Last day of july

Tjo på er mina fina! Hoppas ni haft det riktigt bra! Själv kom jag för en liten stund sedan hem från min underbara vän Mina. Mycket skoj och skratt, otroligt härligt att få se henne dessutom! Det var ju som sagt ett tag sedan.

Har även blivit väldigt hes av allt pratande, men det spelar inte så stor roll. Nu blir det ett pass med hemmaträning, efter det blir det dags för dusch, samt att göra mig iordning för natten. Nu får ni ha det riktigt bra, så hörs vi imorgon igen!
 

#55 Daily boost

 

31 Juli 2013

Godmorgon mina underbara! Hoppas ni haft det riktigt bra! Själv startade jag dagen med ett hemmapass, riktigt skönt och avslappnande att ta ut sig på morgonen. Liksom vanligt tog jag mig både en dusch före och efter.
Har jag precis blivit klar med att göra mig iordning, nu gäller det bara att packa ner lite grejer i handväskan, efter det bär det av bort mot måltidenshus för att ta 09:26 bussen, för att sedan bli upphämtad av min fina vän Mina. Ser fram emot denna dag, då vi inte hunnit ses så mycket på grund av allt som ständigt kommit i vägen.

Nu får ni i alla fall ha en fortsatt fin dag, så hörs vi igen om ett tag!
 

Dagen och morgondagens schema

Tjo på er mina underbara läsare! Hoppas ni haft det riktigt bra! För min del har dagen rullat på, fylld med bra musik och pysslande. Har nu precis kommit hem, då jag hängde med min mor på en liten cykelrunda, riktigt härligt att komma ut nu under kvällen också!

Nu hade jag i alla fall tänkt mig att köra igång med mitt lilla kvällspass, efter det blir det en dusch, för att sedan fixa mig inför natten. Imorgon blir det som vanligt tidig uppgång, följt av ett hemmapass, sedan göra mig iordning inför dagen som kommer spenderas tillsammans med min underbara vän Mina!

Nu får ni i alla fall ha det bra, så hörs vi mer under morgondagen!
 
 

#54 Daily boost

 

30 Juli 2013

Godmorgon mina underbara! Hoppas ni haft det riktigt bra! För min del startade jag som vanligt upp dagen med träningspass både hemma och på gymmet här i byn. Idag var musiken som tur var påslagen igen, riktigt härligt var det! Upptagen i både sång och träning, märkte jag inte att jag fick mig lite publik. Hoppas inte stackaren blev allt för skrämd bara haha!

Gårdagen spenderades som ni redan vet med en del filmtittande och träning, men även prat med några av mina underbara vänner, riktigt skönt att få höra saknade röster, samt att bara kunna prata av sig. Troligtvis kommer denna dag att gå till ungefär likadant.
 
Dagens låt är "Chaos" med Mutemath! Gud så jag älskar denna ♥

Nu får ni i alla fall ha en fortsatt fin dag, så hörs vi om ett tag igen! ♥
 

Black swan

Tjo på er mina underbara! Hoppas ni haft det bra! Som det står i rubriken ovan, blev det lite film nu under förmiddagen. Äntligen tog jag mig i kragen och vågade se filmen. Jag är ju som de flesta vet otroligt känslig för skräck och hemskheter. Dock är ju dans en stor del av mitt liv, samt att balett är en av mina favoritstilar. Så denna film har tagit upp en stor del av den vakna tid sedan den publicerades!
Äntligen, tre år senare vågade jag se denna! Bättre sent än aldrig, om ni frågar mig! Så underbar, men samtidigt så hemsk. Satt spänd under hela filmen, väldigt otäck men jag ångrar inte en enda sekund att jag tittade klart på den. Så himla värd att se! Trailer kommer ni antingen genom att klicka här, eller att klicka på bilden ovan!
 

#53 Daily boost

 
 

29 Juli 2013

Godmorgon mina underbara! Hoppas ni haft det riktigt bra! Riktigt härligt kändes gårdagens kvällspass, då man blev otroligt avslapnad, såklart med en del träningsvärk, men det gör inte så mycket! Kan även säga att det igår var precis en månad kvar till jag fyller 17 år, börjar bli så gammal, tiden går så fort!

