An eventful evening

Tjo på er alla! Har precis kommit hem efter en både mysig, men också otroligt orofylld kväll. I detalj kommer jag inte att gå in på, men jag kan ju säga att väldigt mycket har hänt på denna korta stund.

Nu har det mesta lugnat ner sig, vilket kännt väldigt skönt, då jag äntligen kan slappna av en aning. Nu blir det att göra mig iordning inför natten.

Imorgon blir det upp vid tidig tid, då jag tillsammans med vännen Elin har tänkt att ta oss en tur till Örebro. Jag kanske får med mig något fint, vem vet! Nu får ni ha det så bra, så hörs vi igen, imorgon!
 

31 Oktober 2013

Tjo på er mina fina läsare! Hoppas ni haft det bra under de senaste timmar! För min del har de flesta känslor lagt dig under dagen. Dock dröjer en del kvar inombords, vilket de även kommer göra ett tag framöver.

Har precis gjort mig iordning inför kvällen som är tänkt att spenderas tillsammans med min fina vän Elin. Hur kvällen kommer att se ut, har jag ingen aning om. Om/när jag kommer hem, har jag heller ingen aning om. Det återstår att se.
 

Life is a beautiful struggle

Godmorgon mina underbara! Hoppas ni sovit riktigt gott! För min del har jag luggit och dragit mig på soffan under de senaste tre timmar. Tankar strömmar i huvudet på mig och oron gror sig större och större.

En anledning till detta är att ett inbördeskrig har startat i Mocambique. För er som inte visste om detta är jag svensk, dock till hälften mocambikan, då detta land är hemlandet för min mor. Stämningen här hemma är därför ganska dyster, då nästintill hela släkten är bosatta i just, Mocambique.

Förutom detta känner jag just denna dag, en stor press att vara en ansvarsfull och duktig dotter. Anledningen till detta, är väl mer eller mindre privat. Då jag redan nu från början känner att jag misslyckats. Ibland önskar man att livet var enkelt, problemfritt.

Ännu en anledning, dock inte lika betydade, är att jag nu fått beskedet om att mobilen jag skickade in för reparering, inte går att rädda. Verkligen typiskt! Men sånt händer (väldigt ofta i mitt liv dock). Nästa mobil jag tänkt att satsa på är en vit "Samsung galaxy S3 4G". Nu är det alltså en del sparande som gäller!
 
 
 

With hard work comes great reward

Tjo på er mina fina! Hoppas ni haft en riktigt bra onsdag! För min del har den större delen av dagen spenderats med att fortsätta renoveringen. En bit längre har jag kommit, dock har jag ännu en bit kvar.
Efter allt hårt arbete är jag redo att gå till sängs, eller i mitt fall, krypa ner i soffan. Imorgon blir det troligtvis upp till min fina vän Elin, för lite barnpassning. Men mer om det kan vi ta då. Nu önskar jag er en god natt och fina drömmar!
 

30 Oktober 2013

Tjo på er mina underbara läsare! Hoppas ni fick er ett bra slut på gårdagen, samt en riktigt bra start på denna! För min del blev det under gårdagen en senare hemkomst, då kvällen spenderades med ett tidigt halloween firande tillsammans med fina vänner. Riktigt trevligt hade vi i alla fall! ♥
 (Lånade bilder från instagram)

Trött och lite sliten efter de sena timmarna, gick jag upp vid sju-tiden. Sedan dess har jag tagit mig lite frukost, samt luggit och dragit mig i någon timme eller så. Har om en liten stund tänkt att göra mig iordning, därefter fortsätta min renovering av rummet. När jag väl blivit klar, lovar jag er bilder! Nu får ni i alla fall ha det bra, så hörs vi igen om ett tag! ♥
 

Pre - All hallows’ eve

Tjo på er alla! hoppas ni haft det rysligt bra! För min del blev jag för en liten stund sedan klar. Allt är på plats och nu gäller det endast att ta det lugnt och invänta att klockan blir så pass att jag kan transka mig bort mot busshållplatsen där jag sedan tar bussen mot Hällefors och vännerna ♥
Ute har det både regnat och åskat, lagom till vårat lilla halloween-firande. När jag kommer hem, har jag ännu ingen aning om, det får vi helt enkelt se! Nu får ni ha det riktigt bra, så hörs vi om ett tag helt enkelt! ♥
 

Austin Percario

 Här kommer en liten specialare med den otroligt duktig och riktigt snygge Austin Percario. Hjälp Austin att nå sitt mål, kika på hela klippet för att få mer information om hur. Dagens låt startar vid "1:31" ♥
Klicka här för att komma till hans sida.
 

