John Dahlback ft. Urban Cone, Lucas Nord - We were gods

"We were golden, we were gods.." ♥
 

#138 Daily boost

 
 
 

31 December 2013

Godmorgon mina underbara läsare! Hoppas ni alla är pigga och redo för kvällens nedräkning! För min del gick jag för en stund sedan upp, har fått i mig lite frukost och sitter för tillfället med härlig musik i mina öron!
Har precis gjort mig iordning och om ett antal timmar blir det att åka upp till vännen Elin, där kvällen planeras att spenderas tillsammans med underbara vänner och härligt folk. Något jag ser fram emot! Nu får ni ha det så bra, så hörs vi igen om en stund!
 

Recently ordered

Tjo på er! Hoppas ni alla fått er ett riktigt fint avslut på denna dag! Med en färdigpackad väska, samt den större delen av alla förberedningar inför morgondagen, klara. Tog jag mig friheten att mysa ner mig i bäddsoffan, för att i lugn och ro, beställa hem lite tillbehör till min nyblivande mobil. Beställningen innehöll bland annat detta snygga skal som jag så totalt blivit förälskad i!
Under de resterande timmar av denna dag, har jag endast tänkt att göra klart de resterande förberedningar, därefter blir det att ta kvällen! Nu får ni ha det så bra, så hörs vi mer under morgondagen!
 

 

Sneak peak

Tjo på er mina underbara läsare! Idag är det som de flesta redan vet, dagen innan nyårsafton. Månader har gått fort som bara den och om bara en ynka dag är det plötsligt ett helt nytt år. Något jag har riktigt svårt att förstå! Trots min dagliga otur, har jag varit lyckligt lottad att under detta år ha omgivits av otroligt fina och älskade människor. Människor som funnits vid min sida både vid gott och ont, något som gör mig så obeskrivligt lycklig, men främst av allt, tacksam ♥

(En liten peek på vad jag planerar att bära under årsskiftet)

Till skillnad från det gångna året kommer inte det nya spenderas inne på psyket, utan istället tillsammans med underbara vänner. Jag tog mig igenom detta år, levande, och det ska firas ordentligt!

Liksom de flesta andra, har även jag ett antal nyårslöften. Löften som bidrar till en bättre hälsa, både fysiskt och psykiskt, fritt från drama. Med detta sagt, välkomnar jag år 2014 med öppna armar!
 

Inköpen från turen till Örebro

Tjo på er! Tänkte nu slänga upp dagens inköp från turen till Örebro tillsammans med vännerna Elin och Nicole! Trots all beslutsångest som närvarat under dagen, kan jag säga att jag är riktigt nöjd med det jag bringat med mig hem denna dag!
Top från Gina Tricot 74:50:- // Jeans från BIKBOK 199:- // Foundation från KICKS 149:-
 

Shopping och kvalitetstid

Tjo på er mina underbara läsare! Hoppas att ni alla fått er en underbar måndag! För min del blev det en heldag i Örebro tillsammans med fina vänner. Mycket skratt och skoj hade dagen att erbjuda. Jag fick dessutom med mig lite nytt från ett antal olika affärer.

(Jensen's otroligt goda lunchbiff)

Hemkommen och trött i kroppen, har jag precis fått i mig lite mat. De resterande timmar av denna dag kommer att spenderas på en del packning, samt förberedningar inför morgondagen, vilket bland annat innebär nagelfixande! Nu får ni ha det så bra, så hörs vi igen om ett tag!
 

Eminem ft. Sia - Beautiful pain

"We can only get brighter.." ♥
 

#137 Daily boost

 

30 December 2013

Godmorgon alla fina! Hoppas ni alla fick ett riktigt fint avslut på gårdagen. För min egen del spenderades den större delen av gårdagens timmar med effektivare handlingar inne på mitt rum, mycket fick jag gjort, vilket kändes toppen! Rummet kommer dock att läggas åt sidan, under ett par dagar framöver, då jag har annat på tankarna.

Idag är det måndag, vilket för min del dessutom betyder en sväng upp till Örebro för lite shopping och kvalitetstid tillsammans med fina vännerna Elin och Nicole. Vi får väl se om jag kommer hem med något nytt! Nu får ni ha det bra, så hörs vi igen om ett par timmar!
 Will.i.am - Hello

 "Were burning brighter than the sun tonight.." ♥
 

#136 Daily boost

 

29 December 2013

Godmorgon mina underbara! Hoppas ni alla fick er en toppen-lördag! För min del bestod den större delen av gårdagen av en del effektiva handlingar, mycket fick jag gjort på endast några timmar. Dock var det inte dessa jag planerat att ta mig ann. Istället för att lägga timmarna på mina studier, fick jag mig en impuls för storstädning.
Har nu under morgonen tagit mig en stor god frukost, ett pass i hemmet, tagit mitt mellanmål, samt gjort mig iordning inför dagen. Denna söndag har jag tänkt att fokusera på mitt eget rum. Mycket finns att göra, och tillskillnad från gårdagen ska jag försöka hålla mig till mina planer! Nu får ni ha det bra, så hörs vi igen om ett tag!
 

