#34 Daily boost

 
 

Until the darkness killed the light

Tjo på er mina fina! Hoppas ni haft det bra! Dagen har till största del bestått av regn, en och en annan glimt av sol har man sätt, men det är det. Därför blev det heller ingen paddling med min far, istället blev det att hålla sig inomhus. Jag vaknade i alla fall upp för en liten stund, hade tydligen somnat på min mjuka soffa utan att märka något. Men otroligt pigg är jag ju nu!
Kan ju bero en del på de mysiga kläderna jag tagit på mig idag! Nu är det snart middag som gäller, efter det har jag tänkt att göra bästa möjliga av den tid som blivit kvar av dagen! Det innefattar ju såklart musik! Dagens låt är "Running to the sea" med Röyksopp ft. Susanne Sundfør! ♥

Blir så himla glad av denna, så skön samtidigt som den är lugn på något vis! Nu får ni ha det riktigt bra, så hörs vi igen om ett litet tag! ♥
 

Worth the pain

Godmorgon mina fina! Hoppas ni haft det riktigt bra! Gårdagen spenderades på mitt rum, tillsammans med lite goda böcker, då det tidigt började regna ohyggligt mycket. Men mysigt var det ändå!
Nu har jag i alla fall kommit hem från ett intensivt två-timmars pass på gymmet, riktigt skönt! Efter det blev det dusch och byta om för hemmapasset som jag tänkt att ta nu på en gång! En ytterligare dusch och fika. Om det blir fint väder, blir det även en tur på familjens kanot tillsammans med pappa, istället för den vanliga vandringen.

Men nu får ni ha det så bra, så hörs vi igen om ett litet tag! Önskar er en fortsatt underbar morgon på denna söndag!
 

Sommarsnyggt från VS

 
 

#33 Daily boost

 
 

Never lose your hope

Godmorgon mina underbara! Hoppas ni sovit riktigt gott, samt haft en otroligt bra start på denna dag! För min del blev det upp vid femtiden, en bra frukost, följt av ett träningspass, oslagbart skönt! Efter det blev det en ytterligare dusch för att sedan göra mig iordning för dagen!
Sen dess har det endast spelats en massa bra låtar! En av dess är låten "Am I wrong" med Envy, som även står för dagens låt jag tänkt att bjuda på! Så här kommer den!

Solen skiner, inga moln på himlen, dagen ser ut att bli riktigt bra, vad den medför får vi helt enkelt se! Önskar en fortsatt underbar dag så hörs vi om ett tag igen!
 

Free premium on spotify!

Tjo på er mina fina! Hoppas ni haft det bra under de senaste timmar! För min del har det varit riktigt bra, då jag spenderat den senaste tiden tillsammans med min underbare bror och älskade Valério! Mycket skratt och skoj även här! ♥
Något som gjort min dag ännu bättre, är att jag äntligen skaffat spotify premium! Nejdå, men en reklam- och tidbegränsad-fri månad på spotify, helt gratis, är inte helt fel det heller! Kör en liten "Prov-månad" som de kallar det. Det firar vi med den älskade låten "Thank you" med MKTO! ♥

Nu får ni ha en fortsatt underbar kväll, för er som gör som jag och släcker alla lampor för idag, önskar jag en riktigt god natt, men även otroligt söta drömmar! ♥
 

Quality time with great friends

Tjo på er mina underbara! Hoppas ni hittills haft en riktigt bra dag! För min del har jag spenderat de senaste timmar med två av mina underbara vänner! Riktigt härligt då jag inte varit tillräckligt frisk under dessa två första veckor på detta lov.
Det blev en del solande, med massor av skratt och prat. Sedan blev det en tur till glasskiosken här i byn, "Neerings glass och choklad", där mina vänner tog en varsin glass, efter det tog vi oss en runda i byn. Riktigt härligt att bara hänga var det!

Kom i alla fall hem lagom till middag, efter det blev det att ta mig en dusch för att få bort den sista sand, som inte föll av när jag bortstade av kroppen min. Brukar alltid känna mig lite ofräsh när jag varit till stranden, är ju så rädd för småkryp, bland det värsta jag vet om jag ska vara ärlig!

Då jag inte riktigt haft så mycket tid över till fixningen här på bloggen under denna dag, kommer det tyvärr ta lite längre tid än förväntat. Men jag ska göra vad jag kan för att få klart detta så fort som möjligt! Nu får ni ha en fortsatt underbar fredagkväll! P.s. morgon-inlägget strulade lite imorse, men nu är det uppe igen!
 

Tävling tävling!

