New shoes to use in october

Tjo på er mina läsare! Hoppas ni haft det bra! För min del har de senaste timmar bestått av en del mys vid brasan, samt tv'n, iklädd i mysigare klädsel efter den härligt varma duschen. En dag kan nog inte bli mycket mysigare.

Under den senaste timmen lade jag även till ett litet paket från skopunkten, självklart var det då, mina nya skor som kommit med posten. Då de senaste köpta inte höll måttet, repor redan efter första användningen. På grund av det fick jag lov att reklamera dessa, samt beställa hem nya. Efter en vecka, samt några dagar kom mina nya älsklingar.

Dock fanns det ett problem, denna gång hade de skickat en storlek förstora skor. Så nu blir det att åka iväg till Örebro, samt byta ut dessa mot ett par i en storlek mindre. Har ju egentligen storlek 36 på mina fötter, dock behövds storlek 37 när det blir klarare väder. En aning besviken, dock kan saker som dessa ske då och då.
 30 September 2013

Tjo på er mina underbara! Hoppas ni haft det bra! Ber om ursäkt för den sämre uppdateringen även nu. Gårdagen bestod av en del pluggande, det nyaste avsnittet av "Akward", samt väldigt mycket mys framför brasan. Kan ju säga att vardagsrummet har en speciell plats i mitt hjärta under de kyligare tider. Så mysigt med både eld i spisen och de tända stearinljusen.

Idag började dagen med en del stress, då jag gick upp ett par timmar senare än planerat. Utan frukost i magen, samt en del glömska, skyndade jag mig iväg mot busshållplatsen, för att väl där, bli mött av en väldigt sen buss. Förutom detta har dagen liksom vanligt rullat på, första lektion i sociologi, andra i idrott och tredje i pedagogik.

Sluta tidigare fick jag dessutom göra, en sväng på biblioteket med fina vänner för att fördröja tiden. Nu är jag hemma och riktigt skönt känns det. Om bara ett litet tag har jag tänkt att hoppa in i duschen, men allra först ta mig något att äta. Om jag är hungrig, inte så bra att glömma mina mellanmål vid 10 och 14, det slår tillbaka.

Senare ikväll, blir det att komma igång med träningen igen. Nu eller aldrig är det som gäller, heller min rygg klarar av ett längre avbrott än detta, som den värker. Men jag har även i åtanke att sätta mig ner och plugga. Nu får ni i alla fall ha det så bra, så hörs vi igen om ett tag!
 

Kanye West - Power


" No one man should have all that power.." ♥
 

#115 Daily boost

 

Toftgard - Tell u what to do

"I don't wanna be like anybody else.." ♥
 

#114 Daily boost

 

Underbara vännen

Tjo på er mina underbara! Hoppas ni hittills haft en underbar Lördag! En särskillt bra dag önskar jag min otroligt fina och underbara vän Karin, som precis en månad efter mig, fyller 17 år. Grattis finaste du! ♥
(Lånad bild i repris) 
Lyckligt lottad är jag att ha dig, liksom du alltid funnits vid min sida, kommer jag alltid att finnas vid din, det kan du lita på ♥
 

Mike will made-it - 23 ft. miley cyrus, juicy j & wiz khalifa


"My hands in the sky, I wave ‘em from side to side.." ♥
 

#113 Daily boost

 

28 September 2013

Godmorgon mina underbara! Hoppas ni alla haft det bra! För min del har den senaste tiden bestått av massvis med olika känslor och tankar, värderingar på vad som anses rätt och fel. Vissa problem är utsedda att ta tag i, medan andra, endast bör accepteras. 

Då detta problem gång på gång maler, så som det gjort under denna långa tid, tappar både ork och energi. Var finns orken att vara lycklig och glad, när man ständigt blir nerdragen till en lägre nivå. Gång på gång, man ställer sig upp på egna ben, huggen och styckad för all sin existens. Nej, det är inte längre något jag tillåter. Karma, som en boomerang kommer detta att slå, tufft utan förstånd och förklaring att få.

Gårdagskvällen spenderades med ett ca 4,5 timmes härligt samtal med en av mina underbara vänner. Rekordet är slaget, än en gång. Tömd på alla ord och känslor, blev det för min del en senare läggdags. Pigg och utvilad, gick jag upp vid sju, som jag förutsatt. Därefter har jag både sett filmerna "The lucky one", "Now you see me", "After earth", samt ett nytt avsnitt av "America's next top model cycle 20", riktigt bra allihopa! ♥
Trailer till "The lucky one" kommer ni till genom att klicka på bilden ovan, eller genom att klicka här. Otroligt bra och dessutom riktigt sevärd! Att Zac (Zachary) Efron var med i denna, var ett riktigt plus, gud så snygg! ♥
Trailer till "Now you see me" kommer ni till genom att klicka på bilden ovan, eller genom att klicka här. Riktigt bra även denna film, sevärd till max!
Trailer till "After earth" kommer ni till genom att klicka på bilden ovan, eller genom att klicka här. Toppenfilm, bra budskap och riktigt sevärd om ni frågar mig!