Will.i.am - Great times are coming

"I see them coming around.." ♥
 

28 December 2013

Godmorgon mina underbara läsare! Hoppas ni alla fått en bra start på denna helg! Själv sparkade jag efter en riktigt skön och utvilande sömn, igång dagen med en riktig toppenfrukost. Att slarva med maten kommer inte att få mig friskare, utan nu är det "All in" som gäller, exakta tider och mått!

Mätt och belåten, gjorde jag mig iordning lite snabbt och kastade sedan på mig träningskläderna, för ett litet pass här i hemmet. Därefter tog jag mig en snabbdusch för att sedan göra mig iordning för dagen.

Har nu precis tagit mig ett litet mellanmål. Då gårdagen inte riktigt blev liksom förväntat, har jag under denna dag, en del att stå i. Mycket finns att göra och förhoppningsvis sköter jag detta effektivare än vanligt. Nu får ni ha det bra, så hörs vi igen om ett tag!
 

Utmanad

Tjo på er mina undebara! Denna gång har jag blivit "Utmanad" av Denise från "Flingans" att besvara ett antal frågor, samt ställa ett antal nya frågor till valfria personer. Det lät lite roligt, så varför inte?

Här kommer Denise's frågor och mina svar:

1. Vilket är ditt favoritgodis?
Då jag sedan en tid tillbaka har haft problem med matintaget, har jag tagit avstånd från sötsaker, i rädslan av att förstöra mina bättre matvanor. Jag har heller inga planer på att återuppta detta.

2. Vilka 3 saker gör dig mest lycklig?
Trots att livet inte alla gånger är lätt, finns det många anledningar till att känna sig lycklig i vardagen. Att bara ta ut tre av dessa, känns riktigt svårt. Men de faktorer som sticker ut mest i min egen vardag är: Nära-och-kära (inklusive er bloggläsare), Träning-dans-musik-fotande, naturen (saker som dagsljus, osv)!

3. Vilket land vill du helst resa till och varför?
Då jag älskar att resa, finns det en massa länder jag skulle vilja besöka. Ett fåtal av dessa är Frankrike, Grekland, Italien och Thailand. Anledningen till varför jag just vill besöka dessa är att jag aldrig tidigare gjort det.
4. Vilket år kommer vara ett år som du alltid kommer att minnas?
Det år som idag känns viktigast för min del, är 2012-2013. Då jag fick insikten att jag duger, som mig, individ och människa. Det absolut bästa jag gjort. Jag har aldrig tidigare mått bättre än vad jag gör idag. Dock är det tråkigt att jag, liksom många andra, måste gå igenom hemskheter för att få denna insikt. Omgivningen kan upprepade gånger göra sina försök att intala dig att du duger, precis som du är, men du kommer inte att ta in det, förrän du fått din egen insikt. Men jag säger det ändå, vem du än är, var du än är, är du perfekt precis som du är.

5. Vilken låt tröttnar du aldrig på?
För min egen del är det nästintill omöjligt att tröttna på en låt som fallit i min smak, ett tydligt tecken på detta är att jag alltid spelar upp de låtar jag lyssnar på under en längre period. Vilket ofta stör de övriga i hemmet, men inte mig! Den längsta perioden jag lyssnat på endast en låt, var i ungefär en månad, konstant, varje dag. Så jag kan ju se problemet för de i min omgivning! Men en av dessa låt är "Paradise" med Coldplay, min favorit! ♥

6. Vad spenderar du mest pengar på?
Det jag spenderat mest pengar på under den senaste tiden, måste nog vara besöken till ICA i Hällefors tillsammans med mina underbara, på rasterna, för lite engergi-givande inköp. Förutom detta har jag dessutom spenderat en del på bussresor mellan Grythyttan och Hällefors. Men så går det när man bor i en liten by!

