Enjoying this life of mine

Tjo på er mina underbara läsare! Hoppas ni hittills haft en underbar eftermiddag, samt fredagkväll! För min del spenderades den till en viss del på stranden, med ett underbart väder och en riktigt bra bok! Var inte heller där själv, utan tillsammans med min fina syster Denise.
Kom hem för bara några minuter sedan, då solen under den sista tiden inte sken så starkt. När jag väl var hemma passade jag på att skicka hem lite avslutningskläder, dock blev det inte riktigt som jag planerat, men nöjd med min beställning är jag hittills, förhoppningsvis förblir jag nöjd, när posten kommer med mitt paket från Nelly!

Klänningen hittar ni här, skorna här och denna freebra här!

Nu är det däremot dags för lite kvällfika, efter det hade jag tänkt att sätta mig med inlämningsuppgiften för att även bli av med denna, om jag hinner har jag även tänkt att läsa lite till det blir dags att sova, men om inte får jag ta natten direkt när jag blivit klar! Ni får ha en underbar kväll, så hörs vi mer under morgondagen!

Finally back

Tjo på er mina fina! Hoppas ni haft det riktigt bra under tiden jag varit borta! För min del har det varit otroligt stressigt, samt att jag dessutom haft otroligt mycket att göra. Men nu så, äntligen har all press inom skolan släppt. Endast en uppgift att skicka in inom svenskan, samt ett grupparbete att visa upp för klassen.

Jag kan inte med bara ord beskriva denna känsla, efter att ha luggit så mycket efter inom skolan, på grund av
sjukdomen jag haft sedan i juli-augusti. Idag har jag tagit igen tre stycken uppgifter, två redovisningar inom svenskan och den muntliga delen inom det nationella provet i engelska.

Nu kan jag äntligen ta det lugnt, och vänta in sommaren. Ta bloggen i nya tag och förhoppningsvis glädja er med mitt närvarande! Mer uppdatering kommer ikväll kan jag lova! Ni får ha en fortsatt bra dag, så hörs vi sen igen!

Bilder från utmaningen 2013


(Bilder från facebook)

5 mil på 5 timmar och 45 minuter

Tjo på er mina fina! Kunde inte vänta på att höra av mig om dagen! Riktigt jobbigt med lätt värt det! 5 mil på en eftermiddag, start vid 12:45-18:30, stolt på långa vägar! Vi kom heller inte sist!

Som jag hoppats blev det inom femte-plats-rankningen. Fyra lag framför och fyra lag bakom! Dock var det för två lag så pass illa att, de avbröt det hela. Några tappade även bort sig, förhoppningsvis blir de hittade snart!

Detta var inte heller för vår del en dans på rosor, orken låg under ett flertal gånger på noll, samt att jag välte omkull med cykeln, men eftersom att jag är en av de tåligare typer blev jag inte allt för skadad (inte alls). Men nöjd kan jag säga att jag är. Stolt över insatsen jag och Alice.R fick till!

Kom hem vid sjutiden med skjuts som jag känner en sådan tacksamhet för. Har precis duschat, och om det behövdes! Riktigt skönt att få spola bort all lera, svett och smuts! Nu blir det om bara ett litet tag dags för kvällsfika, efter det har jag tänkt mig att plugga!

Under morgondagen blir det en sväng upp till Örebro, dock med med buss denna gång. Har även tänkt mig att sticka iväg lite till gymmet, samt köra lite hemmaträning. Åh vad jag älskar detta! Verkligen min passion tillsammans med dansen i livet mitt! Inget kan någonsin slå detta, är så glad just nu!

Men ni får ha det riktigt bra, så hörs vi igen om en vecka, om vi nu har tur kanske det blir någon/några dagar tidigare. Dock får ni inte ha för höga förhoppningar! Sköt om er mina underbara små läsare!

Utmaningen 2013

Tjo på er mina underbara läsare! Hoppas ni haft det riktigt bra under tiden jag varit borta! För min del har det varit en massa massa pluggande, dock känns det tydligt att trycket börjar lätta. Nu gäller det bara att hålla ut denna vecka, efter det kommer jag tillbaka på heltid!

Idag blev det en lite egen träning hemma, sväng till gymmet, samt en härlig promenad med min far, liksom igår. Dock blir det troligtvis inte så mycket träning imorgon, då det är dagen för "Utmaningen", ca 5 mil på en eftermiddag, tar nog ganska mycket krafter endå!

Till att börja med ska man cykla 15 km, efter det blir det lite orientering på 5 km, följt av paddling på 2,5 km, löpning 5,5 km och sist men inte minst en till 15 km's tur på cykel! Innan detta som börjar 12:30, har vi även vanlig skoldag. Vilket för mig betyder sovmorgon till 10:25, samt lektion i spanska.

Så förutom det resterande pluggandet, gäller det bara att tagga inför morgondagen! Detta kommer bli väldigt minnesvärt för min del, förhoppningsvis ger min träning resultat i detta och förhoppningsvis kommer jag och Alice.R på en riktigt bra plats!

Nu får ni ha det bra, så hörs vi igen om ungefär en vecka! Om jag nu inte kan vänta med att meddela er om hur det gått, hör jag av mig redan imorgon kväll! Ha det riktigt bra!