Idag är dagen planerad att spenderas med lite träning, samt pluggande. Om jag har tid framåt kvällen, har jag även tänkt att kika på lite ytterligare filmer. Nu får ni i alla fall ha det bra, så hörs vi igen om ett tag!
 

John Newman - Love me again


"Now I’m rising from the ground, rising up to you.."
 

#112 Daily boost

 

26 September 2013

Tjo på er mina fina! Hoppas ni haft det riktigt bra! Ber om ursäkt för den sämre uppdateringen. Inget kan förändra det faktum att jag låtit er alla vänta, dock kan jag väl säga att jag haft en del att göra inom skolan, samt en del att tänka på utanför detta.

Bjuder på lite bilder som denna dag kom på posten.

Men nu är jag tillbaka och förhoppningsvis kan jag även hålla det på det viset. Dagen har sakta men säkert rullat på, lektion i samhällskunskap, matematik, B-språk (Spanska) och slutligen filosofi. Därefter blev det hem med 16:05 bussen. Dagen har annars varit väldigt kylig, nu märks det att sommaren är över.

Sitter just nu i vardagsrummet, för en gångs skull, tätt tätt intill kaminen. Om det faktum att man kan bränna sig inte fanns, skulle jag troligtvis klänga på den. Usch och fy för kyla, säger jag bara.

Har precis ätit middag, samt bytt om till lite mysigare klädsel. Om ett litet tag har jag tänkt mig att sätta mig ner med en hög studieböcker, senare ikväll blir det troligtvis att kika på "De dejtbara". Förutom detta har jag tänkt mig att skriva klart "månadslistan", vilket ännu inte blivit gjort, samt kika ut lite till den nya designen. Alltid roligt med lite nytt! Nu får ni ha det bra!
 

#111 Daily boost

 

#110 Daily boost

 

25 September 2013

Godmorgon mina underbara! Hoppas ni haft det riktigt bra! Ber om ursäkt för den sämre uppdateringen. Gårdagen var både upp och ner. Startade dagen med en 3,5 timmes lektion i svenska, följt av en praktisk lektion i pedagogik. Då engelskan blivit inställd, blev det istället hem lite tidigare.

Under kvällen blev det lite dans, tillsammans med min fina vän Alice.R. Efter ett både jobbigt, men samtidigt härligt danspass undervisat av min favoritlärare, samt långa samtal med min vän, blev det tillbaka till lilla Grythyttan och hem. Väl hemma, blev det att göra mig iordning inför kvällen, ta mig lite kvällsfika, samt sätta mig ner och plugga.

Idag är det onsdag och dagen börjar som vanligt med en sovmorgon. Istället för att direkt gå på lektionen som börjar 10:20, med andra ord, samhällskunskapslektionen, är vi beordrade att gå på en föreläsning som börjar redan vid 10:00. Dock gör detta inte mig något, då jag ändå måste ta samma buss vid 09:26, för att hinna i tid till något av detta.

Därefter har jag håltimme, följt av en lektion i spanska. Men jag har även specialidrott, där jag, samt en del andra, som antingen kände sig en aning sjuka förra veckan, eller de som känner för att prova igen, ska köra beep-testet. Mer än så vet jag ännu inte om. Men för min del var jag lite öm i halsen och fick därför inte utföra detta vid det tidigare tillfället. Förhoppningsvis går det bra, vi får helt enkelt vänta och se!
 

#109 Daily boost

 

The neighbourhood - Everybody's watching me

"I go through all the trouble of keeping it within my walls.." ♥
 

23 September 2013

Tjo på er mina underbara! Hoppas ni haft det riktigt bra! För min del har dagen, liksom vanligt, rullat på. Måndag och en aning skoltrött, men förutom detta har dagen varit ganska bra med en del härliga skratt tillsammans med fina vänner ♥

Skoldagen började vid halv nio med en lektion i sociologi där vi fick en del uppgifter att arbeta med, följt av idrott där vi körde "Catch the flag" i skogen uppe i Hurtigtorpet, riktigt roligt var det, trots håret med masvis av grenar och kvistar, samt de blöta och ofräscha kläder. Därefter blev det lunch och efter det, pedagogik. Hemma är jag i alla fall nu, samt har varit under de senaste timmar. Nyduschad, samt ombytt till mysigare klädsel är jag dessutom!