Room in progress

Tjo på er mina fina! Hoppas ni haft det riktigt bra! För min del bestod den större delen av gårdagen av renovering i mitt rum, riktigt härligt att komma igång! Möbler har demonterats och flyttats ut, spikar har dragits ut och hål har spacklats.

Spenderade även några timmat under morgonen till att fortsätta arbetet, jag kan ju säga att det börjar forma sig, så stolt jag blir över mig själv! Tittat ut nya möbler har jag också gjort, aldrig mer loftsäng! Själv tror jag att det kommer bli riktigt fint här inne.
De senaste timmar har spenderats med att göra mig iordning inför kvällen, som kommer att spenderas tillsammans med underbara vänner. Något jag verkligen ser fram emot! Har dock en del kvar att göra på "looken", bland annat, lite blod. Men snart så!

Det enda jobbiga blir väl att vistas i byn med denna sminkning, utan att få konstiga blickar, samt skrämma livet på folk! Nu får ni ha det så bra, så hörs vi om en stund igen ♥
 

28 Oktober 2013

Godmorgon mina fina läsare! Hoppas ni haft det riktigt bra! För er som liksom jag har höstlov denna vecka, hoppas jag att ni fått er en toppenstart på lovet! För min del har denna helg varit bland de lataste på länge, helt sminkfri, påklädd i myskläder, filmtittande, bokläsande, en del träning, samt en del pluggande. Riktigt behövligt om ni frågar mig!

Klockorna blev igår, tillbakaställda en timme och om det gjorde mig trött. Idag är det måndag och början på en helt ny vecka, en härlig och skolfri vecka. Några planer finns satta, dock inga större planeringar som exempelvis innebär resor.

Idag har jag tänkt mig att fortsätta fixa iordning mitt rum efter den stressfulla skolveckan, då jag inte riktigt blev klar tidigare. Lägga lite planer för renoveringen, också gällande mitt rum. En del pluggande, träning, möjligtvis fotande om jag får tid över! Nu får ni ha det bra, så hörs vi igen om ett tag!
 

Plans for the holidays

Tjo på er alla! Hoppas ni haft det bra under de senaste timmar! Själv har jag precis skickat in det sista inlämningsuppgifter, nu tar jag alltså lovet på riktigt! ♥
Klicka här för att komma till (bl.a.) filmtipset på filmen "Desert flower"

Detta lov har tänkts att spenderas med underbara vänner, mysiga kvällar och härliga mornar, en del träning, läsning av böcker, en del förberedningar inför skolstarten, mycket musik, fotande och andra härligheter! Nu får ni ha det bra, så hörs vi igen om ett tag! ♥
 

Äntligen har även jag fått lov!

Tjo på er mina underbara läsare! Hoppas ni haft det riktigt bra! Jag ber om ursäkt för dessa dagars frånvaro. Då jag under de senaste dagar haft mycket att göra inom skolan, har jag inte riktigt haft lika mycket tid för bloggandet. Men nu så! ♥

Har nu precis kommit hem med bussen från skolan och Hällefors, riktigt skönt känns det om ni frågar mig! Som jag längtat efter denna dag, då även jag går på höstlov! Innan det att jag satte mig på bussen passade även jag även på att ta en sväng förbi biblioteket tillsammans med några av mina fina vänner, för att låna hem en valfri bok till en av kurserna jag läser. För min del blev det då "Desert flower" ♥

Annars har dagen rullat på, dock lite slappare än vanligt, riktigt skönt även det! Nu har jag tänkt mig att ta mig något att äta, samt byta om till något lite mysigare plagg, därefter är det lite inlämningar som gäller. Efter det är jag fri att göra lite vad jag vill med denna fredag! Nu får ni ha det så bra, så hörs vi igen om ett tag! ♥
 

Katy Perry - Legendary lovers

 "I never knew I could see something so clearly, looking through my third eye.." ♥
 

Tummen upp för snabb leverans

Tjo på er mina underbara läsare! Hoppas ni haft det riktigt bra! Själv kom jag för en stund sedan hem från Hällefors och skolan. Har precis tagit mig lite middag, och har om en liten stund tänkt att plugga lite samhällskunskap, då jag har prov nu på torsdag. Dagens danslektion är flyttad till på torsdag, det betyder extra mycket tid att ägna åt mina studier.

