Dag 16 - Min favorit årstid + varför

När det gäller att välja mellan ett antal alternativ, har jag liksom många andra på denna jord, väldigt svårt att endast välja ett av alternativen. Då jag anser att det finns något gott hos allt och alla. 

Till att börja med kan jag säga att jag älskar sommar, sol och värme är bland det bästa jag vet. Naturen är fylld av underbara somriga färger. Huden tar till sig en fräsch brun ton, som passar perfekt till klara och starka färger. Öron fylls av fågelkvitter och näsa av sommardoft.
Hösten är även den en favorit, träd och natur ändrar färger till varmare toner, samt sluts av en fräsh och härlig höstluft i lagom temperatur. Regniga dagar framför den eldbrasan, stearinljus och böcker. Lugnande musik och kanske en kopp te. Filmkvällar och mys. Årstiden då modet är som snyggast. 

Sen får vi inte glömma vintern, med sitt vackra vita snöfall, is och skridskoåkning, nätter upplysta av snön, kvällar även här, framför brasan. Mysiga varma sockor och kläder. Julen och nyår, något jag älskar!
 
Dag 15 - En perfekt resa + önskade resemål

Då jag älskar sommar, värme och sol, skulle denna resa troligtvis ha sin plats i någon varmare plats. Ett tropiskt land, med underbar natur och utsikt. Bosatt på ett femstjärnigt hotell, med både pool och andra härligheter. Plaserad på en lugn miljö, samt nära en riktigt vacker och klarblå sandstrand. En resa med många och nya upplevelser, tillsammans med nära och kära. En sådan resa skulle vara himmelsk.

Under mina år på denna jord, har jag besökt massvis med nya ställen och länder. Tappat räkningen har jag definitift gjort. Jag skulle gärna räkna upp alla dessa, dock skulle detta vara omöjligt för min del. På senare år har det blivit färre och färre resor, då skolan tagit allt för mycket plats, både för min och mina syskons del. Föräldrarna har mycket att göra även de. Dock hoppas jag på lite förändring i framtiden.

Platser som jag dock aldrig besökt, men hemskt gärna vill, kan exempelvis vara Italien, Frankrike (gärna Paris), Grekland, Thailand. Utforska de resterande delar jag aldrig varit i närheten av. Se saker med egna ögon och helt enkelt leva livet.

Min senaste resa var som ni redan vet, till Spanien, en upplevelse med både bättre och sämre minnen, samt resultat. Då resan ledde till min ätstörning, dock även otroligt guldvärd erfarenhet. Något som påverkat mitt liv, samt förändrat min syn på allt och inget.

Nästa resa blir nu under andra året på gymnasiet, då skolan planerar en resa till London. Något jag ser fram emot riktigt mycket. En resa tillsammans med underbara vänner och förhoppningsvis ger denna otroliga känslor och minnen.
 

Dag 14 - En perfekt dag

En perfekt dag, egentligen är det ju en dag då man vaknar upp och fortfarande lever. Man ska ju alltid uppskatta det man har, men om man ska gå in i detaljer kan ju bilden se lite annorlunda ut.

En perfekt dag enligt mig skulle troligtvis börja med att jag vaknat upp efter en härlig sömn, solen skiner genom mitt fönster, fåglar kvittrar. Frukost på sängen är aldrig fel.

Hur själva dagen skulle se ut, samt innehålla till punkt och prick, kan man aldrig vara säker på. Speciellt inte då, jag anser att en dag blir vad man gör den till. Man kan välja om man vill ha en bra eller dålig dag, det är upp till oss själva, liksom med mycket annat.

Dock skulle denna "Perfekta" dag spenderas med nära och kära, människor och kanske djur (beroende på pälsallergin) jag har tillit till, samt vet var jag har. De jag bryr mig om och älskar att tillbringa min tid med. Härliga samtal, skratt och skoj, inga elakheter på långa vägar, inget falskhet eller svek.

På ett ställe jag kanske tycker om, eller aldrig ens varit på, jag älskar ju att uppleva nytt om ni minns. Gärna utomlands, kanske en tur till stranden, sväng på stan, vem vet, kanske hemmakväll och mys. Jag skulle nog säga, att mycket beror på själva dagen. Så exakt hur en perfekt dag ser ut för min del, kan jag nog aldrig säga.
 
 

Dag 13 - Den perfekta

För tillfället kan jag ju säga att jag gillar en person, det har jag gjort sedan jag gick i 7:e klass. Jag var ju länge den tystare typen, jag sa inte så mycket. Att berätta hur jag kände var ett klart "nej". Det vågade jag helt enkelt inte. Inte förränn dagen efter att vi båda gått ut 9:an, då jag tog mig i kragen och berättade. När jag klickat på "enter" var det enda jag ville, att få det ogjort. Men nu känns det bra att ha det sagt. Visst gjorde det ont, då han inte kände likadant för mig. Men det enda jag vill är att han ska vara lycklig, samt att han hittar det han söker. Förhoppningsvis tycker även denna om honom så som jag gjort och fortfarande gör.

"Livet går vidare" har man hört några gånger, på flera olika språk dessutom. Visst gör det det och man lär sig att leva igen. Jag kan inte säga att jag har en mall på hur min "dröm prins" ska se ut, det som allra mest räknas för mig är personligheten. Men några krav har ju alla, att en person är snäll, respektfull, omtänksam, rolig, samt någon att lita på. Helst lite längre än mig, vilket inte är ett problem då jag är väldigt kort. Samma ålder eller lite äldre.

Som många andra kan jag ju även säga att även jag har några "kändiscruch", eller snarare personer som ser bättre ut. Några av dessa är "Liam Hemsworth", "Nicholas Hoult", "Paul Wesley", "Ian Somerhalder", "Taylor Lautner", "Zac Efron", "Ryan Phillippe", "Josh Duhamel", "Logan Lerman", "Kellan lutz", "Channing Tatum" och såklart Justin Bieber.
 
 

Dag 12 - Mina djur

Jag är som de flesta redan vet, en äkta djurmänniska, en av de människor som verkligen älskar djur! Detta har dock lett till en del komplikationer, då jag även har en väldig allergi mot de flesta pälsklädda djur på vår jord.  

Som hjälp brukar jag ofta kunna känna en stickande lukt av det djur som kommer göra mig illa, det enda dåliga med det är att jag ofta blivit trött på allergin, liksom de resterande allergier, så begränsad som man blir, att jag helt enkelt slutat bry mig och struntat i denna instinkt. Något jag varje gång ångrat!

Som alltid finns det någon som har en speciell plats i hjärtat, denna gång är det  ett litet större område som blivit bokat, inte bara av ett djur, utan av ett litet större antal. Men alla har och kommer att ha en viktig roll, samt inverkan i mitt liv. Bidragit lika mycket till att utveckla personen jag är idag.

Mitt första djur var albinokaninen, vid namn Findus. Älskade honom högt, en riktig springare, eller snarare hoppare. Mina föräldrar köpte honom från en bekant här i området. Glädjen med honom varade ett tag, med det kom en dag då han skadade sig så pass att, jag trots mitt ansvar i min unga ålder, inte kunde hantera detta. Jag fick därefter lov att ta farväl av honom.
Det andra djuret var min underbara guldhamster Mimmi, som jag fick av min äldsta syster, Linda, när hon var på besök för ett antal år sedan. Dock hann jag aldrig att ta en bild på henne, innan hon miste sitt liv. Hamstrar lever ju inte så länge som ni redan vet. Spenderade flera månader med att bara gråta. Saknar henne än. Ska jag vara ärlig rann tårarna för fullt nu när detta blev skrivet. Som om hon kunde förstå mig, min Mimmi. Hon var speciell helt enkelt.

I ett försök att få mig på ett gladare humör, skaffade mina föräldrar mig två stycken marsvin, två underbara hanar. Dock han jag inte att döpa dessa, i brådskan att få ut dem ur huset. Minns allergireaktionen som om det var igår. Hemskt var det, då det var en av de första gånger jag blev utsatt för en sådan stark reaktion.

Ett par år senare, när jag gick i femman prövade vi på med en chinchilla, då de sades vara bra för pälsallergiker. För min del var ju inte detta riktigt sant. Men då jag blivit fäst vid min underbara Titti, vid första synen, kunde jag inte lämna tillbaka henne. Några underbara år hade jag med henne, dock kom det en dag då min kropp verkligen sa ifrån. Att inte kunna andas ordentligt och vara svullen med utslag, ansåg mina föräldrar väldigt oroande.

För min del spelade det ingen roll då jag älskade henne över så mycket annat. Minns att jag låst in mig och hållt henne hårt i famnen min. Ville inte lyssna, dock fick jag tillslut ge upp. Hon skulle leva med en annan människa, inte med mig. Det som lugnade ner mig, var att denna människa bor här i min by. Hon mår nu bra, tillsammans med fler chinchillor och andra djur, hos denna människa. Hälsa på henne fick jag också göra, så ofta jag ville.
Det senaste djuret som bott i detta hus, var familjens, eller snarare min syster Denise's. Då jag gett upp mitt eviga hopp om att kunna hantera min allergi. Då hon fallit för en urgullig och underbar kaninunge, samt att jag inte hade hjärta nog att hindra henne, fick vi hem ett namnlöst djur. Många timmar av tänkande, samt förslag på namnet, fick jag äran för namnet Melvin. Även kallad "Melle" och "Bubben". Dock tog även han sitt sista andetag för ett par månader sedan, i mina armar. En vän, en underbar familjemedlem, jag aldrig kommer glömma.
För tillfället är huset djurfritt och troligtvis kommer det även att vara det ett tag framöver. Hur det blir om några år vet jag inte. Det jag vet är att båda mina syskon Denise och Valério vill ha en kattunge. Dock behärskar sig de båda på grund av min allergi. Ibland önskar jag verkligen att jag fått slippa denna börda. Jag mår ju psykiskt bra med djur, verkligen något jag älskar med mitt hjärta.
 

Wonderful things in life

Blir så glad av alla dessa söta djur! Vill bara ha en egen, ta hand, samt sköta om. Förstår verkligen inte alls hur någon, någonsin kunnat en själ så underbar.

(Lånad från facebook)

Ahead to somewere els

Godmorgon mina fina! Hoppas ni sovit gott! För min del känner jag mig väldigt utvilad, både i kropp och själ. En aning trött, dock är det ju ganska normalt för mig att känna så. Dagen ser annars ut att bli fin, förhoppningsvis har våren hunnit komma innan jag är tillbaka i byn.

Dagens låt är "Twice" med Little Dragon ♥

"Was it the light ways, so frightening,
was it a two wills, one mirror holding us dearer now.." ♥


Det är onsdag, vilket för min del innebär inläggning. Jag vet inte alls hur länge, den tid som behövs för mig att komma ur denna bana, med alla dessa vanor och tankegång. Väskor är redan packade, allt som kan komma tänkas.

Hade om ett litet tag tänkt att börja göra mig klar inför denna dag, första på många jobbiga. Efter det gäller det endast att vänta till klockan blir 10:00, då jag och min mor börjar traska mot torget, samt bussen som går 10:20. Ni får ha en fortsatt underbar dag, så hörs vi förhoppningsvis om ett tag ♥

Last thoughts

Tjo på er mina fina! Hoppas ni haft det bra! Kvällen har för min del bestått av otroligt mycket packande, samt fixandra. Dock kan jag även säga att jag nu är klar, en resväska full med studieböcker, en med kläder och nödvändigheter, samt min datorväska, med datorn i såklart! Har även lagt fram kläder till morgondagen, som bara väntar på att få användas.

Har precis varit och gjort mig iordning inför natten, den sista här hemma, i huset jag bor, i mitt rum och min säng, med familjen trots all oenighet, jag älskar. I ett annat hus finns just nu ett rum, bokat och iordninggjort för mig, en plats med strikta regler inristade på väggar, golv och tak. En plats där många tårar blivit framkallade, inklusive mina egna.

Nu hade jag snart tänkt att få mig lite sömn, samla energi jag behöver för att klara av morgondagens matcher och utmaningar. Ni får ha en fortsatt fin kväll! Passar även på att önska er en godnatt, samt underbara drömmar! ♥

Inläggning på gång

Tjo på er mina fina! Hoppas ni haft det bra! Kom för en liten stund sedan hem från Örebro. Sov både på dit-, samt tillbakaresan. Mötet gick bra, både prat i helgrupp med mor och far, men också enskillt. Inskriven har jag nu blivit, inlagd blir jag under morgondagen. Ett rum har jag fått, vilket kommer bli iordninggjort till dess att jag anländer.
Nu under kvällen blir det alltså att packa de sista nödvändigheter. Förutom detta hade jag även tänkt att plugga lite, skriva klart min Powerpoint presentation, jag egentligen skulle haft imorgon. Där jag valt att skriva ren fakta om ämnet "ätstörningar". Något som faktiskt är vanligare än man tror.

För min del känns det som jag hittat ett ljus i denna mörka tunnel, denna eviga tunnel. Skuggor i varje vrå. Skuggor som med hämndlystna ögon, samt blodtörstig mun, krafsar efter döden. Jag är inte längre fånge, ett kryss har blivit utsatt på min karta, en kompass kommer jag få.

Allt har jag planerat, inklusive bloggandet. Kommer göra allt i min makt för att hålla er uppdaterade. Då jag byter plats på "skola" och "fritid". Tiden jag har för användning av nätverk hade jag tänkt att bl.a. använda till detta. Resten av dagen till att plugga. Ni får i alla fall ha en fortsatt underbar kväll, så hör vi igen om ett litet tag! ♥

Dag 11 - Min närmsta vän/vänner

Nuförtiden har jag många underbara vänner, till skillnad från när jag var liten, då jag ofta om inte alltid var ensam. När det kommer till mina närmaste heter dessa personer Karin Jansson, Lovisa Eriksson, Sandra Abraham, Alice Markström, Alice Rådström Thörnblom, Wilhelmina Leopoldson Fallkvist ♥
Flera av de har jag känt sedan förskolan, då vi gått i samma klass, andra har jag lärt känna lite senare, dock älskar jag de alla precis lika mycket! ♥

Min enda önskan är att de ska vara så lyckliga som möjligt, så lycklig som jag blivit endast av deras existens! Vet inte hur jag skulle klara mig utan dem. Alla tårar som runnit, alla skratt som har uppstått, gjort livet värt att leva. Många fina minnen tillsammans och fler ska det bli! Alla är de otroligt viktiga och speciella! Älskar er tjejor, det vet ni! ♥

Plans for the future

Tjo på er mina fina! Hoppas ni haft det bra! För min del har den senaste timmen varit ganska lugn och härlig. Fåglar kvittrar och solen skiner, dock är det fortfarande några enstaka minusgrader. Trots detta känns inte jorden lika kall och mörk som förr!

Om ett litet tag blir det iväg mot torget, för att hoppa på 10:20 bussen mot Örebro, samt mötet med avdelningen på psyket. Packat resväskor med nödvändigheter. Om allt går enligt mina förväntningar, kommer jag hem igen, dock bara över natten, samt åker iväg under morgondagen.