Om ett litet tag har jag tänkt mig att sätta mig ner och plugga, sköta mina studier inom pedagogiken, samt specialidrotten. Ikväll blir det lite mys framför datorn, då jag tänkt mig att kolla på några avsnitt av "America's next top model cycle 20". Nu får ni i alla fall ha det bra, så hörs vi igen om ett tag! ♥
 #108 Daily boost

 

The Neighbourhood - Afraid

"Keep on dreaming, don’t stop giving, fight those demons.."  ♥
 

Sweet sunday

Tjo på er mina underbara! Hoppas ni hittills haft en riktigt härlig helg! För min del, spenderades denna, som sagt tillsammans med några av mina underbara vänner! Massa film, däribland lite skräck. Till min stora förvåning satte sig inte denna film i mitt sinne, så som de tidigare sedda. Otroligt förvånad!
Bjuder på lite go(d)a bilder från kvällen tillsammans med mina fina!

"Hemkörd" pizza, godis till de andra, för min del lite nötter, lika bra gick det! Somnade, gjorde vi allt eftersom. Idag vaknade jag vid fem, eller för att vara exakt, tio i fem, så som klockan i vanliga fall brukar ringa. Dock var det denna gång den inre klockan som väckt mig.

Somnade om, gjorde jag efter ett tag och vaknade upp igen vid sju. Därefter blev det en del väntande, till dess att resten vaknat upp till liv.  Fim, frukost och mera film. Bra start på en söndag! Dock var vi alla tvugna att vakna upp till verkligheten förr eller senare, vilket är precis vad jag tänkt att göra nu.

Göra mig iordning, fixa iordning mitt rum, ta hand om tvätt, packa inför morgondagen, samt, sist men inte minst, ta hand om mina egna studier. Denna dag är det en del pluggande inom kursen i svenska, specialidrott, samt pedagogik som ska utföras. Nu får ni ha det så bra, så hörs vi igen om ett tag!
 
#107 Daily boost

 
 

Zara Larsson - She's not me (part 1 & 2)


"I'll be waiting here, another week, or month or year.." ♥
 

21 September 2013

Tjo på er mina underbara! Hoppas ni alla haft det bra! För min del kvarstår det en del spår från gårdagens sammanbrott. Dock ska, samt kommer dessa vara borta till ikväll. Masken tas på och döljer allt det sköra. Allt jag aldrig nämnt, förblir osagt.

Morgonen spenderades med att packa det sista. Ikväll blir det övernattning tillsammans med några av mina underbara vänner. God mat, skräckfilm och mys! Som jag tidigare nämnt är jag otroligt känslig för just skräck, men förhoppningsvis går det bra ändå!

Denna dag, liksom morgondagen, kommer att spenderas i mysiga plagg. Riktigt härligt och dessutom otroligt saknat. Nu får ni ha det så bra, så hörs vi mer, när jag väl kommit hem!
 

#106 Daily boost

 

Ett leende på läpparna och tårar i ögonen

Tjo på mina fina! Dagen har varit fylld med blandade känslor, en del bättre, och andra sämre. Kom hem för en stund sedan och har sedan dess suttit på mitt rum och tänkt. Tänkt och tänkt. På nästintill allt som har med livet att göra. Brusten på insidan, med ett fejkat leende på läpparna, för att inte väcka oro.

Jag är inte perfekt och det finns folk som varit väldigt tydliga med det genom åren. Förr sög jag åt mig allt negativt som en torr tvättsvamp. Med hjälp av de material på hur jag, Filippa, skulle och inte skulle vara, byggde jag upp en bild av mig själv, för att göra omgivningen nöjd, med mig.

Ätstörningen gjorde mig starkare. Erfarenheten om att inget av det jag trodde var det viktigaste, egentligen inte spelade någon roll. Jag kastade bort allt skit jag samlat på mig och lärde mig att endast suga upp de positiva ord som sades och sägs till mig. Jag är mig själv och jag duger som jag är, precis som resten av befolkningen på jorden.

Nej just nu, i detta tillfälle mår jag inte bra på något vis. Men liksom alla andra gånger, mår jag sämre en stund, sen rycker jag upp mig en aning och drar på denna mask. Denna hemska hemska mask jag bär. Räddaren i nöden skulle jag säga.
 

#105 Daily boost

 
 
 

OneRepublic - Counting stars

"Everything that drowns me makes me wanna fly .." ♥
 

20 September 2013

Godmorgon mina underbara! Hoppas ni haft det riktigt bra! För min del kan jag ju säga att jag, liksom de flesta dagen, nuförtiden, tog mig en ofrivillig sovmorgon. Uppe vid halv sju, blev det en del stressande.

Idag är det fredag, vilket känns otroligt bra! Första lektion i matematik, andra i sociologi, tredje och sista i engelska. Slutar gör jag vid 14:10. Vilket är toppen på en fredag! När jag kommer hem blir det både en del plugg och packande, då det blir en liten tjejkväll tillsammans med några av mina fina vänner till helgen ♥

Nu får ni i alla fall ha det bra, så hörs vi igen om ett tag!
 

