31 Augusti 2014

Godmorgon mina underbara läsare! Hoppas ni alla fått er en riktigt trevlig start på denna helg! För min egen del sparkades den gångna dagen igång vid femtiden, för att framåt eftermiddagen, ansluta mig till min pojkvän och sedan ta oss vidare till Hjulsjö och Hjulsjöjoggen. En löpartävling som avslutades med en tredjeplacering och ett stort leende på min pojkväns läppar!
Liksom den gånga dagen, startades även denna morgon upp vid en tidig tid, samt en godare frukost. En toppenstart på denna söndag, om ni frågar mig! De resterande timmar av denna dag, är planerade att spenderas med en hel del plugg, bland annat inom psykologi och svenska. Nu får ni ha det så bra, så hörs vi igen om ett tag!
 Eighteen years old

Hej på er mina fina läsare! Hoppas ni alla fick er ett riktigt fint avslut på gårdagen, samt en toppenstart på denna fredag! För min egen del, vaknade jag under den gånga dagen upp, till en helt vanlig torsdag, förutom det faktum att jag inte längre var en flicka på sjutton år, utan numera en flicka på arton år! 
Trots att det att jag försäkrat mina nära och kära, att jag är oerhört nöjd med det jag redan har, överraskades jag av få, men riktigt fina presenter. Bland annat, ett set med produkter för att påbörja min "Hair journey" för friskare hår, fina gratulationsbrev från älskade vänner och familj. Förutom detta överraskades jag även med ett underbart litet paket från min pojkvän, innehållande mitt nya favoritsmycke ♥

Kvällen spenderades tillsammans med min familj, samt min älskade pojkvännen. För att slutligen avsluta dagen insvept i min älsklings armar. Ett perfekt avslut, på en perfekt dag, om ni frågar mig!

Efter att jag denna morgon, tagit mig en härligare sovmorgon tillsammans med den finaste, gav jag mig av mot skolan, samt första och sista lektionen, för att sedan ta helg, redan vid halv tolv! En fredag som den bör vara! De resterande timmar av denna kväll, är planerade att spenderas genom att endast njuta av denna ledighet!
 

Homework

Hej på er mina fina! Hoppas ni alla, hittills, fått er en riktigt härlig start på denna nya vecka, samt tisdag!  Andra skoldagen, på andra skolveckan och motivationen är fortfarande på topp!
Hemkommen, samt slutkörd efter denna skoldag, dock hindrar inte detta mig från att sätta mig ner med terminens första riktiga läxa! Varför skjuta på det, när man kan få det gjort, på en gång? 

Hur denna kväll, nu är tänkt att spenderas får vi helt enkelt se! Önskar er alla en fortsatt trevlig tisdag, så hörs vi igen om ett tag!
 

23 Augusti 2014

Hej på er mina fina! Hoppas ni alla, hittills, fått er ett riktigt fint avslut på denna vecka! Efter att ha avslutat första skolveckan efter detta sista sommarlov med en ofrivillig sovmorgon, samt mängder av stress, tog jag mig denna lördag, beslutet att sova ut ordentligt. 
Med en mage fylld av en godare brunch, tog jag mig därefter en härlig cykeltur ner till gamla skolan, samt fotbollsplan, för att där bevittna min älskling, i dagens match. För en gångs skull, hängde jag dessutom, någorlunda, med i vad som skedde på plan.

Hur de resterande timmar av denna dag, planeras att spenderas, får vi helt enkelt se! Nu får ni ha det så bra, så hörs vi igen om ett tag!
 
Ett halvår tillsammans

Dagarna har rullat på, sedan det blev vi två. Plötsligt har dessa månader, utvecklats till ett halvår. Att förklara hur mycket denna man betyder för mig, är helt och hållet omöjligt. Tredje gången gillt och jag föll för den rätta. Tredje gången gillt, men inget slår detta. Med dig vill jag leva, med dig vill jag bli gammal. Finns det ett liv efter detta, vill jag då göra detsamma.
En favorit i repris, på mig och min älskade pojkvän Simon ♥
 End of the first day

Hej på er mina fina! Hoppas ni alla haft en riktigt härlig start på denna måndag, samt vecka! För min egen del började denna dag, otroligt bra, liksom förutsett! 
 