Mina planer för denna inläggning, är att jag ändrar mitt tankemönster och beteende, kommer ur den hemska cirkel jag fastnat. Pluggar både dagar och kvällar för att inte hamna efter inom skolan. Jag har tänkt att använde tiden för promenad, för att inte helt tappa kondition. Deras skola vid tolvtiden, för internet och kommunikation.

När jag väl fått den spark på rätt väg jag behöver, tänker jag fortsätta med de inlärda vanorna, samt sätta igång med mitt träningsschema, skaffa både nya träningskläder, samt gymkort. Träna upp mig inför "Utmaningen" 27/5, som kommer bestå av 50 KM, där man bl.a. kommer att paddla, orientera, cykla. Längre än så har jag planerat, dock kan jag ta upp de vid lägligare tider.

Nu får ni ha det riktigt bra, så får vi se hur det går! I vilket fall kommer jag höra av mig om hur det blir.

Like ripples on the water

Godmorgon mina fina! Hoppas ni sovit gott! För min del har natten varit bättre än på länge. Mina böner har blivit hörda, nu jävlar, jag ska komma ur denna onda cirkel. Inget mer kräkande till magen blir svullen och öm, inget mera svält till alla ben på kroppen blir synliga. Ingen förbannad ångets efter ett ögonkast på något ätbart.

Dagens låt är "On the top of the world" med Imagine Dragons!  ♥

"Waiting on this for a while now, paying my dues to the dirt,
I’ve been waiting to smile, been holding it in for a while.."


Tufft, med ångest, tårar, sorg, hemska nätter då demoner kommer fram, tvinga ner mig i gyttjan jag varit fast, kedjad av drömmar, inmatade sanningar. Nu ska jag göra detta, göra det bra. Gå in med allt, eller inte alls.

Idag är det tisdag, dock ingen vanlig tisdag. Denna är helt skolfri, då jag ska på möte i Örebro. Ett möte som på något sätt kommer förändra framtiden. Antingen blir inläggningen bekräftad, eller inte alls. Hur det än blir, kommer jag att höra av mig. Nu får ni ha en fortsatt fin dag, så hörs vi om ett tag! ♥

Vinnaren av Top Model Sverige 2013

Tjo på er mina fina! Hoppas ni haft det bra! För min del har kvällen varit väldigt mysig. Kan även säga att vinnaren föt "Top model sverige" 2013  blev Josefin Gustafsson. Båda var grymt duktiga, dock finns oturen alltid hos någon, vilket är synd!
Har precis skickat in en ansökan för sommarjobb, förutom på måltidenshus lovat att höra av sig om de befinner sig i ett behov av en inhoppare. Vi får hoppas på det bästa, att det inte ligger allt för mycket besvikelser i det hela! Nu hade jag i alla fall tänkt att lägga mig för kvallen, då ni får ha en underbar natt! ♥

Final 2013

Tjo på er mina fina! Hoppas ni haft det bra! För min del har kvällen hittills varit ganska lugn, har till den större delen suttit och pluggat. Dock har jag även hunnit med annat vardagligt. 
Nu är det om bara en liten stund, dags för "Top model sverige", tillsammans med syster min. Denna gång är den sista, inte bara för veckan, utan även för säsongen! Det står mellan Josefin Gustafsson och Shams Ben-Mannana. Vi får se vem vinnaren blir! Ni får ha det bra, så hörs vi igen om ett tag!  ♥

Prayers from the soul

Tjo på er mina fina! Hoppas ni haft en härlig dag! Min har varit riktigt bra, solig och lugn! Trots alla påminnelser jag lagt in på både mobiler, samt mina vänner. Glömde jag ändå tiden, fram till kvart över, satt jag tillsammans med mina fina vänner, samt tog det lugnt. När jag väl kom på blev det en väldig fart på mig, över till gamla skolan, samt skolsköterskans arbetsrum.

När jag väl kommit dit, tyckte hon att det bara var bra, då hon annars varit upptagen med sitt. Efter några minuter ringde ätstörningskliniken, samt meddelade deras kontakt med avdelningen på psyket, samt att det under denna vecka skulle finnas en ledig plats.

Som jag väntat, som jag hoppats, nu är det snart dags. Skakade det gjorde jag definitivt. Idag fick vi även sluta tidigare, så att vi "Grythyttingar" hann med 15:15 bussen hem. Väl på bussen, ringde avdelningen och meddelade det inplanerade mötet imorgon, som de tillsammans med mina föräldrar kommit överäns om.

Har nu sedan tiden jag kom hem, meddelat både vänner, samt lärare om min frånvara under morgondagen, då jag inte har möjligheten att delta. Om jag ska vara ärlig känns dagen mycket ljusare nu än imorse, ett hopp har skapats, ett hopp om förbättring ♥

Nu hade jag tänkt att sätta mig och plugga inför redovisningen, jag inte alls är säker på om jag kommer hinna utföra, innan det att jag åker in. Ikväll blir det även dags för final i "Top model sverige" vilket man inte får missa! Nu får ni ha en fortsatt fin dag, så hörs vi igen om ett litet tag ♥

Extra bilder


Dag 10 - Mina syskon

När det kommer till mina syskon, har jag fyra stycken av dem. Två helsyskon, samt två halvsyskon på min pappas sida. Bland de alla är jag ett mittenbarn.
En lillasyster har jag haft sedan den 12 oktober 1999, hennes namn är Denise Ágata Wallin. Hon är en mogen, pålitlig, pratglad, omtänksam, samt beskyddande tös. Duktig är hon på att sjunga, dansa, teckna, men hon är även duktig på matematik. Trots oense har vi en väldigt nära relation till varandra. Kan inte beskriva med ord hur mycket jag älskar henne, många fina minnen tillsammans, hon och jag.
Min bror är född den 10 januari 1995, med namnet Valério Viane Wallin. En riktig skojare till broder, bra vän, social, samt öppen, äventyrare, självständig. Grym på datorer, matematik, att spela gitarr/elgitarr. Många gånger har vi varit oense, väldigt oense. Dock kan jag även säga att vi två många gånger haft det otroligt roligt. Såg vid en yngre ålder upp till honom, liksom min yngre syster till mig.
Båda mina halsystrar är vuxna, har egna familjer, dock på olika ställen. Medan min syster Linda bor kvar i Göteborg, tillsammans med sin sambo och mina systerdöttrar Emma och Smilla. Bor Paula borta i Nordamerika, tillsammans med sin man, samt min systerdotter Oliva. De båda är två helt underbara systrar, ställer upp när man väl behöver de, trots det att vi inte ofta ser varandra ansikte mot ansikte.

Plans for the day

Godmorgon mina fina! Hoppas ni haft en rinktigt skön natt! Själv har jag sovit ganska bra, dock kan jag ju säga att jag känner mig otroligt trött dessutom. Men det går förhoppningsvis över under dagen!

Dagens låt är "Beeding out" med Imagine Dragons ♥

"When the sky turns grey, and everything is screaming,
I will reach inside, just to find my heart is beating.." ♥


Idag är det som vi alla vet, måndag, ny start på denna nya vecka. Dagen kommer bestå av lektionerna b-språk (spanska), svenska, samt engelska. Har även danslektion efter skolan vid 17:30-19:00, sedan blir det hem och plugga! Under dagen ska jag även iväg på möte med skolsköterskan, ska inte behöva ta allt för lång tid.
 
Idag är det dessutom final för "Top model sverige", då jag tillsammans med min syster kommer mysa ner oss på soffan i vardagsrummet, med våra förväntningar och förhoppningar. Nu får ni ha en underbar dag, så hörs vi igen om ett tag! ♥

Ending of the weekend

Tjo på er mina fina! Hoppas ni haft en bra söndag! För min del har den varit helt okej, väldigt lugn och så. Har hunnit med att göra det mesta jag planerat, vilket känns bra ♥

Imorgon är det måndag, då jag som vanligt har sovmorgon fram till 10:25, sedan sparkas skoldagen igång med b-språk (spanska). Där vi har muntlig redovisning inför gruppen. Har även lektion i svenska, samt engelska. Under eftermiddagen har jag även ett möte med skolsköterskan. På kvällen är det dans som gäller, sedan hem och plugga!

Nu hade jag tänkt att fortsätta plugga! Ni får ha en fortsatt underbar dag, så hörs vi mer imorgon. Passar även på att önska er en god natt och riktigt fina drömmar! ♥

Dag 9 - Mina föräldrar

Som de flesta andra på denna jord, skapades jag med hjälp av en pappa och en mamma. Dock har vissa av dessa föräldrar, olyckligtvis förlorat sina liv på ett eller annat sätt, andra försvunnit, några brutit kontakt, då många barn blivit ensamma kvar. Vilket är riktigt synd, då jag anser att alla förtjänar att ha sina, hos sig.

Min mor heter Laurinda Rajá Viana Wallin, föddes i staden Dombe som ligger i Mocambique år 1957. Uppväxt i en syskonskara av åtta. Hon har en omtänksam, hjälpsam, generös, rättvis, observant, nogrann, men också envis personlighet. Hon är även otroligt duktig på att laga mat, sy, teckna. Lätt för olika språk, samt matematik har hon dessutom.

År 1992 fann min far vägen till min mor. Gifta har de nu varit sedan 19 år tillbaka. Namnet min far bär är Sven Allan Wallin. Föddes i stockholm, dock uppväxt i Lidingö, ett ensambarn. Han har en pratglad, påhittig, hjälpsam, lyssnande, lugn, samt fri personlighet. Psykologiskt tänkande, men också en riktig natur, samt bokälskare! Duktig på att laga det trasiga, samt skriva.

Trots alla gånger vi varit oense, skulle jag aldrig vilja byta. Bli någon annans dotter. När jag väl tänker efter, tror jag att de är skapade för att vara mina, liksom jag, för att vara deras.


Drop dead diva

Tjo på er mina fina! Hoppas ni hittills haft en bra morgon! Själv har jag precis kollat på veckans avsnitt av "Drop dead diva", riktigt roligt, samt avslappnande! Längtar redan till dess att det blir dags igen! ♥
Nu hade jag tänkt att sätta igång med pluggandet, bättre att sätta igång direkt än att skjuta fram det ytterligare. Så att jag blir klar inom detta dygn, samt får lite tid över att njuta av denna söndag! Nu får ni ha en underbar dag, så hörs vi igen om ett tag! ♥

Flying through clouds

Godmorgon mina fina! Hoppas ni haft en underbar morgon! Själv gick jag upp redan vid sex-tiden, riktigt härligt på en söndag, då man får mycket gjort! Har sedan dess hunnit med både det ena och det andra, bl.a. städa, vädra, tvätta, samt göra mig klar!

Dagens låt är "Demons" med Imagine Dragons! ♥

" They say it's what you make, I say it's up to fate,
it's woven in my  soul, I need to let you go
.."


Idag har jag planerat att plugga, då jag inte hann med så mycket under gårdagen. Men jag hade också tänkt att fixa lite här. Nu får ni ha en toppendag! ♥

Minutes to midnight

Tjo på er mina fina! Hoppas ni haft en underbar kväll! För min del har den helt okej. Klockan börjar närma sig midnatt, vilket betyder läggdags. Imorgon hade jag tänkt att få mer gjort än denna dag.

Ville även passa på att meddela om att gårdagens avsnitt av "månadslistan" har lagts upp, denna del kan ni komma till genom att klicka här. Dock saknas fortfarande dagens, ska försöka hinna med det under morgondagen. Nu får ni i alla fall ha en underbar natt, samt fina drömmar! ♥

Earth hour 2013

Tjo på er mina fina! Hoppas ni haft det bra! Om bara ett litet tag är det dags att stänga ner, inte bara för oss i detta land utan för rest av världen också. Riktigt fint är det när människor anstränger sig. En person kan inte göra allt, dock kan alla göra något ♥

Denna planet är den enda vi har att leva på, varför ska vi inte då försöka ta hand om denna så gott det går? Varför förstöra i onödan, när det faktiskt går att göra det motsatta. Nu får ni ha en underbar timme, förhoppningsvis mår jorden en liten gnutta bättre efteråt! ♥

Dag 8 - Detta anser jag som viktigt

             (Bilder från tumblr)

Något jag själv, verkligen anser som otroligt viktigt, är att man vad som än händer, i alla lägen, förblir sig själv, samt står för vad man tycker och känner. Ingen har rätten att ändra på någon annan, definitivt inte för att själv kunna trivas bättre.

Alla är unika, det är något speciellt och bra med att vara unik. Bli inte ledsen när någon kommer och säger att du är konstig/onormal, bli i stället glad att du är en av de få som vågar stå upp för sig själva. Ute i världen finns tusentals människor som inte har styrkan/mod nog att vara den person de i hemlighet är.

Vart man än kollar finns det alltid någon, någon som lägger all sin ork på att försöka passa in, bli en i mängden. Mitt tips är att inte göra det. Strunta i vad de andra tycker och tänker, gör i stället det som gör dig glad och lycklig. I slutet är det ju faktiskt du som ska leva med dig själv.

I dagens samhälle, finns det en oskriven regel, en lag, på hur man ska tänka, känna, bete sig, klä sig, bara vara. Det är helt fel. Hur skulle det egentligen vara om precis alla på denna jord, utgick efter en enda person? Den personen skulle ha turen att få vara sig själv.

Vad är det för roligt att vara med ett umgänge, som alltid räknar med att du ska dela åsikter, bara hålla med. Varken tänker på hur du känner eller mår. Rent ut sagt, skiter i att bry sig. När det faktiskt finns vänner, personer, som är, samt vill vara med dig för att du är du.

Försök aldrig att vara någon annan till lags, var dig själv, det räcket gott och väl! Då du som person, är som allra bäst. I framtiden kommer du inte att ångra dig, det kan jag helt ärligt lova dig. Då jag som liten varit väldigt ensam, inte uttalat ett enda ord på grund av min blyghet. Men det blev bättre med tiden, jag lärde mig att det var okej, okej att inte vara som alla andra.

23 Mars 2013

Tjo på er mina underbara! Hoppas ni haft sovit gott! För min del kan jag ju säga att jag somnade direkt när jag lade mig ner i sängen. Kan även säga att jag nu blivit så pass sjuk att jag var tvungen att ta en alvedon, dock var gårdagen värt detta ♥

Tänker trots detta göra som planerat. Denna lördag kommer alltså att bestå av pluggande, samt vardagliga sysslor. Ikväll blir det även veckans avsnitt av "The vampire diaries"! Nu får ni ha en fortsatt fin dag, så hörs vi igen om ett tag! ♥

Turned out to be a wonderful evening

Tjo på er mina fina! Hoppas ni haft det bra! För min del kan jag ju säga att denna kväll varit otroligt trevlig, mycket skratt och skoj! Fint umgänge, god mat, bl.a. tacos och pannacotta, spelet "Med andra ord", samt ett härligt och varmt avslut i utomhuspolen. Dock kan jag ju även säga att det blev en aning kallt att ta sig tillbaka in i huset igen!
           (En bild tagen, samt lånad av Emelie) Från vänster: Nicole, Elin, Alice.M, jag, Karin, Lovisa ♥

Detta är något jag inte skulle ha något emot att göra igen/oftare, riktigt roligt var det. Nu börjar klockan närma sig tolv-tiden, om bara en liten stund hade jag tänkt att lägga mig, då jag imorgon planerar att gå upp tidigt, samt utföra en massa arbetsuppgifter.