På vägen hem från skolan passade jag även på att plocka upp ett packet på "Tempo", för er som inte vet renoverades ICA här i grythyttan, byte av både personal, varor, priser och namn, ja hela rubbet.

Om ni minns skickade jag i söndags hem, både ett par nya idrottsskor, ett nytt batteri till mobilen, samt ett nytt (fungerande) USB-minne, eller som min far kallar det "minnespinne". Riktigt snabb och smidig leverans om ni frågar mig!

Annars har dagen varit helt okej, rullat på som vanligt, en del skoj och skratt men även lite seriösare ämnen. En uppskjuten redovisning till efter lovet, samt lite lugnare nerver. Idag presenterades även pedagogik-gruppen för klassen vi ska ha hand om efter jullovet. Spännande! Nu får ni i alla fall ha det bra, så hörs vi igen om ett par timmar!
 

Måndagsplugg

Tjo på er mina underbara! Hoppas ni haft det riktigt bra! Själv har jag precis kommit hem från fina vännen Elin, skoj och skratt, god mat och riktigt härlig musik, förutom detta har vi även varit riktigt duktiga och pluggat en del. Otroligt stolt är jag över oss!

Dessa resterande timmar av kvällen har jag tänkt att spendera genom att plugga lite extra, då jag fortfarande inte blivit klar med materialet inför redovisningen inom svenskan som kommer att hållas under morgondagen. Förutom detta har jag även tänkt att kika på kvällens avsnitt av "Tonårsbossen" till kvällsfikat.

Men allra först har jag tänkt mig att ta mig en härlig dusch, samt göra mig iorning inför kvällen. Däribland klä mig i lite mysigare klädsel. Nu får ni ha det så bra, så hörs vi mer imorgon!
 

21 Oktober 2013

Godmorgon mina underbara! Hoppas att ni hittills haft en riktigt bra start på denna dag, samt nya vecka! För min del blev det liksom vanligt, upp vid en tidig tid för att göra mig klar för skoldagen.

Dagens schema består av sociologi, idrott, men även pedagogik. Där det idag är min tur att tillsammans med ett par av mina vänner ska leda en lektion för ett par 7:e klassare. Förhoppningsvis går det bra!

Efter skolan blir det troligtvis hem till min fina vän Elin, där vi tänkt oss att plugga lite. Därefter blir det hem och plugga lite mer. Hur det blir med dagens uppdatering vet jag inte ännu, då jag åtminstone idag har väldigt mycket i skolan. Nu får ni ha det så bra, så får vi se om vi hörs mer under dagen!
 

En efterlängtad beställning

Tjo på er mina underbara läsare! Hoppas ni haft ett riktigt fint avslut på denna vecka. För min del har dagen rullat på, en bra start med lite mys och sedan ett pass med hårdplugg senare under dagen. Samt lite "Awkward" på det! ♥

Har även nu under kvällen hunnit med att beställa hem ett par nya träningsskor. Riktigt härligt, då det under en längre tid stått på listan att göra. Dock har det uppstått massvis med förhinder, men nu är det gjort! Äntligen säger jag bara! ♥

Under de resterande timmar av denna kväll, har jag balnd annat tänkt att plugga vidare, men även packa, samt göra iordning inför morgondagen. Nu får ni ha det så bra, så hörs vi igen om ett par timmar! ♥
 Tove Lo - Out of mind

"Things die, drift apart, wait for a new start.." ♥
 

#120 Daily boost

 
 

20 Oktober 2013

Godmorgon mina underbara! Hoppas ni hittills haft en toppen-helg! Själv gick jag för en liten stund sedan upp, om jag ät trött. Har än så länge, endast luggit och dragit mig på soffan inne på mitt rum, omringad av mysiga kuddar och täcken.

Om en liten stund har jag tänkt mig att vakna till liv, samt göra mig iordning inför dagen. Därefter är det bara att börja plugga. Förhoppningsvis hinner jag klart med det jag planerat. Ikväll blir det även ett nytt avsnitt av "Akward", få vad jag längtar! Nu får ni ha det bra, så hörs vi igen om ett tag!
 

