan igår morse, är ganska röd och förhoppningsvis är det inget allvarligt.

Idag är det torsdag och det innebär, den kortaste dagen på veckan! Slutar 11:55 som alla vanliga torsdagar, dock måste jag vänta på 14:25 bussen för att kunna ta mig hem. Det är ju lite jobbigt, när man ändå slutar tidigt vill man ju ta sig hem fort..

Dagens lektioner består av matte, där vi bara övar inför provet på tisdag, samt idrott, där vi idag ska köra ett pass med "Friskis & svettis", lite jobbigt är det ju trots allt, vi körde det för inte så länge sedan på specialidrotten, men underbart känns det i kroppen efter åt kan jag ju säga! Förhoppningsvis blir både min och er dag superbra! Ni får ha det underbart under tiden, så hörs vi om ett litet tag! ♥

Twilight in my heart

Tjo på er mina fina! Kom för ett tag sedan hem från hällefors och specialidrotten, jag och Alice.R hoppade mellan att köra badminton, styrka, samt volleyboll som under hela lektione kördes av de andra. Det var i alla fall roligt, annars har dagen varit helt okej.

Började med religionkunskap, där vi kollade på en hemskt sorglig film, sedan svenska, där vi börjat på en ny uppgift, nämligen att skriva en novell, som träning inför "Lilla nobell" (obligatoriskt för alla elever på skolan). Efter det hade vi samhällskunskap, där vi börjat på våran nya uppgift, hemtentan. Sedan historia, där vi gick igenom lite, samt kollade på en vikinga-film. Slutligen hade då jag, specialidrott. Så nu vet ni ungefär hur mina onsdagar ser ut
 
Om en halvtimme hade jag tänkt att sätta mig vid tv'n, det är ju som sagt  twilight-"vecka", igår, idag och imorgon. De tre första filmerna,  om exakt en vecka är det även premiär för den sista. Allra sista, jag avskyr slut, då är allt helt enkelt slut... Det är i alla fall "Twilight - Breaking dawn part 2", så himla pepp!

Ni får ursäkta mig för bildbristen, hoppas ni mår bra och fortsätter att göra det, mig kommer ni säkert höra av från om ett litet tag igen. Till dess får ni ha det superbra!

Haven't felt this good in a long time

Tjo på er alla fina, hoppas att ni mår bra! Har precis kommit hem från skolan och gud vad skönt det känns. Dagen har varit superbra, trots att lektionerna varit lite sega. Mycket skratt har i alla fall funnits med på listan

Uppsatsen jag skrivit på under de senaste dagarna, är nu inlämnad och klar, man kan höra mig gråta av glädje på långa vägar. En sådan lättnad, finns inget som kan slå det! Nu blir det i alla fall att sätta igång med den andra punkten på listan, nämligen en historie-läxa som är till imorgon.

Förutom det har jag även, psykologi-läxa till på fredag, matte-prov på tisdag nästa vecka, spanska-glosor till på tisdag nästa vecka, men också, hemuppgifter från och med idag fram till på fredag. Trots allt, känner jag mig ganska ledig och fri. Nu ska jag plugga lite, ni får ha en fortsatt underbar dag!

Spanish in the moment

Tjo på er alla fina, hoppas ni mår bra! Ber om usäkt för att jag inte kunnat uppdatera så mycket, har suttit med en massa plugg, att det ska vara så förjävligt redan första dagen efter lovet.
 
Sitter just nu på en spanska lektion, där vi endast tränar inför ett glosförhör vi ska ha nästa vecka. Hittills har dagen varit väldigt bra! Missade dock den tidiga bussen, då kändes det verkligen tur att det var sovmorgon för min del.

Tänkte i alla fall bara slänga in ett litet inlägg, så att ni vet att jag lever. Vi hörs senare under dagen, men ni får i alla fall ha en fortsatt underbar dag!

All day long

Godmorgon alla fina, hoppas ni sovit riktigt gott! Började dagen med att ligga och dra mig i sängen ett tag, men kom efter ett tag på att jag var tvungen att gå upp p.ga. allt jag har att göra idag.
 
Hittills har jag bara varit inne i duschen och fixat till mig, idag blir det dock inget smink, väldigt länge sedan och kanske till och med lite nödvändigt. Har även hunnit med att städa mitt rum, dock har jag inte ätit något än, har heller inte några planer på att göra det på ett litet tag.
Snart hade jag i alla fall tänkt att börja plugga, måste allra först bli klar med en uppsats inom svenskan och idrotten, eftersom att det ska lämnas in imorgon. Förutom det har jag även lite plugg kvar att göra inom, specialidrotten, matten och engelskan. Samt samhällskunskapen, dock kan jag ta tag i det någon annan dag nu under veckan som kommer.
 
Ikväll blir det i alla fall "Akward", får dock hoppa över "Snookie & Jwoww" idag, "samt solsidan", "Spårlöst" och "Williams lista", måste ha så mycket tid som möjligt till resten av aktiviteterna under dagen. Ni får i alla fall ha en underbar dag!

Stress inför skolstarten

Hej igen! Har ni haft det bra? Kan till att börja med be om ursäkt för bildbristen, har inte hunnit använda mig av kameran och är även lite osäker på hur det blir imorgon, då jag verkligen kommer att ha fullt upp med allt som inte redan blivit klart.
 
Har precis varit inne i duschen och tagit mig en lugnande varmdusch, känner inte riktigt att lovet givit mig den utvilning jag behövt, men strunt i det, nu blir det i alla fall, som alltid, att försöka ge allt man har och prestera så bra som möjligt inom skolan och allt annat.
 
