#86 Daily boost

 

Percy Jackson: Monsterhavet

Tjo på er mina underbara! Hoppas ni haft en riktigt bra dag! För min del har dagen varit nästintill helt perfekt. Skoldagen började som vanligt vid halv nio, första lektion i matematik, samt en avslutande lektion i sociologi. Där vi även fick sluta ca 40 minuter tidigare för att hinna med 11:40 bussen.

Denna gång satt jag kvar på bussen även efter det att bussen nått sitt slutmål inom den lilla byn. Väl i Örebro möttes jag upp av min underbara och älskade bror Valério. En sväng på bion, där vi såg "Percy Jackson: Monsterhavet", men även lite stadshäng. Träffade också på en del gamla vänner, riktigt trevligt!

När filmen slutat och traskade oss ut ur biosalongen, möttes vi av väldigt spöregn. Dyngsur och iskall, blev det en ca timmes väntan på bussen som skulle ta mig hem. Brodern min blev kvar, där han spenderar kvällen tillsammans med polare.

Själv sitter jag nu i hemmet, fixad och klar inför natten, samt påklädd i mysigare klädsel. Om ett litet tag blir det läggdags för min del. Imorgon blir det en tidigare uppgång, vilket bara känns bra!
 

#85 Daily boost

 

30 Augusti 2013

Godmorgon mina underbara! Hoppas att ni haft det otroligt bra! Själv gick jag upp vid vanlig tid, tog mig både frukost och ett pass i hemmet, därefter blev det att göra sig iordning inför dagen.

Idag är det fredag och fy vad jag är glad för det! I vanliga fall slutar skoldagen vid 14:10, dock har min lektion i engelska blivit omgjord till eget arbete, alltså behöver jag inte befinna mig i skolan när jag jobbar för denna lektion. Förutom detta har vår klassföreståndare/samhällskunskapslärare/sociologilärare varit så pass omtänksam att han släppt iväg oss ca 30 minuter tidigare från sociologilektionen, så att vi som åker buss får chansen att hinna med 11:35 bussen. Vilket känns underbart!

Som jag tidigare sagt fanns det upplagda planer för mig och min bror under de senaste månader, dock blev dessa uppskjutna för ca en vecka sedan. Utan att jag visste ordet av, blev detta en två dagar sen födelsedagspresent och om jag blev glad! Äntligen får även jag se "Percy Jackson: Monsterhavet", tillsammans med min älskade bror  ♥

Alltså blir det en sväng till Örebro efter skolan, vilket jag sett fram emot så otroligt mycket! Ett rikitgt bra avslut på dagen om ni frågar mig! Men nu får ni ha det så bra, så hörs vi om ett tag igen!  ♥
 

School's out for the day

Tjo på er mina underbara! Hoppas att ni hittills haft en toppendag! För min del har den varit hyfsat lugn och skön. Vädret har varit sämre än vanligt, samt lektioner gått långsamt fram.

Härligt är det i alla fall att äntligen befinna sig i hemmet, utan viktigare krav att uppfylla. Endast ta det lugnt och må bra. Nu blir det snart dags för att sätta mig ner med lite läxor, men först ett litet avsnitt av "America's next top model cycle 20"!
 

#84 Daily boost

 

29 Augusti 2013

Godmorgon mina underbar! Hoppas ni haft det bra! Själv klev jag för en stund sedan klivit upp till verkligheten igen, klarvaken och glad! Idag vaknade jag även upp som 17 år för andra dagen, vilket även det känns skönt!

Idag är det torsdag, vilket för min del betyder en kommande lektion i samhällskunskap, följt av matematik, samt språk (Spanska) och sist men inte minst filosofi.Slutar gör jag vid 15:50. På 16:05 bussen hem. Men nu får ni ha det så bra, så ska jag se till att vi hörs senare idag!
 

Första dagen som 17 åring

Tjo på er mina underbara! Hoppas ni haft det bra! För min del har dagen till den större delen gått som den ska! Började som sagt skoldagen med samhällskunskap, följt av en längre håltimme. Som jag tillsammans med några av mina underbara vänner spenderade på en av pizzeriorna, "Palma Nova", i Hällefors.

Därefter blev det dags för lektionen jag fruktat sedan samtalet med min språklärare. Dock kan jag ärligt säga att det var värt mödan. Är nästan övertygad om att det nu kommer förändras till något bättre, vilket känns skönt!

Hemgång blev det vid fyra-tiden, då jag tog 16:05 bussen hem. Väl hemma, möttes jag av ytterligare god mat, nämligen tacos tillagad av mina föräldrar och syskon, samt lite presenter. Under kvällen blev det ett avsnitt av "Stalkers" och nu har det blivit dags för att sova, om jag kommer somna gott! Nu får ni ha det så bra, så hörs vi mer imorgon!
 

#83 Daily boost

 

17 år, tiden går!

Godmorgon mina underbara! Hoppas ni haft det bra! För min del kunde inte dagen börja bättre! Vaknade upp, i tid denna gång, samt till många underbara sms från mina fina. Har sovmorgon till 09:26, samt att det denna dag är min födelsedag!

(Ber om ursäkt för bildbristen)
En sväng till gymmet, samt lite extra övningar i hemmet. Vad dagen har att erbjuda får vi helt enkelt se! Nu får ni i alla fall ha en fortsatt underbar dag, det ska jag försöka att ha!
 

Ett år sedan och nu

För ett år sedan var det denna dag min sista som 15, idag är det min sista som 16. Tiden går fort när man har "roligt". Detta år har varit fyllt med blandade känslor. Inte trodde jag att jag under det kommande året skulle sjukna. Att jag skulle vara otroligt nära att dö, utan att förstå allvaret.
Att jag skulle bli inlagd på psyket inte bara en gång, utan två. Att hela mitt liv skulle falla sönder och byggas upp till något bättre. Livet kommer alltid innehålla överraskningar, men det gäller att alltid kämpa. Hade inte jag gjort detta, hade jag luggit under en sten idag. Utan att någonsin haft chansen att "leva" livet fullt ut.

Bjuder på en bild för precis ett år sedan, samt en bild från idag. Ser ni någon skillnad från nu och då? (Förutom det faktum att jag påbörjat äventyret som skulle vara livsavgörande sedan ca 1,5 månad tidigare).
 

#82 Daily boost

 

Older by time

Tjo på er mina underbara läsare! Hoppas ni haft det riktigt bra! För min del startade denna dag allt annat än bra. Sov till sjutiden, vilket för mig är otroligt sent, samt märktes allt för tydligt. Lyckas med det omöjliga, hamnade i ett slagsmål..med duschkranen. Kom undan, dock med en sprucken fläskläpp! Blodet rann som bara den och ont gjorde det dessutom. 

Liksom förra veckan stod en tre och en halvtimmes lektion i svenska, först på schemat. Följt av pedagogik, där vi idag utövade lite praktiska övningar, vissa lite mer aggressiva än andra, men roligt var det! Sedan avslutades skoldagen med en lektion i engelska.

Nu är jag i alla fall hemma vilket känns otroligt skönt, proppat i mig lite mat och sitter nu inne på mitt rum med en mättad mage. Idag är det som de flesta vet tisdag, men även min sista dag som 17 åring, vilket även det känns otroligt roligt! Det firar jag och mina underbara vänner morgondagens långa lunch rast med en sväng till pizzerian, ett härligt steg för min del!