Hembakad pizza

Tjo på er mina underbara läsare! Hoppas ni hittills haft en riktigt härlig lördag! För min del har de senaste timmar spenderats med att plugga. Riktigt bra har det gått, om ni frågar mig!

Har precis ätit middag, pizza á la min-mor. Riktigt gott var det! Nu är de resterande timmar av denna dag tänkt att spenderas med att bland annat kika på det nya avsnittet av "ANTM cycle 20". Nu får ni ha det bra, så hörs vi om ett tag!
 

Mixed seasons

Tjo på er mina underbara! Hoppas ni haft det bra! Själv blev jag för en liten stund sedan, iordning gjord och redo att ta tag i dagen. Dock tog det lite längre tid än väntat, men det är ju trots allt lördag, så vad kan man förvänta sig egentligen.
Påklädd i mysigare klädsel är jag taggad på att sätta igång mina studier. Kan ju säga att jag behövde dessa lata timmar för att känna mig på detta vis. Utvilad och glad, kan livet bli bättre? Nu får ni ha det så bra, så hörs vi igen om ett tag!
 

Snow in october

Godmorgon mina underbara! Hoppas ni haft en bra start på denna helg! För min del blev det liksom under gårdagen ett uppvaknande till den första snön, lite väl tidig om ni frågar mig.

Har hittills luggit och dragit mig i soffan inne på mitt rum, till massvis av bra låtar. Om ett litet tag har jag tänkt mig att göra mig iordning för dagen, samt ta mig något att äta. Därefter är det bara att sätta igång med dagens uppgifter, med andra ord plugga, men också fixa iordning lite i mitt rum. Jag kan ju säga att det syns att jag haft brottom under den senaste skolveckan, böcker och kläder ligger överallt.

De ämnen jag tänkt att ta mig igenom denna lördag, är pedagogik, samt svenska. Om jag blir klar med detta kan jag ta mig lite tid åt att njuta av helgen. Nu får ni i alla fall ha det så bra, så hörs vi igen om ett tag!
 

Bastille - Of the night

Tjo på er! Denna gång tänkte jag bjuda på en låt jag verkligen älskar med det älskade bandet "Bastille".
"Lift your hands and voices.." ♥
 

Ett hjärntvättande avslut

Tjo på er mina underbara! Hoppas ni haft en riktigt fin start på denna kväll. För min del har de senaste timmar spenderats med att plugga, bland annat på engelska inför provet, samt matematik inför läxförhöret under morgondagen.
 Förutom detta har jag även lyssnat på en massa bra låtar, gud vad mycket glädje lite musik kan bringa! Nu har det i alla fall blivit dags att göra mig iordning inför kvällen, packa inför morgondagen, och sist men inte minst krypa ner i min säng. Längtar efter att bara få stänga av och vila ut! Med detta inlägg säger jag godnatt och sov riktigt gott!
 

17 Oktober 2013

Tjo på er mina underbara! Hoppas ni hittills haft en toppen-torsdag! För min del har dagen liksom vanligt rullat på, skoj och busigheter tillsammans med härliga vänner. Riktigt god skolmat fick vi dessutom, då det denna dag är "måltidens dag".

Har även under den senaste tiden känt mig otroligt stolt över mig själv. Då jag till att börja med, under gårdagskvällen blev klar med hemuppgifterna inom sociologin, samt lämnade in dessa. Första gången på riktigt länge som jag lämnat in något ett par dagar innan "deadline". Men även för antalet uppgifter jag hann med på dagens lektion i matematik.

Dock kan jag väl inte säga att jag är lite stolt över resultatet på det senaste matematikprovet, 6/38 rätt var det jag fick. Det ville helt enkelt inte sätta sig, hemuppgift fick jag med mig hem och nu gäller det att göra sitt bästa på det istället. Som min lärare uttryckte sig med ett leende på läpparna "Det kan inte bli sämre, bara bättre!".

Som ni kanske märkt har jag börjat med en ny strategi, att göra en ordentlig planering på vad som ska göras från dag till dag. Har även lagt märke till att bra musik i bakgrunden gör det lättare. Det jag planerat att plugga på denna kväll, är engelska inför provet som kommer hållas under morgondagen, matematik-läxan jag fick med mig hem, pedagogik och filosofi. Hur det blir med det får vi se! Nu får ni i alla fall ha det så bra, så hörs vi igen om ett par timmar!
 