Kommer även då att lägga upp dagens, samt morgondagens del av "månadslistan", då jag inte hunnit med detta nu under dagen. Ni får i alla fall ha en fortsatt underbar start på helgen, så hörs vi mer imorgon. Passar även på att önska er en godnatt och riktigt fina drömmar! ♥
 

Done and done

Tjo på er mina fina! Hoppas ni haft det bra! Då var man klar för ikväll, körde på hyfsad lätt sminkning, samt ett par av mina skinny-jeans, samt ett linne i spets. Inga glada, utan endast neutrala färger ♥
Om bara ett litet tag blir det iväg till Lovisa, där vi om en stund blir upphämtade av Karin. Detaljer av detta kommer även komma senare, förmodligen ikväll när jag väl kommit hem! Nu får ni ha det underbart! ♥

Excitement in my veins

Tjo på er mina fina! Hoppas ni haft det bra! Dagen har för min del varit ganska bra, då det blivit mycket skratt. Provet gick väl inte alls lika bra som jag tänkt mig, då jag råkade ha turen att få hjärnsläpp precis under provet. Det gjorde mig alltså lite ledsen då jag verkligen försökte, att det inte spelat någon roll om jag pluggat eller inte.

Snöat har det gjort på nytt, då det vart väldigt kallt, dock har även solen varit framme och värmt denna jord, periodvis. Har precis kommit hem, då jag nu tänkt att göra mig iordning inför kvällen. När jag väl blivit klart sticker jag över till Lovisa, där vi båda blir upphämtade av Karin ♥

Ser fram emot detta, då jag tror denna kväll kommer bli riktigt bra! Nu får ni ha en fortsatt fin dag, så hörs vi igen om ett tag! ♥

Dag 7 - Min passion i livet

              (Bilder på ett av mina uppträdanden, tillsammans med min första/gamla älskade grupp)

Som de flesta redan vet, finns det otroligt mycket jag gillar att syssla med. Men när det väl kommer till min passion, finns det endast två, nämligen min dans men också mitt tränande. De tar båda upp en stor del av min vardag, mitt liv.

Redan vid mitt första steg på denna jord, har jag haft en känsla av en mening, något större. Min mor berättar ofta hur jag, på tunna små barnsben rört mig runt på golvet, nästintill svävat fram. Ett frö från ingenstans, som fått växa och gro sig större för varenda sekund som gått.

Osäkerhet har alltid funnits med, till en dag, en enda dag. Den dagen då min familj och jag flyttade till den lilla byn Grythyttan, där jag nu bor. I ett av de många hus vi besökte, fanns ett rum, det vackraste jag sett. Det rummet var ett dansrum, perfekt golv, perfekta speglar, balettstänger. Det var då jag visste, meningen med mitt liv.

Varje dag åker jag samma gamla väg, förbi det hus, med det rum, som på ett ögonblick fick mig att öppna mina ögon, samt inse. Efter denna händelse har jag ofta trott, trott på att det finns en mening med varenda händelse på denna jord. Det var meningen att jag skulle lämna Göteborg, för Grythyttan, se något speciellt, en nyckel till låset jag burit inom mig. Hemligheten jag inte visste om.

När jag dansar känner jag en frihet, något som inte finns i verkligheten. Att röra sig till musik, föras av det tysta. Släppa tankar, om allt och inget. Bara att finnas och vara. Känner en lycka, unikt från allt annat. Att öva och se resultat, uppträda och få applåder. Nervositeten precis innan, adrenalin kicken under, belåtenhet vid slutet.

När det gäller mitt tränande, älskar jag känslan av pumpande blod och pulserande ådror, muskler som arbetat sig trötta. Mattheten efteråt och styrkan man får. Något jag verkligen gillar inom detta område är att springa. Fortare och fortare, att pressa sig till den gräns man tror sig ha. Tävla mot sig själv, bli bättre än man tidigare varit.

Som med allt annat, finns något för alla, vissa hittar detta i en tidig ålder, några vid sitt slut. Vilket som är det ändå värt att leta. Om man aldrig letar kan man heller inte hitta, uppleva de härliga känslor som detta medför.

Up in the early morning

Godmorgon mina underbara! Hoppas ni sovit riktigt gott! Idag blev det en riktigt tidig uppgång, trots att jag sattsat på tidigare. Bättre än ingen uppgång alls. Känner mig pigg och redo att plugga lite extra, vill ju få så bra resultat som möjligt!

Idag är det fredag, vet inte hur vädret blir, då det fortfarande är väldigt mörkt. Denna förmiddag kommer bli lite konstig, då jag tänker använda mig av tiden till att plugga nu på morgonen, samt att "månadslistan" inte hinner bli ställd. Såklart tänker jag ju fixa detta så fort som möjligt!

Dagen kommer bestå av historia och prov, nu direkt på morgonen. Följt av psykologi, efter lunch har det som vanligt blivit dags för samhällskunskap. Slutar vid 14:20, samt tar 14:25 bussen hem och är hemma runt tre-tiden.

Under kvällen blir det tjejkväll med fina vänner, vilket troligtvis blir trevligt. Tidig uppgång, samt sen ingång, dock spelar det inte mig någon roll, då det som sagt är fredag. Nu får ni ha en fortsatt härlig dag, så hörs vi igen om ett tag! ♥

It will be worth it

Tjo på er mina underbara! Hoppas ni haft det bra! Ber om ursäkt för mitt dåliga uppdaterande nu under kvällen. Kan ju säga att jag under varenda sekund suttit fastklistrad vid mina studieböcker. Har även tänkt att gå upp tidigt imorgon för plugga extra!

Blir så glad när jag lyckas med det jag planerat. Har i alla fall tänkt att göra mig iordning inför natten, samt gå och lägga mig om en liten stund. Passar på att önska er en toppen natt, så hörs vi mer imorgon! Förhoppningsvis blir morgondagen bättre än denna ♥

Home at last

Tjo på er mina underbara! Hoppas ni haft det riktigt bra! Själv kom jag för en stund sedan hem, slängde av mig väskor, samt jacka, skor, halsduk, vantar i en enda hög mitt på golvet i mitt rum. Tog mig en uppfriskande dusch, samt tagit på mig mysigare kläder. Kände att jag behövde det, då jag även idag fått stå ut med elakheter.

Nu hade jag tänkt att fortsätta plugga, åstadkomma mer. Provet imorgon får inte gå något annat än bra. Skulle bli så lycklig, om jag bara kunde sätta mig ner, samt snabb som en vind, utan att behöva fundera och skruva, svara rätt på varenda fråga som blir ställd.

Kan lova er att jag försöker mitt bästa, ska för en gångs skull göra mig stolt över mig själv. Ni får ha en fortsatt underbar dag, så hörs vi igen om ett tag ♥

History @ school

Tjo på er mina fina! Hoppas ni hittills haft en underbar dag! För min del har dagen varit ganska okej. Ute har det varit soligt, samt otroligt kyliga vindar.

Sitter för tillfället i ett av de många grupprummen, tillsammans med några av mina fina vänner. Medan de förhör varandra, hade jag själv tänkt att skriva klart instuderingsfrågor, som jag sedan när jag väl kommit hem kan plugga på.

Om bara ett tag ska jag även iväg, samt ta de vanliga blodproven. Har en sådan stark längtan efter att få slippa dessa nålar, se hur blodet strömmar ut ur mina egna ådror, samlas ihop i rör. Känna sig tömd på något så viktigt som blod. Nu får ni ha en fortsatt fin dag, så hörs vi senare! ♥

Dag 6 - Mina mål/drömmar/önskningar

För min del är jag väldigt osäker om framtiden. Men för att lättare lyckas, åstadkomma något bättre, brukar jag ofta sätta upp mål för mig själv. Både stora och små. Ibland sätter jag dock upp för svåra, några omöjliga att klara av. Har även alldeles för höga krav på mig själv, vad jag bör och verkligen bör lyckas med, vilket ofta kan försvåra det hela.
Livet är, som jag många gånger nämnt, ett slags "spel". Målen man har är kraven för den stigande level-termometer. Misslyckanden varken höjer eller säkert ribban, endast av lyckande kan dessa höjas. Några av mina mål för tillfället, är bland annat de upprabblade ovan.

Målen har dock förändrats över åren. De mål jag hade som liten, var mycket orimligare än dessa jag nu har. Mina första uppsatta mål, var de jag satte upp för mig själv i förskolan/ettan. Bland annat att "få längre hår", "bli längre", "bli smalare", men framför allt "bli vigare", samt  "kunna stå på händer".
 
Det jag aldrig tänkte på var, att man aldrig kan slutföra dessa mål. Då man ständigt kan bli längre, få längre hår, bli smalare, bli vigare. Det finns inget stopp. Dessa "mål" har då lagt sin grund för mitt tänkande, att jag på så vis fortsatt i samma mönster. Många av mina mål är orimliga, även om de är rimligare än dessa.

21 Mars 2013

Godmorgon mina fina! Hoppas ni haft en underbar natt! För min del har jag haft en jobbig huvudvärk sedan tiden jag kom hem igår kväll. Ser även ut att bli en kyligare dag, liksom gårdagen, vilket heller inte är så kul längre. Då man, efter ca ett halvår med snö börjar fundera.

Idag är det i alla fall torsdag, vilket betyder matematik från 09:30-10:00, följt av idrott från 10:25-11:55, där vi ska dansa. Förmodligen är det pardans som gäller. När jag väl slutat, är det bara att vänta till 14:25, då jag tar bussen hem. Hade bland annat tänkt att spendera denna väntetid på att plugga historia, inför provet imorgon.

Detta gäller även efter det att jag kommit hem, provet är ju som sagt imorgon. Vilket betyder att jag fortfarande har väldigt mycket att lära in. Men det ska nog gå bra, då jag bestämt mig för att kämpa, kämpa för betyget jag vill ha. Ett "A" skulle inte skada, denna ynka bokstav, med denna starka mening och betydelse. Att en bokstav ska ha makten, att avgöra om man blir glad eller ledsen, frustrerad eller rasande, förväntansfull eller helt utan hopp.

Nu bör jag i alla fall få lite gjort, så att jag efteråt kan skynda mig iväg mot busshållplatsen, samt vidare mot skolan. Ni får ha en riktigt fin dag, förhoppningsvis blir även min bättre än gårdagen. Glöm inte heller att kika in vid tolvtiden då ännu en del av "månadslistan" släpps! Denna dag är då den sjätte ♥Strong walls shake but never collapse

Tjo på er mina fina! Hoppas ni haft en toppendag! För min del har denna dag varit ganska dålig, om jag nu ska vara riktigt ärlig. En hel del nedlåtande, samt negativa kommentarer har blivit sagda. Vad är meningen med att hitta fel, samt försöka få någon annan att se dålig ut, när det enda det påverkar är en själv?
Livet går såklart vidare trots dessa olyckligheter. Kollade som sagt på en film med titeln "Beasts of the Southern Wild",under religionskunskapen. En riktigt bra film, då man verkligen började tänka, en mycket lärorik film! På svensklektionen satte vi oss ned, samt disskuterade denna! Trailern kan ni se genom att klicka på bilden ovan! ♥

På samhällskunskapen gick vi igenom de nya kapitlen, samt på historian, intränande och genomgång inför provet nu på fredag. Kan inte säga att mycket blev gjort på dessa, så hårdplugg blir det nu under kvällen. Hade även denna onsdag haft lektion i specialidrott, där vi körde fotboll med en massa galna fotbollsspelare. Det gick dock ganska okej ändå!

Nu är jag i alla fall hemma, vilket känns skönt. Skönt att få vila ut efter skoldagen, samt ta en liten paus från det jobbiga. Om ett litet tag hade jag som sagt tänkt att plugga, nu ska jag banne mig försöka. Visst är det jobbigt när man väl håller på, dock kommer det vara värt dessa känslor på fredag, då jag förhoppningsvis svarar på alla frågor som en dans! Ni får ha en fortsatt underbar kväll, så hörs vi sen! ♥

Dag 5 - Mina sämsta egenskaper

Då har det blivit dags för de sämre delar. Som jag nämnde i den senasta del, finns det alltid lite bättre, samt mindre bra egenskaper hos alla. Ingen är ju perfekt, något man inte heller kan vara. Även då, om man har sina brister, kan man ändå vara perfekt för någon annan.

Vart ska jag börja? För min del har jag då lagt märke till att mina största, brister ligger hos min perfektionistiska, nogranna, samt ambitiösa del. Då jag på grund av detta ofta kan bli för petig på detalj och helbild, så att det helt enkelt tar för lång tid, samt att jag själv stressar upp mig.

Något ytterligare är min ständiga beslutsångest, det finns alldeles för många val på denna jord, hur vet man då vilket val som är rätt. Det man väljer kan ha sin positiva, samtidigt som sin negativa gång. Vilken är då den allra positivaste, det kan man aldrig veta. Jag litar inte på det sjätte sinnet (magkänsla), vilket i många lägen ofta är den rätta.

Även min nervositet sätter krokben för mig inom mina lopp i detta liv. Något jag önskar jag aldrig behövde uppleva. Speciellt när det gäller redovisanden inför helgrupper, men även mindre grupper. Att bara stå och tala inför en samling människor. Att ha ögon fastnålade på den minsta rörelsen, öron på spänn efter det minsta felsägelse. Rädlan för att göra fel med vittnen, förlorad kontroll.

Livet är en ständig berg-och-dahlbana, man märker sina sämre delar genom tidens gång. Bli dock inte ledsen när du funnit, samt sett denna brist, bli istället glad. Då du när du väl hittat det kan försöka komma över, acceptera detta. Tänk på att det finns människor på denna jord som är blinda för sina nedgångar, misstag, men dömande av andra. De kan inte göra något åt detta förrän de insett, kommit över förnekandet av vad och var detta ligger.

När någon säger "Gud så dålig du är på detta", sträck dig, hög haka, artig ton och säg "Jag är i alla fall medveten om mina brister tillskillnad från dig", lämna sedan denna person för att tänka på dina ord. Kanske denna slutar hacka på andra, samt leta sina egna. Jag vet att det gör väldigt ont, har många gånger varit med om detta själv. Efteråt är detta de ord jag önskar jag hade sagt.