För min del sparkade jag som vanligt igång denna dag vid halv fem-tiden. Härlig frukost, samt ett pass på gymmet. Dock var inte musiken påslagen, så det kändes trist, då jag även brukar passa på att öva upp min sångröst, haha!

Just nu tar jag mig en liten paus, för om en liten stund är det lite hemmaträning som gäller, följt av andra duschen för dagen. Sen är jag fri fram till kvällen, då jag tänkt mig att köra ett avslutande pass för dagen, följt av en dusch även då. Så vad jag gör mellan dessa pass, får vi helt enkelt se sen! 
 

Hard work gives good reward

Tjo på er mina underbara! Hoppas ni haft det bra! Filmer blev det som sagt under dagen, bland annat filmen med titeln "Restless", väldigt fin om ni frågar mig. Påminner lite om favoriten jag fick mig, dock med en lite anorlunda skruv.  För att komma till dess trailer gör ni som vanligt och klickar här eller på bilden nedanför!
Svår var den att förstå sig på från första början, dock vänder detta under filmens gång. Trots detta är den värd att kika på! Nu under de resterande timmar av denna dag har jag tänkt mig att ta det lite lugnt, till en början. Om ett tag har jag nämligen tänkt att ta mig ett specialpass med träning!

Kan ju tala om för er att jag slagit ett lite tuffare vad tillsammans med min bror, men mer om själva vadet och "priset" kommer troligtvis att dyka upp här förr eller senare! Nu får ni i alla fall ha en fortsatt fin dag, så hörs vi mer imorgon!
 

#51, 52 Daily boost

 
 

28 Juli 2013

Godmorgon mina underbara! Hoppas ni sovit riktigt gott! Ber om ursäkt för de få uppdateringarna under gårdagen, men det kommer bli bättre så småning om!
(alla de röda prickar/fläckar på min hud är återstående utslag)
 
För min del har denna morgon varit toppen, med en start av bra frukost och härlig träning, dock blev det ingen promenad, då vädret förblev dåligt. Men förhoppningsvis löser sig även detta inom kort! Sakta men säkert återfår jag mina dagliga vanor. Förutom det är även de flesta utslag borta, vilket känns toppen!

Nu är det snart dags för lunch, efter det blir det lite film och mys som gäller tillsammans med min underbara syster. Varför vi tar det nu under dagen är för att vi båda har andra planer för kvällen, man får helt enkelt passa på medan man kan! Nu får ni ha en fortsatt fin dag så hörs vi snart igen!
 

27 Juli 2013

Godmorgon mina underbara läsare! Hoppas ni haft det bra! Som ni redan vet, råkade jag ut för en allvarligare allergireaktion för lite mer än en vecka sedan. Återhämtningen tog mycket längre tid än förväntat.
Tiden fram till idag har jag spenderat relativt väl, mycket vilande för en så snabb återhämtning som möjligt. Trots en del återstående utslag känner jag mig mycket bättre nu, än tidigare. På grund av detta har jag än en gång, idag tänkt att ta tag i mitt liv. Det är ju trots allt sommarlov, då vill man även njuta lite!

Som mjukstart tog jag mig denna morgon ett träningspass i hemmet, följt av en kortare promenad, riktigt härligt efter en frånvaro som denna. Dock var vädret inte helt på min sida, då det än en gång blivit mulet och grått. 

De resterande timmar på denna dag kommer troligtvis att spenderas med att fixa iordning mitt rum, städa och tvätta. När jag är klar med det blir det troligtvis att ta det lugnt med min älskade familj. Nu får ni ha det bra så hörs vi igen om ett litet tag!
 

#50 Daily boost

 

18 Juli 2013

Tjo på er mina underbara! Hoppas ni haft det bra! För min del slutade inte gårdagskvällen som förväntat. Det började med en väldig huvudvärk, som vanligt tog jag mig då en ipren, dock blev inte effekterna av tabletten de jag förväntat mig. Huvudvärken försvann ju, så det var ju bra, dock fick jag mig även en väldig klåda över kroppen.