Tänka sig att jag för endast några månader inte alls kunde äta, att jag inte ens klarade av att dricka vätska/vatten utan att få panikångest, samt försöka få ur mig allting. Besatt av mig vikt, in i minsta gram. Att jag nu inte har någon aning om hur det ligger till med min vikt, samt kan vara ärlig med att jag mår bättre än någonsin. Livsviktig erfarenhet, det spelar ingen roll hur mycket man väger/ser ut, sålänge man mår bra, så är man bra!
 

#81 Daily boost(Ber om ursäkt för krånglandet av dessa boost, fram till problemet är löst, bjuder jag på boost med felaktig textsnitt. Hoppas inte att någon där ute känner sig allt för besviken.)
 
 

26 Augusti 2013

Tjo på er mina underbara! Hoppas ni haft det bra! Först och främst tänker jag be om ursäkt för den sämre uppdateringen under morgonen. Då jag råkat vakna upp ur den härliga sömen vid halv sju-tiden, stressade jag runt i huset som en galning. Var även så dum att jag planerat att både tvätta hår och måla naglar denna morgon. Målade naglarna ohyggligt slavigt på en kvart, samt kastade i mig frukosten på någon minut innan jag fick rusa till hållplatsen.

Skoldagen började med en lektion i sociologi, följt av idrott, samt pedagogik. Därefter blev det en del fotograferingar för skolkatalogen, klassbilder, samt de enskillda. Förhoppningsvis blir det bra bilder detta år! Efter det blev det på 15:15 bussen mot grythyttan och hemmet. Trött och sliten, liksom vanligt!

Nu är jag som sagt hemma, åt för en stund sedan middag, tillagad av min otroligt duktiga syster Denise! Gott och mättande. Om bara en liten stund har jag tänkt mig att packa ur och i skolväskor, imorgon är det en praktisk lektion som gäller på pedagogiken.

Måste även lägga lite planer, bland annat för tjejkvällen som var menad att hållas till helgen. Dock har några av mina fina vänner fått förhinder, så för min del blir det att lösa detta! Måste även sätta mig ner med läxorna, om jag nu vill bli av med dessa! Nu får ni i alla fall ha det bra!
 

Blood everywhere

Tjo på er alla! Hoppas ni haft det bra! Själv kände jag en spontan önskan att pyssla lite, så ännu ett fejksår blev det! Denna gång på ansiktet, dock otroligt slarvig! Ville till en viss del egentligen få upp min idé på bild. 

Då veckor går fort, samt att det snart är dags för "Lucia bollen", volleyboll turnering. Lixom förra året har jag och mina vänner tänkt oss att sattsa på zombie-look, dock flera gånger värre! Denna gång ska vi försöka att både försöka att vinna förstapriset men även priset för utklädnad!  Längtar så, äntligen ska jag få vara med och spela, inte bara sitta och titta på som senaste gången!
 

Min förmiddag

Tjo på er hoppas ni haft det bra! Min förmiddag spenderades ute i trädgården, där solen stod högt uppe i det blå, samt strålar värmde gott. Så tyst och härligt. Perfekt stund att verkligen slappna av och njuta. Bilder fick jag även med mig in!
 

#80 Daily boost

 

Noises inside my head

Godmorgon mina underbara! Hoppas ni haft det riktigt bra! För min del blev det ännu ett uppvaknande med en ofrivillig sovmorgon. Men det är ju trots allt söndag, man bör passa på när man väl kan! God frukost, träningspass i hemmet med otroligt bra musik dessutom!

Dagen var tänkt att spenderas med min vän Lovisa, dock blev hon sjuk och vi får därför skjuta på detta. Istället kommer dessa lediga timmar att ängnas åt att fixa i mitt rum, tvätta lite tvätt, samt göra klart de eländiga läxorna jag fortfarande inte blivit av med.

Har även tänkt att lägga planer inför den kommande helgen, då jag tänkt mig att hålla en tjejkväll tillsammans med mina fina, med tanke på min födelsedag om endast tre dagar! Så det ser vi fram emot!

Idag har jag tänkt mig att bjuda på en massa grymma låtar, om ni frågar mig! Klicka på bilden nedan för att komma till spellistan! Nu får ni alla fall ha det bra, så hörs vi igen om ett tag!
 

Cosy saturday night

Tjo på er mina underbara! Hoppas ni haft det bra! För min del blev det att mysa ner mig i soffan och endast lyssna på en massa bra låtar, riktigt härligt och behövligt om ni frågar mig! Har precis fått i mig lite kvällsfika, som även det var behövligt!

Om en liten stund har jag tänkt mig att sätta mig ner med läxor jag nämnde tidigare, därefter blir det läggdags. Imorgon blir det tidig uppgång, för att sedan sätta igång med det nya träningsschemat. Mer om denna kommer tas i ett senare inlägg!

Dagens två låtar är "Lilablau" med Casper, men även "Sunrise" med Childish Gambino! ♥
Passar nu även på att önska er en godnatt och riktigt söta drömmar! ♥
 

 

Underbart sällskap

Tjo på mina fina läsare! Hoppas ni haft det bra! Själv kom jag precis hem från min underbara vän Alice.M, om vi haft roligt! Mycket pratande, skoj och skratt! Tur med vädret har vi även haft, lite väl varmt under den större delen av dagen, dock har jag inga planer på att klaga, så som kylan svepte över byn under gårdagskvällen! Passar då på att bjuda på lite varmare bilder från morgonen!
Hemkommen med värkande kinder är jag som sagt i detta ögonblick, nu gäller det endast att ta det lugnt, samt göra läxorna från gårdagen. Sen får vi helt enkelt se hur denna dag slutar. Kanske ett ytterligare telefonsamtal, vem vet? Nu får ni i alla fall ha en fortsatt fin dag, så hörs vi igen om ett tag!

#79 Daily boost

 

24 Augusti 2013

Godmorgon mina underbara! Hoppas ni haft det bra! För min del slutade det med att jag satt vi telefonen tre gånger, samt höll längre konversationer tillsammans med en av mina finaste vänner! Dessa samtal börjar bli ohälsosamma, åtminstone för våra mobiler som måste stå ut.
Idag är det i alla fall lördag, vilket betyder skolfri dag, vilket känns otroligt skönt, då jag redan är slut efter första skolveckan. Nu har vi heller inga läxor, prov, uppsattser, redovisningar att föra, vilket gör mig lite rädd. Hur slut kommer man inte att vara då egentligen?

Efter mängder med uppskjutningar på datum, är denna dag tänkt att spenderas med min underbara vän Alice.M, så vad vi två hittar på tillsammans får vi helt enkelt se! Nu får ni i alla fall ha det så bra, så hörs vi om ett tag igen!
 

End of the week, begining of life

Tjo på er alla! Hoppas ni hittills haft en riktigt bra dag! Själv kom jag för bara en liten stund sedan hem från skolan och Hällefors. Dagen var till en början väldigt kall och grå dock kom solen framåt eftermiddagen och gjorde dagen nästintill lika varm som gårdagen. Vilket kändes skönt!

Började som sagt skoldagen med matematik, kanske inte det roligaste på morgonen, följt av den nya kursen i sociologi. Hittills verkar denna väldigt intressant om ni frågar mig. Slutligen var det dags för engelska med vår nya lärare, kan ju även säga att hon verkar otroligt bra!