Just for a while

Tjo på er mina fina! Hoppas ni haft en toppendag! För min del har dagen inte endast bestått av ett prov, utan nämligen tre stycken nationella prov. Två i matematik och ett i engelska. Och om jag blivit trött! Skulle praktiskt taget kunna gräva ner mig just nu.
Men det går inte seru. Nu under de sista veckor innan sommarlovet verkar det som om alla mina lärare pratat ihop sig och planerat ett bombnedslag med uppgifter, prov, inlämningar, läxor. Alla sorter. Imorgon har jag prov i religionskunskap, egentligen även en muntlig redovisning angående en bok/författare (med PowerPoint), det skriftliga ska in om tag, nationellt i matematik (muntligt) nu på torsdag, på fredag ska två inlämningsuppgifter även in.

Förutom detta har jag mycket mer, då menar jag verkligen mycket mer. Som salt på såren är detta den sista veckan jag verkligen kan påverka mitt betyg, alltså antingen sänka eller höja. De flesta av mina lärare sätter slutdatumet ca en vecka innan betygen ska vara satta.

Så med detta menar jag att jag kommer vara lite oaktiv fram till den 3/6. Då alla betyg är satta, samt alla inlämningar och sådant klara. Jag kommer självklart försöka att uppdatera så gott jag kan, men den största delen av min vakna tid, har jag tänkt att spendera bakom läroböckerna.

När jag väl kommer tillbaka, då är det på riktigt. Detta är för att jag ska ha mer tid för annat, bland annat bloggandet som finns så djupt in i mitt hjärta. Ni får ta hand om er, så hörs vi när vi hörs helt enkelt!

21 Maj 2013

Godmorgon mina underbara! Hoppas ni haft en bra start på denna dag! För min del sparkade jag som vanligt igång dagen vidfemtiden, med en bra frukost och lite träning på gymmet. Tog mig även en liten joggingtur och om det kändes skönt!

Sitter just nu och skyndar mig, då min buss går om bara några minuter. Idag har jag somsagt nationellt i matematik både under för- och eftermiddagen. Två olika deler med lunch emellanåt. Nu får ni ha en fortsatt bra dag, så hörs vi om ett tag igen!

Ytterligare ett halvår

Tjo på er mina fina! Hoppas ni haft en bra start på kvällen! För min del kom jag för ett tag sedan hem från dansen, hade en sådan tur att jag hann med 18:05 bussen hem. Väl i Grythyttan gick jag av vid måltidenshus som förutspått, samt tog mig en liten sväng förbi hälsans hus (gymmet) för att kolla priserna. Där hade jag äntligen turen att receptionen var öppen!
Efter det blev det en sväng hem och sedan tillbaka för att fylla på mitt gymkort. Denna gång blev det inte endast en månad, utan ett halvår för 385 kr. Så nöjd är jag med det, nu är det bara att köra på med mitt älskade schema! 

Om bara en liten stund är det dags för mitt dagliga kvällsfika, efter det blir det att plugga en massa. Därefter tänker jag lägga mig i tid för att sedan ha möjligheten att komma upp i tid. Imorgon är det nationellt i matematik, så det behöver jag plugga lite mer på.

Förutom det har jag tänkt mig att under pluggtiden sätta mig ner med psykologin, historian, samt religionskunskapen. Så vi får väl se vad jag hinner med och inte! Nu får ni ha en fortsatt fin kväll så hörs vi mer imorgon! Godnatt och sov så gott!

Lärande genom upplevelser

I samband med aktivitetsdagen på Grythyttans skola, fick vi alla en varsin tröja med skolans logo på. Dock är den en aning för stor, fanns ingen storlek mindre än "s", men det är inte hela världen. Kanske inte heller det snyggaste men perfekt till kommande aktivitetsdagar inom skolan haha.
Exempelvis "Utmaningen" som kommer hållas för oss frivilliga den 27 Maj, om precis en vecka. Då vi ska tävla i 5 mil, inom bl.a. cykling, orientering, paddling och löpning. Själv är jag indelad med Alice.R, då vi tillsammans ska göra bra ifrån oss! Har både känt ångest inför detta, men nu börjar jag bli lite ivrig ändå!

Nu är det snart dags för middag, sedan blir det iväg till dansen och därefter mot gymmet för påfyllning. Ni får ha det så bra, så hörs vi senare igen!

End of the playtime

Tjo på er mina fina! Hoppas ni haft en underbar dag! Det har i alla fall jag. Den har spenderats med fina vänner och underbara små barn, vissa lite stökigare, dock fortfarande härliga! Skoj och skratt kan jag ju säga att den varit fylld med.

Nu är jag i alla fall hemma, vilket känns otroligt skönt, då all kraft och ork är slut. Om några timmar blir det till Hällefors, då jag ska ha avslut på dansen, med lite fika för de andra och enkäter för oss alla. Efter det blir det iväg till gymmet för att fylla på mitt gymkort.

Till dess hade jag i alla fall tänkt att hårdplugga. Men vi hörs om ett tag igen!