Jag vet ju om att när det väl kliar på mig, bör jag aldrig klia eftersom att det finns stor risk för utslag, men denna gång var det inte bara utslag jag fick av mitt kliande, utan även svullnad. Ju mer jag kliade på ett ställe, desto mer svullen blev jag. Det slutade med att hela mitt ansikte var svullet, med utslag över delar av halsen, delar av armar, samt bröstkorgen.

Det värsta var inte att det kliade ohyggligt mycket, utan att det även sved och gjorde ont där jag var svullen, alltså på hela ansiktet. Så de sista timmarna av gårdagen spenderades med tårar och kylflaskor för att för att kyla ner hettorna som kom med utslagen.

Ska jag vara helt ärlig, så är detta det värsta jag varit med om, i vanliga fall kan jag få utslag på vissa delar av ansiktet, men aldrig någonsin har jag fått över hela ansiktet, aldrig. Det brukar redan ta en väldig tid för utslag och svullnad att gå ner, brukar alltid försvinna under natten, dock kan jag ju säga att jag nu sitter här i mitt rum, med lika mycket svullnad som jag gått och lagt mig med. 

Detta är även aldedningen till att jag gärna inte bjuder på någon bild idag. För en gångs skull är solen uppe, vädret tros bli finare än gårdagen, dock tror jag att jag på grund av detta kommer hålla mig inomhus. Förhoppningsvis går detta över snart, helst innan det fina vädret försvunnit helt. Ni får i alla fall ha en fortsatt fin dag, så hörs vi igen om ett tag. 
 

#47, 48, 49 Daily boost

 

17 Juli 2013

Tjo på er mina underbara! Ber än en gång om ursäkt för min frånvaro under de senaste dagar. Var inte så pass reparerad som jag tidigare trott. Men det går åt rätt håll. Förutom detta har jag lagt märke till att ett antal inlägg jag menat att publicera inte har gjort det, men förhoppningsvis blir även detta bättre inom ett tag.
Trots detta tar jag min tid och "uppdaterar" denna blogg. Förmiddagen började lugnt med en liten sovmorgon, därefter blev det att göra sig iordning inför dagen. Kom för en stund sedan hem från stranden, där de senaste timmar spenderats tillsammans med Lovisa. Riktigt härligt väder var det till en början, dock tog molnen över i slutet. Ett leende på läpparna och färg på huden fick jag i alla fall med mig hem!

Resten av denna dag har jag tänkt att spendera genom att endast ta det lugnt, har även tänkt att försöka ta igen det senaste avsnittet av "America's next top model cycle 19", då jag oturligt nog missat denna i måndags. Ni får i alla fall ha en fortsatt fin dag, så hörs hörs vi igen om ett tag!
 

#44, 45, 46 + extra Daily boost

Då jag, som ni säkert märkt och läst, varit frånvarande under de senaste två dagar, tänkte jag bjuda på lite extra boost, som en kompensation, samt för att göra livet lite gladare för er alla ♥
 
 

14 Juli 2013

Godmorgon mina underbara bloggläsare, hoppas ni haft det bra, jag är ledsen för min frånvaro under de senaste två dagar. Har ingen annan ursäkt än att jag behövde vila upp mig psykiskt. Ska jag vara helt ärlig har jag faktiskt hållt mig undan från allt och alla. Men ibland är det just det som krävs för att man ska kunna återhämta sig.
Jag kan glatt säga att det hjälpte och att det känns lite bättre nu än tidigare. Förhoppningsvis förblir det även så under ett tag framöver. Idag är det i alla fall söndag, tur är det att lovet inte är slut ännu, för ärligt talat skulle jag inte orkat med morgondagen med skola.

Sista dagen på denna vecka är det i alla fall, vilket även betyder att den nya designen bör vara klar innan dagens slut, vi får hålla tummarna på att allt går som det ska. Nu får ni i alla fall ha en underbar dag, så hörs vi igen om ett litet tag!
 