Mötet med skolsköterskan gick toppen, till skillnad från mötet med språkläraren. Hon verkade inte riktigt förstå, trots det att jag gjort mitt bästa försök i att välja rätt ord. Om det inte blivit bättre till de kommande lektioner, blir det en sväng till rektorn. Ännu ett år utan utveckling i språket tänker jag inte tillåta.

Ikväll gäller det att ta det lite lugnt, räkna lite ytterligare matematik som jag fått med mig hem från dagens lektion, samt en uppgift i engelskan som jag inte blivit klar med. Att ta hem även denna gick bra. Dock står jag fast vid att jag måste finna mig en bättre, samt lämpligare metod. Förutom detta har jag även tänkt mig att kika på ett ytterligare avsnitt av "America's next top model cycle 20", som jag längtat! Nu får ni i alla fall ha det bra!
 

#78 Daily boost

 

23 Augusti 2013

Godmorgon mina underbara! Hoppas ni haft det riktigt bra! Ber om ursäkt för den sämre uppdateringen under gårdagen. Som ni redan vet var jag förbannad och vad fungerar då bättre än att slå sig ner och räkna lite matematik. Första lektionen och jag börjar redan halka efter på grund av min nogrannhet/perfektionism. Om jag någonsin behövt finna mig en bra metod, så är nu.

Idag är det fredag, som de flesta redan vet. En hel skolvecka har flugit förbi och min födelsedag börjar närma sig. Om endast fem dagar fyller jag 17 år, vilket känns konstigt på något vis. Matematik, sociologi och engelska står på schemat. Ett samtal med skolsköterskan angående ätstörningen, samt ett samtal med språkläraren. Vi får helt enkelt se hur det går! Nu får ni i alla fall ha en fortsatt fin dag!
 

Pissed off

Tjo på er mina underbara! Hoppas ni hittills haft en bra dag! För min del kan jag ju säga att det funnits en del blandade känslor i luften. Dagen började som sagt med en lektion i samhällskunskap, följt av matematik, språk (Spanska) och sist men inte minst filosofi.

Under morgonen kändes livet på topp, men även en rejäl trötthet kuned kännas av. Fram till dess att det blev dags för lektion i språket, var det alltså frid och fröjd. När det väl blev dags för detta var det som om någon släpt en bomb på skolan, om det nu inte var vi som var själva "bomberna" och i så fall exploderat.
 
In i detalj kommer jag inte att gå, då jag inte anser det rätt att dra ner er alla tillsammans med mig. Så i försök att inte göra er läsare allt för nedstämda. Dock kan jag ju säga att det upptsått en del problem med läraren, då jag faktiskt vill lära mig språket och utvecklas, dock inte riktigt känner att jag gjort det under det senaste året. Ensam om denna åsikt är jag inte heller, så imorgon blir det ett litet snack med läraren. Dock tycker jag inte att det är nödvändigt attuppföra sig på otrevligt sätt för att få ut det man vill säga. 

Förhoppningsvis får jag möjlighet till att få ut det jag har att säga, samt mina vänners åsikter, då de litar på att jag ska utföra detta åt dem. Vilket är precis det jag planerar att göra.

Anledningen till att jag valde språket i första början, var ju att lära mig. För att i sin tur kunna kommunicera med mina släktingar i spanien. Visst kan jag det liknande språket "Portugisiska", samt gjort sedan födsel, då min mor kommer från Mocambique. Dock känns det för min del viktigt att lära mig även detta språk, då det finns en del olikheter.

Hemkommen är jag nu, ätit en god middag, samt slängt mig på soffan inne i mitt rum. Arg kan man minst sagt säga att jag är. Dock gäller det för denna kväll att ta igen mina krafter inför morgondagen. Nu får ni i alla fall ha en fortsatt fin dag, så hörs vi igen om ett tag! Förhoppningsvis har jag då lugnat ner mig en aning.
 

#77 Daily boost

 

22 Augusti 2013

Godmorgon mina fina läsare! Hoppas ni haft en bra start på denna torsdag! För min del hade jag idag, otroligt svårt att ta mig upp nu under morgonen, helt och hållet utsliten från gårdagen var jag. Gärdagskvällen spenderades på telefon med en av mina underbara vänner, tre timmar om jag minns rätt, rekord minst sagt!
Nu sitter jag redo och klar att sticka iväg till bussen, dock återstår en bra tids väntan. Idag är det samhällskunskap, matematik, språk (Spanska) och filosofi som står på schemat. Nu får ni i alla fall ha det bra, så hörs vi igen om ett tag!
 
 

Full day in the woods

Tjo på er alla! Hoppas ni haft det bra! Trots att det kändes en aning jobbigt att ta sig till och från parken, har dagen för min del varit toppen! Bra sammarbete och goda miner hos underbara klasskamrater, samt vänner.

Vid hemkomsten uppstod dock en aning besvikelse för min del, då planerna jag gjort tillsammans med min bror, angående denna dag, för ett antal månader sedan, nu blivit uppskjutna. Om vi tar tag i detta imorgon, eller senare har jag ingen aning. Dock tar jag mer om detta ett annat tillfälle.

Istället blir det antagligen att stanna hemma och ta det lugnt, samla krafter inför morgondagen, samt den andra "riktiga" skoldagen. En del samtal står i alla fall på listan för denna kväll, vilket blir mysigt.  Men nu får ni ha det så bra! Så hörs vi igen om ett tag!
 

#76 Daily boost

 
 

21 Augusti 2013

Godmorgon mina underbara! Hoppas ni haft det bra! För min del började morgonen med en liten sovmorgon, dock inte frivillig. Idag kommer skoldagen att spenderas utansför skolområdet, vilket känns skönt. Dagen kommer som sagt att spenderas i Krokbornsparken, där skolan anordnat en aktivitetsdag med olika tävlingar.

Så idag är det en lite sportigare klädsel som gäller. Vilket jag tycker låter fullkomligt bra! Sitter för tillfället påklädd och klar, snart blir det att traska sig vidare mot busshållplatsen, där jag sedan tar bussen till Hällefors och skolan för att möta upp mina fina vänner. Sen blir det iväg mot tävlingar och förhoppningsvis roligheter. Nu får ni ha det så bra, så hörs vi igen om ett tag!
 

Exhausted from beginning to the end

Tjo på er mina underbara! Hoppas ni haft det riktigt bra! För min del kom jag hem för cirka en halvtimme sedan, precis i tid för middagen, om jag var hungrig!

Började skoldagen vid halv nio, som vanligt, tre och en halvtimmes lektion i svenska stod först på schemat. Vilket även är första gången jag någonsin haft en sådan lång lektion. Trots att det känns väldigt jobbigt nu, tror jag att jag kommer vänja mig vid detta.

Därefter var det dags för lunchen jag fruktat så. Hårda hjärtslag och skakningar. Men det gick, varken bra eller dåligt, det gick bara. Efter det var det dags för ett av de nya ämnen jag kommer ha under detta år, pedagogik, som hittills verkar vara både roligt och bra, tillsammans med en härlig grupp dessutom. Där fick jag även reda på att jag kommer ha idrott fyra gånger i veckan, något jag blev överlycklig för!

Dock har den större delen av dagen bestått av lite ledsnare miner, många gånger var det nära att rinna över bägaren. Alla minnen från mina värsta dagar stod ristade på väggar och tak. Men jag ska kämpa, kämpa hårt, för mig själv, för min skull.