Old school

Godmorgon mina fina! Hoppas ni haft en bra start på denna vecka! För min del kan jag säga att den börjat ganska okej. Sparkade igång dagen med bland annat frukost och lite träning. Dock blev det även idag ett pass här hemma. Receptionen hade tydligen inte öppet igår, som de skulle haft i vanliga fall. Så en sväng förbi blir det senare ikväll, efter min danslektion!
Idag kommer dagen att spenderas här i Grythyttan, då vi på specialidrotten ska hålla en aktivitetsdag för de elever på Grythyttans skola. Tillsammans med min fina vän Alice.R kommer jag att hålla i stationen för lekar. Kan faktiskt helt ärligt säga att jag är lite nervös. Då jag gick på denna skola själv från förskolan-femman, samt inte varit där en hel dag, sedan just i femman.

Dock var jag ju där för någon vecka sedan, då jag kan konstatera att det mesta är sig likt. Dock har det förvunnit en massa lärare, samt att elever som exempelvis jag själv vuxit upp. Nu är det i alla fall bara att vänta till klockan blir 07:45, som de gamla tiderna, sedan sticka iväg till skolan. Ni får ha en fortsatt fin dag, så hörs vi om ett tag igen!

Reasons to love mornings

Godmorgon mina fina läsare! Hoppas ni haft en bra start på denna söndag! För min del sparkade jag igång dagen med bl.a. frukost och ett två timmars träningspass på egen hand här hemma. Så här mycket träningsvärk kan jag nog helt ärligt säga att jag aldrig haft. Men det känns bra det också!
Har precis klivit ur duschen och gjort mig iordning, samt ätit lite fika (frukt). Idag hade jag tänkt att plugga en hel del, då den större delen av gårdagen, spenderades tillsammans med min syster. Har även planerat att sticka iväg lite även idag, om bara solen vill visa sig. Kan även säga att jag börjat få min efterlängtade bränna!

Ikväll blir det även en sväng till gymmet här i Grythyttan för att fylla på mitt gymkort. Men nu får ni i alla fall ha det så bra, så hörs vi igen om ett litet tag!

The best things in life are free

Tjo på er mina underbara! Hoppas ni hittills haft en toppenlördag! För min del har dagen varit väldigt bra, då den större delen spenderats med min älskade syster Denise i den efterlängtade solen!

Nu hade jag snart tänkt mig att krypa ner i sängen, imorgon blir det som vanligt en tidig uppgång. Passar på att önska er alla er alla en fortsatt fin kväll! Godnatt och sov riktigt gott nu!

Sisterly love

Tjo på er mina fina! Hoppas ni haft det bra! Själv har jag precis kommit hem från turen till stranden tillsammans med min underbara syster. Solen var på under ett bra tag innan molnen dök upp på himlen. Innan vi stack till stranden, tog vi oss en sväng förbi ICA, där min syster köpte med sig lite choklad till sig och hallon till oss båda.
Nu blir det i alla fall middag, samt lite hårdpluggande. Efter det blir det, om alla dessa moln skingrar sig, ännu en tur till den underbara platsen, kanske även ett första dopp i sjön? Så hårt får vi hålla om tummarna! Nu får ni i alla fall ha det bra, så hörs vi om ett tag igen!18 Maj 2013

Tjo på er mina underbara läsare! Hoppas ni haft en toppenbra start på denna lördag! För min del sparkade jag igång dagen med lite sovmorgon, en bra frukost, samt två timmar eget träningspass. Det gick riktigt bra, roligt var det dessutom! Efter det blev det in i duschen igen, samt göra mig iordning för dagen!
Har precis ätit luch. Kan ärligt säga att jag trots mina sorgsna och längtfulla återblickar, till det jag var innan dessa inläggningar, att jag känner en förändring. En ynka lycka. Har få gånger kunnat säga att en maträtt varit god, slutat att tänka för en sekund och bara ätit det jag ska.

Nu hade jag tänkt mig att spendera lite kvalitetstid med min älskade syster, då vi ska sticka iväg till stranden för att sola en ytterligare gång i år, i alla fall innan regnet greppar taget. Efter det blir det hem och plugga, riktigt hårt! Nu får ni ha det så bra så hörs vi igen om ett tag! ♥

Ray of sunshine

Tjo på er mina fina! Har precis kommit hem från Hällefors! Uppvisningen gick väl sådär, då jag inte varit med på uppvisningar under ett tag, kände jag hur nervositeten under ett fåtal gånger satte krokben för mig. Förutom det gick det super!
Nu när jag kom hem, klickade jag mig in på hemsidan för gymmet, där såg jag att receptionen inte har öppet idag, utan på söndag. Attans att jag inte kollade det tidigare, då blir det lite hemmaträning imorgon och på söndag. Men det går ju lika bra det, då man inte måste gå på gym och använda sig av maskiner för att träna. Om man verkligen värdesätter träningen, kan kan man göra det var som helst och när som helst.

Nu blir det att hoppa in i duschen, sedan är det dags för kvällsfika, därefter att ta tag i luren och efter det att ta det lite lugnt och njuta av helgens ankomst! Nu får ni ha det så bra, så hörs vi om ett tag igen!