Allt känns väldigt bra, om jag ska vara helt ärlig! Riktigt taggad på att göra det bästa ifrån mig är jag vid detta tillfälle. Ett bra (preliminärt) schema har jag fått, fylld av roliga, samt intressanta ämnen. Förhoppningsvis förblir det på detta vis. 
Förutom detta, fick jag även chansen att inviga en present i förskott, en present i form av en mycket älskad väska! Om bara en stund blir det att lägga mig för kvällen. Nu får ni ha det så bra, så hörs vi igen om ett tag! 
 

Then again, back to school

Godmorgon mina underbara läsare! Hoppas ni alla fick er ett riktigt fint avslut på den gånga veckan, samt en toppenstart på denna nya! För min egen del, spenderades min allra sista dag, på mitt allra sista sommarlov, tillsammans med min älskling. Jag kunde inte fått mig ett bättre avslut på denna sommar.
Efter att jag denna morgon, vaknat upp till en regnig och grå Grythythyttan, tog jag mig en riktig god frukost, i hopp om att detta ska skrämma iväg det onda i min hals. Trots detta, kunde jag inte varit ivrigare för att ännu en gång, traska mig bort mot busshållplatsen, för att därifrån, ta mig bort mot första dagen, på min näst sista termin på Pihlskolan och gymnasiet.

Snart har jag satt min sista fot på dessa bussar, i detta syfte, något som känns otroligt konstigt, då detta är något jag gjort, nästintill varenda dag, sedan årskurs sex. Tiden går fort. Nu får ni ha det så bra, för det ska jag!
 

Wanties for autumn 20141//2//3//4//5//6//7
 

Goddess braids

En skyddande hårstil, inspirerad av Tracee ellis ross, "Goddess braids".
 

16 Augusti 2014

Godmorgon mina fina läsare! Hoppas ni alla fick er ett riktigt fint avslut på gårdagen, samt en toppenstart på denna lördag! För min egen del, bar det under gårdagen, som sagt, av mot ett ytterligare kvällspass. Hemkommen, samt trött i både kropp och själ, möttes jag av ett efterlängtat paket! Innehållande av produkter jag använder mig av, dagligen.
Efter ett antal timmars sovmorgon, vaknade jag, denna dag, upp till ännu en förmiddag av ledighet, samt ett ytterligare kvällspass på Gästgivaregården. Då den större delen av all förberedelse inför den kommande veckan, utfördes under gårdagen, är denna lediga tid planerad att spenderas genom att ta det lugnt. Nu får ni ha det så bra, så hörs vi igen om ett tag!
 

Flitig fredag

Hej på er mina fina! Hoppas ni alla, hittills, fått er en riktigt fin fredag! För min egen del spenderades förmiddagen, liksom planerat, med en del förberedande inför den kommande vecka. Bland annat genom att fortsätta på det jag påbörjat under gårdagen, men även med en hel del fixande på rummet.
Om ett antal timmar bär det, som sagt, av mot ännu ett kvällspass, dock på Gästgivaregården. Men först, väntar mig en stunds vila. Nu får ni ha det så bra, så hörs vi igen, om ett tag!
 

15 Augusti 2014

Godmorgon mina underbara läsare! Hoppas ni alla fått er en riktigt bra torsdag, samt toppenstart på denna fredag! För min egen del spenderades den större delen av gårdagen, på mitt rum, med mängder av sorterande. Ett antal timmar in på eftermiddagen, blev jag dock inkallad för kvällsjobb på Loka Brunn.
Liksom den gångna dagen, är även denna dag, planerad att spenderas med en del förberedanden inför den kommande veckan, då jag inte hade möjligheten att slutföra det jag påbörjat under gårdagen. Framåt eftermiddagen bär det av mot min tredje jobbdag, samt första kväll på Gästgivaregården. Nu får ni ha det så bra, så hörs vi igen om ett tag!
 
 

13 Augusti 2014

Tjo på er mina underbara läsare! Hoppas ni alla fått er ett fint avslut på den gångna dagen, samt en toppenstart på denna onsdag! Efter en heldag spenderad med massvis av förberedande och planering, avslutades gårdagen med film och mys, tillsammans med min favorit. För att under denna morgon, vakna upp bredvid honom.