#43 Daily boost


11 Juli 2013

Godmorgon mina underbara! Hoppas ni haft det bra! Själv vaknade jag upp för en stund sedan,  har sedan dess hunnit att både äta frukost, samt göra mig iordning inför dagen. Förutom det har denna morgon spenderats med att lyssna på en massa musik.
Vädret ser ut att bli finare än det varit under de senaste dagar, dock kommer den troligtvis ändå spenderas inomhus. Då designen ännu inte är klar, kommer jag slipa den. Förutom det blir det kanske någon mysig film/serie att titta på, och såklart musik! Ni får i alla fall ha en fortsatt fin dag, så hörs vi om ett litet tag igen!
 

Tävlar om Boots N°7

Tjo på er mina underbara! Är nu med och tävlar om ett lyxigt kit med innehållet av skönhetsprodukter av högsta kvalitet från Boots. Då det de samlade produkter har ett värde av 1000 kr, kan man lika gärna passa på!

Vill ni också vara med och tävla om dessa produkter, kan ni hitta tävlingen hos bl.a. "Frida", "by Kiki", "Petra Karlsson", "Therez", "Alexandrastyle", "Spiderchick", "Linda Blom",  "my Happy Days", "Innaj",  "Hemma hos Katta". Direktlänken till Boots kommer ni till genom att klicka häreller på bilderna ovan!
 
 

#42 Daily boost


Fult väder & lugnande musik

Godmorgon mina underbara! Hoppas ni sovit gott, samt haft det bra! Själv känner jag mig lite trött, fick väl inte så mycket sömn som jag velat ändå. Vaknade vid tvåtiden av att det åskade, samt regnade som bara den! Det värsta jag varit med om, om jag ska vara helt ärlig. Då jag har ett fönster som täcker en av mina väggar, lystes hela rummet upp av blixtar. Jag var säker på att detta var någon slags undergång, antingen översvämning eller brand.
Men inget, vad jag hittills vet om. Ett oväder som detta har jag inte varit med om på mina snart 17 år. Kan även säga att jag vanligtvis inte är känslig för sådant här, dock var detta riktigt obehagligt. Var så säker.
Kan inte säga att denna dag har ett fint väder att erbjuda, så troligtvis spenderas den inomhus. Vem vet, kanske det blir lite mer av de fina filmerna. Jag kommer i alla fall att fortsätta finslipet på designen, så att den kan slängas upp så fort som möjligt. Nu får ni ha en fortsatt fin dag, så hörs vi igen om en stund!
 

Tårögd och tom på känslor

Tjo på er mina underbara! Hoppas ni haft det riktigt bra! För min del har de senaste timmar spenderats med att finslipa den nya designen, samt lite filmtittande och väldigt mycket musik.
Kan säga att jag fått mig en favorit film, så otroligt underbar, obeskrivligt bra och helt klart värd att se. Storgrät ett flertal gånger under filmen, så pass att jag fick lov att pausa för att verkligen gråta ut. Trailern kommer ni till genom att klicka på bilden ovan!

Kan även säga att tårarna fortsatt även efter filmens slut. Man kan inte alltid vara stark, ibland måste man bara släppa lös allt man har hållt inne. För min del blev det idag. Dock känns det många gånger bättre efteråt, känslan av tomhet.

Nu har jag i alla fall tänkt att lägga mig för dagen, förhoppningsvis blir morgondagen lite gladare. Ni får ha det så bra så hörs vi igen om några timmar. Godnatt och sovriktigt gott! Tror åtminstone inte att detta blir ett problem för min del, så som tårarna runnit.

#41 Daily boost


9 Juli 2013

Godmorgon mina underbara! Hoppas ni sovit gott, samt haft en toppenstart på denna dag! För min del sparkade jag igång dagen med lite film till frukosten, riktigt mysigt! Därefter blev det lite hemmaträning, följt av en andra-dusch denna dag, lika härligt varje gång!
Som jag lovade er alla förra veckan, kommer den nya designen att dyka upp här på bloggen någon gång udner denna vecka, inte senare än så! Då jag fortfarande har lite att finslipa.