Tjo på er mina underbara! Nu är jag med i en tävling, ett sammarbete mellan Frida från "Fridabloggar" och Essie. Där har man möjligheten att vinna ett nagelakskit med innehållet av fem stycken lack i ljusa och somriga färger!
Tävlingen avslutas den sjunde juli, så passa på medan du kan!  Reglerna är lätta, det enda du behöver göra är att svara på en enkel fråga. Vill du också vara med och tävla, kan du göra det här!
 

#32 Daily boost

 

Bright and shiny

Godmorgon mina underbara läsare! Hoppas ni haft det riktigt bra! För min del har dagen startat otroligt bra, då solen nu under morgonen befunnit sig högt uppe på himlen, utan några moln i närheten! Förhoppningsvis för blir det även så under resten av dagen!

Idag blir det att hänga med min underbara vän Karin, men även Lovisa! Om vädret förblir såhär fint tar vi oss en tur till stranden här i byn för att sola, annars får vi väl helt enkelt ta och hitta på något annat roligt!

Idag åker som sagt min finaste lillasyster bort, tillsammans med sina vänner, samt förblir borta i ca två veckor, usch vad det kommer bli tomt här hemma! Men jag är ändå glad för hennes skull, då hon knappt kan sitta still inför detta!Ni får i alla fall ha det riktigt bra så hörs vi mer under dagen!
 

Desires from heart

Tjo på er mina underbara! Hoppas ni hittills haft en bra dag! För mig del har dagen varit fylld med en massa musik och fixande på den nya designen till bloggen! Det saknas fortfarande lite, så ni får vänta lite till innan den kommer upp här, förhoppningsvis blir det redan imorgon!
Som om någon hört mina önskningar om sommar och sol tidigare under dagen, skingrades alla moln på himlen, för en stund, solen sken och det var riktigt fint väder! Dock slöts molnen ihop igen senare under eftermiddagen, lite trist, men förhoppningsvis försvinner dessa under natten!

Nu har det i alla fall blivit dags för lite kvällsfika för min del, men vi hörs igen om ett litet tag! Ni får ha det underbart så länge! ♥
 

#31 Daily boost

 

27 Juni 2013

Godmorgon mina underbara läsare! Hoppas ni haft en riktigt bra start på denna dag! För min del har jag äntligen kunnat njuta av lovet, då jag är på god väg att bli frisk! Känner mig otroligt glad och pigg dessutom! Gladare än på länge faktiskt!
Kan vara för att jag gick upp vid vanlig tid, eller kanske för att matproblemet börjar lösa sig, samt komma till rätta igen. Eller så kan det ju vara för att jag lyssnat på hur mycket musik som helst, nu under morgonen! Här kommer i alla fall dagens låt, "Come & get it" med Selena Gomez! ♥

Idag har jag endast tänkt att ta det lite lugnt, så att jag inte riskerar att bli sjukare igen. Förutom det har jag tänkt att finslipa den nya designen, men även hänga med min syster som åker på kryssning i ca två veckor med sina vänner imorgon, kommer ju att sakna henne, min fina Denise! Nu får ni i alla fall ha det så bra, så hörs vi lite senare igen!
 

Ending of the day

Tjo på er mina fina läsare! Hoppas ni haft det bra! Illamåendet börjar för min del, sakta men säkert att avta, vilket känns otroligt skönt. Förhoppningsvis förblir det även så! Har inte alls lust att bli sjuk en tredje gång, om jag ska vara helt ärlig! Två veckor räcker för mig. 

Förutom det har det även varit lite strul med maten, har inte riktigt kunnat äta ordentligt under de senaste dagar, vilket inte alls känns bra, då jag inte vill falla in i mitt gamla mönster, förlora kontrollen. För samtidigt som jag inte vill, så finns det, samt kommer det under ett bra tag framöver finnas, en del i mig som längtar tillbaka till det förbjudna, det ohälsosamma. Jag har ju kommit en bit på vägen, all den tid jag lagt/lägger på att återigen bli frisk från denna sjukdom skulle gå till spillo.

Dagen har annars, till den större delen spenderats på soffan i mitt rum, samt fixat bloggen vid sidan om. Den nya designen är snart klar, vilket betyder att jag kommit hyfsat långt. Nu saknas det endast lite detaljer. Så inom kort kommer den att synas här!