With a bit of luck

Tjo på er mina fina! Hoppas ni hittills haft det bra! För min del har dagen både varit bra och dålig. Men som får jag försöka focuser på de bra delar. Exempelvis att solen äntligen hittat hit till lilla Grythyttan!

Om bara ett litet tag blir det att sticka iväg till Hällefors igen, denna gång ska jag dock inte ta med mig en väska fylld med studieböcker, utan nu är det danskläder som gäller! Förhoppningsvis sitter kläderna lika bra som när jag provade sist, samt att dansen inte kommer i glömma.

Efter det blir det tillbaka till Gryhyttan, samt sticka iväg till gymmet och fylla på mitt gymkort. Troligtvis får jag sällskap av min älskade bror, då även han behöver fylla på sitt. Efter det hade jag tänkt att ta det lugnt, ringa en del samtal och njuta av denna fredag!

17 Maj 2013

Godmorgon mina underbara! Hoppas ni sovit riktigt gott! Själv gick jag som de flesta andra dagar upp vid femtiden, vilket som vanligt kändes väldigt bra! Sparkade upp dagen med frukost, samt en lugn stund. Något jag inte haft under de senaste dagar, då jag alltid stressat för prov och uppgifter. Så det känns skönt!

Idag är det fredag, vilket denna vecka betyder vanlig skoldag. Under kvällen blir det dansuppvisning för min del. Förhoppningsvis kommer det även upp lite bilder. Dock kan jag inte garantera något! Hade även tänkt att fylla på mitt gymkort, då den utsatta tiden går ut under morgondagen.

Nu får ni i alla fall ha en fortsatt underbar dag, så hörs vi igen om ett antal timmar!

16 Maj 2013

Tjo på er mina underbara! Hoppas att ni hittills haft en toppendag! För min del har den varit solig och fin! Startarde upp skoldagen med sista matematiklektionen innan det nationella provet i matematik, som äger rum på tisdag, följt av ett litet idottspass. Då jag under senaste tiden kännt mig lite krasslig fick jag inte göra maxpulstestet idag.
(Bild från väntetiden i Hällefors)
På skrivtiden efter skolan, körde skrev jag provet inom engelskan, riktigt lätt kan jag säga att det var. Blev klar efter bara en liten stund, dock fem minuter försent för den närmsta bussen. Fick därför vänta i ca en timme på nästa.

Nu har jag i alla fall kommit hem, fick även med mig lite rosa från min fina vän Karin, har ju inte så mycket färglatt i min garderob. Vilket är ett måste undet morgondagen, då jag har dansuppvisning i temat "gul och rosa". Kläderna sitter finfint och det gäller även dansen! Tror inte att det ska vara ett större bekymmer, sen så är den ju även anpassad för yngre elever, då jag är den äldsta av alla i alla dansgrupper.

Viktig roll har jag ju då, då jag vet att de yngre ser upp till de äldsta. Men det ska nog gå bra! Tror även att min bror och bandet ska lira lite på scenen, länge sedan sist! Men nu blir det kvällsfika, med både ett avsnitt av "The vampire diaries" och "Tonårsbossen)! Ni får ha en fortsatt fin kväll!

15 Maj 2013

Tjo på er mina underbara läsare! Ber om ursäkt för min frånvaro! Under dessa dagar, har jag helt ängnat mig åt mina studier. Eftersom att jag tröttnat på allt detta uppskjutande av inlämningar och prov, bestämde jag mig denna vecka för att ta tag i allting.

I måndags skickade jag in en inlämningsuppgift inom religionskunskapen, igår gjorde jag mig av med både psykologiprovet, samt omprovet inom historia. Idag har jag både gjort ett nationellt prov i engelska, samt hållt en redovisning inom svenskan. Imorgon blir det att skriva ett prov i engelska!

Kom i alla fall precis hem från Hällefors, där jag varit under hela dagen. Började skolan vid 08:30-15:50, därefter blev det specialidrott från 16:00-17:30, efter det blev det iväg till genrepet inom dansen från 17:30-19:00. Nu är jag som sagt äntligen hemma, vilket känns riktigt skönt!

Nu under kvällen blir det först att fira min fina mor som fyller 56 år denna dag, efter det blir det att sätta sig ner och plugga ännu mer. Imorgon är det sista matematiklektionen innan nationella som kommer hållas på tisdag, samt maxpuls-test, på idrottslektionen (för oss som har specialidrott). På fredag är det vanlig skoldag, samt dansuppvisning på kvällen!

Ville i alla fall höra av mig, så att ni åtminståne vet att jag lever! Ni får ha en fortsatt underbar dag, så hörs vi säkert snart igen!