Förutom det har under denna dag endast tänkt att ta det lite lugnt, samt njuta av min systers hemkomst! Nu får ni i alla fall ha det riktigt fint, så hörs vi lite senare under dagen!

Syskonkärlek på hög nivå!

Tjo på er mina underbara! Hoppas ni haft det riktigt bra! För min del har eftermiddagen spenderats med lite film och mys här i mitt eget rum. Såg filmen "Safe haven", en otroligt bra film, som jag rekomenderar alla som inte redan sett denna, att se! Trailern kommer ni till genom att klicka på bilden nedan! Och gud så snygg Josh Duhamel är!
Precis den tidpunkt då filmen slutat, anlände min syster, bra timing kallar jag det! Som jag saknat henne och nu är hon äntligen här. Efter en lång pratstund om allt och inget, börjar det smått att kännas som vanligt igen. Fy så tomt det varit här hemma utan henne!
Med sig hade hon även lite presenter till familjen som hon köpt på sin resa, själv fick jag lite nya, supersnygga och bekväma underkläder. Tack igen min underbara Denise! Vet inte vad jag skulle ta mig till utan dig!
Nu under resten av dagen har jag endast tänkt att ta de lugnt med systern min. Om ett par timmar är det även dags för "Top model", som vi båda gillar, så det ser jag fram emot! Nu får ni ha det riktigt bra, så hörs vi igen om ett tag!

 

#40 Daily boost

 

8 Juli 2013

Godmorgon mina underbara läsare! Hoppas ni sovit gott, samt haft en toppenstart på denna vecka!  För min del började även denna dag med lite sovmorgon, då jag ännu inte riktigt hunnit vända rätt tiderna. Men snart så! Frukost till ett avsnitt av "Pretty litte liars", följt av ett litet träningspass hemma. Härlig start enligt mig i alla fall!
Har precis kommit ur duschen för andra gången denna dag, samt gjort mig iordning för dagen. Idag blev det att dra på sig en "plain and cosy"-klädsel, då jag inte tänkta att göra så mycket annat än att ta det lugnt, i väntan på att min älskade syster Denise ska komma hem!

Dagens låt är "Tennis court" med Lorde! Så otroligt bra! 

Nu får ni ha det så bra, så hörs vi igen om ett litet tag!

#39 Daily boost


7 Juli 2013

Godmorgon mina underbara! Hoppas ni haft det otroligt bra! För min del tog jag mig för en gångs skull lite sovmorgon till åtta-tiden idag, fy så trött jag kände mig när min väckarklocka ringde vid fem. Problem med mat-tiderna blev det ju, men idag var det ett måste med ett undantag.
Tiden med de fina vännerna var väldigt trevlig, prat, skoj, spel och badande. Vädret var till en början toppen, senare på kvällen blev det såklart kallar, vilket var synd. Hemfärd blev det tidigare än tänkt, men lite tur var väl det, hade nog sovit bort dagen annars.

Idag är det i alla fall söndag, vädret är toppen och det ser ut att bli en skön slappardag. Har bland annat tänkt att kolla på säsongsavslutet på "The vampire diaries", som jag missade under gårdagen. Kan ju säga att jag redan nu längtar ihjäl mig till säsong 5!

Dagens låt är "Move in the right direction" med  The gossip! ♥

"I have faced my fears, now I can move in the right direction,
I'm doing fine, one step closer every day at the time.." ♥


Annars blir det väl bara att vänta på att min älskade syster kommer hem, dock är det inte säkert om det blir ikväll eller imorgon, förhoppningsvis blir det ju idag! Men vi får väl helt enkelt vänta och se. Nu får ni ha en fortsatt fin dag, så hörs vi igen om ett litet tag!
 

Grillkväll med fina vänner

Tjo på er mina underbara! Hoppas ni haft det riktigt bra! Själv har jag precis blivit klar, tog som ni redan vet, några timmar att använda Veet's hårborttagningskräm, dock är jag nöjd med resultatet!
Om en stund blir jag upphämtad av mina fina vän Karin, därefter drar vi oss bort mot platsen där kvällen är tänkt att spenderas med grillning och skoj. Till dess har jag tänkt att ta det lite lugnt. Nu får ni ha en fortsatt kväll, så hörs vi antingen om ett par timmar, om inte det, imorgon!
 