Under den resterande vakna tiden, har jag tänkt att göra mig iordning inför läggning, alla vanor jag tidigare haft har spårat ur, vilket jag med denna normala läggdags vill hitta tillbaka till. Tror att detta skulle ha en bra påverkan på min stabilitet. Men ni får ha en fortsatt underbar kväll så hörs vi igen imorgon! Godnatt och sov riktigt gott nu!
 #30 Daily Boost

Nu var det ett tag sedan dess att jag slängde ut lite peppande boost, så nu tänkte jag slänga in lite fler än vanligt! ♥

(Bilder från tumblr)
 

Beauty of nature

Tjo på er mina fina läsare! Hoppas ni mår bra, samt att ni haft en en toppenstart på denna onsdag! Dagen här i byn har hittills varit, samt ser ut att fortsätta, mulen och grå. Dock hann jag under morgonen att ta mig en tur ute i trädgården, tillsammans med ett paraply, lite varmare kläder och kameran!
Illamåendet har nu hunnit att smyga sig tillbaka. För tillfället ser dagen ut att spenderas i soffan, då det varken blivit bättre eller sämre. Troligtvis innebär detta mer tid till fixandet av bloggen. Men först har jag tänkt att äta lite lunch! Ni får ha det så bra, så hörs vi igen om ett tag!
 

25 Juni 2013

Tjo på er mina underbara läsare! Hoppas ni haft det riktigt bra! För min del mår jag fortfarande riktigt uselt, men tänkte att jag ändå kunde slänga in ett litet inlägg nu under kvällen också! ♥

Det finns ju inte så mycket annat att göra, än att ta det lugnt, när man av någon konstig anledning blivit så sjuk som jag. Ett väldigt illamående och en värkande huvudvärk under tillfälliga perioder. Förkylningen har sedan sist avtagit och endast kvarlämnat en ömmande hals, samt lite hostningar.

Jag har ju då sysselsatt mig med bloggen, många timmar gick åt att besvara en massa underbara kommentarer, färre åt att fixa den nya designen, samt avsluta "Månadslistan". Då jag troligtvis inte blivit frisk till imorgon, har jag i tanke att fortsätta med denna sysselsättning.

Ber så mycket om ursäkt för bildbristen, då jag inte haft orken att ta upp kameran på sista tiden, men förhoppningsvis blir även det en ändring under morgondagen. Om det blir fint väder, vilket det inte riktigt varit nu efter skolavlutningen, kanske man kan förflytta sig ut till solen. Men det får vi se imorgon! Nu får ni ha en fortsatt fin kväll! Passar på att önska er alla en riktigt god natt och söta drömmar! ♥
 

3 års tidsfördriv

Godmorgon mina underbara läsare! Hoppas ni haft det riktigt bra! För min del kan jag väl inte säga att jag vidhållit turen nu under början av sommarlovet. Brukar ju vanligtvis bli sjuk när jag går på lov, då kroppen får möjligheten att slappna av. Dock har det ju varit lite värre just denna gång. När jag väl troddes blivit frisk, råkade jag ut för riktig illamående, vilket är anledningen till de dåliga uppdateringarna.

Kan inte säga att jag mår bättre, dock kände jag att det var ett måste, då jag just idag, startade upp denna blogg för tre år sedan. En tidsperiod med många dåliga, men en del även väldigt bra dagar ur mitt liv.

Så idag tänkte jag att jag, nu när jag ändå är soff/sängliggare igen, kunde passa på att uppdatera utseendet, göra klart månadslistan, samt svara på så många obesvarade kommentarer som möjligt! Jag hoppas verkligen inte att ni känt er bortglömda, för det är ni definitivt inte! Nu får ni ha en fortsatt fin dag, så hörs vi förhoppningsvis igen om ett tag! ♥
 22 Juni 2013

Godmorgon mina underbara läsare! Hoppas ni haft det riktigt bra! För min del spenderades gårdagen med nära och kära, familj och vänner, riktigt härligt! Fint väder var det dessutom, till en början! Under kvällen tog regnet över.
Regnet höll sig över natten, nu under morgonen möttes jag av en mulen himmel och ett smått duggande. Då det märks att jag börjar bli frisk, tog jag mig en sväng i det svala vädret, bort till gymmet, där jag körde ett intensivt två-timmars pass för armar, ben, rumpa, rygg, men även kondition. Om det var skönt! Efter lite mer än en vecka utan någon form att träning, så var detta oslagart!

Idag har jag tänkt att fixa iordning mitt rum och hänga med mina underbara syskon. Men innan det, har jag tänkt mig att köra ett pass med hemmaträning för att kompensera med den träning jag missat under tiden som sjuk. Mer från mig kommer ni att få höra under dagen, men till dess får ni ha en fortsatt underbar dag!
 

Massor med filmtips

Filmerna kommer inte i en ordning av rankning. Trailer'n till de olika filmerna kommer ni till genom att, som vanligt, klicka på bilderna! Hoppas någon av dessa intresserar! ♥

 
 

Lagom till midsommar

Godmorgon mina underbara läsare! Hoppas ni haft det riktigt bra under de senaste dagar! Själv har jag varit otroligt sjuk, dock börjar det sakta men säkert släppa. Förhoppningsvis får jag nu slippa sjukdomar under resten av året! Jag är ju inte precis den person som blir sjuk, men när jag väl blir det är det rejält.
För min del har den större delen av tiden alltså spenderats antingen på sängen här i mitt rum, annars på soffan som lite omväxling. Mycket användning av alvedon, tigerbalsam och toapapper. Jag har både sovit och ätit oregelbundet, ork och lust har inte riktigt funnits där.