7. Din högsta önskan just nu?
Min allra högsta önskan just nu är att jag, mina nära och kära, släkt och familj, kan få lite tur i vardagen. Något som det verkligen varit brist av under ett bra tag tillbaka. Precis vad oturen medfört under den senaste tiden kommer jag inte att dra upp, men jag kan ju säga att det varit mycket. Så tur, det är min högsta önskan just nu.

8. Vilket ord använder du allra mest när du pratar?
De ord jag väljer att använda, beror ofta på de människor jag tilltalar. Men i mitt vardagliga språk, förekommer en del svordomar, något jag väljer att inte använda här. Mildare ord kan exempelvis vara "Herregud", "Alltså" och "Eller hur".

9. Vad skulle du vilja lära dig/bli bättre på?
Det finns så otroligt mycket jag skulle vilja lära mig, samt förbättra. Men något jag verkligen skulle vilja förbättra är mina kunskaper inom dans, samt fotografering, då dessa kunskaper står mig närmast hjärtat. Men det är självklart inte det enda!

10. Är du morgon- eller kvällsmänniska?
När det kommit till mig och sömnbehov, brukar detta vanligtvis inte ha någon större betydelse. För tillfället har jag kommit av mig gällande mina vardagliga rutiner, dock brukar mina dagar se ut på så sätt, att jag går upp vid 5-tiden, samt lägger mig vid midnatt, trots det faktum att mitt mål är så "tidigt" som 10 på kvällen. Så man kan säga att jag är lite av båda! Vilket kan vara både bra och dåligt, beroende på vad det handlar om.

11. Berätta om din absolut största rädsla!
När det kommer till mig själv och rädslor, finns det ett fåtal, dock är dessa då extrema. Jag är ganska spontan av mig, då finns det inte utrymme för rädslor. Men det jag troligtvis har störst rädsla för här i livet är övernaturligt, sådant som saknar förklaringar. Jag är rädd att börja tro på något jag inte vill tro på, något som enligt mig inte exsisterar. Andra rädslor kan exempelvis vara min cellskräck (klaustrofobi), samt min rädsla för spindlar och kryp. Något jag inte heller är särskillt förtjust i är nålar och blodprov. Jag är dessutom känslig för stora djur, exempelvis hundar och katter. Förutom detta är jag också känslig för trappor och hissar, att de ska brista. Det är mina rädslor.

De utvalda är:

1.
Malin 
2. Carmela
3.
Linnéa
4.
Tess
5.
Linda
6.
Marlene
7.
Vilma
8. Wilma
9. Emelie
10. Anita
11. Sara

Här kommer mina frågor till er utvalda:
(Inte utvald och sugen på att besvara dessa, är ni mer än välkomna! Om du istället är utvald och inte känner för att besvara dessa, finns inget tvång!)

1. Hur skulle du beskriva dig själv som person?
2. Stämmer beskrivning av ditt stjäntecken på dig? Varför? Varför inte?
3. Vad är det viktigaste för dig i livet?
4. Vad gör du allra helst på fritiden?
5. Vilken/vilka veckodagar gillar du allra mest? Varför?
6. Vad kan göra din dag bättre?
7. Hur ser en perfekt dag ut för dig?
8. En/flera låtar som står dig nära hjärtat?
9. En/flera låtar som du kopplar till detta år?
10. Vart skulle du resa om du fick möjligheten att resa vart du ville? Varför?
11. Prova att gå en heldag med att se något positivt hos precis allt, besvara sedan frågan, märkte du av någon skillnad?
 

8 wanties from Nelly rea


1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7// 8
 

Headhunterz ft. Krewella - United kids of the world

 "We could be the ones that are leading the fight.." ♥
 
 

27 December 2013

Tjo på er alla fina! Hoppas ni haft det bra! Själv har jag hittills endast hunnit med att ta mig ett lättare träningspass i hemmet. Riktigt skönt då träningen luggit på hyllan under en längre tid. Förutom att leendet på mina läppar blir större, håller jag mig dessutom sysselsatt, vilket i sin tur leder till att jag inte har tid "över" att tänka fel tankar.
Om bara en liten stund har jag tänkt att sätta mig ner med en del läroböcker, därefter har jag tänkt att fixa lite på mitt rum, men allra först har jag tänkt mig att ta en varmdusch, samt byta om till mysigare klädsel! Nu får ni ha det så bra, så hörs vi om ett tag igen!
 

Hello december snow

Godmorgon mina underbara läsare! Hoppas ni alla fick er ett riktigt fint avslut på gårdagen! Ber om ursäkt för gårdagen deppiga inlägg. Nu var det ett tag sedan jag släppte ut känslor som dessa, så på något vis kändes det skönt.