De tidigare delar kan ni nå, genom att klicka er in här. Kanske för att ta en titt på listan jag följer, ta en titt på de tidigare svar jag lämnat ut, eller kanske bara kolla in den personliga samlingen! ♥

20 Februari 2013

Godmorgon mina underbara! Hoppas ni alla haft en riktigt skön natt! För min del tog det ett tag att somna, men när jag väl gjort detta kändes det riktigt bra! ♥

dag är det onsdag, vilket betyder den längsta, samt tuffaste dag. Börjar religionskunskap, följt av svenska, samhällskunskap, historia. Förutom det har jag även denna dag specialidrott, som håller på fram till 17:30.  Eftersom att det är "Earth hour" denna vecka, kommer dagens första lektion stå för mjukstarten, med hjälp av en film inom detta ämne ♥

Annars ser gårdagen ut att bli lika kall och kylig som de två tidigare. Hoppet om en vacker vår var nära, dock hade modernatur andra planer för detta samhälle. Snön föll och riktigt halt, samt riskfyllt blev det. Förhoppningsvis ändrar hon sin tanke om detta snart. Nu får ni ha en fortsatt fin dag, så hörs vi igen om ett tag! ♥

Vid tolvtiden är det även dags för utsläppet av den följande del på "månadslistan", glöm inte att kika in den nämnda tid! ♥

Perfect outfit

Tjo på er mina underbara! Hoppas ni hittills haft en mysig tisdagskväll! Om jag ska vara ärlig har det inte blivit särskillt mycket pluggande nu under kvällen, får försöka igen imorgon när jag väl kommit hem från Hällefors. Kan säga att jag nu under kvällen kikat lite på skolavslutnings klänningar, samt annat älskvärt! ♥

 Klänning från: Nelly.com 349,00 kr
Skor från: Nelly.com 1095,00 kr
Smycke/halsband från: Nelly.com 629,00 kr
Smycke/örhänge från: Nelly.com 99.00 kr

19 Mars 2013

Tjo på er mina fina! Hoppas ni hittills haft en underbar dag! För min del har den varit ganska okej, då den kunde varit mycket bättre. Har känt mig väldigt trött, sedan stunden jag lämnade min säng.

Idag är det i alla fall tisdag, då jag lovade mig själv att sätta mig ner med historian. Som vanligt blir det dock aldrig som jag planerat. Förstår inte alls vad som hänt, igår var jag fullkomligt engagerad, men nu känner jag inte av något, något alls. Detta är absolut ingen bra situation, då jag har prov nu på fredag.
 
Har dock tänkt att verkligen försöka, för att än en gång få känna den underbara känslan man får när man lyckats med något, exempelvis fått ett bra resultat på ett prov. En obeskrivlig lycka. Nu får ni i alla fall ha en fortsatt underbar kväll, så hörs vi igen om ett litet tag! ♥

@ school for the moment

Tjo på er mina fina! Hoppas ni hittills haft en underbar dag! Hade för en stund sedan matematik, vilket gick ganska bra, då det inte var så himla svårt. Fick i alla fall lite gjort, vilket gjorde mig lite gladare. 

Befinner mig för tillfället i "soffrummet" på denna skola, ett ganska stort och öppet rum, helt bestående av tre röda soffor, samt två bord och några stolar. Som vanligt sitter jag inte själv, utan tillsammans med några av mina underbara vänner ♥

Har sedan 11:55 haft håltimme, kommer även att ha detta fram till klockan hunnit bli 14:30, då dagens sista lektion engelskan, har sin gång. Fram till dess hade jag endast tänkt mig att ta det lugnt. Nu får ni ha en fortsatt fin dag, så hörs vi igen om ett litet tag! ♥

Dag 4 - Mina bästa egenskaper


Hur ska jag börja? Som person finns det ju alltid lite bättre, samt mindre bra egenskaper hos alla. Ingen är ju perfekt, något man inte kan vara. Dock är det just de små brister man faller för. Så även om du inte är perfekt som person, kan du ändå vara perfekt för någon annan. 

För min del kan jag säga att jag har många brister, så långt bort ifrån perfekt man kan komma kan det ofta kännas som. Men att jag är otroligt anpassningsbar, observant, lyssnande, tolerant, viljestark, strukturerad, positiv, gillar att prova på nytt, samt att jag inte är lättpåverkad, ser jag som något positivt!

Om man ska börja prata rent allmänt, kan jag väl säga att jag ofta fått höra hur duktig jag exempelvis, är på utföra saker och ting, när jag väl går in för något, går jag in starkt. Att jag är duktig på att teckna, inom handarbeten, estetik, idrott, språk och skrivande.

Det är också där jag har störst krav på mig själv, då jag inte alls är så pass duktig som vissa hävdar. Att jag har ett gott sinne för dessa delar, är inte något jag tillskillnad från andra påstår. Visst kan man ju ibland känna att man duger, det man gör är bra. Dock är det inget jag som person väljer att skryta om.

Awake and alive

Godmorgon mina underbara! Hoppas ni sovit gott! För min del kändes det riktigt skönt att vila ut för dagen. Så fort jag lade mig ner, kände ja hur trött jag egentligen var.
 
Dagens låt är "Attracting Flies" med AlunaGeorge ♥
" I'll give you all the listening that you need, don't be so mean,
who needs  the drama, who said you have to bleed
.."


Idag är det tisdag, andra dagen på veckan. Det betyder matematik vid 10:25-11:50, sedan håltimme fram till 14:30, då engelskan sätter igång. Slutar vid 15:55, samt tar 16:05 bussen hem igen. När jag väl kommer hem, är det endast plugg som gäller!

Hade nu tänkt att försöka bli klar, då jag vid nio-tiden går upp mot måltidens busshållplats, där jag sedan ska ta 09:26 bussen mot Hällefors, samt skolan. Nu får ni ha en underbar dag, förhoppningsvis blir dagen bra även idag! Glöm inte att kika in vid tolv-tiden, då jag släpper nästa del på "månadslistan"  ♥

Change your ways and think right

Tjo på er mina fina! Kollade för en liten stund sedan på "Top model sverige", där Pamela Olivera åkte ut, så himla synd, då även hon var en av mina favoriter. Klart att alla är duktiga, även de som inte kom med, att de försöker, väldigt starkt. Tycker att även de förtjänar lite beröm. Lycka till Pamela, även du kommer komma långt! ♥
Nästa gång är det dags för finalen, vet inte alls hur detta kommer gå. Önskar dem båda, Shams Ben-Mannana, samt Josefin Gustafsson lycka i tävlingen om sveriges nästa toppmodell 2013!
Har förutom detta även tagit mig tiden att kolla på "In time", som jag länge funderat på att se. En av de bättre filmer, där man om man inte redan förstod, hur mycket tiden man har egentligen är värdefull.

Ingen förtjänar att dö, inte på fel sätt. Även om det känns tungt att säga detta, är det tiden man ska dö av och inget annat. "Spelet" bör vara rättvist, är det inte det, finns det heller ingen mening med att "köra". En film jag högst rekomenderar!  ♥

Nu har det i alla fall blivit dags att lägga mig, då jag även har skoldag imorgon. Något som gör mig riktigt glad är att sovmorgonen inte blivit inställd även under den kommande dagen. Ni får ha en underbar kväll, godnatt och sov riktigt gott! ♥

Top Model Sverige

Tjo på er mina fina! Hoppas ni haft det bra! Själv har jag nu under kvällen pluggat en massa, otroligt behövligt! Förutom det har jag även hunnit med lite sysslor, vilket också ger en skön känsla.
Om bara ett litet tag sätter "Top model sverige" igång, trots det att Malin åkte ut, vill jag ändå se hur det fortsätter, samt slutar. Se om jurryn gör fler stora misstag, inget kan ju såklart slå detta, dock kan det ju fortfarande vara brutalt. Ni får ha en fortsatt underbar kväll, så hörs vi igen om ett litet tag! ♥

Gotta love the results

Tjo på er mina underbara! Hoppas ni haft en riktigt fin måndag! Till att börja med kan jag säga att jag har förjävligt ont i ryggen, varför har jag ingen aning. Har även en massa utslag på ansikte och kropp, inte heller där har jag någon aning. Dagen har annars varit väldigt bra, blev bättre än jag kunnat tro! ♥
Skrivdelen på förra årets nationella i engelska, gick vad jag kände ganska okej, dagen blev bara bättre, då min lärare kom fram till mig, samt sa att hon kikat och tyckt att det var riktigt bra! "Bättre än allt annat du gjort inom engelskan! Ett bra betyg kommer visa sig på detta!", överlycklig blev jag, det ska ni veta! ♥

Förutom det gick även den lilla presentationen helt okej, bättre än vanligt, dock kunde det ju gått mycket bättre, men nöjd känner jag mig helt klart! Kände inte alls av någon nervositet, fram till dess att det närmade sig min tur! 

Idag blir det ingen dans trots allt, känner verkligen att jag borde börja ta tag i skolan, följa mina uppläggningar, planer och tider för att kunna få bra resultat på arbeten jag utför. Börjar se ett hopp, motivation igen då det gick bra idag! ♥

Provet vi skulle haft nu på onsdag var endast en missuppfattning, då de nationella proven, som sagt inte kommer ut förren om någon/några veckor. Alltså är det endat som gäller, samt  det jag tänkt mig att sätta mig ner med historian, då ett prov är inbokat på fredag.

Har som vanligt även tänkt att kolla på "Top model sverige", trots min besvikelse om Malin Ekholms utgång. Hon som var så bra, så duktig, tjejen från Noratrakten! Malin underbara Malin! Nu får ni i alla fall ha en fortsatt fin kväll, så hörs vi igen om ett tag! ♥

Dag 3 - En ny + gammal bild på mig

Det här är då några få bilder från tidlinjen i mitt liv, känns så länge sedan, det är så länge sedan. På de tre första bilderna, bodde jag fortfarande kvar i Göteborg. En otroligt sprallig och glad flicka det där! Saknar verkligen de gamla tiderna, ska jag vara ärlig känns det som om det kommer bli bättre även nu ♥

Bättre dag än förväntat

Tjo på er mina fina, hoppas ni haft en underbar morgon! Själv sitter jag just nu tillsammans med några av mina fina vänner, samt väntar på att det ska bli lunch-dags.

Morgonen har varit väldigt stökig, krångel med proven och så. Tydligen hade lärarna skickat efter förra årets prov, då vårterminens inte kommit ut riktigt än. Istället fick vi köra skrivdelen till den förra, då vi gjort de andra delar. För min del kan jag ju säga att det gått ganska bra, vilket gör mig överlycklig!

Nu får vi bara hoppas på att den kommande redovisningen går lika bra! Har dock inte bestämt mig riktigt än för vad jag tänkt mig att redovisa. Slutar gör jag som sagt vid 14:10, dock är det en stund till dess. Ni får ha en fortsatt fin måndag, så hör vi snart igen!

18 Mars 2013

Godmorgon mina underbara! Hoppas ni sovit gott! För min del har natten varit helt okej, låg ihopkurad i vad jag har kommit fram till är 4 tjocka duntäcken, samt tre filtar. Riktigt skönt var det! Dock har jag märkt att jag alltid blir förkyld varje gång jag blir lite varmare än vanligt här hemma, vilket känns väldigt jobbigt!

Idag är det måndag, men som sagt ingen vanlig, då jag istället för sovmorgon har nationellt prov i engelska. Efter det har jag även en liten redovisning att utföra inför gruppen. När vi väl är klara där, slutar jag för dagen. Har även planerat att ta 14:25 bussen hem. Hur det blir med dansen, får vi se sen! Nu får ni i alla fall ha en fortsatt fin dag! ♥

Förberedelser inför kommande vecka

Tjo på er mina fina! Hoppas ni haft en härlig söndag! För min del har den varit ganska lugn och väldigt skön. Har under den senaste tiden växlat mellan tv-tittning, samt data-sittande. Sen har jag ju som sagt även hunnit med lite nytta!

Imorgon är det nationellt prov i engelska som gäller, alltså blir det ingen sovmorgon, tråkigt nog. Även på onsdag är det nationellt som gäller. På fredag har jag även prov i historia, förhoppningsvis går dessa bra! Skulle göra mig så himla glad om något för en gång skull gick min väg.

Letar just nu fram något att ta med till svenskalektionen imorgon, då vi har en spontan liten redovisning. Vi har fått i uppgift att ta med något med mening, måste absolut vara ett föremål, inget levande.. eller dött för den delen heller. Som vi sedan ska berätta lite om.

Med dessa aktiviteter medkommer även något bra, vi får sluta 14:10, alltså tidigare än vanligt! Vet inte riktigt hur det blir med dansen, känner ju att jag verkligen borde stanna hemma och plugga, då jag svek mig själv både idag och igår. Dock känns det ju som om jag sviker mig själv med tränandet och dansen, då jag varken tränat på egen hand eller dansat denna vecka.

Vi får helt enkelt se hur det blir. Något jag i alla fall vet, är att "månadslistan" inte upphör för att skolan börjar, dock får jag nog lägga in de som tidsinställda inlägg, då jag troligtvis i andra fallet inte skulle hinna med dem. Passar i alla fall på att önska er en godnatt, samt underbara drömmar! ♥Söndagsmys med syster och mor

Tjo på er mina underbara! Hoppas ni hittills haft en toppen söndag! Själv har jag precis kollat klart på filmen "Run fatboy run", tillsammans med min syster, samt mor! Någon jag rekomenderar! Klicka på bilden för att komma vidare till trailern ♥
Förutom det har jag även hunnit med att städa rummet, tvätta kläder, samt fixa iordning inför den nya skolveckan. Har dessutom hunnit med att fixa lite här på bloggen! Nu hade jag tänkt fortsätta med mitt, men ni får ha en fortsatt underbar kväll, så härs vi om ett tag! ♥

Dag 2 - Roligt att veta om mig

Filippa heter ju jag som ni redan vet, namnet låg under 2012 på 57 plats på namntoppen. Just idag finns det i sverige 9498 personer med samma namn, var av 1 är man. Namnsdag har jag tillsammans med de andra med detta namn den 2:a maj.

Namnet Filippa har ett grekiskt ursprung, samt att det även är namnet på en dansk äppelsort, betydelsen är "Hästens bästa vän", vilket passar både bra och dåligt, då jag ofta har en bra kontakt med djur. Dock är jag både allergisk mot äpplen och päls. Själv är jag döpt efter min mormors barmorska, som även hon har hetat Filippa.

Eftersom att jag är född den 28 augusti är jag av stjärntecknet "Jungfrun" eller som det på engelska heter,"Virgo". Själv tycker detta passar in otroligt bra, tycker även att det är riktigt fränt att något som ett stjärntecken kan påverka hur man är som person, om det nu inte är en myt.  Jag är dock  i vilket fall helt övertygad, då denna, samt många andra texter, stämmer in så exakt på min egen personlighet.