Har inte kunnat vara utomhus sedan i onsdags förra veckan, vilket kommer leda till en väldig omställning nu under dagen. Dagarna har fyllts med en del bokläsande och filmtittande. På grund av detta har jag även mängder med filmtips att komma med, om ett litet tag!

Idag är det som vi alla vet, midsommarafton, så det jag för tillfället vet, är att dagen till stor del kommer fyllas med mat och lite sociala aktiviteter. Men nu får ni ha en fortsatt fin dag, så hörs vi igen om ett tag! Passar även på att önska er en glad midsommar!
 

14 Juni 2013

Godmorgon mina underbara! Ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen. Ni underar säkert var jag då hållit hus under den senaste tiden. Kan ju säga att jag blivit riktigt krasslig sedan dess att vi hördes sist, plågad av illamående, förkylning, huvudvärk och mycket mer!
Så just nu känns det oerhört bra en toppenbok, alvedon, tigerbalsam och några rullar toalettpapper, samt hudsalva så att jag inte blir allt för torr under min tid som sjukling! Det bästa jag vet när jag är sjuk på detta viset!

Tiden med mina underbara vänner/klasskamrater, var helt enkelt toppen! Riktigt rolig och helt klart värd detta sämre mående. Så trots de efterföljande bieffekter var det en toppenstart på detta sommarlov!

Idag har jag som ni säkert förstått tänkt att endast ta det lugnt, samt försökt vila ut så att jag kan bli frisk så snart som möjligt. Mer uppdatering får ni under dagen, förutsatt att jag orkar med detta. Ville bara höra av mig så att ni fortfarande vet att jag lever!
 

Grillning med vänner

Tjo på er mina fina! Hoppas ni haft det riktigt bra! För min del har jag precis blivit klar och ska om bara en liten stund sticka iväg till bussen, för att sedan möta upp vännerna denna kväll!
Men ni får ha det så fint, så hörs vi om ett tag igen, om inte idag, blir det såklart imorgon!
 

Skolavslutning

Tjo på er mina underbara! Hoppas ni haft en riktigt fin dag! För min del har den varit riktigt bra! Samling med den fina klassen för fika och betygsutdelning/studieplan. Hem med tidig buss, lagom till lunch! Bjuder på en bild på mig och några av mina underbara vänner!
(Bild från facebook)
Kan inte förstå att det redan gått ett år sedan jag gick ut nian, att dessa månader gått så himla fort! Nu blir det istället att göra mig iordning inför den kommande kvällen! Förhoppningsvis blir det mycket skoj och skratt!

Tog mig i alla fall en sväng förbi ICA nu på hemvägen, där jag köpte med mig en del. Ni får ha en fortsatt underbar dag, så hörs vi säkert igen om ett tag!
 

The pure light

Tjo på er mina underbara läsare! Hoppas ni haft det bra! För min del blev det som ni redan vet, en sväng ner till stranden. Till min förvåning möttes jag av mina fina vän Elin och några av hennes vänner. Solen lös starkt på våra kroppar, dock har jag inte kunnat göra så mycket åt bikini-toppens bikinilinje. Förhoppningsvis blir det snyggt ändå!

Imorgon är det som sagt skolavslutning som gäller, vilket jag ser fram emot! På eftermiddagen/kvällen blir det att samlas ihop med en grupp vänner för att fira de kommande ledigheterna med lite grillning och skoj!

Annars har dagen varit väldigt bra, solig och fin! Mycket glädje, lite slit från vår del angående pyntandet åt de nu utgångna. Härligt har det i alla fall varit, riktigt fint dessutom. Men även härliga syner av gamla vänner.

Under resten av denna dag har jag tänkt mig att läsa, sen blir det att lägga mig för att orka med morgondagen. Nu får ni i alla fall ha det riktigt bra, så hörs vi mer imorgon! Önskar er alla en fortsatt underbar kväll!
 11 Juni 2013

Godmorgon mina underbara! Hoppas ni haft det riktigt bra! För min del har morgonen börjat ganska okej ändå, dock fick jag lov att hoppa över träningen idag, men det klarar jag att ta igen hyfsat fort ändå.

Idag är det den 11 juni, vilket betyder att det är den dag då Pihlskolans treor tar studenten, men det betyder också att det endast är två år till, till dess att det är vår tur. Idag kommer alltså resten av skolan att förbereda inför deras utgång, däribland plocka blommor, pynta och ställa fram bänkar!