Lika snabbt som känslorna kommit, försvann den större delen framåt morgonen.  Med lite mat i magen, riktigt bra musik i mina öron, samt det faktum att natten inte endast bringat gladare miner, utan även lite snö här i byn, börjar livet kännas en aning bättre! Äntligen säger jag bara, som jag längtat!

För att hålla hemska tankar på avstånd, har jag under denna dag tänkt hålla mig sysselsatt, bland annat genom att sköta mina studier, funderar även på att köra ett lättare träningspass för att komma igång med mina bättre rutiner, samt fixa lite på mitt rum. Nu får ni ha det så bra, så hörs vi igen om ett tag!
 

Kvällstankar

Ska jag vara ärlig har mina matvanor blivit en aning sämre igen, matlusten finns nästan aldrig hos mig, inte ens då hungern gnager i min kropp. Känslor av svält. Men att falla tillbaka, hamna i den onda cirkeln igen, är och kommer aldrig vara ett alternativ. Att ta mig i kragen och komma upp på fötter är lätt att säga, speciellt nu när jag inte vet vad som händer med mig.

Men att kasta bort alla mina ansträngningar, mitt kämpande, för mitt eget liv, är inte den rätta vägen. Varför rinner tårarna, vad är det jag inte förstår, varför är det så svårt, när jag redan har svaret i mina händer. Tillbakablickar tär på min själ, att en liten del saknar det hela, att veta att mitt liv kunnat vara över för ett år sedan, varit död och begravd, om det inte varit för min insikt. Den insikt jag nu överväger. Aldrig mer, aldrig mer. Ät och var glad Filippa, sluta tänk.

(Hatkärleken, december 2012)
 
 

Efterhängande julklappar

Tjo på er mina underbara! I all julstress lyckades jag självklart glömma bort vart jag gömt en del av de klappar jag inhandlat. Men med mindre stress kunde jag äntligen leta rätt på de resterande paketen. Naturligtvis låg dessa mitt framför ögonen på mig.
Liksom paketen gjorde min yngre syster Denise's dag en aning bättre, gjorde hennes glittrande ögon och underbara leende min. Som jag älskar dig min underbara lillasyster, att se dig lycklig är bland det bästa som finns! ♥

De resterande timmar av denna dag är tänkta att spenderas liksom den större delen av dagen, det vill säga, med en del slöande. Med brist på ork, samt annat att göra, får jag helt enkelt göra något bra av situationen. Önskar er alla en fortsatt fin kväll, så hörs vi mer under morgondagen!
 

26 December 2013

Tjo på er mina underbara! Hoppas ni fått er en riktigt fin start på denna dag! För min del har den större delen spenderats i bäddsoffan. Påklädd i pyjamas har jag ännu inte orkat kliva ur soffan. Inte ett dugg piggare än vad jag varit då jag lagt mig, utan fortfarande alldeles utmattad.
Bättre blir det inte av att ligga kvar, utan nu blir det att dra mig upp för att få något i magen, samt göra mig iordning för de resterande timmar av dagen. Nu får ni ha det så bra, så hörs vi förhoppningsvis om ett tag igen!
 

Nya kategorier

Tjo på er mina underbara! Som ni säkert redan märkt, har jag under den senaste månaden slängt upp lite nya kategorier, till och från. Främst för att få mer ordning på bloggen, samt för att göra det lättare för er alla att hitta det ni söker.

Som ni säkert även förstått kommer det att ske en del förändringar här, då jag under en längre tid planerat att uppdatera dess utseende. Dock har detta fått läggas på hyllan, då jag först och främst behöver fotovänligare väder. Till dess får ni stå ut med sommar-temat mitt i vintern ♥
 

Style of eye ft. Soso - Kids

"Wear your high heels tonight, and come closer to heaven.." ♥
 

Within distance

Tjo på er mina underbara! Hoppas ni fått er en riktigt fin dag! För min del har den större delen av denna dag spenderats med att endast ta det lugnt tillsammans med familjen. Otroligt behövligt om ni frågar mig!
Förutom detta har jag dessutom hunnit med att beställa hem en "Samsung galaxy S3 4G", så om ett antal dagar är den äntligen min! Som jag längtar! Skal till denna skönhet ligger inte heller det långt efter. Stilrent och snyggt! Alldeles såld ♥
Om bara en liten stund blir det att lägga mig för kvällen, då jag börjar lägga märke till en, otroligt nog, slutkörd själ inombords. Att somna gott denna kväll är nog inget större problem för min del. Nu får ni ha det bra, så hörs vi mer under morgondagen!
 