När det kommer till mitt första ord, var det, det portugisiska ordet "Deixa" som betyder "Låt bli", då jag enligt mamma skällt ut min äldre bror, med ett argt ansikts uttryck, samt arg liten röst. Man kan väl säga att jag tog efter i själva stunden. Båda blev uppenbarligen chockade, vilket även jag skulle blivit om tillrättavisad av en sju månader gammalt barn.
Det första jag någonsin älskat i mitt korta liv, kan jag säga var, samt är jordgubbar. Från stunden jag lärde mig äta/tugga, kunde jag trycka i mig tonvis. Färgen, formen, smaken framför allt! Det absolut godaste jag vet, kommer troligtvis aldrig tröttna på dem heller.

Sunday morning

Godmorgon mina fina! Hoppas ni haft en underbar natt! Själv har jag sedan jag steg upp tagit det ganska lugnt. Förutom det har jag bland annat kollat i en massa gamla fotoalbum, letat bilder jag kommer behöva medan jag skriver "månadslistan". Hann även med att kolla på "Drop dead diva"! ♥
Under resten av dagen hade jag tänkt att bland annat fortsätta fixa lite här på bloggen, men också utföra lite alldagliga sysslor. Nu får ni ha en fortsatt underbar söndag! Håll även utkik vid tolvtiden, då jag släpper den följande delen av "månadslistan" ♥

Ahead to the bed

Tjo på er mina fina! Hoppas ni haft det bra! Dagen har väl varit okej, ser dock fram emot att få sova lite. Mycket tankar har gått i varv, om planer och livet, helt enkelt situationen jag befinner mig i. Hur mycket tid jag ödslat, samt ödslar på denna onödiga sjukdom som jag kunnat använda till bättre ting.

Imorgon är det söndag, då jag tänkt plugga lite, samt fixa lite här på bloggen, men också förbereda inför den kommande veckan. Förhoppningsvis sänds det denna vecka ett nyare avsnitt av "Drop dead diva", till skillnad från den förra! Passar på att önska er en riktigt fin natt ♥

The vampire diaries

Tjo på er mina fina! Hoppas ni haft det bra! Har under dagen tagit det ganska lugnt, städat och tvättat, kan dock inte säga att jag pluggat under dagen. Det betyder alltså att jag måste hårdplugga under morgondagen!
Om bara några få minuter, sätter veckans avsnitt av "The vampire diaries" igång, vilket jag tänkt kolla på. Har ju som vanligt längtat sedan förra veckan! Efter detta får vi se vad som händer. Önskar er en fortsatt underbar kväll! ♥

Dag 1 - En bild på mig + om mig själv

Vem är Filippa Vivianne Wallin egentligen? Jag heter då Filippa, även kallad "Filipp", "Chippa", "Filippa med håret" och är en halvmocambiqansk tjej på 16 år, 17 blir jag den 28 augusti. Bosatt i Grythyttan har jag varit sedan 2001-08-21, fram till dess bodde jag i Göteborg, där jag även är född.

I vanliga fall är jag en väldigt positiv och glad människa, försöker alltid se något bra hos alla. Varför tänka, samt bete sig negativt, när man väl kan göra det lika bra positivt. Hur dåligt saker och ting än är, kan man alltid se från den ljusa sidan. Man kan också säga att jag är en ganska tolerant person, försöker ofta bortse hemskheter som sägs till mig, även om det kan göra väldigt ont.

Förutom det skulle jag väl själv beskriva mig som vänlig, ärlig, hänsynsfull, omtänksam, ömsint, hjälpsam, rättvis. Ofta väldigt ivrig och förväntansfull. Även nogrann, perfektionistisk, ambitiös, viljestark, uthållig. Gillar att planera, sortera och katigorisera det mesta in i minsta detalj, men kan även i vissa fall vara väldigt impulsiv och spontan. Älskar att prova på nytt!

Otroligt anpassningsbar är jag dessutom, något som dock färre personer vet om, är att jag ofta måste observera ordentligt, innan jag känner mig tillräckligt säker för att sedan köra på så hårt jag kan. Det vill säga när jag exempelvis ska sätta igång med en aktivitet. Skuldkänslor är något jag får av minsta lilla, trots det faktum att jag inte gjort något. Klassar även mig själv som väldigt kreativ, former och färger. Fotografering, att skapa något med egna händer. Älskar mode, smink, skönhet. Men växlar ofta även mellan att vara en såkallad "tomboy".

Något annat som kännetecknar mig är fjädrar, samt döskallar, nitar, fredsmärken och ankaren, fåglar. De som känner mig väl vet också om att jag ofta kan förbli tyst, inte för att jag inte vill/vågar, utan för att det faktiskt kan vara skönt ibland lite då och då, för mig själv. Det är något som någonstans ligger i min natur. Självklart kan jag ju prata en del också.

Något jag inte gillar är när andra trycker ner folk, får de utsatta att må sämre för att de själva ska kunna känna sig bra. Allmän mobbning. Mitt måtto är "Behandla andra som du vill bli behandlad själv", vilket jag tycker fler på denna jord borde följa. Tänk på hur den utsatta känner sig, skulle du vilja känna så själv? Tänk på hur det kan påverka denna i framtiden. Av detta kan denna ta självmord och andra hemskheter, på grund av det du sagt och gjort. Skulle du kunna stå ut med detta, att veta om att någon tagit sitt liv på grund av dig. Sprid lite glädje istället, ett litet "hej" kan göra mycket!

Jag gillar heller inte skrytande, ytligheter, varför inte bara vara sig själv, det räcker ju gott och väl! Att personer inte kan lära sig att bli glada när någon lyckas, i stället för att alltid jämföra och tävla. Alla är olika, den enda man egentligen bör tävla med är sig själv, försöka bli bättre än vad man tidigare varit. Men det är viktigt att göra det för sig själv, inte för eller på grund av någon annan.

Just nu går jag första året på gymnasiet Pihlskolan, i Hällefors. Efter en väldigt svår beslutsångest blev det slutligen det samhällsvetenskapliga programmet, med inriktningen "Beteende + fördjupning inom idrott", som kommer sätta igång i tvåan. Riktigt nöjd är jag nu med mina val, vilket känns otroligt bra!

På fritiden, ängnar jag mig åt att dansa, då jag kör Street/Hiphop/Jazz, samt tidigare balett. Tränar gör jag också, flera gånger i vecka, både egenträning och i grupp. Har länge även funderat på att börja gymma, vilket förhoppningsvis blir snart. Kan ju säga att mitt nya schema redan är lagt. Förrutom träningen, samt dansen, älskar jag att umgås med fina vänner, familj, åka utomlands, helt enkelt njuta av vad dagen har att erbjuda. Shoppning är även det ett stort intresse, likaså bokläsning och filmtittning!

Månadslista: Mars-April

Tjo på er! Tänkte att jag kunde slänga ihop en månadslista, som jag kommer följa nu mellan månaden mars, samt en bit in på april. Även detta är något, där ni får chansen att lära känna mig bättre! För att lära känna mig ännu bättre kan ni annars klicka er in här! Här nedan kan ni se listan! ♥

Dag 1 - En bild på mig + om mig själv
Dag 2 - Roligt att veta om mig
Dag 3 - En ny + gammal bild på mig
Dag 4 - Mina bästa egenskaper
Dag 5 - Mina sämsta egenskaper
Dag 6 - Mina mål/drömmar/önskningar
Dag 7 - Min passion i livet
Dag 8 - Detta anser jag som viktigt
Dag 9 - Mina föräldrar
Dag 10 - Mina syskon
Dag 11 - Min närmsta vän/vänner
Dag 12 - Mina djur
Dag 13 - Den perfekta
Dag 14 - En perfekt dag
Dag 15 - En perfekt resa + önskade resemål
Dag 16 - Min favorit årstid + varför
Dag 17 - Min favorit tid på dygnet + varför
Dag 18 - Dröm stil
Dag 19 - Dröm föremål
Dag 20 - Detta skulle jag göra om jag vann 1 miljon
Dag 21 - Något som gör mig osäker
Dag 22 - Någonting jag oroar mig för
Dag 23 - Mina rädslor
Dag 24 - En dålig vana jag önskar att jag inte hade
Dag 25 - Något bra
Dag 26 - Något som kan förbättras
Dag 27 - Detta får mig att må bättre
Dag 28 - Detta får mig att må sämre
Dag 29 - Mitt favoritminne
Dag 30 - Innan jag dör

Lost in all of our vices

Godmorgon mina fina! Hoppas ni sovit gott! För min del kändes det bra att sova, slipper tänka. Vaknade vid sextiden, dock gick jag upp två timmar senare. Med andra ord, klockan åtta.

Dagens låt är "Pompeii" med Bastille ♥

"But if you close your eyes, does it almost feel like, nothing changed at all?
And if you close your eyes, does it almost feel like, you've been here before?.."


Idag har jag ganska lite inplanerat, men det händer ju att även "lite" kan bli "mycket" när man väl kommer på saker man borde/behöver göra. Det blir bland annat lite vardagliga sysselsättningar, pluggning, samt följning av "The vampire diaries" ikväll! Förutom det hade jag även idag tänkt sparka igång månadens första, håll utkik vid tolvtiden! Ni får ha en underbar dag! ♥

A sludge of injustice

Tjo på er mina fina! Hoppas ni haft det bra! För min del har eftermiddagen, samt kvällen varit ganska lugn. Har hunnit med att fixa lite här på bloggen, samt  kollat på två avsnitt av "Dance academy", riktigt skönt då jag missade veckans danslektion.
Bara genom att kolla på dans, kan dagen plötsligt bli lite bättre. Nu hade jag i alla fall tänkt att göra mig iordning inför natten. Imorgon får vi se hur dagen ser ut, antagligen blir det lite pluggande, samt mera fixande, men också "The vampire diaries" på kvällen! Förhoppningsvis krånglar nu inte heller signalerna, som det gjorde förra veckan. Passar i alla fall på att önska er en riktigt god natt! ♥
 

Stuck on this path

Tjo på er mina fina! Hoppas ni haft en bra dag! Solen skiner än en gång, starkare än under gårdagen. Dagen har annars varit, tja vad ska man säga, som jag trodde att den skulle bli. Har precis kommit hem från skolan, äntligen är det fredag säger jag bara! ♥
Har för tillfället en del att fixa, men när jag väl blivit klar med det hade jag tänkt att ta tag i dagen och göra lite nytta, dock inte inom skolan, dess arbeten, utan för mig själv. Nu får ni ha en fortsatt underbar fredag, så hör jag av mig om ett litet tag igen! ♥

Inväntande av ett slut

Tjo på er mina fina! Hoppas ni haft det bra!  Själv sitter jag just nu i ett av de många klassrummen, samt inväntar dagens sista lektion, riktigt härligt kommer det bli att få komma hem tidigare än vanligt på en fredag!

Dagen har hittills varit sådär, förhoppningsvis blir det bättre. När jag väl kommit hem hade jag tänkt ta det lite lugnt, samt njuta av fredagen, det vill säga så gott det går! Nu får ni ha en fortsatt underbar dag,  så hörs vi igen om en stund!

15 Mars 2013

Godmorgon mina fina, hoppas ni haft en underbar natt och ett fint uppvaknande! För min del har natten varit ganska okej, somnade direkt efter att jag lagt mig i sängen. Kan nog säga att jag tog ut alla mina krafter, då jag tillsammans med min älskade lillasyster satt och pratade om allt och inget, både tårar och skratt! ♥

Att syskonen är de som gör livet hemskt, samtidigt som de kan göra det så himla mycket bättre, fick jag en chans att bli syskonlös, skulle jag aldrig någonsin ta den. Trots alla bråk, diskussioner, allmänt hatande, kan jag oftast, när det väl gäller, vända mig till dem ♥

Idag är det en kort dag som gäller! Fick ju tillåtelse att sluta tidigare från andra lektionen för att hinna med 11:35 bussen, då den sista blivit inställd, med andra ord "eget arbete". Förhoppningsvis blir denna bättre än gårdagen, dock tror jag om jag ska vara ärlig, att det bara kommer bli sämre för varje dag som går. Passar i alla fall på att önska er en fin dag ♥

Thirty good ones - part three


Thirty good ones - part two


Thirty good ones - part one

På grund av lite förfrågningar från mina underbara här på bloggen tänkte jag slänga in lite favoriter! Har sett så många, men här kommer som sagt några! Såklart gillar ju alla olika, men förhoppningsvis faller i alla fall någon er i smaken! Trailers finns från och med den sjunde filmen, bara att klicka på bilderna! ♥


Lost in a sea of feelings

Tjo på er mina underbara! Hoppas ni haft det bra! Solen skiner, strålar värmer, dock är har det ändå varit lite kyligt under dagen. Lugnt har det varit men ändå ganska jobbigt, ständiga begär. Klassar inte denna som en av de bättre dagar.

Imorgon blir dagen förhoppningsvis bättre, possitivare än denna. Vi har även fått tillåtelse att få gå ifrån vår näst sista lektion, för att hinna med 11:35 bussen, då vår sista blivit inställd (eget arbete)! Hemma är jag då alltså vid tolvtiden, på en fredag dessutom! ♥

Just nu sitter jag ensam i vardasrummet, skönt att byta omgivning lite då och då. Nu under eftermiddagen, samt kvällen hade jag tänkt att ta det lugnt. Ni får i alla fall ha en fortsatt fin dag! ♥

By montini

Tjo på er mina fina! Medan jag, tillsammans med min mor väntade på att bussen hem till lilla Grythyttan skulle avgå, gick vi in och ut i ett flertal olika butiker ♥
I en av dessa många butiker, överraskade mor min mig, genom att köpa mig en spontan liten present! Som jag dessutom fick välja ut själv, händer inte många gånger, men ibland så! Chockad på ett bra sätt kan man väl säga att jag blev! ♥

Longer than expected

Tjo på er mina fina! Hoppas ni haft det bra! Själv kom jag för ett litet tag sedan hem från Örebro. Mötet gick väl sådär, då det visade sig vara fullt på psyket för tillfället. Det är ju som sagt en akut avdelning, alltså kan inte vem som helt bli inskriven. Denna gång vill jag ju bli frisk, vilket är långt ifrån förra gången, då jag blev dit tvingad för risken av mitt egna liv.

Förhoppningsvis blir det väl snart, personalen på kliniken lovade i alla fall att försöka så gott de kunde. Så till dess att det händer något, får jag väl helt enkelt hålla ut. Göra mitt bästa i det jag kan. Saker och ting ska bli bra. Nu hade jag tänkt att sätta mig ner, samt ta det lite lugnt efter dagens ansträngningar, men även plugga lite! Ni får ha en fortsatt underbar kväll! ♥

Some time left to handle

Tjo på er mina fina! Hoppas ni haft det bra! Själv sitter jag just nu i klassrummet tillsammans med mina underbara vänner, samt väntar på att svenskalektionen ska sätta igång. Den muntliga redovisningen gick inte alls som jag tänkt mig, snarare åt skogen, då nervositeten satte krokben för mig!