Brainwashed

Tjo på er mina underbara! Hoppas ni haft det bra! Är nu, precis hemkommen, hjärntvättad, trött och sliten, smått ont i halsen, samt lite hes. Dock finns ingen tid för vila, då jag i detta tillfälle, liksom vanligt samlat på mig mängder av arbetsuppgifter.

Bjuder på en lånad och härlig bild från dagen, tillsammans med några av mina finaste vänner ♥

En skriftlig argumentation ska slutföras, samt hängas upp på väggen, helst imorgon. Glosor och text ska övas in, inom engelskan, även det till morgondagen. Mer har jag att göra, dock prioriterar jag detta denna dag.

Annars har dagen varit helt okej, mycket skratt och prat tillsammans med några av mina fina vänner. Nu får ni ha det bra, så hörs vi senare om ett tag! ♥
 

#105 Daily boost

 

The neighbourhood - Sweater weather


"Head in the clouds but my gravity's centered.." ♥

19 September 2013

Godmorgon mina underbara! Hoppas ni sovit, samt haft det riktigt bra! För min del blev det uppgång vid femtiden, riktigt härligt att börja få in mina rutiner efter denna långa tid. Nu får vi hoppas på att jag kan hålla det, i detta försök.

Idag är det som de flesta vet torsdag, vilket för min del betyder att skoldagen kommer bestå av en lektion i samhällskunskap, matematik och slutligen filosofi, då spanska-lektionen blivit inställd. Så en håltimme finns även idag.

Troligtvis kommer denna inte bestå av pluggande, om jag kollar tillbaka på de håltimmar vi någonsin haft. Det ligger i min och mina fina vänners natur att ha det roligare än så! Nu får ni ha det bra, så hörs vi igen om ett tag!
 

Boots for the fall 2013

Tjo på er mina underbara! Hoppas ni hittills haft en underbar dag! För min del har jag precis kommit hem från hällefors och skolan, då jag nu under eftermiddagen haft specialidrott. Beep-test och styrketest stod på dagens schema. Riktigt jobbigt men samtigit otroligt roligt! Lite förbättring fick jag även denna gång, vilket känns bra!

Hem kom jag till ett paket från skopunkten, inte så svårt att gissa vad som kan finnas inuti. Otroligt glad är jag att mina nya höstskor äntligen kommit. Perfekt sitter de dessutom, så otroligt snygga! Trots det faktum att de skulle varit snyggare i brunt, vilket var min grundtanke. Helt klart de nya favoriter på skohyllan!

Nu under kvällen blir det att ta mig i kragen och verkligen få något gjort, vilket jag inte gjort ännu. Men innan dess har jag tänkt att hoppa in i duschen, samt ta mig en riktigt härlig varm och uppfräschande dusch! Ni får ha en fortsatt fin kväll, så hörs vi om ett tag!
 

#104 Daily boost

 

Katy Perry - Roar

"You held me down, but I got up
Get ready cause I’ve had enough.." ♥
 

18 September 2013

Godmorgon mina underbara! Hoppas ni haft det riktigt bra! För min del slutade ju gårdagen med en skadad fot, då jag hade lite otur precis innan dansen. Men förutom detta har allt varit frid och fröjd.

Idag är det onsdag, vilket till grunden betyder sovmorgon, men för min egen del, lite träning. Dock vaknade jag upp med en otroligt värkande hals, vilket gjorde att jag startar igång denna rutin lite långsammare.

Kollar jag ut genom fönstret, märks det tydligt att hösten är på sin väg, om inte redan här. Temperaturer har sjunkit, löv har fallit. Mysiga kvällar väntar, med filtar, brasor, böcker, filmkvällar och tekoppar. Underbara färger och otroligt snygga höstkläder! Förhoppningsvis får jag inte allt för mycket att göra inom skolan, så att även jag hinner njuta av detta innan hösten är över.

Just nu har jag en del att göra, men då min skoldag består av en lektion i samhällskunskap från 10:20-11:50, sedan håltimme fram till 16:00, då min lektion i specialidrott sätter igång, har jag mycket tid att spendera på pluggandet. Förhoppningsvis kan jag bli av med lite läxor. Nu får ni i alla fall ha det bra, så hörs vi senare om ett tag!
 

Tuesday afternoon

Tjo på er mina underbara! Hoppas ni hittills haft en riktigt fin dag! Själv kom jag för ett litet tag sedan hem från Hällefors, för andra gången. Denna gång var det dans tillsammans med mina underbara vän Alice.R som gällde. Riktigt roligt var det! Träffade även den nya eleven, dock var hon ändå inte så okänd som jag trott, då jag faktiskt sett henne ett antal gånger i skolkorridorerna.