Veet - Hair removal cream

Tjo på er mina underbara läsare! Lovade er under gårdagen några ord om Veet's hårborttagningskräm som jag köpte på turen till Örebro tillsammans med min fina vän Alice.R.  Till att börja med kan jag ju säga att detta är mina egna åsikter, de behöver nödvändigtvis inte stämma för alla och det är okej!
Som ni säkert märkt på min frånvaro, tar en tid att använda. Då man absolut inte får överskrida sex minuter med krämen aplicerad på kroppen, kan man heller inte aplicera hur mycket som helst på en och samma gång. Dock blir detta säkert vid upprepade gånger.

Bortsätt från detta tyckte jag att denna vara var smidig och lätt att använda, man behöver inte vara en expert för att kunna hantera, dock är det ju alltid bra att vara lite påläst på insruktionerna som liksom vanligt medkommer i förpackningen. Lätt att aplicera med spateln, samt att sedan skölja bort. Inget obehag på något sätt.

Jag som även har otroligt torr hud, alltid haft och kommer troligtvis alltid att ha, måste alltid dubbelkolla innan något kommer i kontakt med min kropp. Men med denna produkt fanns inga problem, huden blev inte uttorkad utan istället lite bättre, liksom det stod på paketet att det skulle bli. Gott luktade det dessutom!

Jag är hittills nöjd med denna produkt från Veet och kommer troligtvis att fortsätta med detta i framtiden. Min hud blir ju så irriterad av rakblad, så för min del är det ett plus att slippa detta! Alltså var dennaa enligt mig värd de 89 kr jag lade på detta.

#38 Daily boost

 

Lördagens morgonrutiner

Godmorgon mina underbara! Hoppas ni haft det bra! Har precis kommit hem från ett otroligt skönt två-timmars pass på gymmet! Körde lördagens vanliga rutiner, nämligen kondition, armar, ben, men även lite rygg! Nu blir det lite hemmaträning, efter det blir det att ta en ytterligare dusch för att sedan sparka igång dagen på riktigt!
Kan inte med ord beskriva min kärlek och passion till detta, något som gör mig så ofattbart lycklig! Nu får ni ha det så bra så hörs vi igen om ett litet tag!
 

Inköpen från dagen!

Tjo på er mina fina! Nu tänkte jag slänga upp mina inköp som jag fått med mig från turen till marieberg tillsammans med min underbara vän Alice.R! Riktigt nöjd och glad kan jag säga att jag är!

De flesta känner säkert till/har hört talas om hårborttagningsmedlet i kräm-form från "Veet", har aldrig provat detta dock verkar denna mycket mera praktisk än självaste rakningen, vad jag har hört om denna ska den vara bra, så nu blir det upp till bevis, slänger in ett inlägg angående denna produkt någon gång under morgondagen!
 

#37 Daily boost

 

Hemma från en lyckad dag!

Tjo på er mina underbara! Hoppas ni haft det riktigt bra! Har nu äntligen kommit hem från en helgrym dag i Örebro, eller lättare sagt på marieberg galleria! Mycket skoj och skratt, shopping och god mat! Toppen på en fredag! Förutom detta stötte vi även på några vi kände!
Bilder på inköpet kommer inom kort! Annars har kvällen tänkts att spenderas med att fixa iordning inför morgondagen som troligtvis även den kommer spenderas med fina vänner! Nu får ni ha det så bra, så hörs vi igen om ett tag!
 

Örebro med finaste vännen!