Någon gång under morgonen har jag och mina vänner tänkt att smita iväg, då vi så gärna vill se årets vårshow (inom vår gamla skola). Efter det blir det tillbaka för att vid 12:30 se på medan skolans treor rusar ut ur skolan, fulla av lycka och glädje!

När jag sen väl kommit hem, tänker jag skynda mig till stranden för att göra mitt bästa möjliga, i ett försök att dölja bikini-toppens bikinilinje. Vi får se om det blir en egenstund, eller om det blir en kvalitetstid. Boken är ännu inte utläst, då det uppstod lite komplikationer, men jag ska även här göra mitt bästa för att få den utläst.

Imorgon är det skolavslutning som gäller för oss andra, så vi får hoppas på en riktigt fin dag, samt endast glädje och lycka även här! Sen tar jag sommarlov liksom alla andra! Men det är ju imorgon, nu har jag tänkt att vänta till klockan blivit tillräckligt att gå till bussen! Men vi hörs mer under dagen!
 

A joyful day

Tjo på er mina fina! Hoppas ni haft det riktigt bra! För min del blev det ett par timmar på stranden, riktigt härligt! Jag fick mera färg på huden, dock tunnades inte bikinilinjen ut lika mycket som jag velat, men lite bättre blev det! Imorgon blir det en sista sväng i ett försök att "sudda ut" linjen över ryggen.

Nu är det i alla fall middag som gäller, efter det tänkte jag spendera ett par timmar med boken jag försöker läsa ut. Kanske att min syster eller bror har lust att fördriva några timmar mig ikväll, men det får vi se hur det blir med det! Nu får ni i alla fall ha en fortsatt fin eftermiddag, så hörs vi sen mer under kvällen!
 

Nelly.com

Tjo på er mina underbara läsare! Hoppas ni haft det riktigt bra! För min del kan inte dagen bli mycket bättre, slutade skoldagen vid tolv-tiden, samt att jag fick sovmorgon till 10:30. Har nu även hämtat upp mitt paket, men det bästa av allt är nog ändå att precis allting sitter perfekt! ♥

Nu är det en lite sen lunch som gäller, efter detta tänkte jag sticka ner till stranden för att sola bort bikinilinjen tvärs över ryggen, som annars kommer synas på skolavslutningen! Men ni får ha det så bra, så hörs vi igen om en stund! ♥

10 Juni 2013

Godmorgon mina fina! Hoppas att ni sovit gott, samt haft det bra! För min del har denna dag börjat bra, åt en bra frukost, stack till gymmet, där jag tränade armar, ben, rygg och rumpa, riktigt härligt! Körde även ett litet pass här hemma, vilket också gick väldigt bra! Tog mig som vanligt en andra dusch och sitter nu och väntar in att klockan ska bli nio, så att jag kan sticka iväg till bussen och helt enkelt fånga dagen!
Idag är det som ni säkert förstått sovmorgon som gäller, börjar vid 10:30 och håller troligtvis på till 12:00 om inget annat sägs. Solen skiner, liksom det står att det kommer göra även imorgon! Så denna dag är troligtvis toppen för att sola bort bikini-toppens bikinilinje!

Troligtvis kommer jag få ett sms angående mitt paket från Nelly, om detta inte sker tänker jag så fort som möjligt kontakta dessa, då jag behöver mina beställningar innan nu på onsdag. Men nu får ni ha det så bra, så hörs vi sen när jag kommit hem igen!

Trött och bitter

Tjo på er mina fina läsare! Ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen under denna dag. Vet inte riktigt vad det är med mig, har varit så hängig, oinspererad och sömnig. Vädret har varit uruselt idag också, regn har fallit från skyn och himlen består till största del av moln.

Startade dagen med frukost, skippade träningspasset på gymmet, samt promenaden med min far, för ett längre pass hemma. Jag har segat med precis allting jag tänkt att göra under dagen, tagit mig en lur mitt på dagen och sovit fram till nu. Det värsta är att jag fortfarande är lika trött och lika hängig.

Under resten av dagen tänker jag däremot ta igen lite av den försvunna tiden, träna klart för dagen, läsa ut böcker, så att jag imorgon kan återlämna dessa till den ägande. Efter det skulle det vara skönt att spendera lite kvalitetstid med min bror, om nu inte han tänker köra på utgång med vänner. Min syster ska i alla fall på klassdag, så hon kommer ju vara upptagen med sitt.

Nu får ni ha en fortsatt bra dag, så får vi se vad jag kan åstadkomma av den återstående dagen. Förhoppningsvis har jag även fått tillräckligt med sömn för de timmar som återstår. Vi hörs mer  om ett tag igen!