Sista lektionen bestod av engelska. Varför vänta till dess att eleverna vant sig vid tanken av det nya skolåret, när man kan köra på hårt redan från början, som vi. Denna lektion bestod av två tester, ett i gramatik och ett annat i ordkunnighet. Blev klar med denna fem minuter efter att bussen åkt och fick därför vänta i 45 minuter till nästa.

Imorgon blir det heldag i Krokbornsparken, där det kommer hållas tävlingar för skolan, en aktivitetsdag helt enkelt. Hur resten av eftermiddagen/kvällen spenderas är jag inte riktigt säker, men jag har ju en tanke! Mer om detta tar jag imorgon! Nu får ni i alla fall ha det bra!
 

#75 Daily boost

 
 

20 Augusti 2013

Godmorgon mina underbara! Hoppas ni haft det bra! Den större delen av gårdagen spenderades till att svara på en massa kommentarer och om jag blev glad av dessa, så fina allihopa! Idag är det tisdag, vilket även betyder första "riktiga" skoldagen.


Men även att jag för första gången på länge får lägga upp skolmaten åt mig själv. Vilket jag fruktat, då jag använder mina matmått här i hemmet. Att ta med de till skolan är inget jag tänker göra, barn kan vara så elaka. Jag ser detta dessutom som en övning i mitt försök att kunna äta normalt igen, utan tankar.

Sitter för tillfället klar, i väntan på att klockan ska bli så pass att jag, i sällskap av min syster kan sticka i väg för att ta bussen till hällefors och skolan. Nu får ni ha en fortsatt fin dag! Så hörs vi igen om ett tag!
 

First day of school

Tjo på er mina underbara! Hoppas ni haft en bra förmiddag! Själv kom jag precis hem från första skoldagen, otroligt härligt att träffa mina underbara vänner och klassen! Jag som dessutom tänkt mig att ta det lite lugnt med rösten, då den varit borta under morgonen, men så blev det inte! Självklart pratade jag nästintill helatiden! Så för tillfället värker halsen en aning, så tänker ta det lite lugnt nu istället.
Annars har dagen varit toppen, utdelning av en massa papper och blad, information, bekräftande av våra val, nya busskort för året. Även en sväng till biblioteket för att låna de nya studieböckerna. Dock tog vi oss inte an alla. Skrivblock ska fixas, samt pennor och sudd.

Det blev även samling vid hällevi, där de nya 1:orna, tillsammans med oss 2:or körde kubb. Kanske inte det roligaste just idag, det positiva var att vi som åker buss, fick dra oss tillbaka lite tidigare för att hinna med 11:35 bussen, riktigt härligt det!

Nu är jag i alla fall hemma, både trött och hungrig. Efter att jag fått i mig lite mat blir det att svara på en massa fina kommentarer. Därefter får vi se vad som händer. Ni får ha en fortsatt fin dag, så hörs vi igen om ett tag!

För er som undrar hur det kommer bli med bloggandet nu när jag börjar skolan igen, kan jag ju säga att jag har i avsikt att uppdatera så ofta som möjligt. Men om jag någon gång i framtiden får ohyggligt mycket att göra inom skolan, kommer jag självklart att prioritera min utbildning. Men då kommer jag såklart tillbaka så fort det lagt sig. Så ni behöver inte känna någon oro till att jag ska försvinna någonstans. Jag tänker ju på er! ♥
 

#74 Daily boost

 

Back to school

Godmorgon mina underbara! Hoppas ni haft det riktigt bra! Själv vaknade jag som vanligt upp vid 5-tiden, ovanligt pigg denna gång! Dock även utan röst, förhoppningsvis blir det bättre under dagen! Idag är det som sagt skola som gäller, 2:a ring! Tiden går fort!

Frukost till en mysig morgon, ett härligt morgon pass till härlig musik, gjorde mig därefter iordning som vanligt, nu sitter jag endast och väntar på att klockan ska bli kvart i, för att sedan sticka iväg till bussen som tar mig till hällefors och ännu ett år i skolan. Men nu får ni ha det så bra, så hörs vi igen när jag kommit hem!
 

18 Augusti 2013

Tjo på er mina underbara! Hoppas ni haft det riktigt bra! Efter att jag kört ansiktsmask tillsammans med min underbara syster, blev var det dags för lite kvällsfika, därefter en ytterligare hårinpackning, samt lite färg på naglarna, i väntan på att inpackningen skulle börja verka.

Nu ska jag om bara en liten stund skölja ur håret, därefter blir det att göra mig iordning inför kvällen, samt hoppa i min pyjamas. Därefter sova ut de sista timmar av detta sommarlov.

Låten som kommer spelas i mina öron till dess att jag somnat är "Give it all" med Don Diablo feat. Alex Clare, Kelis. Riktigt bra! ♥

"I'ma give it all, I don't give a damn if I fall.." ♥

Imorgon blir det tidig uppgång, för att sedan göra mig iordning för första dagen på det nya skolåret. Har även tänkt mig att köra ett träningspass under morgonen, dock får jag hoppa över passet på gymmet, då jag ännu inte fått mitt schema och därför inte kunnat framställa det nya tränings-schemat. Nu får ni i alla fall ha det så bra, så hörs vi mer under morgondagen! ♥
 

Tur till Hällefors med syster

Tjo på er alla! Hoppas ni haft det bra! För min del blev det en tur till Hällefors med min underbara syster Denise, där vi bland annat köpte med oss lite till ikväll! Sista dagen på sommarlovet, då man verkligen bör njuta av den tid man har kvar!
Innan dess städade jag ur garderoben, så nu är det mesta som det ska. Förutom att det ligger en hög gamla kläder på golvet som jag måste ta reda på. Kläder som varit på tvätt ska hängas upp, samt att skolväskan ska packas, kläder ska läggas läggas fram, samt att naglar ska fixas. Sen får jag ju inte glömma mina ytterligare träningspass som ska utföras! Nu får ni i alla fall ha det bra, så hörs vi igen om ett tag!
 

#73 Daily boost

 
 

End of summer

Godmorgon mina underbara! Hoppas ni haft ett bra slut på gårdagen, samt en bra början på denna! Idag är det söndag, men även allra sista dagen på lovet. Imorgon sätter skolan igång och jag börjar mitt andra år på gymnasiet, pihlskolan, i hällefors. Det samhällsvetenskapsprogrammet, med inriktningen beteende + fördjupning inom idrott. Vi får se vad detta år kan ge!

Idag är det som sagt söndag, vilket bland annat betyder att göra iordning och packa inför imorgon. Har även tänkt att rensa ur garderoben, ut med kläder jag inte längre har användning för, för att sedan få plats för annat jag faktiskt fortfarande använder. Träning står som vanligt på listan. Troligtvis förekommer det även lite mys med syster under kvällen, med hårinpackning och allt vad detta kan betyda. Men nu får ni ha det bra, så hörs igen om ett tag!
 

#72 Daily boost

 
 

Inköpen från turen till Örebro med syster

Tjo på er alla igen! Hoppas ni haft det bra! Nu tänkte jag slänga upp lite angående gårdagens inköp tillsammans med min fina syster. Det blev ju massvis med svängar in på nästintill alla affärer, dock blev det endast köp från H&M och Gina tricot, men även apoteket! Kanske inte det första man tänker på när det gäller shopping.

Hem kom jag i alla fall med en ny sport bh, samma model och pris som det tidigare inköpet, då det är min favorit! 179 SEK från Gina, samt ett nytt par träningstights för 199 SEK från H&M denna gång. Då jag till 2:a ring på gymnasiumet valt "Beteende + fördjupning inom idrott", men även mitt eget tränande, tyckte det var nödvändigt med ytterligare investeringar inom detta.