#24/25/26 Daily boost

Då jag varit borta, har jag ju inte hunnit bidra med uppmuntran till er alla, så passar på att slänga in de missade nu! ♥

From tip to toe

Godmorgon mina underbara läsare! Hoppas ni haft en underbar helg, samt en skön start på denna nya vecka! Själv är jag ledig även idag, då alla lektioner under dagen är inställda! Sparkade som vanligt igång dagen vid femtiden med en bra frukost och ett pass på gymmet, där jag körde kondition, armar, ben. Ikväll blir det troligtvis även danslektion, så det blir kul! ♥

Ber om ursäkt för den fruktansvärda uppdateringen, har inte haft så mycket tid, då jag spenderat de senaste dagar med min underbara vän Wilhelmina. Mycket skratt och skoj! Bl.a. sena kvällar med en del djupsnack, en del promenerande, longboarding, photo shooting. Härligt har det i alla fall varit! ♥

Under dagen hade jag tänkt att få lite gjort inom skolan, har ju som sagt fortfarande en del att ta igen efter mina frånvarande veckor. Förhoppningsvis hinner jag även att det det lite lugnt, när jag ändå är ledig. Men vi får se hur det går! Önskar er en riktigt fin måndag! ♥

#23 Daily boost


(Bild från facebook)

10 Maj 2013

Godmorgon mina underbara läsare! Hoppas ni haft det riktigt bra! Själv sparkade jag igång dagen med lite frukost, följt av ett träningspass här hemma. Har även packat väskan med nödvändigheter, då jag ska spendera en tid hos min underbara vän WIlhelmina! ♥

Fram till det blir dags, hade jag tänkt att bara ta det lugnt. Ni får i alla fall ha det riktigt bra, så hörs vi igen om ett tag! Önskar er alla en toppenfredag! ♥

#22 Daily boost


(Bild från tumblr)

9 Maj 2013

Godmorgon mina fina! Hoppas ni sovit gott! Ber om ursäkt för gårdagen, kan säga att jag idag mår lite bättre, samt känner mig en gnutta gladare ♥
Idag är det torsdag, vilket denna vecka betyder ledighet. Dock har jag mig inte tänkt att ta det lugnt och njuta. Nej här ska det pluggas, då ska det även plugas stenhårt. Som jag sa under gårdagen, dock med lite mer ilskna ord, så är jag lite trött på att ha en massa prov och uppgifter sälpandes efter mig, på grund av dessa inläggningar.

Jag kan därför inte garantera att vi hörs igen idag, så ni får inte ha för höga förhoppningar, vill ju inte göra er besvikna. Men om vi nu hörs av så får ni se det som ett litet plus! Detta kommer ju även att belönas i mitt betyg och förhoppningsvis vill ni ju att jag ska må lika bra, som jag vill att ni ska må. Nu får ni ha en fortsatt toppendag, så får vi se när vi hörs igen! ♥

Out of my mind

Tjo på er mina fina läsare! Hoppas ni haft det bra! För min del kan jag väl säga att det funnits en hel del blandade känslor under denna dag. Mycket skratt och glädje, sorg och trötthet, ilamående, men även en enorm besvikelse. Vädret har till en början varit väldigt fint, dock har tecken på åska uppstått, liksom den ilska och avsmak jag för närvarande känner.

Under eftermiddagen blev det att stanna kvar i Hällefors för ett besök på tandvården, efter det blev det att ta mig till busstationen, där jag skulle ta bussen hem till Grythyttan. Inget träningspass blev det för min del, då det helt enkelt inte passar. Ska jag vara ärlig är det mesta kaos just nu, känslor och minnen flyger förbi mina ögon, liksom ett krig med mig själv. Livslusten är borta, försvunnen och glömd. All ork som hållt mig på fötter har sipprat iväg. Ett evigt hat, ett jävla tjat.

Nu under kvällen hade jag tänkt att sätta mig ner och plugga, tror även att jag under morgon dagen kommer ängna mig en hel del åt dessa högar med studie böcker. Tillsammans med all ilska finns även motivation, nu ska allt bort, allt som fått mig att må piss. Det är dags att ta tag i allt som dragit mig bakåt. Betygen ska höjas och detta ska göras snabbt.

Nu får ni ha det så bra, ber innerligt om ursäkt för mitt tillstånd och denna bildbrist, känner att jag börjar tappa mitt grepp, om allt och lite till. Förhoppningsvis har jag hunnit lugna ner mig inför nästa gång vi hörs.

#21 Daily boost


(Bild från tumblr)

8 Maj 2013

Godmorgon mina underbara! Hoppas ni haft det riktigt bra! För min del sparkade jag vid femtiden igång dagen med att göra mig iordning, äta frukost, samt att köra ett litet eget träningspass! Vädret ser ut att bli fint, förhoppningsvis även finare än gårdagen härliga väder! ♥
Idag är det onsdag, sista skoldagen för denna vecka dessutom! Dagens lektioner är religionskunskap nu på morgonen, följt av en håltimme från 10:00-12:45 då vår svenska/engelska lärare inte har möjlighet att närvara under denna vecka. Efter det har samhällskunskap och sist historia. Även specialidrotten är inställd då min idrottslärare inte kan närvara.

Hemfärd blir det i alla fall vid 16:05, därefter blir det troligtvis ett litet gympass med fina vänner. Nu får ni ha det så bra, så hörs vi igen om ett tag! ♥

Foto och kamera

På grund av återkommande frågor angående mina kamera och mina bilder, tänkte jag här och nu ta upp detta, svara på frågorna ännu en gång. De kameror jag använder, är främst min (vanliga) "Sony DSC-N2 cyber-shot", en riktigt smidig och bra, med 10.1 megapixel och touch! Har haft den i många år nu, dock fungerar den precis lika bra som när den var ny! Förutom det använder jag ibland även kameran på min min mobil, Sony Ericsson Xperia x10 mini pro!