Godmorgon mina fina! Hoppas ni haft det riktigt bra! Igår blev det en tidigare läggning än vanligt, då denna fredag är planerad att spenderas i Örebro för lite shopping med en av mina underbara "Alice'ar", nämligen Alice.R! ♥
Förhoppningsvis blir det även mycket bra köp, men även lite fina bilder att bjuda på! Nu får ni ha det så bra så hörs vi lite senare idag! ♥

4 Juli 2013

Tjo mina underbara! Hoppas ni haft det riktigt bra! Ber än en gång om ursäkt för gårdagens slarv, vet inte riktigt vad det var med mig! Idag är det i alla fall bättre, dock ändrade sig även vädret, så nu är det riktigt grått och mulet igen.
Snart har det i alla fall blivit dags för lite lunch, efter det vet jag inte riktigt vad som händer. Har under morgonen lagt upp lite planer inför de kommande dagar, så troligtvis blir det att fortsätta lite på dessa och ta det lite lugnt! Önskar en fortsatt fin dag, så hörs vi igen om ett tag!
 

Tävling hos Therez!

Tjo på er alla! Mycket tävlande blir det under denna kväll! Denna gång handlar det om en extra chans att vinna ett nagelakskit med innehållet av fem stycken lack i ljusa och somriga färger, nämligen hos den härliga tjejen som driver bloggen "Therez"!
Som de flesta redan vet, deltog jag nyligen i en liknande tävling hos Frida på "Fridabloggar". Liksom den senaste gången är detta ett sammarbete tillsammans med "Essie". Denna avslutas den 5/7-13, så passa på att antingen klicka er in här eller på bilden ovan för mer information!
 

Välfyllda goodiebags hos Beautyfreaks!

Tjo på er mina fina! Nu är jag med och tävlar i en tävling hos de två otroligt fina tjejerna Louise Olsson och Dejana Pasic som tillsammans driver bloggen Beautyfreaks. Denna gång är det två välfyllda goodiebags som står på spel att lottas ut till två lyckligt lottade deltagare!
Vill ni också vara med och tävla om dessa fina priser, klicka då här eller på bilden ovan för att få mer information! Tävlingen avslutas redan under morgondagen, så skynda på!
 
 

#36 Daily boost


3 Juli 2013

Tjo på er mina fina! Hoppas ni haft en underbar dag! Ber om ursäkt för den sämre uppdateringen under dagen. Detta kommer såklart att bättras under de kommande dagar. Idag har jag inte alls orkat göra någonting, så trots det riktigt fina vädret, har jag inte gjort annat än att hålla mig inomhus.
Nu har det snart blivit dags för kvällsfikat, kanske blir det även lite mys framför tv'n. Riktigt vad vet jag inte ännu. Kommer troligtvis inte att höra av mig mer idag, men det blir som sagt ändring på detta redan imorgon!
 

#36 Daily boost


2 Juli 2013

Tjo på er mina fina! Hoppas ni haft det riktigt fint! Startade dagen med ett halvvaket pass på gymmet, var så otroligt sömnig. När jag väl var klar, kommit hem och duschat, somnade jag nästan direkt på soffan, samt låg kvar där i någon timme eller så. Inte direkt min plan men skönt var det!
Utvilad är jag i alla fall nu, så att jag kan ta mig igenom dagen. Har precis ätit lunch och sitter för tillfället och lägger upp mina planer, vad som ska göras och inte. Idag mår jag mycket bättre än under gårdagen, vilket är till fördel, då jag orkar, samt klarar av att göra mer.

Till nästa gång vi hörs får ni lyssna på dagens låt, nämligen den otroliga låten "Undressed" med Kim Cesarion! ♥
 

Djupare tankar

Tjo på er alla! Hoppas ni haft det bra! För min del har det varit toppen, riktigt mysigt att kolla på en favorit serie, speciellt till lite kvällsfika! Genom att endast tänka denna tanke, inser jag hur långt jag kommit från det sjuka beteende som präglat mitt liv under det senaste året. Ett hemskt år, men otroligt lärorikt, något jag kommer bära med mig i resten av mina dagar.
Jag älskar verkligen program som dessa, innehållet av mode och skönhet, kläddesign, konst, människor som fått chansen att få leva upp sina drömmar, verkligen kämpa för det de vill ha. Så himla inspirerande! 

Jag ser ju egentligen inte upp till någon, men om någon skulle det nog vara Tyra Banks, det går inte att beskriva hur mycket jag älskar henne, en otroligt bra förebild. Hon är så äkta, det bästa man kan vara, sig själv. Men även Victoria's Secret Angels, ofattbart inspirerande!
Vad jag vill åstadkomma med mitt liv, har jag ingen aning om, hur mycket jag än tänker på det får jag mig inget svar. Antagligen kommer det någon gång i framtiden att gå upp för mig, men denna väntan stressar mig något enormt. 