Ett par nya jeans, super bekväma och snygga, 199 SEK H&M. Ett gäng strumpor 79:50 SEK H&M, då jag alltid lyckas slarva bort dessa. Slutligen en deodorant, då min senaste precis tagit slut. Denna gång gick jag med en annan variant, nämligen under namnet "Vichy", som jag hört så mycket bra om. 100 SEK apoteket.

Själv har jag inga problem med svettningar eller sådant, dock vet de flesta att jag både är känslig för olika produkter och torr över kroppen. Tycker även att det är viktigt att hålla hygienen, så varför inte pröva på denna, lite dyrare, men möjligtvis både effektivare och skonsammare mot huden.

Change of plans

Godmorgon mina underbara! Hoppas ni sovit riktigt, samt haft ett riktigt bra slut på fredagskvällen! Själv gick jag idag, upp som vanligt, vid fem-tiden. Väldigt skönt att komma in i rutinerna igen. Gör mig iodrning för morgonen, frukost, samt ett pass här hemma. Dock har det spöregnat under hela morgonen, så istället för att sticka iväg på cykel och bli förkyld lagom till skolstarten, valde jag att köra lite fler intensiva pass här hemma. Därefter blev det som vanligt att fixa mig inför dagen.

Efter många uppskjutningar, blev datumet satt till denna lördag. Idag var dagen planerad att spenderas med en av mina finaste vänner, Alice.M. Dock har vi två en sådan himla otur, att hon fått sig en högre feber nu till helgen. Lite trist, då vi båda sett fram emot att träffas. Vi får helt enkelt hålla ut till skolstarten, två dagar, därefter blir det att lägga upp planer igen!

Så idag blir det en vanlig hemmadag, träning står på listan, samt fixa iorgning lite inför skolstarten, kanske lite serietittande, filmtittande med syskon, läsa lite böcker. Hur det än blir, får vi se om ett litet tag! Nu får ni i alla fall ha det bra!
 
 
 

Shoppingtur med underbara syster

Tjo på er mina underbara läsare! Hoppas ni haft en härlig fredag! Själv kom jag för ca en timme sedan, hem från turen till Örebro, tillsammans med min fina syster Denise! Riktigt härligt att spendera denna tid med henne, dock kan jag även säga att det gav en inverkan på både fötter, ben och ryggar, så mycket som vi gick!

Efter både en tur på staden, samt en tur till marieberg, fick vi med oss en del. Dock blev det lite färre för min del, då jag ändast fått med mig 800. Men nöjd med mina köp är jag! Bilder och beskrivning på inköpen kommer i ett senare inlägg! Dock blir det troligtvis en sväng igen om någon månad eller så!

Nu har jag precis tagit mig lite kvällsfika vilket kändes väldigt skönt, då man inte riktigt kan säga att jag varit på topp med maten under dagen. Detta var dagens första måltid om jag ska vara helt ärlig, inget jag är stolt över. Men ibland händer det att jag saknar hur det var, trots att jag vet att det var väldigt fel, trots att jag nu vet att det inte är värt det. Dock gav det även mer styrka till att fortsätta, på rätt väg.

Om ett litet tag blir det dags för ett kvällspass, därefter blir det att som vanligt ta mig en dusch, samt göra mig iordning inför kvällen. Imorgon kommer dagen spenderas med en ytterligare älskad vän, dock tar jag upp mer om detta, imorgon. Nu får ni i alla fall ha en fortsatt fin fredagskväll!
 

#71 Daily boost

 

Örebro med älskade syster

Godmorgon mina underbara! Hoppas ni sovit riktigt gott, samt haft det väldigt bra! För min del började inte morgonen precis som planerat, då jag tänkt mig att gå upp vid fem-tiden, dock vaknat upp vid sju tiden. Efter himla mycket stressande, kan jag äntligen säga att jag är klar!

I god tid dessutom, då jag och min fina syster, om par minuter sticker iväg mot busshållplatsen där vi tar oss en buss mot Örebro. Så det ser vi fram emot, en del shopping nu inför skolstarten, samt kvalitetstid med varandra! Nu får ni i alla fall ha det så bra så hörs vi igen om ett tag!
 

En dag med fint sällskap

Tjo på er mina underbara! Hoppas ni haft det riktigt bra! Dagen spenderades som sagt tillsammans med min underbara vän Karin, riktigt härligt var det! Mycket prat och skoj, en sväng till fiket här i byn, där vi även stötte på bekanta.
Då vi båda är väldigt intresserade i att skapa, samt att jag sedan i december, haft ett relativt orört kit med både latex och fejkblod, prövade vi på att göra lite fejksår på varandra. Dock var min fondation slut, så vi fick pröva oss fram med det som fanns. Underbart var det i alla fall att äntligen få träffa min fina vän igen!

Snart är det dags för kvällsfika, följt av ett vanligt kvällspass. Därefter blir det att ta mig en dusch, samt göra mig iordning inför kvällen! Morgondagen kommer troligtvis att spenderas med min fina syster, men nu får ni ha en fortsatt fin kväll!
 #70 Daily boost

 
 

A blessing of god

Godmorgon mina underbara läsare! Hoppas ni haft det bra! Gårdagskvällen spenderades tillsammans med mina underbara syskon. Det var ju ett tag sedan jag spenderade kvalitetstid med dem båda samtidigt, otroligt härligt var det! ♥

Vaknade upp efter någon timmes sovmorgon, åt frukost, tog mig ett pass här i hemmet, därefter blev det att göra mig iordning inför denna dag. Efter en liten förskjutning blev datumet satt till idag, alltså kommer denna torsdag spenderas tillsammans med en av mina finaste vänner, Karin! ♥

Det börjar märkas att hösten är påväg, vilket i och för sig är mysigt, men efter massvis med regniga dagar har vi äntligen haft turen att få njuta av lite sol! Så vad vi två hittar på tillsammans får vi helt enkelt se! Nu får ni ha en fortsatt fin dag! ♥
 

#69 Daily boost

 

14 Augusti 2013

Godmorgon mina underbara! Hoppas ni haft det bra! Gådagen avslutades med ett par avsnitt av "Hart of dixie", som även denna serie är en av mina favoriter, men även de avslutande avsnitt av säsong 4 av "Face off", samt de nyaste avsnitten av "America's next top model cycle 20".

Idag vaknade jag upp både utvilad och glad, dock någon timme senare än planerat. Strikt som jag är med mina "scheman" får jag väl tänka på att passa på medan jag kan. Snart är lovet slut och då har man plötsligt inte så mycket tid över till att göra allt man vill.

Åt frukost, körde mitt vanliga morgonpass, riktigt härligt! Gjorde mig iordning och redo att ta tag i dagen. Idag är dagen planerad att träna lite ytterligare, samt lägga upp lite scheman. Hur det går med det får vi lite senare under dagen. Nu får ni i alla fall ha en fortsatt fin dag, så hörs vi igen om ett tag!
 