Om ca en timme blir det ut ur skollokalen, samt mot busstationen där jag 11:35 tar bussen från Hällefors mot Örebro, samt mötet med kliniken. Förhoppningsvis går det där bättre än redovisningen. Nu ska jag försöka tänka på lite annat, då tanken endast gör mig illamående! Ni får ha en fortsatt underbar dag, så hörs vi om ett tag! ♥

Heavy feelings before doomsday

Godmorgon mina fina! Hoppas ni haft en underbar natt, samt ett fint uppvknande till denna dag! Det är onsdag, vilket betyder muntlig redovisning inom religionskunskapen. Förhoppningsvis är jag tillräckligt redo, då jag suttit uppe och nötat in informationen sedan fem nu på morgonen!

Dagens låt är "Dead and gone" med Justin Timberlake ft. T.I. ♥

"I turn my head to the east I dont see nobody by my side,
I turn my head to the  west still nobody in sight,
so I turn my head to the north, swallow that pill  that they call pride,
that old me is dead and gone, but the new me will be alright.." ♥

Efter religionskunskapen är det svenskalektion som gäller, dock kommer jag få lov att gå ifrån, då jag måste med 11:35 bussen från Hällefors mot Örebro, om jag ska vara på mötet i tid. Förhoppningsvis går även det bra. Känner både ångest och rädsla inför detta, vet inte alls hur detta kommer gå.

Men det får vi ju se om bara ett litet tag, vi får hålla tummarna på det bästa. I vilket fall kommer jag hålla er uppdaterade om hur planerna blir. Antingen blir jag inlagd eller inte alls. Ni får i alla fall ha det toppen! ♥

100 snabba

1. Fullständigt namn? - Filippa Vivianne Wallin
2. Ålder? - 16
3. När är du född? - 28 Augusti 1996
4. Klass? - SA1 (gymnasiet)
5. Vilket år tar du studenten? - 2015 (om jag räknat rätt!)
6. Något jobb? - Inte för tillfället!
7. Vart bor du? - Grythyttan sedan 5 års ålder!
8. Bor tillsammans med? - Mamma, pappa, storebror, lillasyster!
9. Färg på ditt hus? - Gult
10. Hus eller lägenhet? - Hus/villa!
11. När gick du upp i morse? - Runt sjutiden skulle jag tro!
12. När ska du sova? - När jag känner mig redo!
13. Duschat idag? - Helt klart!
14. Kramat någon idag? - Inte vad jag vet!
15. Pussat någon idag? - Nepp
16. Vad har du ätit idag? - skolmat
17. Dagens klädsel? - Underkläder, strumpor, t-shirt och jeans!
18. Dagens smink? - Endast mascara!
19. Dagens sötnos? - Skulle nog vara killen på bussen hem!
20. Dagens roligaste? - Mycket, speciellt på eftermiddagen!
21. Har du många vänner? - Jodå, några underbara!
22. Hur många har du kysst? - Ingen vad jag vet!
23. Vem kramade du senast? - Mamma igår kväll!
25. Hur många har varit otrogna mot dig? - Inte alls! 
27. Har du pojk-/flickvän? - Ingen för tillfället!
28. Vem pratade du med i telefon senast? - Karin!
29. Vem fick du senast sms ifrån? - Karin!
31. Hatar du någon just nu? - Inte vad jag vet!

Favoriter:
32. Färg? - Lime grön!
33. Låt? - Oändligt många!
34. Mat? - Troligtvis tacos/kebab pizza!
35. Dryck? - Lime (dricka)!
36. Stad? - Svår fråga, finns ju så många! 
37. Land? - Även denna var svår!
38. Ämne i skolan? - Psykologi, b-språk (spanska), idrott!
39. Film? - Älskar så många!
40. Serie? - "The vampire diaries", "Drop dead diva", "Top model sverige", "Pretty little liars", "Awkward", "Dance academy", "Face off"!

Den/det senaste:
41. Personen du tänkte på? - Ingen för tillfället!
43. Gången du spydde? - Idag.
44. Gången du grät? - Idag.
45. Pizzan du åt? - Ett bra tag sedan.
46. Gången du var i Göteborg? - Ett bra tag sedan!
47. Gången du var i Stockholm? - Förra året!
48. Gången du var full? - Aldrig!
49. Gången du var hög? - Aldrig!
50. Gången du var kåt? -

Antingen/eller:
51. Svart eller vitt? - Båda!
52. Hund eller katt? - Pälsallergisk, dock vet jag inte säkert!
53. Vinter eller sommar? - Båda!
54. Tv-spel eller datorspel? - Båda!
55. Singel eller upptagen? - Gissar på upptagen!
56. Hångla eller ha sex? - Inte säker!
58. Ragga eller bli uppraggad? - Inte säker!
59. Big Brother eller Paradise hotel? - Ingen av dem!
60. Svart/brunt/rött/blont hår? - Alla!
61. Har du bruna/blåa/gröna? - Bruna!
62. Choklad eller lakrits? - Usch för lakrits, helt klart choklad!
63. Göteborg eller Stockholm? - Båda! (Är ju född i göteborg!)
64. Högerhänt eller vänsterhänt? - Höger!
65. Coca cola eller fanta? - Båda!
66. Pizza eller kebab? - Båda helt klart!
67. Randigt eller prickigt? - Beror på!
68. Älska eller älskas? - Båda!
69. Leva eller dö? - Olika för olika dagar!

Antalet:
70. Personer du älskar? - Många!
71. Personer du hatar? - Personer jag gillar mindre, få!
72. Gånger du varit full? - Aldrig!
73. Personer du hånglat med inom en 24timmars-period? - Ingen!
74. Glassar du ätit på en dag? - Länge sedan!
75. Festivaler du varit på/ska på detta år? - Planerade ju Justin Bieber, dock blir det nog inte av.
76. Gånger du haft minnesluckor? - Inga, vad jag vet!
77. Gånger du varit hög? - Aldrig!
78. Personer du saknar just nu? - Få.
79. Gånger ditt hjärta brustit? - Ett par gånger.
80. Vill du kyssa nu? - Inte vad jag vet!
81. Ska du träffa imorgon? - Vänner, lärare, personer på kliniken osv.
82. Sjöng du senast för? - Mig själv!
83. Hade du senast en msn-konversation med? - Länge sedan!
84. Spelade du tv-spel med senast? - Inte alls!
85. Vill du ta med på resa nu? - Underbara vänner/syskon!
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? - Kanske lite att ta i!
87. Förtjänar att dö? - Ingen jag känner.
88. Är söt? - Många!
89. Vill du sova jämsides med i natt? - Lyckan!

Vad:
90. Gör dig glad? - Soliga, lugna dagar, härliga pratstunder med vänner osv!
91. Gör dig ledsen? - Svek, lögner, viskningar bakom ryggar, mobbing, kränkningar, elakheter helt enkelt!
92. Vill du helst göra nu? - Ta det lugnt!
93. Önskar du att du slapp göra? - Ha muntlig redovisning under morgondagen!
94. Vill du ha nu? - Sommar och sol! Härlig omgivning med possitiv utstrålning!
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? - Bland annat, en systemkamera, ett par trådlösa-hörlurar, presentkort, ny mobil, samt cykel!
96. Längtar du till? - Mitt liv vänder till något bra.
97. Tycker du om dina betyg? - De är helt okej, även om jag skulle vilja höja dessa!
98. Ångrar du i ditt liv? - Ibland, beror på!
99. Är det bästa som hänt dig? -  Vänner, gymnasievalet, dansen!
100. Hur mycket är klockan? - 23:09


A day brought with luck

Tjo på er mina fina! Hoppas ni haft en underbar dag! För min del har den varit ganska bra ändå! Kanske synen av rådjuren gav mig den tur jag behövde, vem vet! ♥

Kan ju börja med att säga att jag fick mer gjort på matematiklektionen än vad jag brukar, även engelska provet kändes bra, såklart är det ju skillnad mellan att känna, samt veta om att det gick bra! 

Trots att jag tillsammans med Karin spenderade tiden under håltimmen åt att förbereda oss inför den muntliga redovisningen imorgon, blev vi dock inte klara. I skolan förblev vi alltså till att vi kände oss klara! Härligt att vi blev klara innan dess att personalen kastat ut oss, isf hade det blivit en promenad hem till Karin ♥

Riktigt skön har eftermiddagen/kvällen varit! Fylld med skoj och roligheter! Ut ur skolan kom vi i alla fall med skadade händer, då vi tagit oss tiden att lära oss lite nytt, bland annat att förbättra våra egna reflexförmågor! ♥

Hemma är jag i alla fall nu, har under resten av kvällen tänkt att plugga in det jag har ansvar för inom vårat grupparbete. För er som inte vet om detta, är detta ett arbete inom religionskunskapen, samt handlar om sekten "Guds barn (familjen)"/ "Children of god (the family)". Nu får ni i alla fall ha en fortsatt underbar kväll, så hörs vi om ett tag! ♥

Straighten up and smile bright

Tjo på er mina fina! Hoppas ni haft det bra! Själv kan jag ju inte säga att jag för tillfället är som gladast. Ringde precis in, visst kände han igen mig och så, "Filippa med håret". Oturligt nog hade de redan samlat in arbetare, samt var redo för att lägga upp deras scheman.
Dock skulle de ringa upp mig vid behov, man får väl vara glad fär det man får, även om det var ett heltidsjobb jag var ute efter. Något som lyckades göra mig lite gladare var de små djuren ute på vägen! Nu måste jag snart sticka iväg, men ni får ha en underbar dag!

Life's full of hope

Godmorgon mina fina! Hoppas ni haft en underbar sömn! Själv känner jag mig ohyggligt trött, dock kan det ju bli så ibland! Förmodligen går det över under dagen, så troligtvis kommer detta inte ha någon större betydelse!

Dagens låt är "Mirrors" med Justin Timberlake ♥

" I just wanna see your face light up since you put me on,
so now I say  goodbye to the old me, it's already gone.."


Idag är det som sagt tisdag, vilket betyder matematik nu på morgonen, följt av en extremt lång håltimme från 11:50-14:30, då jag tillsammans med Karin tänkt kolla lite på vårt material inför redovisningen imorgon. Efter detta är det engelska glosprov som gäller, förhoppningsvis går det dessutom bra!

Har även nu under morgonen tänkt att ringa upp personen jag inte fick tag på under gårdagen, för att kolla hur det blir, förhoppningsvis är jag även ute i god tid denna gång! Men ni får ha det underbart, så hörs vi om ett tag igen! ♥

Hard work usually yield results

Tjo på er mina fina! Hoppas ni haft det bättre, samt roligare än mig! Själv sitter jag just nu och pluggar inför glosprovet som kommer hållas under morgondagens eftermiddag, riktigt peppad är jag på det! Kan ju säga att det snarare är raka motsattsen, dock ska jag göra mitt bästa, det ska helt enkelt gå bra!

Så det kommer jag hålla på med fram till det blir läggdags, då jag som vanligt gör mig i ordning inför natten! Imorgon är det matematik från 10:25-11:50. Därefter håltimme fram till 14:30, då min engelska lektion sätter igång!

Under håltimmen hade som sagt jag och Karin planerat att kolla lite inför redovisningen, förhoppningsvis går även det bra! Dock är det inget jag kan garantera, då jag sedan liten haft problem med att prata inför större grupper! Passar i alla fall på att önska er en god natt,  samt underbara drömmar! Så ska jag försöka lägga in lite glosor i huvudet på mig! ♥

Underbara Malin Ekholm

Tjo på er mina fina! Hur tänker jurryn egentligen! Hur kan de skicka hem Malin, min favorit, så himla duktig tjej! Så skön och rolig dessutom! Tappade precis en stor del av intresset till denna säsong. Önskar henne all lycka i framtiden! ♥
Trodde på denna tjej, kan ju även säga att jag heller nu tappat hoppet, hon kommer att komma långt! Än en gång undrar jag bara, hur tänker domarna egentligen? ♥

Top Model Sverige

Tjo på er mina fina! Hoppas ni haft det bra! För min del har kvällen bestått av väldigt mycket pluggande, då jag fick lov att skippa dansen, riktigt trist säger jag bara! Kom precis på att det snart är dags för "Top model sverige", ska jag vara ärlig höll jag på att glömma det, som tur är hann jag ställa klockan innan dess! ♥


Efteråt blir det mer pluggande, vill vara så förberedd som möjligt! Förhoppningsvis går det även bra för mig! Nu får ni ha en fortsatt fin kväll! Förhoppningsvis stannar Malin, samt Pamela kvar även denna vecka! ♥

New week & new mistakes

Tjo på er mina underbara! Hoppas ni haft en bra dag! För min del har dagen varit ganska okej, men som på alla vanliga måndagar vaknar någon stackare på fel sida! Kanske inte så roligt alla gånger! Kan ju även säga att jag, tillsammans med mina dumheter gjort eftermiddagen lite ljusare, även om det varit på min egen bekostnad!

Kom för ett litet tag sedan hem, har därefter endast tagit det lugnt och vilat. Idag blir det ingen dans för mig, så dåligt som jag mår just nu, var det länge sedan. Händer inte ofta men ibland så! Förutom det har jag även en ordentlig huvudvärk.
 
Angående morgonen och sommarjobbsansökningen, kan jag ju säga att personen jag ville prata med inte var där utan endast närvarar under tiden jag har skola, samt lektioner. Alltså blir det att ringa honom under morgondagen! ♥

Nu blir det i alla fall att plugga lite inför engelskaprovet jag har imorgon, tydligen är det endast ett glosprov, ingen grammatik som min lärare tidigare sagt. Imorgon tänkte även Karin och jag sätta oss ner, samt koncentrera oss på materialet inför vår redovisning inom religionskunskapen på onsdag, men  det ska nog gå bra! ♥11 Mars 2013

Godmorgon mina fina! Hoppas ni sovit riktigt gott! För min del kunde natten varit bättre, men den kunde ju också ha varit sämre, bör alltså inte klaga! Idag är det måndag, vilket betyder "språkdag", med anda ord b-språk (spanska), svenska, samt engelska. En riktigt lugn och skön, social dag! ♥

Dagens låt är "Clarity" med Zedd ft. Foxes ♥

"Cause you are the piece of me, I wish I didn't need,
chasing relentlessly, still fight and I don't know why.."


Idag hade jag även nu på morgonen tänkt att traska bort mot måltidenshus lite tidigare, så att jag på så vid hinner kolla upp med sommarjobbet, efter det blir det ner mot busshållplatsen där jag  10:25 ska ta bussen vidare mot skolan, samt dagen lektioner! ♥

Efter skolan blir det danslektion, kommer hem för att byta om och sedan vidare mot 17:15 bussen som ska ta mig tillbaka till hällefors och danslokalen! Eftermiddagen blir som vanligt lite stressig, dock ska jag denna måndag "hinna med" bussen mot karlskoga som går 16:05! Nu ska jag fortsätta att göra mig klar, men ni får ha en underbar dag! ♥

Plans for the week

Tjo på er mina fina! Hoppas ni hittills haft en underbar söndag! För min del har dagen till störsat del bestått av slappande, samt slöande.Har som tur är även hunnit med att plugga lite!