Tinie Tempah - Children of the sun ft. John Martin

 "We went for gold and got platinum.." ♥
 
 

Nytryckt sociologibok

Tjo på er mina underbara! Hoppas att ni hittills haft en riktigt bra dag, samt början på kväll. Själv har jag precis kommit hem från specialidrotten, om det var jobbigt! Nu i efterhand känns det dock lite bättre, skönt och avslappnande!

Tog mig även en tur till biblioteket, där jag fann mig en sociologibok, riktigt glad blev jag för det! Då antalet böcker inte stämde med antalet elever, blev jag utan bok. Alltså har jag levt på kopierade sidor på papper, fram till denna dag, men nu är det slut på det! Så nu står hårdplugg inom sociologi på schemat!

Om jag denna hemuppgift blir klar i tid, har jag även tänkt mig att plugga in en del glosor inför provet inom engelska, som tidigare sagt, kommer hållas denna fredag. Men först, har jag tänkt mig att ta en härlig och uppfräschande dusch. Nu får ni ha det så bra!
 #119 Daily boost

 

16 Oktober 2013

Godmorgon mina underbara läsare! Hoppas ni fått er en riktigt bra start på denna onsdag! Själv fick jag mig en otroligt lång sovmorgon, då denna skoldag inte startar förrän 14:20. Dock har jag inte den turen att få njuta av hela sovmorgonen, då jag måste ta mig upp till Hällefors och skolan, med bussen som går 11:38.

Dock kommer denna extratid spenderas väl i skolan, då jag och mina fina vän Karin tänkt oss att plugga lite tillsammans. Dagens skolschema består av endast två lektioner, B-språk (spanska), samt specialidrott, där dagenslektion består av lite boxing.

Hemma är jag vid sjutiden, därefter gäller det endast att plugga, med detta menar jag hårdplugga. Ikväll hade jag tänkt att ta tag i hemuppgiften inom sociologin, samt öva inför provet inom engelska, som kommer att hållas nu på fredag. Nu får ni i alla fall ha det så bra, så hörs vi om ett tag!
 

15 Oktober 2013

Tjo på er mina underbara! Hoppas ni hittills haft en riktigt bra dag! För min del har dagen liksom vanligt, rullat på. Trött och lite hängig kan jag säga att jag varit under den större delen av dagen.

Bjuder på en några timmar gammal bild på min älskade äldre bror, inte alltid man får chansen att fånga honom på kort! Tänka sig att denna kille fyller 19 om bara ett par månader, helt otroligt.

Under kvällen blev det ett dansrep. med stukad fot, på egen hand, då vår lärare blivit tvungen att stanna hemma med sjuka barn. Dock klarade vi det galant!

Under de kommande veckor kommer jag att ha otroligt mycket i skolan, alltså kommer bloggen att få vila lite, lite tråkigt då jag precis hittat tillbaka. Dock kommer jag att försöka uppdatera så ofta jag kan, samtidigt som jag försöker sköta mina studier ordentligt. Nu får ni i alla fall ha det så bra, så hörs vi igen om ett tag!
 

Back to reality

Tjo på er mina underbara! Hoppas ni hittills haft en riktigt härlig dag! För min del har dagen som vanligt rullat på. Det är måndag och jag känner mig otroligt skoltrött, bättre blir det inte då jag under de kommande två veckor har fullt upp i skolan, samt att jag under de senaste timmar blivit riktigt sjuk. Förkylning, halsont, huvudvärk och en aning febrig. Ta mig i kragen får jag göra, då detta inte är den lämpligaste stunden att bli sjuk i.

Min stukade fot känns en aning bättre, dock har jag fortfarande svårigheter att gå. Det bästa får jag göra av situationen, då jag har sista dansrepet imorgon, samt uppvisning på torsdag. Egen träning får jag hoppa över tills vidare, så att jag inte förvärrar det hela.

Nu under kvällen hade en kopp te, samt massa mys framför brasan, med filtar och kuddar suttit riktigt fint. Dock har jag ju som sagt mycket att göra, nu innan höstlovet och behöver därför sätta mig ner och plugga en del. Idag hade jag tänkt att ta tag i en argumentation inom svenskan, samt en hemuppgift inom sociologin. Om allt går som det ska, har jag blivit av med två uppgifter framåt kvällen. Nu får ni i alla fall ha det bra, så hörs vi igen om ett tag!
 