#68 Daily boost

 

13 Augusti 2013

 Godmorgon mina fina! Hoppas ni haft det bra! För min del slutade gårdagen, samt har denna dag börjat bra! Som vanligt sparkade jag igång morgonen med en bra frukost, ett pass på gymmet, samt ett pass här hemma. Lite träningsvärk dröjde kvar från tidigare pass, men det får man helt enkelt tåla!
Denna tisdag var planerad att spenderas tillsammans med en av mina underbara vänner, dock uppstod det förhinder även här. Alltså blir även detta uppskjutet i ett par dagar. Istället ser dagen ut att bli en storstädar dag för familjen, ut med det gamla och förhoppningsvis in med lite nytt, lagom till den nya terminen dessutom!

Förutom det har jag tänkt mig att svara på era fina kommentarer, samt helt enkelt ta det lugnt. Som vanligt blir det ett ytterligare pass på kvällen, till dess dröjer det dock ett bra tag. Men nu får ni ha det bra, så hörs vi igen om ett litet tag!
 

#67 Daily boost

 
 

12 Augusti 2013

Godmorgon mina underbara! Hoppas ni haft det riktigt bra! För min del började dagen helt okej, frukost, samt ett pass här hemma. Dock fick jag lov att hoppa över passet på gymmet även idag, lite trist om ni frågar mig. Har precis tagit mig min andra dusch, samt gjort mig iordning inför den kommande dagen.
Då det uppstod förhinder i fredags förra veckan, var det tänkt att spenderas lite tid tillsammans med en av mina finaste vänner denna dag, dock kom det lite förhinder även idag, men till veckan blir det av! Ser alltså fram emot detta, då vi inte umgåtts särskillt mycket under lovet!

Istället blir det troligtvis en av lite lugnare måndag, vi får helt enkelt se vad jag hittar på under dagen! Nu får ni i alla fall ha det så bra, så hörs vi igen om ett litet tag!
 

Ready for the coming week

Tjo på er mina underbara! Hoppas ni haft en riktigt bra söndagskväll! Åt som vanligt, för ett tag sedan kvällsfika, därefter blev det lite kvällsträning, följt av en härlig varm dusch, samt lite hårinpackning och fler vårdande kurer. Riktigt skönt om ni frågar mig!

Dagens låt och låten som hållt mig på glatt humör är "Ten thousand hours" med Macklemore ft. Ryan Lewis! ♥

Nu när jag känner mig riktigt fräsch och fin, påklädd i pyjamas kommer jag även att somna riktigt gott. Annars har dagen varit helt okej, väldigt lugn och skön. Planer för den kommande veckan har blivit lagda, samt några sidor i andra boken blivit lästa. Så mycket mer har jag faktiskt inte gjort. Men nöjd med dagen är jag ju ändå! Nu får ni ha det så bra, så hörs vi mer under morgondagen!
 

#66 Daily boost

 

Allt annat än levande

Godmorgon mina underbara! Hoppas ni sovit riktigt gott, samt haft en riktigt bra start på denna söndag. För min del blev sömnen lite längre än vanligt, då jag än en gång vaknat upp med förkylning. Men som vanligt har jag tänkt att göra det bästa möjliga av dagen.
Trots förkylningen blev det ett pass här hemma, dock fick jag lov att hoppa över turen till gymmet. Ganska trist, men imorgon blir det förhoppningsvis hårdare tag. Imorgon är det även en vecka kvar till skolan sätter igång igen, kan inte säga att jag sett fram emot skolstressen, läxor, prov och uppsattser. Mer om själva morgondagen tar vi imorgon helt enkelt.

Idag är det som sagt söndag, kanske att jag myser ner mig i soffan med en av de kvarstående tre böckerna, eller fler avsnitt av "Face off" som gör mig så glad och inspirerad. Rummet ska i alla fall fixas lite, kläder ska tvättas. Kanske tar jag mig ett avkopplande bad under dagen, i hopp om ett bättre mående. Hur det än blir, får vi se sen! Nu får ni ha det så bra, så hörs vi igen om ett tag!
 

Love is all you need

Tjo på er! Tänkte egentligen endast slänga in ett litet klipp som jag hittade, samt såg hos fina Jessica som du kan komma till genom att klicka här. Jag började helt ärligt att gråta när jag såg detta och ville därför föra budskapet vidare i hopp om mer förståelse inom samhället vi lever i idag.

Klippet pågår i under 20 minuter och jag hoppas innerligt att ni alla tar er den lilla tid att se på detta. Själv tycker jag, som jag så många gånger redan sagt, att det inte spelar någon roll vilken läggning en person har, då alla ändå tycker, känner, tänker , agerar olika i så mycket annat. Alla människor är fortfarande människor, samt är och kommer alltid att vara lika mycket värda oavsätt vad. Och då menar jag verkligen alla!
 

When the night takes over

Tjo på er mina underbara! Hoppas ni haft en riktigt fin lördag! Efter att jag kommit hem från turen ut på sjön med vår egen kanadensare, samt tagit mig en dusch, fastnade jag sedan framför en bok här inne i mitt rum. Kan även säga att denna nu blivit utläst, men det gör ju inte så mycket, då jag har ytterligare tre kvar att läsa. Helt okej var den om ni frågar mig!

Därefter blev det fler avsnitt av "Face off", säsong 4. För första gången har alla mina favoriter blivit kvar till sist, kan ju säga att de var fyra stycken i denna säsong. Nämligen Eric.F, Anthony, Wayne och Kris. Men så måste ju någon åka ut, denna gång blev det Eric Fox vilket gjorde mig hjärtekrossad.

Har för en liten stund sedan tagit mig lite kvällsfika, vilket betyder att det snart även blivit dags för mitt vanliga kvällspass. Därefter blir det att ta mig en dusch, samt göra mig iordning inför kvällen. Imorgon är det tidig uppgång som gäller och då är det alltid skönt att känna sig lagom utvilad.
 

#65 Daily boost

 
 
 

Like waves on water

Tjo på er mina underbara! Hoppas ni hittills haft en bra dag! För min del blev det liksom vanligt tidig uppgång, frukost, en sväng till gymmet, samt ett eget pass här i hemmet. Har nu precis kommit hem från en härlig paddeltur tillsammans med min far, med mig hem fick jag även en del bilder.
Efter morgonens intensiva aktiviteter, har jag tänkt att ta det lite lugnare under eftermiddagen. Kanske myser jag ner mig i soffan på mitt rum med en bok, eller så kanske jag tar mig en liten titt på fler avsnitt av "Face off". Ikväll blir det som vanligt ,ett ytterligare pass, men nu har jag tänkt mig att ta dagens tredje dusch. Ni får ha det så bra, så hörs vi igen om ett tag!
 

Livets högre toppar

Tjo på er mina underbara! Hoppas ni hittills haft en härlig fredag! Här i lilla byn Grythyttan har solen äntligen trängt igenom molnen, toppenväder kom som på beställning. Macklemore i mina öron, god bok i mina händer, samt små glimtar på toppenserien "Face off".  Livet känns på topp!
Om bara en liten stund är det dags för kvällsfika, därefter har jag tänkt att ta mig ett kvällspass, följt av en härlig och avslappnande dusch. Sen blir det troligtvis att läsa lite till jag somnar.

Imorgon blir det som vanligt en tidig uppgång, samt en sväng till gymmet, längtat ihjäl mig sedan i tisdags! Men så blir det ju med veckoscheman, man har sina favoritdagar! Nu får ni ha det så bra, så hörs vi troligtvis med under morgondagen!
 #64 Daily boost

 

New plans for the day

Tjo på er mina underbara! Hoppas ni alla haft en underbar start på denna fredag! Själv sparkade jag igång dagen med en god frukost, till ett par avsnitt av "Face off", kan nog inte bli bättre! Därefter tog jag mig ett pass av morgonträning, riktigt härligt! Sen var det bara att göra sig iordning inför dagen.
Dagens låt är "Neon cathedral" med Macklemore ft. Allen Stone!