Har även nu under dagen fått en inblick, att den 13/03 inte är på en torsdag som jag av någon anledning fått för mig, utan på en onsdag. Kommer som vanligt åka med 11:35 bussen från hällefors, som tur är hinner jag med redovisningen, då lektionen är dagens första! Kommer även hinna vara med lite på svenskalektionen, som är dagens andra.

Annars  händer det väl inte så mycket speciellt nästa vecka, hade antingen tänkt att sticka upp till måltidenshus imorgon eller övermorgon, då jag har sovmorgon till 10:25. Anledningen till detta är att jag tänkt kolla med sommarjobb. Dans har jag imorgonkväll, sedan prov och redovisning som ni redan vet, tisdag och onsdag. Ni får i alla fall ha en fortsatt underbar kväll! ♥

Holy sunday

Godmorgon mina fina! Hoppas ni haft det bra! Själv sparkade jag igång morgonen med att plugga lite inför engelska glos/grammatik-provet jag har på tisdagstimmen! Gammatiken sitter redan till största del, så det enda jag behöver tänka på är glosorna! 
Till min besvikelse upptäckte jag även nu under morgonen att det inte kommer sändas något avsnitt av "Drop dead div", varför vet jag inte! Får väl försöka göra det bästa av dagen i alla fall! Annars hade jag väl endast tänkt att ta det lite lugnt. Ni får i alla fall ha en fortsatt underbar dag, så hörs vi om ett tag! ♥

Summary of the day

Tjo på er mina fina! Hoppas ni haft det bra! För min del har dagen varit underbar! Det var riktigt länge sedan jag senast kände mig, samt fick lov att känna mig så här fri, ledig! Inga måsten, inga begär! Riktigt nödvändigt var det också, kan jag ju säga! ♥

Under dagen har jag frivilligt tagit mig tid att städa rummet, samt vädra, tvätta! Har även hunnit med att kolla på en massa film, samt "The vampire diaries", suttit vid datorn, men också tagit mig tid åt mig själv! ♥

Förhoppningsvis blir även morgondagen väldigt lugn! Dock bör jag plugga lite också, som tur är, är det inte mycket jag behöver plugga på! Riktigt härlig känsla, speciellt nu i första ring! Imorgon är det även "Drop dead diva" som gäller ♥

Hur dagen blir får vi reda på imorgon, nu hade jag i alla fall tänkt att göra mig iordning inför natten! Ni får ha en fortsatt underbar kväll! ♥

Tävling hos Byfia

Tjo på er mina fina! Nu är jag med och deltar i en tävling hos Sofia, där man kan vinna ett valfritt smycke från Thisstyle! Efter en del beslutsångest blev det dessa snyggingar! ♥
Dessa örhängen kan du hitta här! Blev du intresserad av tävlingen? I så fall är det bara att klicka dig in här, där du även kan få mer information, samt regler om tävlingen. Till er alla som väljer att delta, lycka till! ♥The perfect saturday

Tjo på er mina underbara! Hoppas ni haft en toppen start på denna lördag! Själv sparkade jag igång dagen med lite filmtittning, kan väl säga att jag kört Logan Lerman tema! Har bland annat sett filmerna "Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief", "Meet Bill", samt "The Perks of Being a Wallflower"! ♥
Kan ju även säga att den förstnämnda var så obeskrivligt bra! Love it, verkligen!  Helt klart en av de bättre filmer jag sett! Såklart var de två andra filmerna också väldigt bra! ♥

Om en liten stund är det som sagt veckans avsnitt av "The vampire diaries" som gäller! Efter det hade jag tänkt att ta det lite lugnt, det är ju ändå lördag och tur är ju det! Nu får ha en fortsatt underbar dag, så hörs vi om ett tag! ♥

09 Mars 2013

Godmorgon alla fina! Hoppas ni sovit gott! Själv gick jag upp vid halvsju tiden, ovanligt nog känner jag mig otroligt pigg! Som alla vanliga mornar känner jag mig lite förkyld, skulle vara skönt att för en gångs skull vakna frisk, som tur är brukar detta vanligtvis rinna av under dagen!

Dagens låt är "Slow it down" med The-Dream ft. Fabolous!♥

Känner mig så mycket lättare än i vanliga fall, helger brukar ofta betså av en massa pluggande, men inte nu. Nu gäller det endast för mig att plugga lite inför engelska glos/grammatik-provet på tisdag, samt redovisningen inom religionskunskapen på onsdag. Obeskrivligt hur skönt detta är! ♥

Har i alla fall precis gjort mig klar, nu väntar förmodligen en underbar lördag! Ikväll väntar även ännu ett avsnitt av "The vampire diaries", vilket jag ser fram emot! Hoppas ni får en riktigt fin dag ni också, så hörs vi igen om en stund! ♥

Better than yesterday

Tjo på er mina fina! Hoppas ni haft en fin kväll! Själv har jag inte känt mig så fri som jag just nu gör, på riktigt länge! Har inget jag akut måste plugga till, nästan ingenting! Så denna helg kommer troligtvis bli riktigt bra! ♥

Som inledning hade jag tänkt att gå upp riktigt tidigt för att fånga solens första strålar! Kanske hinner jag till och med rycka med mig min kamera på lite äventyr, vem vet! Om en liten stund hade jag tänkt att gå till sängs, men först göra mig klar inför natten! ♥

Passar även på att önska er alla en riktigt godnatt, samt underbara drömmar! Vi hörs mer imorgon mina underbara! ♥

When time passes by

Tjo på er mina fina! Hoppas ni mår bra! Har under kvällen hunnit med att plugga, samt tagit det lite lugnt! Sitter just nu och tar mig igenom massor med fina kommentarer, ber om ursäkt att det tagit sådan lång tid! ♥

När jag väl blivit klar hade jag tänkt mig att ta det lite lugnare, fram till dess att jag blivit så pass trött för att fortsätta denna fredag vaken! Nu får ni ha en fortsatt underbar kväll så hörs vi antingen lite senare, om inte det, imorgon! ♥

Friday afternoon

Tjo på er mina fina! Hoppas ni haft det bra! Solen skiner, strålarna värmer, vinden lägger sig dock som ett svalt, nästintill kallt täcke över naturens konturer. Våren är på väg, snart är den här, tydliga tecken syns vart man än är. Dagens låt är "YOLO" med The lonely island ft. Adam Levine, samt Kendrick Lamar!

Sitter just nu och lyssnar på lite musik, samt vilar ut efter skoldagen. Snart hade jag tänkt sätta igång med lite pluggande. Det enda som för stunden är aktuellt, inom skolan är ett engelska glos-grammatik-prov som kommer hållas på tisdag, samt redovisning inom religionskunskapen på onsdag. Då samhällskunskaps-omprovet, för min del blivit fram flyttat.

Troligtvis det sista jag hinner göra innan jag förmodligen åker in, det enda jag för tillfället vet om, är att jag på torsdag tillsammmans med mina föräldrar, ska på möte tillsammans med personal på kliniken. När jag väl pluggat klart, tänker jag ta lite ledigt! ♥

08 Mars 2013

Tjo på er mina fina, hoppas ni haft en toppen dag! För min del började dagen bra, gick upp vid sjutiden, samt gjorde mig klar inför skoldagen. Stack i sista minuten till busshållplatsen, där av därför jag inte hunnit uppdatera under morgonen!

Just nu sitter jag, tillsammans med några av mina underbara vänner i ett av de få grupprum som finns här på skolan. Om ett tag slutar samhällskunskapslektioner, eller snarare vid 14:20, då jag tar 14:25 bussen hem för att sedan ta tag i fredagen! Nu får ni ha en fortsatt underbar dag, så hör vi igen om ett tag! ♥

Turn off the brain and listen to your heart

Tjo på er mina fina! Hoppas ni haft en bra kväll! Själv har jag tagit det lite lugnt, kände att jag behövde det, både för kropp och själ. Under kvällen har det bland annat blivit lite filmtittning på filmerna "The vow" och "Ondine", två riktigt fina, dock även lite sorgliga filmer! ♥
Om en liten stund hade jag tänkt att lägga mig för kvällen, känner av trötthetens ryckande i ögonlocken, att jag sakta men säkert kommer somna in, dock inte för gott utan endast för några timmar. Behöver ladda kroppens egna batterier inför morgondagen. Passar på att önska er en god natt, samt underbara drömmar! ♥

Change of plans

Tjo på er mina fina! Hoppas ni haft det bra! Dagen har varit helt okej, dock har jag under denna dag även känt av en panik. Kom i vilket fall som helst hem vid tre, då jag packade klart mina väskor, med andra ord lade jag ner nödvändigheter jag varit och köpt.

Dock blev planerna ändrade, då min skolsköterska ringde, samt meddelade mig om hur det gick under snacket med personalen på kliniken. Tydligen vill de ha ett möte med mig, samt mina föräldrar angående detta. Vilket jag också har förståelse för, då vi inte träffats på mer än en månad. Dock kan jag inte säga att jag ser fram emot detta, då vi haft våra sämre stunder, samt tvister.

Mötet skulle i alla fall hållas nästa torsdag, 13 mars runt två tiden. Alltså måste jag för att kunna ta mig dit, gå på 11:35 bussen från hällefors, vilket betyder att jag får gå ifrån idrottlektionen tidigare, då den slutar 11:55. Men med en veckas väntetid, medkommer även lite insjunkande av detta, samt att man då blivit mer beredd på det kommande.

Nu under kvällen hade jag tänkt att fixa lite,men även ta det lite lugnt. Imorgon är det fredag, vilket trots allt betyder vanlig skoldag, med ämnena historia, psykologi, samt samhällskunskap. Omprovet har blivit framflyttat, vilket i detta fall betyder att jag kan focusera på annat. Nu får ni ha en fortsatt fin dag, så hörs vi igen om ett litet tag!

07 Mars 2013

Godmorgon på er mina fina! Hoppas ni haft det bra! För min del var natten obekväm, samt morgonen stressig. Har både packat för idrottsväska, samt lagt fram lämpliga kläder fär min vistelse hos psyket. Dagen kommer bestå av matematik, samt idrott.

Slutar som vanligt 11:55, då jag troligtvis fått reda på hur det blir. Enligt planerna ska jag under eftermiddagen ta mig till Örebro, samt förbli där i ca en månad eller mer. När jag väl kommer ut, har jag mitt schema upplagt, vilket jag på en gång kommer sätta igång med. Schema över tiden i Örebro har jag också. Liksom förra gången, kommer det säkert finnas många måltider upplagda, vilostunder.

Tänker dock denna gång även ta mig tur med promenaderna de har att erbjuda,  på alla möjliga tider under dygnet. Som ni säkert också vet, finns inget nätverk annat än på "skolan", där kommer jag troligt vis vara efter lunchtid, samt hålla mig uppdaterad. Nu får ni ha en underbar dag, själv måste jag nu sticka iväg till busshållplatsen. Vi hörs i alla fall mer när jag väl kommit hem.

Out of my hands

Tjo på er mina fina! Hoppas ni haft det bra! Själv har jag endast suttit och tänkt, samt fällt en massa ohyggliga tårar. En börda det är vad jag är, för mina vänner, min familj, alla runt omkring. Att de ständigt känner oro och skräck att jag inte ska klara mig, överleva de närmsta dagar.

Lyckan jag känt kommer vara som bortblåst, aldrig mer kommer jag att uppleva denna underbara känsla. Att inte vara insjunken i en massa fetma, kunna känna konturer av ben, följa dessa med fingertopparna och le, spricka av glädje. Känna mig tunn och lätt, fjäderlätt, ren från det onda. Allt som tidigare fått mig att vilja mista mitt liv.

Nu har jag bestämt mig, finns inget val, aldrig ska jag hoppas, aldrig ska jag förvänta mig något. Bra saker händer aldrig mig, aldrig för att stanna, endast för att visa upp sin vackra skepnad och sedan flyga mig ur händerna. Nu har jag bestämt mig, har pratat med min skolsköterska som ska ta kontakt med ätstörningskliniken, samt de på psyket.

Troligtvis blir jag imorgon, efter skolan inlagd under en längre tid, för andra gången. Alltså gäller det nu att packa resväskan, när jag väl blivit klar tänkte jag mig plugga ett tag. Hoppas ni får en fortsatt fin kväll, så hörs vi säkert senare under kvällen.

An infinite loop

Tjo på er mina fina! Hoppas ni haft det bra! Själv har jag precis kommit hem, skönt är ju det! Dagen har varit ganska okej, roligt var det att åka pulka uppe i hurtigtorpet, dock blev det lite jobbigt efter ett tag. Mycket snesteg och skratt blev det i alla fall!

Vid elva-tolvtiden blev det en "promenad" till gäddsjön, där vi senare skulle hoppa isvak! Som vanligt fick jag i sista minuten reda på att jag inte skulle få delta i detta. Då bör jag väl aldrig se fram emot något. Hade ju packat ner allt jag skulle behöva, samt intalat mig om att det skulle gå bra, otroligt besviken.

Annars är det väl sådär.. Livet rullar på, trots all skit. I många år har jag fått tagit det som kastats i mitt ansikte, i vissa fall även bakom min rygg, klagomål från alla håll, begär efter förändrigar. Nu när jag för en gångs skull faktiskt känner mig bra, som mitt riktiga jag. Dugande för mig själv, andra, måste jag en än gång ändra på mig. Vad jag än gör, gör jag tydligen alltid fel.

Jag är lycklig nu, som jag aldrig tidigare varit. Det känns inte rättvist, på något sätt. Sålänge jag är tjock, väger mer, äter "normalt", så länge jag gör det alla andra vill att jag ska göra, så är det bra. Så länge jag lyssnar på de andra så är det bra. Jag är ingen människa, har inga egna viljor, inga känslor. Född för att bli tillsagd. Dömd att vara sån. Önskar att jag aldrig blivit född.

Psyched to the max

Godmorgon mina fina! Hoppas ni haft det bra! Själv gick jag för ett tag sedan upp, samt packade ner det sista inför dagen. Idag har ingen på skolan lektioner, då vi har aktivitetsdag! Där får under morgonen bland annat välja mellan att åka skridskor, skidor/pulka, dock mycket mer. För min del blev det pulka med sopsäck, fungerar riktigt bra, samt att man inte behöver släpa på så mycket, då jag åker buss osv!

På eftermiddagen gäller det för många på skolan, inklusive mig, att hoppa isvak! Läraren vill ju att alla ska prova, dock finns det ju några som verkligen inte vill, eller inte kan av någon orsak. Själv har jag sett fram emot detta, älskar ju att prova på nytt! Vad jag vet har jag aldrig någonsin gjort något liknande förut.