Hemma är jag nu, vilket känns otroligt skönt. Om en liten stund blir det dags för lite kvällsfika, därefter en skön och avslappnande dusch. Lite senare ikväll blir det att sätta mig ner med mina studier, kanske till "Svenska hollywoodfruar", om jag har tur. Nu får ni i alla fall ha det så bra, så hörs vi senare om ett tag!
 

#103 Daily boost

 

Bastille - Things we lost in the fire


"The future's in our hands and we will never be the same again.." ♥

17 September 2013

Godmorgon mina underbara! Hoppas ni haft det riktigt bra! För min del spenderades gårdagskvällen med att få ner ord på papper, lika så början på denna morgon, då vi fått i läxa till denna dag att skriva en argumentation som sedan ska sättas upp på väggen och diskuteras av andra själar.

Förutom det har morgonen rört sig hyfsat bra, tog mig dock en ofrivillig sovmorgon, vilket som vanligt innebär att det blir stressigt precis innan jag ska iväg till busshållplatsen, för att därifrån ta bussen till Hällefors, samt skolan.

Idag är det tisdag, vilket betyder tre och en halvtimmes lektion i svenska, pedagogik, samt engelska som sista lektion. Därefter blir det hem, äta och byta om till danskläder. Denna gång ska även min underbara vän Alice.R följa med och kolla/prova på, vilket jag ser fram emot! ♥

Dansen betyder ju så väldigt för mig, det är där jag tar ur mig allt om det någonsin hänt något, all min ilska/sorg men även glädje går till varje rörelse jag utför. Att bli omsvept av musiken, är bland det bästa jag vet. Så det känns bra att få med sig en ytterligare själ som älskar dans, samt tar det på allvar ♥

Miley Cyrus - Wrecking Ball

Tänkte slänga upp dagens låt, som rubriken säger, är det "Wrecking ball" med Miley Cyrus, som gäller denna dag! Förhoppningsvis gillar ni denna lika mycket som jag gör. Med denna låt, öppnar jag även den nya kategorin "Musik", där ni lätt kan hitta uppladdade låtar! ♥

"All I wanted was to break your walls,
all you ever did was wreck me.."  ♥

#102 Daily boost

 

16 September 2013

Godmorgon mina underbara! Hoppas ni haft det bra! För min del startade jag även upp denna dag med en massa härlig musik, samt en del slappande. Idag är det som sagt studiedag, vilket betyder att jag fått en extra skolfri dag. Dock betyder det inte att jag tänker slösa bort denna dag på att inte göra något alls.

Idag har jag med andra ord, tänkt mig att få lite gjort här i hemmet. Bland annat fixa iordning mitt rum, ta hand om tvätten, ta tag i mina studier, samt sköta bloggandet lite bättre! Nu får ni i alla fall ha det bra, så hörs vi igen om ett tag!
 

Videohälsning från mig

Tjo på er mina underbara! Hoppas ni haft det bra! Tänkte att jag kunde slänga in ett litet videoinlägg, då jag haft brist på ork att skriva. Ni får ursäkta det sämre ljudet, samt skärpan och mörkret, då jag satt inne på mitt rum som vanligtvis är dåligt belyst, samt använde min vanliga kamera.

Till dess att jag fått ordning på ljus och ljud för framtida videoinlägg, får detta duga. Inte det bästa, men det är ju alltid något. Nu får ni som sagt ha en fortsatt fin dag, så hörs vi igen om ett tag! ♥
 

#101 Daily boost

 

Photoshoot in the backyard

 

#100 Daily boost

 

Fredagen den 13:e

Tjo på er alla fina! Hoppas ni haft det riktigt bra, samt att ingen skadat sig på något vis! För min del spenderades gårdagskvällen väl, det blev som sagt god mat, mycket prat och skratt, en del spelande, samt en sen kväll ute tillsammans med mina underbara vänner.
 

Friday night out

Tjo på er mina underbara! Hoppas att ni hittills haft en bra början på helgen! Har nu precis blivit nästintill klar, då mitt hår ska fixas av mina fina tjejor, har jag tagit hand om allt utom detta.

Dock kan jag redan nu erkänna att jag har en gnutta oro i kroppen, då det faktiskt är fredagen den 13:e. Förhoppningsvis kommer vi undan, utan någon större skada.
 

Changing for the evening

Tjo på er min underbara! Hoppas ni haft en otroligt bra dag! För min del kan jag ju säga att dagen varit fylld med iver, skratt och härligheter. Riktigt härligt att sluta skoldagen 14:10 på en fredag är det dessutom!

Nu har jag precis kommit hem, samt hunnit att ta mig ett litet mellanmål. Ska precis börja göra mig iordning inför den kommande kvällen, som jag tidigare berättat, är tänkt att spenderas med några av mina finaste vänner! God mat, marknad och massa roligheter! 

Nu får ni i alla fall ha det så bra, så hörs vi igen om ett litet tag!
 