Bilderna på min kamera är tagna med min mobil och bilderna på min mobil är tagna med kameran! Dock önskar jag mig en Nikon D3200, så förhoppningsvis kommer även denna sluta sig med mina andra älskade aparater!

En rättare bild av denna årstid

Tjo på er mina fina! Hoppas ni haft en bra förmiddag denna tisdag! För min del har det mesta gått bra, dagen har varit väldigt lugn och fin, väldigt varm dessutom! Solen har stått högt på himlen och stekt våra soltörstiga kroppar!  Riktigt välkommen är du sommaren!

Nu under eftermiddagen hade jag tänkt att ta det lite lugnt men även plugga en del. Om bara ett litet tag är det ännu en måltid att klara av, nämligen middagen. Ni får ha det bra så länge så hörs vi snart igen!

#20 Daily boost


(Bild från tumblr)

7 Maj 2013

Godmorgon mina underbara läsare! Hoppas ni haft en bra start på denna tisdag! För min del sparkade jag igång dagen med ett pass på gymmet, så himla skönt tycker jag! Idag är det som sagt matematik och B-språk (spanska) som gäller, då min lärare inom svenska/engelska är ledig!

Slutar därför lite tidigare än vanligt, vilket för min del bara känns skönt. Dock hoppas jag att jag tillsammans med mina underbara vänner får slippa liknande händelser som i fredags. Nu blir det att sticka iväg mot måltidenshus och busshållplatsen, där jag tar bussen mot hällefors! Ni får ha en fortsatt underbar dag, så hörs vi snart igen!


#19 Daily boost


(Bild från facebook)

6 Maj 2013

Tjo på er mina fina! Hoppas ni haft det bra! För min del har dagen varit väldigt lång. Sparkade igång den med ett pass på gymmet, sedan blev det hem för att göra mig iordning. Därefter blev jag och mina vänner upphämtade, för att uträtta ett flertal ärenden. Dagen har alltså beståt av mycket prat, vänner, familj och utomstående.
Efter den långa dagen, blev vi bjudna på lunch, som vi sedan åt hemma hos min underbara vän Mina (Wilhelmina), därefter blev de andra hemskjutsade, medan jag valde att spendera lite ytterligare tid med henne. En sväng på marknaden med hennes lillasyster, samt prat mellan himmel och jord, så himla härligt. Detta måste bara göras om ♥

Det blev även en sväng till gamla skolan, den jag gått på mellan förskolan-femman, då hennes yngre syster fortfarande går kvar på skolan. Kan säga att det var mitt första besök sedan jag gick ur femman. Träffade lite lärare, samt fick se och känna igen massor. Såg även en skulptur som min klass gjort, trots att min tid där inte var en dans på rosor, väcker det en del fina minnen! ♥

Som ni säkert förstått blev det inget med Karin idag, då hon skulle iväg och rida. Detta får vi ta igen någon annan gång, förhoppningsvis så snart som möjligt! Inte heller någon dans blev det för min del, då min lärare plötsligt blivit sjuk, vilket känns lite trist. Föreställningen är ju inte så långt borta! 

Dagen har alltså varit väldigt bra, trots en del sorgsna stunder.Nu under kvällen hade jag tänkt att sätta mig ner med en del plugg, kvällsfika och sedan läggdags, för att kunna ladda upp inför morgondagen! Ni får i alla fall ha en fortsatt underbar kväll! ♥

Bedtime for me and my eyes

Tjo på er mina underbara! Hoppas ni haft en riktigt fin söndag!  För min del har den varit ganska okej, solen har stått högt uppe på hilmen, vilket gjort denna by till en lite gladare plats. Dagen har annars varit lång och jag kan helt ärligt talat säga att jag just nu känner mig väldigt trött.

Imorgon är det måndag, då jag tillsammans med mina vänner åker till Hällefors, dock är det inte för skolans skull denna gång, utan angpende ett otroligt viktigt ärende som ska bli omhändetaget, av oss och vuxna.

Ska som vanligt försöka hinna med en sväng till gymmet under morgonen, dock får vi se hur det blir. Om vi hinner hem till en lämplig tid, blir det en liten sväng med älskade Karin, annars får det bli någon annan dag nu under veckan. Under kvällen har jag i alla fall danslektion, där vi övar inför "Vårskriket", en föreställning jag tillsammans med min grupp ska delta i.

Har nu under kvällen även fixat ett konto på "Ask.fm", där ni kan ställa vilka frågor ni vill! Länken kan ni hitta i menyfältet, över rubriken "Kategorier", men ni kan också hitta det här! Nu får ni ha det bra! Så hörs vi mer imorgon! Då lovar jag er även lite fler bilder! Passar på att önska er alla en god natt och riktigt fina drömmar!