Cozy saturday

Tjo på er mina underbara! Hoppas ni haft en riktigt bra dag! För min del har den varit väldigt slapp och skön. Det har dock blivit en del ändringar, men det har inte bidragit någon större fara!

Då solen inte riktigt sken så starkt som jag velat, hoppade jag över turen till stranden. Inget fotande har det heller blivit, då min syster kom hem senare än förväntat. Istället blev det både mys framför dator och film!

Filmerna jag sätt är som ni säkert förstår, dessa, riktigt bra och sevärda dessutom! Har även sett det senaste avsnittet av min älskade favorit-serie "The vampire diaries", vilket gjorde mig både gott och ont. Trailer till båda hittar ni genom att klicka er in på bilderna!

Nu har jag däremot tänkt att krypa ner i sängen för dagen, imorgon blir det andra tag och förhoppningsvis hinner jag med mer än vad jag gjort under denna dag. På mitt schema, står i alla fall träning och läsning med! Passar på att önska er som gör som jag och släcker för kvällen önskar jag en riktigt god natt, för er andra som stannar uppe ett tag till önskar jag en fortsatt fin kväll!

8 Juni 2013

Tjo på er mina underbara läsare! Hoppas ni hittills haft en riktigt bra dag! För min del sparkade jag igång denna nästintill som vanligt, med en bra frukost, samt härligt pass på gymmet. Men istället för en promenad med min far, blev det lite hemmaträning, mer av detta har jag tänkt köra under kvällen!

Idag är det lördag, soligt och fint. Har bland annat tänkt att spendera denna dag genom att ta det lugnt! Hade om bara en liten stund tänkt att sticka till stranden, för att sola bort linjen från bikini-toppen, inte så snyggt när jag som sagt ska ha "öppen-rygg" på skolavslutningen!

Det hade dock varit mycket härligare om min syster Denise hängt med, haft en systerstund, dock kan hon inte det, då hon även idag åkt iväg till Örebro. Vi får se om det blir fotande med henne ikväll, annars får vi helt enkelt ta det imorgon! Alltså kommer jag troligtvis att sticka ner lite själv, vilket också kan behövas ibland, det vill säga om jag inte hör med någon annan.

Förutom detta hade jag tänkt att kolla på lite film och läsa ut lite böcker. Så en underbar dag har jag framför mig själv, skulle inte kunna bli mycket mysigare! Men nu får ni ha det så bra, så hörs vi igen om ett tag!

Ny bland favoriterna

Tjo på er mina fina! Hoppas ni haft det bra!  För min del har kvällen varit slapp och skön, en toppenfredag helt enkelt! Har under de senaste timmar kollat på film, bland annat filmen med titeln "Tron - Legacy", riktigt bra om ni frågar mig! Värd att se! Trailern har ni här nedan!


Nu hade jag i alla fall tänkt mig att gå och lägga mig, då det är en ny dag imorgon, samt att jag behöver vara uppe vid den vanliga tiden. Önskar er alla en riktigt godnatt och riktigt söta drömmar!

Bilder från vandringen

(Bilder från facebook)

Solbränd och fin?

Tjo på er mina fina! Hoppas ni haft en riktigt bra dag! För min del har den hittills varit väldigt rolig och slapp! Dagen har som ni redan vet spenderats en del på badstranden här i Grythyttan, då det idag var aktivitetsdag! Grillning och lekar!

Efter det att vi "slutat", samt att alla var påväg att gå, stannade jag kvar på stranden under ett antal timmar tillsammans med min fina vän Elin, det blev alltså en del prat, skratt och solande! Förutom det kom även några av hennes vänner förbi och hakade på oss. Riktigt trevligt har det varit! Vi tog även det första doppet för denna sommar, så mysigt!
Gud så solbränd jag blev, kanske inte riktigt den solbränna jag tänkt mig. Under helgen blir det troligtvis att sola bort bikinilinjen på ryggen, då min klänning har "öppen rygg", inte det snyggaste med en så pass tydlig linje då, om ni frågar mig!

Om en liten stund hade jag tänkt att cykla ner till macken, för att kolla om mitt paket istället kommit dit. Var ju till ICA imorse, dock visste de inte något om detta. Det skadar ju inte med en sväng, så varför inte. Efter det har jag tänkt mig att det lite lugnt under den kvarstående delen av kvällen! Ni får ha det bra, så hörs vi igen om ett tag!

Aktivitetsdag på stranden

Godmorgon mina underbara! Hoppas ni haft det riktigt bra! För min del har dagen börjat ganska bra! Har dock hittills endast ätit frukost, samt gjort mig iordning för dagen!