All white everything

Tjo på er alla! Hoppas ni haft det bra under de senaste timmar! Med uppsatta gardiner börjar rummet få sin rätta färg och form. Finslip på väggar, fixande av dörrar/luckor, insidan av garderoben och möblering återstår. Detta är tänkt att göras under det nuvarande lovet och förhoppningsvis blir resultatet, mina drömmars sovrum.
Förutom detta har jag inte hunnit med så mycket, inte heller nu har jag någon aning om vad jag vill ägna de resterande timmar av dagen åt. Troligtvis kommer dessa spenderas tillsammans med mina älskade syskon. Ni får ha det så bra, så hörs vi om ett tag!
 

25 December 2013

Godmorgon mina fina! Hoppas ni alla fick er ett riktigt fint avslut på gårdagen, samt fått er en toppenstart på denna! Själv sparkade jag igång dagen med en god frukost, samt mysigare musik. 
Därefter blev det att göra mig iordning. Idag har jag endast tänkt att ta det lugnt. Men precis hur dessa timmar kommer spenderas, är en gåta.

En sak är säker, då det i en av mina klappar låg vita gardiner som jag under en längre tid velat inskaffa, är dessa tänkta att hängas upp under dagen. Nu får ni ha det så bra, så hörs vi igen om ett tag!
 Merry christmas

Tjo på er mina underbara läsare! Hoppas att ni alla fått er en riktigt fin julafton! För min del har denna dag firats tillsammans med nära och kära, massor av kärlek och skratt, fina klappar och härlig mat! ♥
Mina tre underbara systerdöttrar, Smilla, Emma och Olivia. Mina fina flickor! ♥

Trots att tiden inte varit tillräcklig för alla dessa förberedningar, kom dagen att bli alldeles perfekt. Mätta och belåtna blev det under de senare timmarna att mysa ner sig framför ett gäng härliga julfilmer, tillsammans med de andra. Bättre avslut får man leta efter! Passar nu på att önska er alla en riktigt god jul! ♥
 
ElfYourself

Tjo på er mina underbara läsare! Tänkte att jag kunde bjuda på tre roliga klipp, så här vid jul! Klicka på bilderna för att se dessa. Nu får ni ha det så bra, så hörs vi mer under morgondagen!
 
 

23 December 2013

Tjo på er mina underbara! Hoppas ni haft det riktigt bra under den senaste tiden! Ber än en gång om ursäkt för den rent ut sagt, dåliga uppdateringen här på bloggen. Är djupt ledsen över att det som händer i mitt liv, ska behöva gå ut över er på detta vis.

Men med ett nytt år, kommer nya tag! Där ett av mina löften är att få ordning på livet, och på så vis hantera bloggen bättre än vad jag hittills gjort! Detta ställe är ju lika mycket för er som för mig själv, att finna inspiration och glädje i livet.
Veckor har rullat på och idag är det som de flesta redan vet, den 23:e december. Att det är julafton imorgon, känns för min del väldigt svårt att tro. Utan snö och en minimal julstämning, skulle det lika gärna vara en helt normal höstdag.

Dagen har hittills spenderats med att göra iordning allting inför morgondagen, självklart tillsammans med de övriga i familjen. Men nu kan jag inte sitta här och slöa, då det fortfarande finns en del att göra. Önskar er alla en fortsatt fin dag, så hörs vi mer om ett tag!
 

Julhandel med vännen

Tjo på er mina underbara läsare! Hoppas ni fått er en riktigt fin fredag! För min del blev det en heldag i Örebro tillsammans med vännen Elin, julhandel och mängder av skoj. Lunch på Jensens och fika på doken.

Dock fick jag inte med mig någon ny mobil på denna turen, alltså blir det att beställa hem. Med trötta kroppar kom vi för ett litet tag sedan tillbaka till lilla Hällefors. Nu väntar fredagsmys och en massa latande.
 

Efterlängtade jullov

Tjo på er mina underbara läsare! Ber om ursäkt för den sämre uppdateringen under den senaste tiden! Livet har rullat på liksom vanligt, med en minimal tur i den vardagliga otruren.

Äntligen är det torsdag, vilket för min del betyder jullov! Ett lov som tillskillnad från förra året, spenderas med familj och vänner och inte på psyket i Örebro. 

Efter att jag spenderat årets sista timmar i skolan, följde jag med vännen Elin för torsdagsmys. Imorgon blir det dock en sväng upp till Örebro, för lite julhandel och troligtvis en ny mobil!