Egentligen skulle denna dag spenderas tillsammans med en av mina finaste vänner, dock uppkom det förhinder, vilket gjorde att vi fick skjuta upp detta i ett antal dagar. Men det gör inte så mycket, då vädret ändå ligger på botten, samt att detta som sagt inte är min vecka.

Istället kommer dagen spenderas med att läsa lite, då jag som ni redan vet fick med mig fyra hela böcker att läsa, från turen till Hällefors under gårdagen. Ikväll blir det i alla fall mer träning, men vad som händer däremellan får vi helt enkelt vänta och se.
 

Mysigare kväll får man leta efter

Tjo på er mina underbara! Hoppas ni haft det bra! Själv kom jag, tillsammans med min yngre syster Denise, hem från hällefors och tandläkaren, där vi spenderas den större delen av dagen. Lite senare hemkomst blev det då jag inte var så noga med att kolla om den buss vi planerat att ta hem gick, även utanför skoltid. Vilket denna tydligen inte gjorde.
Men inga sura miner blev det för det. Istället blev det en sväng in på biblioteket igen, där vi väntat under morgonen, samt lite affärer. Fyra böcker och en ny krämtub fick jag med mig hem. Som de flesta redan vet är jag en av de personer som lider av en extremt torr hud, vilket gör att jag sedan sex-års ålder bokstavlig talat levt på krämer.

Efter alla möjliga prövanden av krämer, är "Propyless" den som hittills fungerat allra bäst. Dock tog det ju ett antal år att lista ut detta. År av misslyckanden och ledsna miner. Men nu är det bra och nu är jag glad! Känslan när man återfår lite hopp i livet.

Nu är det lite samtal som gäller, därefter tror jag nog att jag ska slå mig ner med en bok. Väldigt mysigt då vädret är som sämst. Kanske att jag även hinner kolla på några ytterligare avsnitt av "Face off" innan det blir dags för kvällsfika, kvällspasset, samt läggdags. Nu får ni i alla fall ha det så bra, så hörs vi snart igen!
 
 

#63 Daily boost

 

8 Augusti 2013

Godmorgon alla fina! Hoppas ni haft en bra start på denna morgon! Själv kunde jag idag, äntligen följa mina normala rutiner, vilket kändes skönt. Känner mig dessutom mycket piggare och inte alls lika hängig. Sparkade igång dagen med frukost, följt av det vanliga morgonpasset. Sedan var det bara att göra mig iordning inför dagen.
Idag är det tandläkarbesök som gäller, då de ringde häromdagen för att kolla ut passande tid och datum. Inte det roligaste, men sen kan man ju heller inte alltid få som man vill. Har faktiskt inte varit i hällefors på hela lovet. Så idag blir det i alla fall lite bussåk för min del.

Förutom det vet jag inte riktigt hur dagen kommer se ut, vi får helt enkelt vänta och se. Ni får i alla fall ha det så bra, så hörs vi igen om ett litet tag!
 

Tacos på menyn

Tjo på er mina underbara! Hoppas ni haft en toppen tisdags eftermiddag! För min del har den varit relativt okej. Har piggnat till, dock kan jag ju bokstavligt talat säga att det inte är min vecka. Har haft väldiga värkningar, att jag blivit tvungen att ligga ner under den större delen av dagen.
Pluset med detta är att man ibland kan bli en aning bortskämd, idag var det en sådan dag. Favoriträtten på menyn gav lite mig en lite gladare min. Uppdukningen fick jag dock stå för själv, prövade då en liten specialare med grönsakerna, som ni säkert kan se.  

Om ett tag är det dags för lite kvällsfika, men till dess har jag tänkt mig att kolla på lite fler avsnitt av "Face off", man blir ju så inspirerad! Ni får i alla fall ha det bra, så hörs vi igen om ett litet tag!
 

Oväntat besök

Tjo på er mina fina! Hoppas ni haft det bra! För min del höll sig förkylningen endast kvar under morgonen, dock är jag fortfarande hur hängig och trött som helst. Dock blev jag en aning piggare när vi hittade denna filur i vår krusbärsbuske. Kanske inte det roligaste när man är ute efter bär.
Speciellt inte om man liksom jag själv, känner obehag kring ormar. Som tur var var denna endast en snok. Trots min rädsla för dessa djur, fick jag mig ett par bilder. Dock ville jag även få med mig ett par närbilder, men det klarade jag bara inte av.

Om ett litet tag är det dags för middag, idag är det tacos som står på menyn. Fram till dess nöjer jag mig med att se några avsnitt av det älskade programet "Face off". Nu får ni ha det så bra, så hörs vi igen om ett litet tag.
 

#62 Daily boost

 

7 Augusti 2013

Godmorgon mina underbara! Hoppas ni haft en toppen start på denna dag. För min del började dagen långt ifrån planerat, då jag vaknade upp som hängig och en aning förkyld. Trots detta tänker jag göra det bästa av denna dag.
I ett försök att vakna till liv tänkte jag kolla på de missade avsnitten av americas next top model cycle 20, som jag tidigare planerat att se, dock aldrig blivit av. Men nu så!

Därefter har jag tänkt att ta tag i dagen, det vill säga att bland annat köra några pass här hemma. Jag hade egentligen även tänkt att ta mig en promenad tillsammans med min far, men hur det blir med det, får vi se lite senare under dagen.
 Varvar ner för kvällen

Tjo på er mina underbara! Hoppas ni haft en toppen tisdag! För min del har dagen varit väldigt skön. Som ni redan vet bestod den till den större delen av träning, dock har jag inte hunnit ikapp helt, vilket resulterar i att även morgondagen spenderas med en del extra träningspass.
Vädret nu på kvällen har liksom under de senaste dagar varit hemskt, mycket regn och även en del åska.  Dock varade det denna gång inte riktigt lika länge som förra, vilket var skönt!

Åt för en stund sedan kvällsfika och har snart tänkt mig att lägga mig för kvällen, men allra först har jag tänkt att ta mig ett träningspass, därefter är det en avslutande dusch som gäller. Ni får i alla fall ha en fortsatt fin kväll, så hörs vi mer imorgon!
 

#61 Daily boost

 
 

Gotta love macklemore

Godmorgon mina underbara läsare! Hoppas ni haft det bra! För min del började denna tisdag helt okej, en ofrivillig sovmorgon, samt en massa bra låtar. Då jag hamnat efter med träningen, har denna dag endast tänkt att spenderas med att komma ikapp med mitt schema. 
Dagens låt är "Fallin" med Macklemore, kär på nytt. Så mysig att bara sitta och lyssna på, utan ord eller öppna ögon. Förhoppningsvis gillar ni den lika mycket som jag gör! ♥

 

#60 Daily boost

 
 

Nya designen på plats!

Tjo på er mina underbara! Hoppas att ni hittills haft en en riktigt bra dag! För min del har dessa timmar bestått av växlanden mellan halvsovande och fixande av den nya designen. Äntligen kan jag ju även säga att denna blivit klar! Många timmar tog det, dock är jag nöjd med resultatet!
Nu gäller det bara att få upp alla inläggen här på blogge, vilket även det kan ta ett tag, då det var ett antal som skrevs under denna period. Men oroa er inte, jag ska göra så gott jag kan när det gäller att få upp dessa så fort som möjligt!

