Dylan Reynolds - Looking up


"There were tears before you led to the ink that marks this page.." ♥
 

Mendoza - Love Druggie


 

A dress to die for


Chain Strap Dress
 

Final pressure

Tjo på er! Hoppas ni alla fått er en riktigt fin måndag! För min egen del har denna dag spenderats med en hel del latande inne på mitt eget rum. Vilket i sin tur givit mig ett sämre samvete, då planen var att vara effektiv inom mina egna studier.

Väl utvilad efter denna måndag, är de resterande timmar av denna dag planerade att spenderas med ett sista ryck innan det blivit dags att lägga mig för kvällen. Imorgon är det vanlig skoldag som gäller, samt sista riktiga danslektionen innan uppvisningen, den kommande veckan. Nu får ni ha det så bra, så hörs vi mer under morgondagen!
 

Red as blood

 

Three favorites from Triangl

1 // 2 // 3
 
 
 

21 April 2014

Godmorgon mina underbara läsare! Hoppas ni alla fått er en toppen-start på denna dag! För min egen del sparkades denna igång ovanligt tidigt, då jag för första gången under en längre period, känt mig lagom utvilad och glad, vid min normala uppgångstid.
Sista dagen på lovet, och mycket arbete att utföra innan skolan återigen sätter igång. Men med frukost i magen, samt musik i mina öron och en riktigt härlig känsla i kroppen är jag redo för vad denna dag har att erbjuda! Nu får ni ha det så bra, så hörs vi igen om ett tag!
 

Two favorites from Nelly

Ava Corset Bandeau // Oceanus Bikini
 
 

Påskfirande med härligt sällskap

Tjo på er! Hoppas ni alla fått er ett ordentligt påskfirande! För min egen del spenderades gårdagskvällen tillsammans med mina underbara vänner Alice.M, Elin och Nicole. Riktigt trevligt om ni frågar mig!
Har nu precis kommit hem från Hällefors, där gårdagsnatten, förmiddagen, samt den större delen av denna eftermiddag, spenderats tillsammans med min underbara pojkvän.

Väl i hemmet, väntar mig en hel del egna studier. Mycket finns att göra innan skolan sätter igång igen. Men nu får ni ha det så bra, så hörs vi om ett tag!
 Happy easter

Tjo på er! Hoppas ni alla haft det riktigt bra under de senaste timmar! För min egen del har jag fått en hel del gjort, vilket i sin tur givit mig ett otroligt gott samvete.
Liksom jag tidigare nämt, är denna kväll planerad att spenderas med en del påskfirande, i sällskap av underbara vänner. Nu får ni ha det så bra, så hörs vi mer under morgondagen!
 

19 April 2014

Godmorgon mina underbara! Hoppas ni alla fått er en riktigt fin start på denna dag! För min egen del spenderades gårdagskvällen, liksom denna morgon med en hel del pluggande. Inte det roligaste sättet att spendera ett lov på, dock är känslan efteråt oslagbar!
Om ett tag blir det att göra mig iordning inför kvällen, då en påskmiddag tillsammans med underbara vänner, är planerad. Men först och främst, väntar mig ett ytterligare antal timmar av egna studier. Nu får ni ha det så bra, så hörs vi igen om ett tag!
 

17 April 2014

Tjo på er mina underbara läsare! Hoppas ni alla haft det riktigt bra under de senaste dagar! För min egen del har dessa dagar rullat på liksom vanligt.

Gårdagen spenderades till den större delen, för mig själv. Med musik i mina öron och min älskade kamera i mina händer, tog jag mig en tur ut i det fria. Mitt bästa knep när tankar finns i överflöd och gråten är mig nära.
Som ni säkert märkt, börjar det ramla in både nyare och äldre inlägg. Inlägg jag av lite olika anledningar väntat med att publicera. I de flesta fall beror detta på brist av energi och ork, då privatlivet än en gång sugit åt sig det lilla jag äger.

Men nu, med stabila steg, är jag påväg mot rätt riktning. Med detta får vi hoppas på en förbättring när det gäller mitt uppdaterande på denna plats. 

Ett antal ytterligare timmar av uppdaterande återstår. Kvällen är däremot tänkt att spenderas tillsammans med finaste killen på denna jord. Nu får ni ha det så bra, så hörs vi igen om ett tag!
 

Another photoshoot in the woods

 

14 April 2014

Godmorgon mina underbara läsare! Hoppas ni alla haft det riktigt bra under den senaste tiden! För min egen del har livet varit svårt, fullt av stress och återfall i en felaktig livstil. Men nu, med denna måndag och denna skolfria vecka, börjar livet kännas bättre. Motivationen är på topp. Med vårväder och bra musik i mina öron, frukost i magen och ett underbart träningspass i hemmet. Välkomnar jag denna dag med öppna armar.
Upp till Hällefors blir det senare under eftermiddagen, där jag bland annat har planerat att spendera lite kvalitetstid tillsammans med fina vännen Elin. Även natten är tänkt att spenderas hos henne, för att under morgondagen påbörja träningen inför "Utmaningen 2014", med pojkvännen i rollen som vår coach. Men nu får ni ha det bra, så hörs vi igen om ett tag!
 Cameo nail polish - Urban outfitters

 

London - New in

 

RSS 2.0