Om bara en liten stund blir det filmmys, då vi tänkt att kika på "Hur många kramar finns det i världen", en film jag ännu inte sett. Nu får ni ha det så bra, så hörs vi om ett tag igen!
 

Yesterday

Tjo på er mina underbara! Hoppas ni hittills fått er en toppen-helg! Ber än en gång om ursäkt för den sämre uppdateringen.

Gårdagen började med kortare sovmorgon, följt av en godare brunch bestående av kycklingfile, klyftpotatis, med en god sallad och bernäsås. Därefter blev det vila upp inför den kommande kvällen, som kom att spenderas tillsammans med fina vänner och härligt folk!
 

One year later..

Att det på endast ett år, kan hända så mycket, har jag otroligt svårt att förstå. Jag har vuxit mig större, bättre än tidigare. Min syn på allt som har med livet att göra, är nu och föralltid förändrat. Jag fick mig en insikt, en insikt jag tidigare saknat, något jag lidit så fruktansvärt av under mina senare år.

En tankeställare, en tidsbomb som var tvungen att utlösas för att kunna nå fram till mitt inre. Riva ner alla murar jag byggt upp, bryta upp kassaskåpet för att nå det värdefulla. Jag säger det än en gång, nu som för precis ett år sedan, "Ett liv är så skört, så lätt att mista".

Att leva för att gå mot döden, det gör vi alla. Men att leva ett liv utan att leva, att dö som ett köttlöst skelett, spår av hat mot sig själv, sorg i sin själ, oavsätt om det är medvetet eller omedvetet, är inget någon bör.

Efter att mitt liv ständigt kretsat kring min vikt, är jag nu stolt över att kunna säga att jag är viktlös. För precis ett år sedan vägde jag exakt 36 kg i tron om att det var min dröm, idag har jag ingen aning om vad min min exakta vikt är och nu vet jag att det är min dröm.

Aldrig mer sätter jag min fot på en våg, att en människas kroppsmassa kan avgöra om man duger som person, är ren idioti, det vet jag nu. Aldrig merska jag Filippa Vivianne Wallin, låta min vikt definiera om jag har vad som krävs i livet.
 

13 December 2013

Tjo på er mina underbara! Hoppas ni haft det bra under den senaste tiden! Ber om ursäkt för den sämre uppdateringen. Efter en hektisk skolvecka börjar tyngden äntligen lätta från mina axlar.

Efter en kortare skoldag blev det att följa med Elin upp till lägenheten, där vi sedan gjorde oss iordning inför den kommande kvällen, då lilla nobel-middagen hölls. Väldigt trevligt att skolan planerar aktiviter för elever och lärare!

Med mig därifrån fick jag ett diplom och ett paket för en andra-placering på kategorin "Dikt", med temat "Drömmar", alternativet var "Noveller", "Dikter", samt "Egna tankar". Mitt bidrag hittar ni här.

Med mätta magar och trötta kroppar efter kvällens senare timmar, tog vi oss tillbaka. Även natten spenderades i Hällefors. Tidigare uppgång för att tillsammans med de bästa, göra mig iordning inför lucia-bollen. Till semifinal kom vi, jag och mina tjejor, dock slutade det där. Priset tog vi hem för utklädnaden (deladplats), något vi sammanlagt spenderat ca 3000 kronor på. 

Ännu en natt planeras att spenderas med hos vännen Elin, en del mys och uppladdning inför morgondagens aktiviteter. Nu får ni ha en fortsatt fin fredagskväll, så hörs vi mer under morgondagen.
 

Från dröm till mardröm (Min dikt till "Lilla nobel")

Slänger nu upp den dikt jag ägnat taknar, tid och tålamod åt, en dikt som är baserad på mig själv, mitt liv under de senaste året. För mer förståelse föreslår jag att ni dessutom läser min novell, även den självbaserad. "Längtan till att vara den man vill vara" hittar ni här!

Från dröm till mardröm (Min dikt till "Lilla nobel")

Jag hade en gång en dröm,
en dröm om att vara perfekt.
Något så omöjligt, nästintill bisarrt.

Jag hade en längtan så stark,
en längtan om att vara den jag alltid velat vara.

På mållinjen jag stod,
detta var inte längre den dröm jag drömt.

Den dröm jag drömt var nu en mardröm,
en mardröm som så bestämt sög all livskraft ur min kropp, min själ.
Slutligen mitt hjärta.

Blind som jag varit, begav jag mig efter en dröm som inte längre var min.
Döv som jag varit, hörde jag inte de ord, de varningar som sades.

Mellan liv och död jag stod,
tog jag det beslut som räddade ett liv,
mitt liv.