#99 Daily boost

 
 

13 September 2013

Godmorgon mina underbara! Hoppas ni haft det otroligt bra! Själv följde jag denna morgon, den vanliga rutinen. Vilket kändes otroligt bra, pigg är jag dessutom. Redo för dagen helt enkelt!

Skoldagen börjar liksom i de flesta fall, halv nio. Matematik, sociologi, engelska står på dagens schema. Därefter blir det hem och göra mig iordning inför kvällen som är tänkt att spenderas med några av mina finaste vänner. Nu får ni i alla fall ha det så bra, så hörs vi igen om ett tag!
 A reason to smile

Tjo på er mina underbara! Hoppas ni haft en underbar dag! För min del har den varit ganska okej, förutom det faktum att jag fortfarande känner mig en aning krasslig efter gårdagens insident.
Bjuder på en bild på den underbara klassen, som jag precis beställt hem, tillsammans med skolkatalogen och den valfria egna bilden. Kan ju även tillägga förändringar i antalet elever gjorts genom året som gått, några har tillkommit, andra försvunnit. I nuläget saknas endast en elev på bilden ovan.

Hemma är jag nu, samt har varit under en längre tid. Sliten och trött även nu, redo att ta helgen i famn! Nu under kvällen har jag tänkt att plugga lite, därefter fixa inför morgondagen och efter det, lägga mig för kvällen. Önskar er alla en fortsatt fin torsdagskväll!
 

#98 Daily boost

 
 

12 September 2013

Godmorgon mina underbara! Hoppas ni haft det bra! För min tog jag mig även denna dag, en sovmorgon. Dock var denna en aning mindre frivillig. Torsdag är det idag, vilket nu med det nya schemat innebär den tuffaste dagen i veckan.

Lektioner i samhällskunskap, matematik, språk (spanska) och sist men absolut inte minst, filosofi. Lagom trevligt när man både är trött och sliten. Efter skolan funderar jag på att hoppa med i en av dagens danslektioner, för att få igen den uppskjutna lektionen i tisdags.

Men med det får vi se hur det blir! Nu får ni i alla fall ha en fortsatt fin dag, så hörs vi igen om ett litet tag!
 The day so far

Tjo på er mina underbara! Hoppas ni haft en underbar dag! För min del har det varit både upp och ner. Förutom att dagen startades med ett fall på cykeln, några skrapsår och ömma kroppsdelar, började dagen relativt okej.

(Ber om ursäkt för bildbristen)
Råkade dock ut för en mindre allergireaktion, mot vad är ännu tveksamt och osäkert. Panik-känslor har helt klart funnits tätt intill mig under den större delen av dagen.

Hemma är jag nu, samt har varit under ett bra tag. Om ett tag blir det dags att göra mig iordning inför kvällen, men allra först har jag tänkt mig att ta tag i mina studier. Nu får ni i alla fall ha en fortsatt fin kväll, så hörs vi mer under morgondagen!
 

#97 Daily boost


 

11 September 2013

Godmorgon mina underbara! Hoppas ni hittills haft en bra start på dagen! För min del tog jag mig en liten sovmorgon, då gårdagen slutade med ett ca två-timmars långt samtal med min underbara vän. Riktigt härligt och behövligt!

(Ber om ursäkt för bildbristen)
Jag hoppade alltså över träningen, men självklart kommer jag att försöka ta igen detta under någon av de närmaste dagar. Idag är det som ni redan vet, onsdag. Vilket betyder att skoldagen börjar 10:20 med samhällskunskap som första lektion. Därefter håltimme, lektion i spanska, samt specialidrott som ett avslut på dagen.

Nu får ni i alla fall ha en fortsatt fin dag, så hörs vi igen om ett par timmar.
 

Häng vid tennisplanen

Tjo på er mina underbara! Hoppas ni haft en underbar dag! För min del började den, rent ut sagt, dåligt. Nästintill hemskt. Förutom det faktum att jag gick upp på rätt tid, ville morgonen inte gå min väg.
Framåt eftermiddagen förändrades dagen till något bättre. Efter skolan blev det som sagt lite tennisspel tillsammans med några av mina finaste vänner. Passar även på att bjuda på en bild! Lite duktigare kan man väl säga att vi blev, roligt var det dessutom!

Därefter blev det iväg mot dansen, dock var jag den enda eleven som kom, vilket innebar att lektionen skulle komma att bli inställd. Vilket kändes synd, då jag längtat som en galning!

Hemma är jag nu, tagit mig en dusch, samt fått i mig lite mat. Om en stund blir det att sätta mig ner med mina studier. Kvällen avslutas med ett "litet" samtal med en av mina finaste vänner. Nu får ni i alla fall ha det bra, så hörs vi igen om ett tag!
 

#96 Daily boost

 

10 September 2013

Godmorgon mina underbara! Hoppas ni sovit riktigt gott! Själv gick jag, för en gångs skull upp vid rätt tid. Inte särskillt pigg nu, men tacka mig själv kommer jag verkligen att göra, när jag väl fått in denna rutin igen!