Iggy Azalea - Work

 "I'm tryna let you know what the fuck I've been through.."
 

#118 Daily boost


 
 
 

Iggy Azalea - Change your life ft. T.I.

"Once you go great, you never go good,
you never go back, even if you could.." ♥
 
 

Nya tag

Tjo på er mina underbara! Hoppas ni hittills haft en underbar start på denna söndag. För min del har de senaste timmar, som förutsätt bestått av att uppdatera denna blogg.

Som ni säkert märkt har denna blogg under en längre tid, varit lösenordsskyddat, med andra ord skyddat från allt och alla. Anledningen är en aning privat och kommer troligtvis också att vara det ett tag framöver.

Då jag inte vill att detta ska behöva gå ut över er, tänker jag nu "låsa upp" och lämna denna plats öppen för alla som vill kika in. Nya tag är det som gäller och förhoppningvis kommer denna utväg aldrig mer behöva användas.  
 

#117 Daily boost

 

13 Oktober 2013

Godmorgon mina underbara! Hoppas ni haft det riktigt bra! Själv startade jag denna söndagsmorgon med ett avsnitt av "America's next top model cycle 20". Riktigt mysigt, dock åkte en av mina favoriter, Don Benjamin, ut, vilket gjorde mig en aning deppig.

(Ber om ursäkt för bildbristen)
Idag är det som sagt Söndag, vilket som vanligt betyder skolångest. Speciellt nu innan lovet, då de flesta planerat inlämningsuppgifter, redovisningar och prov. Alltså kommer denna dag, till en viss del, bestå av pluggande. Den resterande delen har jag tänkt att spendera genom att fixa lite här på bloggen. Nu får ni ha det så bra, så hörs vi igen om ett tag!
 

12 Oktober 2013

Tjo på er mina underbara! Hoppas ni haft det riktigt bra! Ber så hemskt mycket om ursäkt för den långa frånvaron. Ska jag vara helt ärlig, har detta att göra med ren drama som konstant förföljt mig under de senaste fem åren, och kände mig därför tvungen att ta avstånd under en tid. Jag kommer inte att gå in i detalj angående detta nu, eller vad jag vet någonsin. Dock händer det kanske att jag ser detta på ett annat sätt om ett par år, och då bestämmer mig för att vara öppen.

Bjuder på bilder från kvällen/morgonen.

De senaste dagar, har bland annat bestått av drama, men även mycket härliga stunder tillsammans med mina underbara vänner, sorg och glädje. Vad gäller detta veckoslut, har endast glädje funnits med i bilden. Har precis kommit hem från min underbara vän Elin, där jag stannat över natten. Fredagskvällen bestod av mycket mys och skoj tillsammans med Elin och Alice.M, god mat och mycket prat. Stukat foten har jag också hunnit göra, svullen och otroligt öm, är allt jag kan säga.

Idag är det den andra lördagen denna månad, 12 oktober, vilket betyder att min älskade lillasyster fyller 14 hela år. Tänka sig att det redan gått 14 år sedan den dag, då jag såg det lilla miraklet för första gången. Min älskade syster Denise, grattis på födelsedagen!

Vädret står på vår sida och solen skiner högt upp i det blå, en molnfri höst dag är troligvis bland det finaste jag vet. Denna dag ska förutom att fira min fina syster, spenderas genom att bara ta det lugnt och fixa, samt uppdatera denna blogg. Nu får ni ha det så bra, så hörs vi igen om ett tag!
 

Köpet från shoppinturen i Marieberg

Tjo på er mina underbara! Hoppas ni haft det riktigt bra! Tänkte att jag kunde slänga upp lite bilder på mina köp från turen till Marieberg tillsammans med mina underbara vänner.
 