Jag valde att kämpa, kämpa hårt.
Jag var trasig, en spegel som gått i kras.

Sekunder, minuter, timmar.
Dagar, nätter, veckor, år.

Ett steg tillbaka, två steg fram.
Till jag slutligen nådde mitt nya mål.

Lycka fylldes i min kropp, skratt i mina lungor.
Liv i mina ögon, puls i mina ådror.
Slutligen mitt hjärta.

Att jag så mycket bättre kunde må, av att trotsa en dröm.
Är något jag aldrig kommer kunna förstå.

 

8 December 2013

Godmorgon mina underbara! Hoppas ni haft det riktigt bra! För min del sparkades denna söndag igång med en sovmorgon,samt brunch till ett mysigare snöfall.

Påklädd redo att ta tag i dagen. Om ett litet tag blir det att ta bussen mot Grythyttan och hemmet. Väl där blir det att sätta mig ner med en hög studieböcker. Vad de resterande timmar av dagen har att erbjuda, får vi helt enkelt se. Nu får ni ha det så bra, så hörs vi om ett tag igen!
 

7 December 2013

Tjo på er alla fina! Hoppas ni haft det riktigt bra! För min del har dagen spenderats tillsammans med fina vännen Elin. Fika hos hennes bror och mys under de resterande timmar av kvällen.

Med proppmätta magar, har vi nu myst ner på soffan inne i vardagsrummet. Det finns heller inte några planer på annat. Nu får ni ha det så bra, så hörs vi mer under morgondagen!
 Saturday brunch

Tjo på er mina underbara! Hoppas ni haft det riktigt bra under de senaste timmar! Med lite mat i magen, blev det att städa undan efter gårdagens härliga timmar tillsammans med mina fina ♥

Om ett tag blir det att göra mig iordning inför denna lördag, samt en liten sväng ut på Samhället. Men allra först, en del mys! Nu får ni ha det bra, så hörs vi om ett tag igen ♥
 

Myskväll med de bästa

Gosmorgon mina underbara! Hoppas att ni fick er en riktigt fin fredag! För min del spenderades gårdagen som sagt tillsammans med underbara vänner! Lyckligt lottad är jag att vara omgiven av dessa underbara människor! God mat, mycket prat, skoj, idol och mys! Ett riktigt fint avslut på dagen om ni frågar mig!
För min del spenderades även natten hos Elin. Efter kvällens senare timmar tog jag mig en liten sovmorgon, riktigt härligt att sova ut ordentligt. Pigg och vaken sitter jag ensam uppe, samt väntar på att Elin ska piggna till. Vad dagen har att erbjuda har jag ännu ingen aning om, det får vi helt enkelt se! Nu får ni ha det bra, så hörs vi om ett tag igen!
 

6 December 2013

Tjo på er mina finaste läsare! Hoppas ni haft det bra! För min del har dagen liksom under gårdagen, rullat på som vanligt. Skratt och skoj med underbara vänner, en kortare skoldag, samt en del snöfall under dagen.

Efter skolan blev det en sväng på ICA tillsammans med Elin för en del handlande inför kvällen, som är planerad att spenderas tillsammans med mina underbara vänner Elin, Karin, Alice.M och Nicole! Nu får ni ha det så bra, så hörs vi om ett tag igen!
 

Timbuktus tal - ord för ord

Med ett underbart tal deltog Timbuktu i "Fem i tolv-rörelsen's" årliga manifestation i Sveriges riksdag. Ett klipp som jag verkligen anser att ni, mina läsare bör lägga ett mindre antal minuter på att göra. Klicka här för mer information!

 

5 December 2013

Tjo på er mina underbara läsare! Hoppas ni alla fått er en riktigt fin torsdag! Ber om ursäkt för den sämre uppdateringen. Då jag fick liv i kroppen vid 07:40, blev det en aning stressigt under morgonen.
(Bjuder på lite härliga bilder från dagen)

Därefter rullade dagen på liksom vanligt, mycket skratt och skoj tillsammans med underbara vänner bidrog till ett större leende på läpparna. Förutom detta  fick jag dessutom en bekräftelse på min ansökan på stipendium. Som svar på alla våra böner, fick vi en gnutta lycka i livet!

Dessa senare timmar kommer dock inte att spenderas genom att gå på dagens lektion med dansworkshopen, då fortfarande känner mig en aning krasslig. Imorgon är det dock volleyboll som gäller under kvällen, därefter lite påhitt tillsammans med mina fina vänner Karin, Elin, Alice.M och Nicole, så det ser jag fram emot!