#18 Daily boost


(Bild från tumblr)

5 Maj 2013

Godmorgon mina underbara läsare! Hoppas ni haft en bra start på denna söndag! För min del började dagen med en massa stressande, då jag klev ur sängen en tid efter det vanliga, vilket hade en stor påverkan på resten av morgonen. Gjorde mig iordning, åt frukost och stack sedan till gymmet, där jag körde lite kondition, mage, rygg och rumpa.
Har precis hoppat ur duschen för andra gången idag, vilket kändes väldigt skönt. Speciellt nu under den kyliga morgonen. Ska jag vara ärlig tror jag att det kommer dröja ett tag till innan sommar och sol lyser över lilla Grythyttan. Förhoppningsvis har det kommit till nästa månad!
Idag är det som sagt söndag, mina planer för dagen är att sätta mig ner med plugget, vi får se hur det går. Dock är detta väldigt viktigt, så förhoppningsvis går det som planerat. Idag fyller även Lovisa, en av mina närmaste vänner 17 år! Så till henne säger vi grattis! För min del kommer det dröja ett par månader till! Nu får ni ha det så bra så hörs vi igen om ett tag! ♥

4 Maj 2013

Tjo på er mina underbara! Hoppas ni haft en riktigt fin lördag! För min del har dagen bestått av en massa blandade känslor, många tankar som snurrat i mitt huvud, samt gjort mig så trött att jag somnade på soffan här i mitt rum och sov bort halva dagen.

Alltså har dagen inte bestått av så mycket pluggande, vilket endast gör mig besviken på mig själv. Dock måste dessa högar av studieböcker rensas någon gång och denna dag blir imorgon. Sedan tiden jag kom tillbaka från psyket kan jag inte säga att mitt engagerande inom skolan varit på topp, men imorgon tänker jag verkligen försöka. Det kan ni ge er på.

På måndag är jag ledig, dock blir det för min och mina vänners del, att prata med personer med viktiga positioner inom komunen angående det som hänt, samt att vi tänker ta oss tid att prata med en del lärare på skolan. Så förhoppningsvis går detta bra och förhoppningsvis får vi en lösning på problemet, så att vi kan slippa detta i framtiden.

Nu får ni i alla fall ha en fortsatt fin kväll, så hörs vi mer under morgondagen. Kan ärligt talat säga att jag ser fram emot denna natts sömn. Passar på att önska er en god natt och riktigt söta drömmar!

#17 Daily boost

(Bild från facebook)

The moment of trough

Godmorgon mina underbara läsare, hoppas ni haft det riktigt bra! Ber om ursäkt för den långa frånvaron, kan säga att de senaste timmar är och har varit otroligt jobbiga, fyllda med chock, ilska, rädlsa, oro och sorg. Då jag tillsammans med några av mina närmsta vänner drabbades av något verkligt oförutsägbart, allvarligt. Dock kommer detta förbli ett frågetecken. Men jag kan säga att det inte alls har någonting att göra med mina ätstörningar, som få av er trott. Där går det som det ska, även om jag inte alls varit sugen på att få i mig någonting.
(Ber om ursäkt för den sorgsna bilden, klarar inte av att klistra på ett falskt leende)
Fram till eftermiddagen var dagen väldigt skön, härlig, fyllt av skratt och glädje. Det nationella i engelska kändes riktigt bra om jag ska vara ärlig, samt att vi fick sluta lite tidigare. Dock känns inte det som ett plus för tillfället, då jag tror att vi kanske skulle haft en chans att slippa dessa hemsktheter.
Fick även hem min body mist av Victoria's Secret, som jag beställde för några dagar sedan. Dock hade jag inte tillräckligt med ork att titta närmare på produkten. Den luktar faktiskt väldigt gott om jag får säga det själv, så troligtvis blir det att skaffa in hela kollektionen, klart värt 800 spänn!
Kom för ett tag sedan, hem från gymmet där jag bland annat tränade upp konditionen, armar, ben, samt rumpan! Träning och dans är de aktiviteter som får mig lung och avslappnad, därför ser jag inget förhinder. Dock tänker jag idag och imorgon hoppa över min och min pappas promenader, då han inte har tillfälle att närvara. Nästa vecka kör det på som vanligt igen.

Nu har jag tänkt att försöka sätta mig ner med plugget, men vi hörs om ett litet tag. Denna gång kan ni även lita på att jag håller detta. Ni får ha det så bra!
#16 Daily boost


(Bild från tumblr)

3 Maj 2013

Godmorgon mina underbara läsare! Hoppas ni haft en riktigt härlig natt, samt mår riktigt bra! Själv steg jag upp vid femtiden, liksom de andra dagar. Sparkade igång dagen med frukost, varmdusch och lite egen hemmaträning! Ett sådant himla mysigt sätt att starta en dag tycker jag!
Mår även annars riktigt bra, förhoppningsvis har jag även glädjen jag känner, kvar när jag kommer hem från skolan! Idag är det som sagt nationellt prov i engelska som gäller nu på morgonen vid 08:30. Efter det har jag endast historia och samhällskunskap. Därefter är det helg som gäller! Nu får ni i alla fall ha en fortsatt fin fredag, så hörs vi igen om ett tag!