Jag är ju såklart medveten om att man i framtiden kan växla till något helt annat. Men jag är nog ändå den som vill ha saker och ting i full kontroll, planerat. Dock är ju sådant inte garanterat i livet, saker förändras med tiden, utan att vi kan styra detta. 

Snart börjar jag andra-ring på gymnasiet Pihlskolan i Hällefors, efter det är det tredje-ring som gäller, jag har ingen aning om vad jag vill bli och hur jag ska ta mig dit. Själv valde jag det samhällsvetenskapliga programet, med inriktningsvalet efter mina nuvarande intressen, beteende + fördjupning inom idrott. Men vad ska jag göra sen?

Jag vet ju att jag älskar de ämnen inom inriktningen, sporter, dans, design, foto, tecknande, skrivande, sång. Och under det senaste året har jag även fått större intresse för mode och modellering. Jag har ingen som helst tanke om vad jag skulle vilja bli i framtiden, utan endast tankar om vad som skulle vara kul att göra. Sen tror jag ju även att man blir lyckligast av att hålla på med det man gillar, men vad händer om man gillar de saker man gillar, precis lika mycket?

Som tur är har jag ju några år till på mig innan jag går ut skolan, att fundera och ställa mina frågor. Men mer tid under denna dag, det har jag nog inte. För min del har det nu blivit dags att göra mig iordning och sedan släcka ner för natten. Önskar er en godnatt och söta drömmar!
 

Unique

Tjo på er alla underbara! Dagen har rullat på som vanligt, mulet och grått fram till nu under kvällen, då molnen försvann och lämnade kvar solen, skinande och stark! Passade då på att ta med mig kameran ut, med mig in fick jag alltså några bilder, men inte bara det. Jag fick även med mig ett par ohyggliga myggbett, kliar som bara den!
Så mellan alla tagningar, viftade jag galet med armar och ben, grannarna måste tro att jag blivit galen haha! Skönt var det ändå att äntligen känna sommarvärmen, förhoppningsvis håller den sig frama under resten av sommaren! Nu är jag trött på regn och trista dagar! Jag har ju självklart inget emot regnet, älskar ju regn, men när det är sommar vill jag helst att det helt enkelt ska vara sommar!

Nu under resten av kvällen har jag tänkt att ta det lite lugnt, då jag lite då och då kan känna värkningarna. Om ca en timme har det blivit dags för kvällsfika för min del, men även top model! Gud vad jag älskar det! Efter det blir det att fortsätta med "Månadslistan" fram till dess att jag ska göra mig iordning inför natten!

För er som undrar hur det blev med den nya designen, när kommer den, är den inte klar snart så att vi får se den, får jag tyvärr lov att meddela er att den troligtvis inte blir klar förrän någongång under den kommande veckan, men inte senare än så! Något bestämt datum kan jag inte ge er, men som sagt, absolut inte senare än under den kommande veckan.
 

#35 Daily boost


1 Juli 2013

Godmorgon mina fina! Hoppas ni haft det riktigt bra! Själv startade jag denna måndag med ett härligt pass på gymmet, följt av lite träning här hemma! Dagen ser ut att bli solig och fin, men hur det sedan blir vet jag inte ännu.
Dagen kommer troligtvis att vara lugn, då jag nu under den senare tiden fått väldiga värkningar, priset man får betala för att vara tjej. Men detta löste sig hyfsat bra med lite ipren, samt lite härlig och för min del lugnande musik!
Dagens låt är "Now I'm that bitch" med Livvi Franc ft. Pitbull!

Så det jag tänkt att göra idag är att fortsätta med "månadslistan" jag skrev ihop för ett par månader sedan, förhoppningsvis blir jag klar med detta under dagen! Ni får i alla fall ha en fortsatt fin dag, så hörs vi igen om ett litet tag!
 
 

RSS 2.0