Innan duschen, tog jag även igen det missade avsnittet av toppen serien "Akward", då följande avsnitt visas imorgon. Vet dock inte säkert om det är något jag kommer ha tid till, med tanke på allt jag har att göra. Bland annat plugg.

Nu ska jag snart gå och lägga mig, men ni får ha en underbar kväll, förhoppningsvis blir morgondagen lätt att jobba med, för det lär jag verkligen behöva. Godnatt och sovgott alla fina!

Dags att ta tag i allt jobbigt igen

Tjo på er alla fina, hoppas ni haft det bra! Kom för en liten stund sedan hem från Lovisa, annars har morgonen varit ganska lugn, eller snarare väldigt lugn. Satt lite vid min bärbara skoldator, jag tog med hemifrån, medan Lovisa låg och sov
 
Har även hunnit med att byta om till lite mysigare kläder, möttes av en väldig kyla när jag kom hem och bestämde mig för att ta på lite lämpligare kläder. Dagen kommer troligen att bestå av jobbiga aktiviteter, som t.ex. tvätta, städa, samt mycket plugg...
 
Det måste ju göras nu, inför skolstarten som äger rum nu på måndag, vips så var höstlovet borta. Har heller inte hunnit med att förnya garderoben, med hjälp av shopping, vilket känns väldigt synd. Får väl ta igen det under kommande ledigheter.
 
Nu måste jag dock komma igång med allt viktigt jag har att göra, senare ikväll kanske jag till och med hinner med lite filmtittning om jag har tur. Ni får ha en underbar fortsatt dag!

03 November 2012

Godmorgon alla fina, hoppas ni mår bra! Har precis vaknat, samt gjort mig klar och känner mig superbra! Gårdagen spenderades som sagt tillsammans med Mina (Wilhelmina) och Lovisa, riktigt roligt var det!  

Vi var under ett tag och bowlade, för mig gick det från väldigt dåligt till okej.. jag fick ju till några strikar tillslut. Men får skylla på att det är andra gången för mig. Förutom bowling ängnade vi tid åt att prata, körde dessutom lite frågeställningar
Kvällen spenderades med Lovisa och hennes pojkvän, då jag skulle sova kvar hos henne. Riktigt skönt eftersom att det var ett tag sedan vi var tillsammans på fritiden. Dock skulle Mina hem tidigare, vilket kändes lite synd
 
Just nu sitter jag i alla fall i Lovisas vardagsrum och väntar på att hon ska vakna, vi var som ni säkert förstår vakna ett bra tag även om jag sov lite då och då. Hoppas även ni hade en toppenkväll och önskar er också en riktigt bra dag!

Yet another day in life

Tjo på er alla, Hoppas ni haft det bra! Har precis blivit klar, sminkningen är på, kläderna också, håret är fönat och fixat. Det enda jag inte gjort än, är att äta frukost så det får jag nog också ta tag i..
Valde att ta på mig något bowling-"vänligt", så det blev ett par mjukisbyxor till, fungerar nästan alltid! Snart måste jag traska mig ner till macken för att fylla på mitt busskort, skolbusskorten gäller ju inte nu under lovet, vilket är lite synd. Efter det blir det bara att vänta på 11:40 bussen på torget. Ni får ha en underbar dag!

02 November 2012

Godmorgon alla fina! Idag har jag tänkt att spendera dagen tillsammans med Mina (Wilhelmina) och Lovisa, så det kommer bli kul! ♥ Vi har funderat på att gå och bowla nu under dagen, vilket jag tycker låter riktigt roligt. Älskar det trots att jag inte kan säga att jag är den bästa på det haha.
 
Men saker ska man ju göra för skojskull och inget annat, i alla fall när det gäller liknande situationer. Har tänkt att ta 11:40 bussen mot hällefors och hoppa av vid en tidigare station för att sedan bli upphämtad av Mina och hennes mamma. Buss hem får vi se vilken det blir, den senaste går i alla fall klockan sju.
 
Nu hade jag tänkt att börja göra mig iordning, fixa lite saker, samt få i mig något, så klart kommer jag att lyssna på musik till det, älskar mina vanor. Ni får i alla fall ha en underbar dag! 

Primadonna

En superbra låt, som i alla fall får mig att bara känna mig glad och bra, att jag duger precis som jag är, precis som alla andra
"Beauty queen on a silver screen, living life like I'm in a dream.."

Det finns flera miljarder varseler på jorden och alla är precis lika bra, ingen har rätt att få någon annan att känna sig mindre värd, lika mycket som att man heller inte har rätt att få sig själv att känna sig ens lite mindre värd på denna jord ♥

Like the stars in the sky, you are unique

Tjo på er alla! Hoppas ni mår lika bra som jag, har precis blivit klar. Den varma duschen löste som vanligt mitt problem med hängigheten. Duschen, min favorit del av huset
Sitter just nu bara och lyssnar på musik, funderar även på att gå och äta lite frukost, eller snarare brunch eftersom att det inte längre är morgon. Ni får ha en underbar dag, precis som jag!

Cyberbully

Godmorgon på er alla fina! Steg precis upp själv efter en dugande sömn. Känner mig dock lite hängig idag men det går säkert över om ett litet tag..
 
Kvällen igår spenderades med min lillasyster och lite gott, vi kollade på "Cyberbully", riktigt bra film som jag för en gångs skull inte redan sett, nejdå men riktigt svårt var det att hitta någon ny. Under ett tag blev man även lite tårögd haha. Något för er kanske?
Nu hade jag i alla fall tänkt att gå och göra mig iordning, efter det kanske äta något litet så att jag orkar med dagen. Ni får ha det underbart!

RSS 2.0