Idag är det aktivitetsdag på stranden här i Grythyttan, som gäller för min, klassens, samt tvåorna inom samma inriktning. Där kommer vi att chilla och grilla, kanske lite roliga lekar blir av, vem vet! I fall att det blir fint badväder har jag tagit på mig bikinin under, i andra fall kan man ju helt enkelt sola och bli brun inför skolavslutningen på onsdag!


Idag får vi även lite sovmorgon och börjar på grund av detta vid 10:30, de som bor i Hällefors kommer ta bussen vid 10:10, men för min del, då det endast tar fem minuter att traska bort mot stranden, behöver jag inte alls stressa.

Under eftermiddagen, blir det kanske en sväng till Örebro tillsammans med min far och syster , har inte riktigt bestämt mig för hur jag vill ha det. Men det får vi ju se hur det blir!

Nu på morgonen, om en stund, hade jag tänkt att ta mig en sväng till ICA, där mitt paket från Nelly bör finnas, så som ni säkert förstår ser jag fram emot att få öppna, se, prova det jag skickade efter. Men nu får ni ha en fortsatt fin dag, så hörs vi igen om ett tag!

Sveriges nationaldag

Tjo på er mina fina! Hoppas ni hittills haft en bra dag! Under denna dag, har det och kommer det heller inte hända särskillt mycket. Då min familj nationaldagen särskillt mycket alls. Men för min del kan jag säga att den ändå varit bra!

Började dagen med frukost, samt lite extra träning, då jag missat min underbara träning här i hemmet, då jag sov över i skogen med de resterande frivilliga. Förutom det har jag även hunnit att tvätta lite kläder och städa rummet.
Har nu under de senaste två timmar kollat på filmen "Jack the giant slayer", en riktigt bra film. En till anledning till varför jag gillade den, var det faktum att Nicholas Hoult, en favorit, var med i denna! Trailer'n hittar ni genom att klicka på bilden eller här!

Snart är det middag som gäller, efter det blir det att ta det lite lugnt under resten av kvällen! Nu får ni ha det så bra, så hörs vi om ett tag igen!

Home at last

Tjo på er mina fina! Hoppas ni haft det riktigt bra! För min del kan jag säga att tiden i skogen varit fylld med mycket blandade känslor. Mycket skratt sent in på kvällen, samt tidig morgon! Även vädret varierade en del, sol och härlighet, samt regn och irritationer. Dyngsura och trötta, med värk och svullnader över våra kroppar. Men ingenting jag ångrar.

Bilder från dagen slänger jag in om ett tag. Nu hade jag annars endast tänkt att ringa ett par samtal, innan jag tänkt ta vara på min ledighet. Då jag slutade för dagen vid tio-tiden, samt att det imorgon är Sveriges nationaldag, vilket betyder en ytterligare ledighet.

Fick även hem mitt brev angående sommarjobbet jag sökt till, dock hade jag inte fått det vilket gjorde mig lite ledsen. Då detta var mitt andra försök och andra "nobb" detta år. I detta fall hade de lovat att alla sökande födda år 96-97 skulle få ett jobb, dock har de under den senaste tiden kommit fram till att de endast lottar ut 33 stycken av alla dessa sökande. Vilket jag tycker är orätt.

Nu får ni i alla fall njuta av denna onsdag, så hörs vi igen, senare under dagen!

Vandring & övernatting ute i skogen

Godmorgon mina fina! Hoppas ni sovit riktigt gott, samt haft en underbar start på denna tisdag! För min del har morgonen till den större delen varit som vanligt, upp vid femtiden, frukost, hemmaträning och ett pass på gymmet. Men jag har även packat klart min vandrar väska. Dock saknas det två ytterligare grejor att packa ner, men dessa är ännu inte köpta. Så det tänker jag göra direkt när jag kommer till Hällefors, om vi inte tar lunchen först såklart!
Ni förstår säkert att detta betyder att jag inte har möjligheten att hålla mig aktiv under dagen, dock kommer jag förhoppningvis tillbaka, och i så fall kommer jag ju imorgon, någon gång under dagen. Men trots detta, kan jag ju säga att jag verkligen ser fram emot denna aktivitet, peppad till hundra är jag dessutom! ♥

Dagens låt är "All we are" med OneRepublic! ♥

"I walked a minute in your shoes, they never would've fit,
I figured there's nothing to lose".. ♥


Ni får i alla fall ha det så bra så länge, så hörs vi igen när vi hörs. Som sagt blir det ju i så fall imorgon, dock vet man aldrig vad som kan hända!

#29 Daily boost


Otroligt peppad inför morgondagen

Tjo på er mina fina! Hoppas ni haft det riktigt bra! Ber om ursäkt för att jag inte uppdaterat under dagen. Det var inte så att jag försov mig, dock hade jag det lite stressigt ändå, hann på grund av detta inte med så mycket som jag velat.