Förutom detta har jag även tänkt att ta igen de träningspass jag missat under dagen. Men nu får ni i alla fall ha det bra så hörs vi igen om ett litet tag! Förhoppningsvis är allt fixat och klart vid det laget.
 Sol och värme

Tjo på er mina underbara! Hoppas ni haft det bra! Kom hem för ungefär två timmar sedan, riktigt härligt var det att även spendera lite tid på stranden tillsammans med min älskade syster Denise. Mycket skratt och glädje, härligheter och värme. En dag kan bli så himla mycket bättre av att vistas på en strand, speciellt tillsammans med nära och kära.
Har sedan dess suttit och försökt bli klar med den nya designen som jag lovat er alla, kan även säga att jag inte heller har mycket kvar på denna. För tillfället väntar jag på lite bilder från min syster som haft rollen som fotograf, så duktig hon varit. Att hon stått ut med mig en hel dag är ett under!

Mer blir det dessutom, om ett litet tag så blir det filmmys, därefter är det kvällsträning som gäller för min del. Men nu får ni ha det så bra, så hörs vi igen om ett litet tag!
 

Natur åt alla håll

Tjo på er mina underbara! Hoppas ni hittills haft det bra! Själv kom jag nu, precis hem från turen med min syster, mycket bilder fick vi dessutom med oss. Vilket kommer att vara till stor hjälp, när det gäller att bli klar med den nya designen!
Många ombyten har det även blivit, denna gång är det badkläder som gäller. Förutom det måste jag även hinna packa ner lite användbart, innan det bär av till stranden med min älskade syster. Men nu får ni ha det så bra, så hörs vi snart igen!
 

#59 Daily boost

 

4 Augusti 2013

Godmorgon mina underbara! Hoppas ni sovit riktigt gott, samt haft en bra start på denna söndag! För min del började även denna dag med sovmorgon, därefter blev det en toppen frukost bestående av det gamla vanliga. Göra mig iordning, samt ett intensivt pass här hemma.
Nu har det blivit dags för dusch nummer två, därefter bär det av på en mindre vandring tillsammans med min far. Efter det blir det hemkomst, tredje duschen, samt göra mig iordning för dagen.

Forfarande innan lunch, blir det en sväng ut i naturen för lite fotande tillsammans med min älskade syster. Kan ju säga att det under denna dag kommer vara perfekt väder för detta, så varför inte dra med sig kameran ut?

Eftermiddagen har tänkts att spenderas tillsammans med syrran på stranden, det är ju som sagt ett underbart väder, så varför inte göra ett försök att få lite ytterligare färg på huden? Senare på kvällen blir det filmmys med henne, därefter lite kvällsträning!

Men nu får ni ha en fortsatt underbar dag, så hörs vi igen om ett litet tag! Kan även säga att blogg.se börjat fungera normalt igen, så så fort jag får tid till detta, kommer en massa inlägg att dyka upp på bloggen, då dessa legat och väntat som utkast. Äntligen fungerar allt som det ska, så härligt!
 

Kvalitetstid med min syster

Tjo på er mina underbara! Hoppas ni haft det riktigt bra! För min del har denna lördag hittills varit så slapp och skön den kan vara. Eftermiddagen började med en sväng ner till stranden där vi tog emot den sol vi kunde få tag på, plockade bär och små åt på detta.
Därefter satte ovädret igång och vi tvingade oss båda hem, dock tog vi oss även en sväng i trädgården med spöregn på axlarna, innan vi sedan skyndade oss in i huset. Mängder av röda vinbär fick vi med oss in och nu väntar lite filmmys med min underbara lillasyster, troligtvis även en del systerligt prat också. Om ett tag är det kvällsfika som gäller, därefter kvällsträning. Hur mysig får en dag bli egentligen!
Nu får ni i alla fall ha det så bra så hörs vi igen om ett litet tag! Det vill säga om inte ovädret övergår till något allt för allvarligt.
 

#58 Daily boost

 

Hel grym kväll

Godmorgon mina underbara! Hoppas ni haft det riktigt bra! Klassåterträffen blev till viss del inställd, då det inte var så många som kunde komma, dock hade vi ju fortfarande kvällen kvar. Hur som helst blev vi ett gäng ändå och riktigt kul hade vi dessutom. God mat och skoj helt enkelt. Därefter fick vi för oss att ansluta oss till ett annat gäng en bit bort. En härlig kväll helt enkelt.

Dagens låt är "Spaceman" med Aste! Riktigt bra låt, om ni frågar mig!

För min del blev det idag några timmar extra i sängen, då jag kom hem vid ett-tiden. Så istället för att gå till gymmet, blir det lite extra övningar här hemma! Hur dagen blir sen vet jag inte. Om det förblir fint väder, kanske jag tar mig en sväng till stranden tillsammans med min syster. Nu får ni i alla fall ha det så bra, så hörs vi igen om ett tag!
 

#57 Daily boost

 

Grillkväll med gamla klassen

Tjo på er mina underbara! Hoppas ni haft det riktigt bra! Ber så hemskt mycket om ursäkt för den lite senare uppdateringen. Dagen började med att jag vaknade några timmar senare än vanligt, antar att jag var väldigt trött. Efter det blev det att göra mig iordning för att sätta igång med träningen.
Då det är grillning med den gamla klassen som gäller denna kväll, kommer jag troligtvis kommer jag troligtvis komma hem sent. Därav körde jag även kvällspasset under morgonen. Vips var det dags för lunch, efter det har jag spenderat de senaste timmar till att göra mig iordning.

Om ungefär en timme är det dags för middag, sen är det bara att vänta till jag blir upphämtad av min underbara vän Karin och hennes kille. Sen bär det av mot platsen där det hela kommer hållas. Ett helt år sedan jag träffade denna klass, om den varit saknad! Men nu får ni i alla fall ha det så bra, så hörs vi mer imorgon!
 

1 augusti 2013

Tjo på er mina underbara läsare! Hoppas ni haft det riktigt bra! För min del har dagen varit riktigt slapp. Fylld med skön musik, träning, samt hårvård tillsammans med min finaste lillasyster.

Nu har jag precis ätit kvällsfika och snart blir det dags för lite mera träning. Förutom det, blir det även att fixa inför morgondagen. Då kvällen kommer att spenderas med min förra klass. Förhoppningsvis blir det riktigt trevligt!  Men nu får ni ha en fortsatt fin kväll, så hörs vi om ett par timmar igen!
 
 

#56 Daily boost

 

First of august

Godmorgon mina underbara! Hoppas ni sovit riktigt gott, samt haft en otroligt bra start på denna torsdag! För min del startade dagen till en viss del som vanligt, varmdusch, frukost ett pass med träning här hemma. Dock somnade jag sedan på soffan, i ungefär en timme eller så. Om jag är trött! Nu blir det ytterligare en dusch och efter det får vi hoppas på att jag vaknar till liv igen.

Idag vet jag inte hur dagen kommer se ut, vädret är helt okej och jag är inte längre sjuk, så vi får helt enkelt se. Dock kommer jag troligtvis att fixa lite här i mitt rum, samt fixa till problemet med bloggen igen. Trodde verkligen inte att det skulle ta en sådan tid som denna. Nu får ni i alla fall ha det riktigt bra, så hörs vi om ett tag!
 

RSS 2.0