Idag är det tisdag, vilket betyder att jag börjar vid halv nio, med svenska i 3,5 timmar. Följt av pedagogik, där vi till skillnad från igår kommer hålla lektionen praktisk, samt en lektion i engelska på slutet.

I vanliga fall hade det därefter blivit hem med bussen, för att ta mig något att äta, samt byta om. Dock kommer jag denna gång att stanna kvar i Hällefors, då jag tillsammans med några av mina fina vänner planerat att köra lite tennis efter skolan. När vi väl blivit klara, blir det för min del att skynda mig bort mot dansen! Nu får ni i alla fall ha det så bra, så hörs vi mer ikväll!
 

Monday

Tjo på er mina underbara! Hoppas ni hittills haft en underbar dag! För min del har dagen rullat på som den ska, mycket skratt och skoj bland vänner och klasskompisar. En toppendag helt enkelt!
Efter skolan blev det en stunds väntan på min fina vän Sandra, för att sedan sätta oss ner och diskutera ett arbete som kommer att hållas under morgondagen. Mycket prat blev det, dock inte lika mycket som vi velat angående det vi tänkt oss.

Hemma är jag nu, samt har varit en stund. Om en liten stund blir det att förbereda lite extra inför morgondagen. Därefter får vi se vad som händer. Nu får ni i alla fall ha det så bra, så hörs vi igen om ett tag!
 

#95 Daily boost

 

9 September 2013

Godmorgon mina underbara! Hoppas ni alla haft det bra! Efter ett antal repande dagar här i hemmet, har det nu blivit måndag. Känner mig en aning krasslig, dock tillräckligt bra för att traska mig iväg till skolan, samt ta tag i mina studier.

Kan ju, till er som inte riktigt känner mig fullt ut, säga att det krävs mycket för att få mig att inte gå till skolan. Så har det nästintill alltid varit, i alla fall sedan jag kom upp i mellanstadiet. 

Idag är det som sagt måndag, vilket betyder att jag börjar vid halv nio, med sociologi som första lektion, följt av idrott, samt pedagogik. Vilket jag ser fram emot! Har ju inte kunnat träna ordentligt under de senaste dagar, då jag helt enkelt haft allt för lite ork och kraft. Men nu får ni ha det så bra, så hörs vi igen om ett litet tag!
 

#94 Daily boost

 
 

#93 Daily boost

 

#92 Daily boost

 

6 September 2013

Godmorgon mina underbara! Hoppas ni hittills haft det bra! För min del har det varit både upp och ner, då denna sjukhet till en början börjat avta, dock smygit sig tillbaka under den gångna natten.

Den större delen av denna morgon har spenderats med vilande, på olika platser i huset. Men om en liten stund har jag tänkt mig att sätta mig ner och ta tag i mina studier. Då gårdagens försök i detta, gick åt skogen, är detta ett måste. Som avslut på detta inlägg får ni lyssna på "Lessons in love" med Kaskade ft. Headhunterz!

Nu får ni i alla fall ha det så bra, så hörs vi igen om ett litet tag
 

Sick and tired of being sick and tired

Tjo på er mina underbara! Hoppas ni haft det bra! Efter en sväng till sjukhuset, blev ett antal tabletter utskrivna på recept, samt uthämtade av min far.
Har under dagen känns mig slö och hängig, illamående, febrig och riktigt riktigt sjuk. Värk och klåda, svullnader hit och dit. Dock börjar det äntligen gå mot det bättre. 

Nu väntar en ytterligare vilostund, då jag endast känner mig sliten och trött för tillfället. Därefter har jag tänkt mig att jobba hårt, för att inte hamna efter i mina studier. Ni får i alla fall ha det bra, så hörs vi igen om ett tag
 
 

#91 Daily boost

 

Bra slut på kvällen?

Det kan jag verkligen inte säga. Tjo på er mina fina läsare, hoppas ni haft det bra! Själv skaffade jag mig allergireaktion av ingenting alls. Vart är världen på väg egentligen. Att man inte ska kunna klia när det kliar, utan att sätta igång en svällande reaktion.

I hopp om att det skulle gå över under natten, lade jag mig sömnig i sängen. Dock var det otroligt svårt att ligga still och blunda, då denna känsla både gjorde ont, samt irriterade mig ordentligt.

Uppe dagen efter och inte har det blivit särskillt mycket bättre heller. Ögon och ja, hela ansiktet är svullet, delar inuti munnen, samt hals, armar och mindre delar av kroppen.

Har ju som ni redan vet, råkat ut för liknande, för bara några veckor sedan. Dock hade jag dock tagit mig en ipren för att utlösa denna reaktion. Alltså blir det en dag hemma idag, förhoppningsvis blir det bara en dag hemma. Troligtvis även en sväng till sjukhuset under dagen. Nu får ni ai alla fall ha det bra, så hörs vi om ett tag.
 