Pictures from the day

 

Svävar på moln högt upp i det blå

Godmorgon mina underbara! Hoppas ni haft det riktigt bra! För min del blev det en sovmorgon även denna dag. Uppe var jag vid åttatiden, iordningfixad och klar, frukost, samt en del träning. Väl redo för dagen, kikade jag in på Instagram och såg detta! ♥
Underbara Malin Ekholm hade lånat min bild och lagt upp på hennes egen sida, kan inte beskriva hur glad jag blev! En riktigt fin förebild, ett bevis på att man kan komma långt även om man kommer från en mindre ort, men också genom att vara sig själv! ♥

Liksom förutsatt har denna helg, hittills spenderats till att göra precis, allt annat, än just pluggande. Trots det faktum att jag verkligen behöver ta mig i kragen när det gäller mina studier, tänker jag njuta av denna söndag och verkligen vila ut. För att under morgondagen köra hårdare. Nu får ni ha det så bra, så hörs vi igen om ett litet tag! ♥
  

Follow me on Instagram

Tjo på er alla! Som jag tidigare berättat, har det under den senaste tiden, funnits planer på att byta mobil med min far. Då mobilen han har, "HTC Desire Z" är mer lämpad för min vardag än den nuvarande,"Xperia x10 mini pro".

Liksom alltid ger handlingar man utför, följder. I vissa fall bättre, i andra sämre. I detta fall gav denna handling en positiv följd, då jag länge haft en önskan att skaffa instagram. Dock har detta inte varit möjligt, då denna mobil inte klarat av detta.

Nu, med följ av den nya mobilen, kunde jag äntligen göra det jag länge velat, vilket i sin tur ger er möjligheten att följa mig, inte endast här på bloggen, utan även utanför. Mig hittar ni här, genom att klicka på bilderna nedan, eller på menyn (Follow on instagram).
 

5 Oktober 2013

Godmorgon mina underbara! Hoppas ni haft en riktigt fin start på denna lördag! För min del tog jag mig ett par timmars sovmorgon, god frukost, ett träningspass i hemmet, följt av ett varmare bad, samt lite mys framför brasan.

Idag är det som sagt lördag, vilket betyder att det inte finns några krav på ställen jag behöver befinna mig. Inga tider att passa, endast njuta av denna efterlängtade ledighet. Dock finns det en del studier att ta tag i, då första terminens första prov hålls under den kommande veckan.

Förutom detta kommer dagen att spenderas med att "lära känna" den "nya" mobilen, då jag och min far under ett antal veckor planerat att byta mobiler. Han får min älskade "Xperia x10 mini pro", och jag hans, "HTC desire z". Utrustad med fler möjligheter, samt bättre anpassad för min vardag. Nästan all överföring är slutförd och snart har vi bytt på riktigt.

Bilderna på gårdagens köp på Marieberg kommer någongång under dagen. Nu får ni ha det så bra, så hörs vi igen om ett litet tag!
 En härlig dag på Marieberg galleria

Tjo på er mina underbara! Hoppas ni haft det riktigt bra! För min del har dagen varit varit toppen! Började med endast en lektion i matematik, sluta en kvart tidigare fick vi dessutom göra. Vid 10:10 blev det, tillsammans med mina underbara vänner, på bussen mot Örebro!

Väl framme i storstaden, blev det raka vägen mot Marieberg och den älskade gallerian. Där tog vi oss en del mat, samt spenderade massvis med pengar på shopping. Förutom detta stötte vi ett antal gånger på Malin Ekholm från "Top model sverige", om ni minns så hejade jag på henne! Dock hade jag till en början allt för lite mod för att gå fram till henne, fega Filippa var namnet.

Slutligen tog jag mig i kragen och gick fram, lika härlig som vanligt, fina Malin! Den bästa fredagen på väldigt länge! Bilder på mina köp får ni under morgondagen. Nu blir det istället lite kvällsfika och Idol som gäller. Hoppas ni får en riktigt fin start på helgen!
 

4 Oktober 2013

Godmorgon mina underbara! Hoppas ni haft det riktigt bra! För min del blev det uppgång vid fem-tiden, liksom vanligt. Ett pass i hemmet, för att komma igång, både i kropp och själ. Därefter blev det att göra mig iordning inför denna fredag.

(Bilder laddas upp under dagen)
Idag är det sista skoldagen på veckan, vilket endast gör mig lycklig. Fy så skoltrött jag blivit under den senaste tiden. Dock kommer denna dag bli en aning bättre än de andra, då jag först och främst endast har en lektion i matte. Därefter blir det iväg till Örebro, tillsammans med mina otroligt fina vänner, shopping är det som står på schemat!