Men nu blir det att sätta mig ner med en del plugg, inte riktigt lika roligt, men det får jag stå ut med! Nu får ni ha det så bra, så hörs vi mer under morgondagen!
 

#135 Daily boost

 
 

Taylor Swift - Safe and sound

"Hold on to this lullaby, even when music's gone.." ♥
 

With a saturated stomach

Tjo på er mina fina läsare! Har precis fått i mig lite mat, trots det att jag är sjuk, samt har slut på ork, lyckades jag tillaga något som inte endast såg bra ut, utan dessutom smakade bra!
Med mättad mage kan jag nu fokusera på annat, däribland mina studier. Då jag liksom under gårdagen nämnde, finns det mängder att göra inom skolan, under dessa veckor innan jul.

Därför finns det även ett antal ämnen att ta tag i. Detta är precis vad jag tänkt mig att göra under de närmsta timmar. Nu får ni ha det så bra, så hörs vi om ett tag igen!
 #134 Daily boost

 
 

4 December 2013

Godmorgon mina underbara läsare! Hoppas ni haft en toppen-start på denna onsdag! För min del blev det ännu en dag i hemmet, då jag lixom under gårdagen fått dras med feber och förkylning. 
Efter ett varmt bad, samt uppfräschande behandlingar, börjar jag känna mig som en levande människa igen. Mysig klädsel, massa te, lugna låtar gör det hela en aning lättare att hantera.

Om en liten stund hade jag tänkt att ta mig lite brunch, då jag ännu inte fått i mig något mättande. Ensam hemma, då de övriga familjemedlemmar jobbar/går i skolan, får jag försöka klara mig på egen hand. Inte alltid det roligaste när man mår som sämst. Dock ska jag inte klaga, då det finns människor som har det värre!
 

3 December 2013

Tjo på er mina underbara läsare! Hoppas ni alla haft en riktigt fin start på denna vecka! Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för den sämre uppdateringen. Då jag under gårdagen drabbades av feber och förkylning, fanns det inte mycket ork i mig alls.

Till skillad från gårdagen spenderades denna dag i hemmet, mycket te, ingefära och mys, den bästa boten om ni frågar mig. En aning bättre har jag blivit, dock får vi se om morgondagen ser ut som denna.

Denna tisdag har dessutom spenderats med en del plugg, då detta är en period med mycket att göra inom skolan, får man jobba hårt även då man mår som sämst. Men som belöning på detta, kom min mor hem med ett paket till mig. Med innehållet av en body mist, samt lotion som jag för ett antal dagar sedan skickade efter! Äntligen säger jag bara!
 

Söndagsmys med vännen Elin

Tjo på er mina underbara! Hoppas ni haft det riktigt bra! För min del ändrades planerna ännu en gång, då vi på grund av brist på ork, valde att spendera de resterande timmar av kvällen i lägenheten. 
Söndagsmys till julkalendern, följt av "Montazami med vänner", "Awkward", samt "Solsidan", "Hellenius hörna", tillsammans med en underbar vän är ett riktigt fint avslut på denna vecka om ni frågar mig!
 

First of december

Tjo på er mina fina! Hoppas ni haft det riktigt bra under de senaste timmar! Själv kom jag för en stund sedan hem från dansuppvisningen, riktigt bra gick det dessutom! Dock kan jag ju säga att det uppstod en del nervositet.
Om ett tag blir det att sticka iväg med Elin, då vi planerat att äta middag tillsammans med hennes familj. Även kvällens planer har förändrats, istället för att ta bussturen hem mot Grythyttan, är även denna kväll tänkt att spenderas med min fina vän Elin här i Hällefors ♥
Senare ikväll blir det att kika på första avsnittet av julkalendern. Därefter får vi helt enkelt se vad kvällen har att erbjuda. Nu får ni ha det så bra, så höts vi om ett par timmar igen! ♥
 

1 December 2013

Godmorgon mina underbara! Hoppas ni haft det riktigt bra! Gårdagen spenderades som sagt tillsammans med fina vänner, en del ändringar i planerna uppstod, dock blev kvällen trots dessa ändringar blev kvällen lyckad, en aning sen kanske.
Första advent är det idag, vilken sparkades igång med en längre sovmorgon, därefter blev det även en riktigt god brunch bestående av nudlar, juice och en macka med lite pålägg.
Om bara en liten stund blir det att göra mig iordning inför dagen, samt dansuppvisningen som kommer att hållas under denna dag. Förhoppningsvis går det bra! Nu får ni ha det bra, så hörs vi igen om ett tag!
 

RSS 2.0