Dagen har i alla fall varit bra, eller riktigt bra! Då jag lämnade tillbaka alla mina studieböcker, tillsammans med några av mina underbara vänner, så fick jag med mig en tom väska hem. Så tom och lätt har den inte varit på länge, ärligt talat har den ju aldrig varit så tom! Så det gav mig en riktigt bra och härlig känsla!

Sommaren är på god väg! Sitter för tillfället och packar min vandringsväskan jag fått låna av min far, ska ju tillsammans med vänner och skola iväg på en vandringsfärd. Fram till klockan ett är vi alltså lediga! Dock måste ju vissa av oss ta bussen, vid 11:40.

När jag bokat av det mesta, tänker jag ta mig ett snack med en av mina fina vänner, då vi ska planera ihop lite angående morgondagen. Imorgon blir det 7 km och på onsdag blir det 3 km. På torsdag är vi lediga, sedan blir det lite aktivitetsdag med klassen på fredag! Så denna vecka blir nog otroligt bra!

Ett slutet kapitel

Tjo på er! Hoppas ni haft en bra söndag! För min del har den varit helt okej! Har nu under kvällen spenderat en tid med att tömma böcker och kollegiblock, samt samlat ihop allt i pärmar, för denna årskurs. Varför? De som känner mig riktigt väl, vet att jag samlat allt sedan jag gick i förskolan, för att jag kanske någongång i framtiden vill minnas tillbaka, eller helt enkelt kolla upp något jag glömt.

Så imorgon bär det, förutom till skolan, även av till biblioteket för att lämna tillbaka min lilla hög av studieböcker. Nu börjar det verkligen kännas att pressen släpper, att det snart är sommarlov. Tänkt, veckan efter den kommande, sen är första året på gymnasiet avklarat. Att tiden gått så fort, är det verkligen ett helt år sedan jag slutade nian, det kan jag inte tro, men så är det.

Så mycket packande har det däremot inte blivit, dock har jag kollat ut det mesta, nu gäller det endast att få i det mesta i vandrarväskan. Nu har det i alla fall blivit dags för mig att säga godnatt, det är ju även morgon imorgon! Ni får i alla sova riktigt gott, så hörs vi om ett par timmar igen!

Turkisk van

En sådan söt kissekatt, det enda man vill är att lyfta upp, samt krama om den! Dock skulle det nog inte vara så bra för min allergi, men man kan ju i alla fall önska!

(Klipp från facebook)

#28 Daily boost


2 Juni 2013

Tjo på er! Hoppas ni hittills haft en underbar dag! För min del har den varit helt okej! Började även denna dag med en bra frukost, samt ett pass på gymmet, hemmaträning och en 7 kilometers tur med min far och kamera. Kan ju även nämna att vi idag även provade på bergskläddring. Hoppade ur duschen för en stund sedan, samt tog mitt lite försenade mellanmål.

På vår lilla tur fann vi en skadad geting liggandes på marken, antagligen skadad på något vis, jag hjälpte den i alla fall upp och den flög sedan sin väg. Dock kunde jag inte hjälpa det andra djuret, då den redan dött av kylan under vintern som var.

Nu är det i alla fall snart dags för lunch, efter det hade jag tänkt att packa lite inför vandringen med skolan som kommer hålla hus nu på tisdag, ser verkligen fram emot detta! Har även tänkt att göra lite annat, men med det får vi se hur det blir! Ni får i alla fall ha en fortsatt fin dag, så hörs vi igen om ett litet tag!

#27 Daily boost

Sparkar även igång boosten, förhoppningsvis mår ni med tanke på dessa lite bättre under era svårare dagar! Som ursäkt för att det varit nerlagt under så länge, slänger jag in lite fler än vanligt!

1 Juni 2013

Godmorgon mina underbara! Hoppas ni haft en toppenstart på denna lördag! För min del sparkade jag som vanligt igång dagen med en bra frukost, ett pass på gymmet, samt en promenad med pappsen. Idag blev det en liten sväng, på ca fem kilometer ♥

Har precis hoppat ur duschen för andra gången idag, samt tagit mitt lilla mellanmål på en frukt. Idag ser det ut att bli sol, vilket känns underbart! Under dagen har jag tänkt mig att städa mitt rum lite grann, samt kolla lite på de missade avsnitten av mina favoritserier. Ett litet träningspass senare ikväll. Förutom det har jag tänkt mig att läsa ut boken och bara ta det lugnt. Riktigt länge sedan sist! ♥

Dagens låt är "Searching for silence" med Urban Cone! ♥

"I'm gonna fly like an eagle, away from the city lights,
fly into  darkness, I'm chasing the silence"..


Men ni får ha det riktigt bra, så hörs vi mer under dagen! ♥

RSS 2.0