Då jag inte fått någon tillfällighet tidigare under veckan, kommer även bytet av mina skor att ordnas idag. Förhoppningsvis är dessa inte ännu slut i min egen storlek. Bilder på både, köp och byten får ni senare under dagen. Nu får ni ha det så bra, så hörs vi om ett tag!
 Perfectly fine

Tjo på er mina underbara! Hoppas ni haft det bra! För min del har dagen varit riktigt bra! Fylld av glädje och skratt tillsammans med underbara vänner, precis som en dag ska vara! Alla mår inte bra varje dag och det är okej, men man har alltid ett val, antingen kan man deppa och må dåligt, eller så stiger man upp på sadeln igen och gör något bra av situationen.

(Ber om ursäkt för bildbristen)
Hemma är jag nu, vilket känns otroligt skönt! Trött och sliten, värkande kinder, ömma kroppsdelar. Nyduschad, samt påklädd i mysigare kläder. Om bara en liten stund blir det att ta tag i mina studier, därefter njuta av kvällen.
Morgondagens första lektion, samhällskunskap, då läraren inte har möjlighet att närvara, vilket betyder sovmorgon även imorgon! Två dagar i rad, är inget att klaga på!

Nu får ni i alla fall ha det så bra, så hörs vi igen om ett tag!
 

2 Oktober 2013

Godmorgon mina underbara! Hoppas ni haft en riktigt bra start på denna onsdag! För min del blev det enligt mitt naturliga schema, upp vid fem-tiden, lite god frukost, samt ett pass på gymmet här i byn. Dock hakade min fina vän Alice.R på mig, vilket hon även kommer göra i fortsättningen. Så otroligt skönt att komma igång på riktigt igen!

Hemma är jag nu, vilket även det känns riktigt skönt. Den närmsta timmen kommer att spenderas med att göra mig iordning inför skoldagen. Därefter blir det att sticka iväg mot busshållplatsen vid måltidenshus.
 
Idag är det som sagt onsdag, vilket betyder att dagens skolschema består av en lektion i samhällskunskap, lektion i b-språk (spanska), samt sist men inte minst, en lektion i specialidrott. Hemma är jag vid halv sju-tiden. Därefter blir det lite mer träning, dusch, samt plugg och mys! Nu får ni ha det så bra, så hörs vi igen om ett tag!
 

Feeling good

Tjo på er mina underbara! Hoppas ni haft en riktigt bra dag! För min del har dagen varit riktigt bra, härliga skratt och roligheter tillsammans med mina underbara vänner. 

Har precis kommit hem från dagens danslektion, där vi lärde oss lite nya steg till koreografin vi övar på för tillfället, samt några diagonaler. Men jag fick även reda på att jag har uppvisning om endast två och en halv vecka, eller lättare sagt på torsdag veckan efter nästa, i skolans matsal tillsammans med en ytterligare grupp, då min grupp endast består av tre elever.

Som tur är har jag redan uppträtt med denna dans, så för min del blir det att finslipa denna, då det var ett tag sedan. Perfekt ska det vara och perfelt ska det bli! Snyggt och prydligt är mitt nuvarande mål.

Nu blir det in i duschen, därefter äta lite kvällsfika, samt lite packande inför morgondagen, samt ta det lugnt. Inget måste, inget tvång, gud som jag längtat efter detta. Men nu får ni ha det toppen!
 Counting crows - Colorblind


"I am covered in skin, no one gets to come in.." ♥
 

#116 Daily boost

 

1 Oktober 2013

Godmorgon mina underbara! Hoppas ni haft det riktigt bra! För min del steg jag, denna dag, upp vid femtiden. Rutiner kommer och går, men förhoppningsvis stannar den i fortsättningen också.

(Ber om ursäkt för bildbristen)
Idag är det tisdag, vilket betyder att skoldagen börjar med en 3,5 timmes lektion i svenska, följt av pedagogik, samt engelska som sista lektion. Därefter blir det en snabb vända hem, för att byta om till danskläder, samt ta något att äta. Väl klar, tar jag bussen tillbaka till Hällefors och min danslektion.

Gårdagskvällen spenderades med en del plugg, samt mys framför tv'n och "Tonårsbossen" som äntligen börjat sändas igen, nu är det heller inte länge till min älskade serie "The vampire diaries" sätter igång, om jag längtar! Nu får ni i alla fall ha det så bra, så hörs vi igen om ett tag!
 

RSS 2.0