4 September 2013

Tjo på er mina fina! Hoppas ni haft det bra! Ber om ursäkt för den sämre uppdateringen under dagen. Ska göra mitt bästa att bättra på detta. Har insett att min nuvarande metod kommer brista i längden. Blogg-tider måste inskaffas, minst två gånger om dagen, men gärna fler! Samma gäller träningen, något måste göras!

(Ber om ursäkt för bildbristen)
Kom för en liten stund sedan hem från en lång skoldag, dock även mycket skrattfylld. Lektion i samhällskunskap, spanska, samt specialidrott efter skoltid. Men roligt var det! Har precis tagit mig en härlig dusch, samt ätit en senare middag. Sitter nu ihopvirad i en mysig filt, samt redo att ta tag i läxor. Nu får ni i alla fall ha det så bra, så hörs vi igen om ett tag!
 

#90 Daily boost

 

First dance lesson in a while

Tjo på er mina underbara! Hoppas ni hittills haft en underbar dag! För min del har den varit toppen, många goda skratt med mina finaste vänner! Dagen började kall och ruskig, men omvandlades senare till solig och varm.
Som jag nämnde under morgonen, startade skoldagen  med en 3,5 timmars lektion i svenska, där vi fortsatte att bygga på våra argumentationer inför den kommande lektionen (nästa tisdag), då vi har i uppgifta att diskutera de olika könen/jämställdhet. Det kan bli en aning intressant att se hur detta går!

Därefter var det dags för en teoretisk lektion i pedagogiken, en del läsning, samt mindre redovisningar inom gruppen. Därefter var det dags för en lektion i engelska, där vi fortsatte på det påbörjade.
En tur hem till grythyttan för att byta om till danskläder, samt middagen. Sedan bar det av, tillbaka till Hällefors, efter en dryga halvtimme. En del stress blev det om ni frågar mig, dock tror jag att jag ska kunna klara av detta.

Nu är jag äntligen hemma, lagom till kvällsfikat dessutom. Därefter väntar mig en varm dusch, samt mysigare kläder. Men också en del pluggande. Efter det har jag tänkt mig att ta kvällen! Nu får ni i alla fall ha det bra så hörs vi igen om ett litet tag!
 

 

#89 Daily boost

 
 
 

3 September 2013

Godmorgon mina underbara läsare! Hoppas ni haft det riktigt bra! Slutet på gårdagen spenderades för min del i mitt rum, där jag antog mig ett försök med att bli klar med mina läxor. Hade dock inte den rätta motivationen, vilket gjorde det lite klurigare.

Idag är det i alla fall tisdag, vilket betyder att skoldagen börjar vid vanlig tid, tillskillnad från morgondagen. Denna tisdag kommer som vanligt dra igång med 3,5 timmars lektion i svenska, följt av en teorilektion i pedagogik, då gårdagens lektion var praktisk.

Därefter en lektion i engelska, som ett slut på skoldagen. Idag sätter även mina danslektioner igång, vilket jag längtat så mycket efter. Att jag nu fått en "ny" lärare, känns underbart, då denna är otroligt duktig och bra! Men också att jag inte behöver bli nedflyttad till en yngre dansgrupp. Tacksam för livet!

Om en liten stund blir det iväg till bussenhållplatsen. Nu får ni i alla fall ha en fortsatt fin dag, så hörs vi igen om ett litet tag!
 

September the second

Tjo på er mina underbara! Hoppas att ni haft det bra! Börjar med att be om ursäkt för den sämre uppdateringen under de senaste dagar. Behövde vila upp mig en aning inför den kommande veckan.
Idag är måndag, vilket betyder att jag började vid halv nio. Denna skoldag har bestått av en lektion i sociologi, där vi började att kolla på filmen "Tillsammans", en aning annorlunda om man jämför med filmen vi tidigare kollat klart på, vilket även var vitsen med det hela.

Därefter blev det en lektion i idrott, helklass. Då vi tog oss en sväng med buss till gymmet här i byn. För att alla som inte redan provat på skulle få chansen att göra detta. Efter det blev det en mindre lunch för oss som går kursen i pedagogik, medan resten tog sig tillbaka till Hällefors.

Under dagen lektion blev det en del ledarskap, som fortsättning på den senaste lektionen. Otroligt jobbigt, dock riktigt roligt, om ni frågar mig! Efter många fall och färre vinster är jag nu äntligen hemma. Då jag redan befann mig, samt bor i byn, var det för min del bara att traska mig hemmåt. Har precis tagit mig en kompencerande fika och nu återstår endast att ta mig en härlig dusch!
 #88 Daily boost

 

#87 Daily boost

 

RSS 2.0