A visit to the city

Tjo på er mina underbara! Hoppas ni haft en riktigt fin torsdag! Själv kom jag precis hem från en toppendag i Örebro tillsammans med min äldre bror Valério! Där vi bland annat såg filmen "Warm bodies", oj vad bra den var! Om ni inte redan sett denna film, ger jag er en stark rekomendation. Min uppfattning av budskapet i filmen är "Även om livet känns hopplöst, kan det alltid bli bättre", en måbra-film! Innan detta hann vi även in på Gina, där jag köpte min jeans jacka!
För att vara första gången jag åkte utan sällskap till Örebro, tycker jag själv att det gick väldigt bra. Hade dock sällskap av mina finfina vän Karin, fram till ungefär hälfen av färden. Mycket skratt och skoj blev det, kan jag ju säga!

Nu hade jag tänkt att lägga mig, då tiden hunnit springa iväg, känner mig även otroligt trött, då dagen varit lång och kraft tagande. Imorgon är det fredag, samt nationellt i engelska som gäller, då detta skrider över psykologilektionen, består endast histora och samhällskunskap. Passar i alla fall på att önska er en riktigt god natt!

#15 Daily boost


(Bild från tumblr)

2 Maj 2013

Godmorgon mina fina! Hoppas ni haft det riktigt bra! För min del vaknade jag som vanligt upp vid femtiden. Idag är det en kort skoldag, samt en härlig eftermiddag/kväl med bror min som gäller!  Nu under morgonen har det varit ganska mulet och grått, dock börjar det, vad jag ser, bli lite soligare!
Medan jag väntar på bussen, slutar ju vid 11:55 och den närmsta bussen går 14:25, vilken jag med hjälp av kommer ta mig till Örebro, för att där bli uppmött av min bror. Har  under väntetiden även två tider att passa,  nämligen för mötet med skolsköterskan, samt skolkuratorn på min gamla skola.

Sen får vi heller inte glömma hälsobesöket hos skolsköterskan vid 10:30! Men nu får ni i alla fall ha en riktigt underbar dag, så hörs vi ikväll! Kommer ju inte hem emellanåt, förhoppningsvis blir ni inte allt besvikna heller!I'm on my way to paradise

Tjo på er mina underbara! Hoppas ni haft bra nu under ledigheten! Imorgon fortsätter veckan som vanligt, vilket för min del betyder skola från 08:30-11:55. Efter detta blir det både ett möte med skolsköterskan, samt kuratorn på min gamla skola. Vid 14:25 tar jag bussen till Örebro, där jag möts upp av min bror! Som jag nämnt förr, kommer eftermiddagen bestå av lite shopping, samt bio! ♥

Men hur mycket jag än längtar, måste jag allra först, ta mig igenom denna natt. Nu hade jag tänkt att hoppa in i duschen, samt göra mig iordning. Därefter blir det alltså att krypa ner i sängen, i väntan på att slockna för denna onsdag. Ni får i alla fall ha det riktigt bra, så hörs vi mer imorgon! Godnatt och sov riktigt gott! ♥

Hello sunny day!

Tjo på er mina underbara! Hoppas ni hittills haft det riktigt bra! För min del kan jag väl säga att dagen började lite trögt, då jag kände mig lite hängig och väldigt förkyld. Dock har detta börjat avta, vilket känns härligt! Solen strålar och står högt uppe på himlen, vilket bara gör mig gladare!

Om en liten stund hade jag tänkt mig att plugga, ni får ha det bra så länge, så hörs vi igen om bara ett litet tag!

#14 Daily boost


(Bild från tumblr)

1 Maj 2013

Godmorgon mina underbara läsare! Hoppas ni haft en trevlig valborg! För er som fortfarande ligger däckade, hoppas jag att det blir bättre! Själv gick jag som vanligt upp vid femtiden, dock med en väldig värk i ryggen, troligtvis för gårdagens gympass, där jag bl.a. körde rygg, mage, rumpa, kondition, samt lite armar och ben.
 
Förutom det känns det väldigt bra! Idag blir det däremot inget pass på gymmet, har ju i vanliga fall specialidrott, men det kan nog kännas lite skönt att ta det lite lugnt. Nu är vi redan inne på maj, vilket känns otroligt sjukt! Jag började ju precis 1:an (känns det som) och nu är det snart sommarlov, hur går det till egentligen?


Dagens låt är "Let loose" med Ian Carey ft. Mandy Ventrice! ♥

Tiden går bara fortare och fortare, för varje år i livet som går, till dess att man slutar märka, slutar känna. Snart står vi där, med kryckor och stöd, undrande över vart tiden tagit vägen. Förvirrade och förbryllade. Folk tror man är tokig, snurrig. Vad ska man annars vara om man inte hängt med i livets kurvor?

Men men, vi får i alla fall vara glada över att vi alls har tid, för även om man tänker/tycker att det är självklart, så kan jag ju säga att det på denna jord, med denna utvecklig, fortfarande finns människor som inte har/får möjligheten och chansen att leva ett liknande liv, utan dör av nästan allt annat än just ålder. Vilket känns otroligt fel. 

Trots att jag tycker det är rätt, att man bör ta upp viktiga ämnen som dessa, tänkte jag stanna lite för just nu, då jag kan hålla på i evigheter om orättvisor och rättvisor, rätt och fel på denna jord. Just av den anledningen att jag anser sådant viktigt. Nu får ni i alla fall ha det så bra, så hörs vi igen om ett tag! ♥RSS 2.0