Väskan är i alla fall packad och klar, nu gäller det endast för mig att göra mig iordning, rejält med kläder är det som gäller. Troligtvis får ni efter dagen höra hur det gick, med förutsättningarna att jag överlevde! Som tur är kommer en brandman att närvara! Ni får ha en otroligt bra dag! ♥

Released from burden

Tjo på er mina underbara! Hoppas ni haft en bra dag! Själv har jag precis kommit hem från skolan, kan säga att den bestått av mycket skratt men även en del tårar. Dock kändes det ändå skönt att släppa lite på tyglarna jag hållt i mitt fasta grepp.

Annars har det varit helt okej, sovmorgon till 10:25, halvslapp mattelektion med en kvarts bensträckare, håltimme fram till 14:30, då vi endast på engelskan gjorde klart testet vi påbörjat under gårdagen. Medan resten av klassen fortsatte att jobba, drog Karin och Lovisa med mig för att lätta på ett tryck.. ♥

Nu är jag i alla fall hemma! Väldigt skönt, dock har jag tänkt mig att fixa klart lite arbetsuppgifter, med andra ord plugga. Förutom detta måste jag även packa inför imorgon, då det är aktivitetsdag! Ni får ha en fortsatt underbar dag, så hörs vi igen om ett tag! ♥Calm tuesdays

Tjo på er mina fina! Hoppas ni hittills haft en bra dag! För min del har det varit ganska lugnt! Just nu sitter jag, tillsammans med några av mina fina vänner i ett av de få grupprummen här på skolan.

Dock tänker vi så fort sofforna blivit lediga byta dit. Där har vi tänkt spendera tiden fram till 14:30, då vår sista lektion sätter igång. Som den senaste lektionslösa tisdagen, kommer även denna väntetid troligtvis vara väldigt lugn och skön. Nu får ni ha en fortsatt underbar dag, så hörs vi lite senare under dagen! ♥

Like love

Godmorgon mina fina! Hoppas ni haft en bra start på dagen! Har precis blivit klar och tar det just nu lite lugnt. Idag är det tisdag, vilket nuförtiden betyder matematik från 10:25-11:50, därefter håltimme fram till 14:30, då min sista lektion sätter igång, med andra ord engelskan.
Annars känns denna dag bra, känner mig glad och sprallig, liksom mitt vanliga jag, det jag inte sett/känt av på länge. Att få dansa igår var så otroligt skönt, det är ju det som får mig att må bra när jag mår som värst. Känslan av att kunna röra sig fritt, samt i takt till musik! ♥

Väskor är packade, allt är klart. Några minuter till, sedan blir iväg till måltidenshus busshållplats. Ni får i alla fall ha en underbar dag, så hörs vi om ett litet tag! ♥

A bird without wings isn't a bird

Tjo på er mina underbara! Hoppas ni haft det bra! Själv har jag precis kommit hem från min danslektion i Hällefors. Riktigt härligt var det! Kände inte hur mycket jag hade saknat min dans, förrän jag väl satte igång. Fick en sådan obeskrivlig känsla! ♥

Annars har dagen varit ganska lugn, började med en oförberedd sovmorgon fram till 12:45 med svenska som första lektion istället för spanskan vid 10:25 som de vanliga måndagarna. Där kan man väl säga att vi endast behövde vara närvarande på första halvan av lektionen. Sista lektionen blev i alla fall engelska, som vanligt.

I 35 minuter satt jag, tillsammans med mina underbara vänner och väntade på att bussen skulle gå. När klockan blivit tillräckligt, traskade vi sedan iväg till stationen för att ta 16:05 bussen. I lagom tid var vi där, på bara några sekunder kunde vi varit på bussen, det vill säga om busschafören givit oss en chans.

Vi såg honom, han såg oss, vi såg att han såg oss. Hur skulle man inte kunnat se, när vi stod utanför och vinkade som galningar. Chockade blev vi när han körde oss förbi. Visst man kan ju ha lite sämre dagar, men jag känner ändå inte jag att någon har rätt att göra på det viset. Istället blev det 16:15 bussen, där vi istället fick gå av vid måltidenshus busshållplats.

Det ena påverkade det andra, skyndade mig hem gjorde jag för att sedan göra mig klar innan jag efter någon minut var tvungen att sticka iväg till torget för att ta 17:15 bussen, tillbaka till hällefors, samt dansen. Blev välkomnad med kastande kramar av dansgruppen, riktigt roligt var de ju att se dem också! Hemfärd blev det vid sju och hemma är jag som sagt nu!

Nu hade jag i alla fall tänkt att hoppa in i duschen, efter det blir det lite uppackning, samt packning inför morgondagen. När jag väl blivit klar med det, hade jag därefter tänkt att sätta mig ner med mina studieböcker! Ni får i alla fall ha en fortsatt underbar dag! Förmodligen hörs vi om ett litet tag, om inte, passar jag på att önska er en godnatt och fina drömmar! ♥

Less than expected

Tjo på er mina fina! Hoppas ni haft det bra! Har precis kommit fram till skolan här i Hällefors. Fick även för ett tag sedan reda på att vår första lektion blivit inställd, det betyder alltså att jag förblir ledig fram till 12:45, då min andra lektion sätter igång, nämligen svenskan. Efter det är det endast engelska som gäller.

Dagen kommer alltså att bli förvånansvärt lugn! Sitter just nu i ett av de få grupprummen här på skolan tillsammans med några av mina fina vänner. Om ett tag hade jag även tänkt gå och lämna tillbaka boken "Hon går genom tavlan ut ur bilden", då biblioteket öppnar vid tio.

Men det blir som sagt om ett litet tag, nu får ni ha en fortsatt underbar dag,så hör vi om ett tag igen! ♥

04 Mars 2013

Godmorgon mina fina! Hoppas ni sovit gott, samt haft en bra start på dagen! Själv vaknade jag runt åtta idag, inte så tidigt om ni frågar mig. Som tur är har jag i alla fall sovmorgon fram till nio innan jag börja gå ner mot måltidenshus busshållplats. Vill ju inte missa den sena bussen också!

Idag blir det som alla vanliga dagar dans för min del, dock är det för mig även den första på väldigt, väldigt länge. Så det ser jag fram emot. Såklart kommer jag hem emellanåt. Slutar 15:30, samt tar bussen 16:05, är hemma vid ca halvfem, då jag bör göra mig klar för att ta bussen 15:15 från torget och därefter komma precis i tid för danslektionen som sätter igång 17:30. Lektionen håller på till 19:00 då jag får rusa ifrån några minuter för att hinna med 19:00 bussen, den sista hem!

Alltid lika stressigt, dock är det helt klart värt det! Vet inte vem eller hur jag skulle vara om jag inte fick dansa, för den delen träna heller, en helt annan själ skulle jag tro. Dagen ser annars ut att bli bra, dock lite kall! Nu hade jag tänkt att packa klart väskan, får ju passa på medan man har lite tid på sig! Ni får i alla fall ha en underbar dag, så hörs vi säkert mer under dagen! ♥

Wonderful feelings

Tjo på er mina underbara! Hoppas ni haft en riktigt fin dag! Ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen! Har för första gången på riktigt länge tagit mig tid till att plugga ordentligt, vilket känns underbart! Tog mig igenom det mesta, dock har jag lite kvar att fixa!

Hann även med att kolla på "Drop dead diva", vilket bara gjorde mig gladare! Nu under kvällen har jag även tagit mig tid till att kolla på "Beauty and the briefcase", riktigt bra film! Efter det kollade jag även på dagens avsnitt av "Maria och Mindy best friends forever", då de bland annat besöker Grythyttan!

Under den närmsta tiden framöver har jag tänkt mig att plugga lite till, därefter har det nog hunnit bli läggdags. Imorgon är det danslektion som gäller, då jag idag tagit mig ett litet snack med min danslärare! Så ser fram emot morgondagen otroligt mycket! Nu får ni ha en fortsatt underbar söndagskväll! Passar även på att önska er en godnatt, samt söta drömmar! ♥

Plans for sunday

Godmorgon mina fina! Hoppas ni sovit gott, samt haft en bra start på denna söndag! Själv har jag precis kommit ur badrummet, där jag tog mig en långdusch, samt gjorde mig iordning inför dagen! Solen skiner och vinden är len, verkar som om ovädret tagit sig en bit bortåt! ♥

(Osminkad och blöt i håret)
Idag är det som sagt söndag, då jag inte tänkt att göra så mycket annat än att plugga. Bland annat inom religionskunskap, samhällskunskap, svenska, engelska, historia och psykologi. Dock får vi se hur mycket jag hinner med.

Funderar även på att hoppa över "Drop dead diva", för att verkligen komma igång med detta, dock är det ju en av mina favoriter, samt att de bara går på söndagar. Vi får se hur det blir! Nu får ni ha det toppen, så hörs vi om ett litet tag! ♥

Nearly midnight

Tjo på er mina fina! Hoppas ni haft en härlig lördag! För min del har den varit hyfsat lugn och skön, har ändå hunnit med att både träna lite, samt plugga men också att se "The vampire diaries", kan ju säga att jag även längtar till nästa lördag då det sänds ett ytterligare avsnitt av min favorit! ♥

Även vädret har varierat väldigt mycket under dagen, ena stunden soligt och andra spöregn, just nu blåser det ohyggligt mycket, som om fönstret skulle skjutas in i vilken sekund som helst. Förhoppningsvis blir det bättre till imorgon, så att vi får en strålande vacker dag! ♥

Planerna för morgondagen är endast en massa pluggande, känner att jag verkligen behöver lägga större fokus, så från tidig morgon blir det att sätta mig ner med högarna av skolböcker. Om vädret nu blir fint, samt om jag får tid över, tänkte jag att jag kunde sticka ut lite med kameran! ♥

Men i första hand ligger såklart pluggandet, förstår inte vart mitt engagemang tagit vägen, känns som om jag inte längre värdesätter detta som jag brukade, vilket skrämmer mig så fruktansvärt! Dock tänker jag ta mig i kragen, så får det inte längre vara! Passar på att önska er en godnatt, samt underbara drömmar! ♥

Things that carries me away

Tjo på er mina fina! Hoppas ni hittills haft det bra, både hunnit plugga men också träna en del! Sitter jag just nu i mitt rum, samt inväntar veckans avsnitt av "The vampire diaies" som sätter igång om ca en timme! ♥
Till dess att klockan blivit sex, hade jag tänkt att ta det lite lugnt! Bland annat kolla på ännu ett avsnitt eller två, av "Dance academy"! Ni får i alla fall ha en fortsatt bra dag, så hörs vi igen om ett litet tag! ♥

Videoinlägg

Tjo på er! Tänkte att jag kunde överraska er med ett litet videoinlägg, har aldrig gjort detta tidigare, så lite nytt är det ju! Har även skapat en ny kategori med rubriken "Videoinlägg" där dessa kommer förvaras, samt att jag länkat mitt Videofyme-konto nere vid "länkar"! ♥

Just smile

Tjo på er mina fina! Tänkte att jag kunde lägga upp lite smått roliga klipp tillängtnat åt de som vaknat på fel sida! Hoppas detta hjälper! Varför vara ledsen en dag som denna? När man kan vara glad och rycka lite i mungiporna! ♥

(Filmklipp från Facebook, samt Youtube)
 

02 Mars 2013

Godmorgon mina underbara! Hoppas ni haft en härlig natt! Själv gick jag upp runt niotiden, har därefter endast luggit och latat mig. Kan ju även säga att träningsvärken verkligen sitter på, vilket gör mig så otroligt stel! Dagens låt är "Begging" med Anton Ewald! ♥

"I stumble fall and nearly start a fire,
I act a fool I merely, barely make it .."


Trött är jag dessutom, dock får jag nu försöka bortse detta, har ju en massa att ta mig igenom under dagen! Till största del pluggandet, dock även träning, samt "The vampire diaries" ikväll! Till dess är det lång tid, så jag får försöka det bästa av den tid jag har!

Nu ska jag i alla fall om ett litet tag börja göra mig iordning, samt ta tag i dagen! Ni får ha en fortsatt undetbar dag, så hörs vi igen om ett litet tag! ♥


Tävling hos Leadianas

Tjo på er! Har precis deltagit i en tävling hos Lea och Diana, där man kan vinna en valfri body-splash från Victorias Secret! Efter en del besluts ångest valder jag slutligen godingen "Amber romance"! ♥
Denna kan du annars finna här! Blev du intresserad av tävlingen, är det enda du behöver göra att klicka dig in här, där finns även mer information, samt regler om själva tävlingen! Lycka till alla deltagande! ♥

End of the day

Tjo på er mina fina! Hoppas ni haft en underbar kväll! För min del har det blivit en del pluggande, lite småtråkigt en fredagkväll, dock väldigt nödväntigt! Hade om en liten stund tänkt att lägga mig, så att jag kan komma upp tidigt under morgondagen!

Helgen kommer som sagt att bestå av plugg, träning och förmodligen även lite slappande. Dock har jag ju en del att ta mig igenom, en sak är säker, jag ska hinna se både "The vampire diaries", samt "Drop dead diva"! Nu får ni ha en fortsatt bra kväll! Passar även på att önska er en underbar natt och söta drömmar! ♥

Doomed from the beginning

Tjo på er mina underbara! Hoppas ni haft en riktigt härlig dag! Själv har jag precis kommit hem, känner mig alldeles slut, som jag längtat efter denna helg! Dagen har annars varit helt okej, blåsigt och kallt, dock otroligt soligt! Våren är på väg! ♥

Lektionerna har under dagen rullat på, sakta men säkert! Fick även reda på resultatet av samhällskunskapsprovet, kan ju säga att jag för en gångs skull hade rätt, kan nog kalla det magkänsla, så här dåligt har det aldrig gått för mig. Får alltså lov att göra om provet under den kommande veckan, antingen muntligt eller skriftligt, dock valde jag skriftligt.

Så det kändes ju surt, dock kom det ju inte direkt som en shock för mig, jag var ju faktiskt riktigt säker inom den fronten. Nu är det i alla fall helg, vilket betyder en massa pluggande, träning men också lite ledigheter! Till att börja med tänkte jag ta det lite lugnt med tanke på all träningvärk, dock sätter jag så småning om igång med annat! Ni får ha en fortsatt fin dag, så hörs vi om ett litet tag! ♥

First day in march 2013

Godmorgon på er mina fina! Hoppas ni fått en bra sömn! För min del gick det lite trögt i början, har ju en hemsk träningsvärk efter både gårdagen, samt lektionen jag hade i onsdags. Stel som en pinne kan man ju säga att jag är just nu!

Dagens låt får i alla fall bli "You" med Robin Stjernberg! ♥

" If only you could see me now, I live my dream,
I owe it all to you, I owe it to you.." ♥


Tiden går och det har redan hunnit bli mars, snart kommer väl även värmen, som jag längar! Idag är det i alla fall fredag, vilket innebär en hyfsat kort dag, hemma är jag vid tretiden, sedan är det helg! ♥

Troligtvis får vi även se resultatet av det senaste, samt första provet i samhällskunskapen, själv känner jag på mig att det inte gick så bra, eller snarare vet om det! Nu får ni ha en fortsatt underbar dag, så hörs vi säkert under dagen! ♥

RSS 2.0