Efter ett antal timmars sovmorgon,samt lite ytterligare filmmys på morgonkvisten, föll det ner en godare frukost i magen. Därefter bar det ut i det vilda, för en del lingonplockande, tillsammans med älsklingen min.
Väl hemma och alldeles slut i kroppen, bjöds det på en riktigt god middag, tillagad av min moder. De resterande timmar av denna dag är tänkta att spenderas med endast en uppgift, dock förblir detta en hemlighet. Nu får ni ha det så bra, så hörs vi igen om ett tag!
 

12 Augusti 2014

Godmorgon mina fina! Hoppas ni alla fått er en riktigt härlig start på denna tisdag! Efter ett antal timmars sovmorgon, sparkades denna dag igång, med en riktigt ordentlig, samt god frukost. Något som uppskattades både i min kropp och själ!
Liksom gårdagen, är denna dag, planerad att spenderas med en hel del förberedande inför den kommande veckan. Nu får ni ha det så bra, så hörs vi igen om ett litet tag!
 

A perfect end

Tjo på er! Hoppas ni alla fått er en riktigt fin måndag! Efter att ha spenderat denna dag med en hel del förberedande, samt planering inför min näst sista terminstart. Avslutades denna måndag med en riktigt god kräftmiddag tillsammans med min familj, det är ju trots allt Augusti! ♥
När magen väl blivit fylld med godheter, tog jag mig även tid till att sköta om mitt hår, genom en bättre hårinpackning. Ett riktigt fint avslut om ni frågar mig! Önskar er alla en fortsatt fin kväll, så hörs vi igen, imorgon!
 

Rainy monday

Godmorgon mina underbara läsare! Ytterligare en vecka har gått, nu återstår endast sju dagar, innan mitt sista år på Pihlskolan, sätter igång. Vilket känns otroligt bra! Jag är redo.

Efter en intensiv helg på Gästgivaregården, avslutades den gånga vecka med film och mys, tillsammans med min älskling, Simon. För att under denna morgon, vakna upp bredvid honom, vilket inte kan bidra till någonting annat, än en toppenstart på denna nya vecka!
Då gråa, samt regnfyllda moln täcker den större delen av den lilla byn Grythyttan, mitt hem, är denna dag planerad att spenderas med en hel del förberedande inför den kommande vecka. Vad kan då bara bättre än en mage fylld med blåbär? Önskar er alla en fortsatt trevlig måndag, så hörs vi igen om ett tag!
 

Home at last

Tjo på er mina fina! Hoppas ni alla hittills fått er ett riktigt bra avslut på denna vecka! För min egen del har denna söndag, liksom gårdagen, spenderats med en hel del jobb på Gästgivaregården. Efter att jag nu utfört min andra dag på denna arbetsplats, kan jag ärligt säga att jag börjar trivas, vilket är positivt inför framtida jobbdagar!
Väl hemma, samt slutkörd i kroppen, möttes jag av massvis med blåbär. Något som bidrog till ett stort leende på mina läppar, trots denna smärta. Efter att jag slutfört gårdagens egna arbete, återstår ett antal timmar av vila. Nu får ni ha det så bra, så hörs vi igen om ett tag!
 
10 Augusti 2014

Godmorgon mina kära läsare! Hoppas ni alla fått en riktigt härlig start på dennna dag! Tillskillnad från den gångna natten, kunde jag, under den senaste, sova ut ordentligt. Dock hade det inte skadat med ett antal timmar extra.
En skyddande hårstil, inspirerad av frisyren ovan, "Halo updo crown braid".

Liksom dimman över den älskade byn, är nu även den större delen av alla värk i min kropp, som bortblåst. Vilket känns otroligt skönt, då en ytterligare dag på arbetsplatsen väntar mig.

Efter att ha laddat upp med en godare frukost, samt härlig musik, är jag nu, så redo jag kan bli, för vad denna dag har att erbjuda mig! Önskar er alla en fortsatt trevlig söndag, så hörs vi igen om ett tag!
 

A stressful day

Hej på er alla! Hoppas ni hittills fått er en riktigt fin lördag! För min egen del har denna dag, fram till det gånga klockslaget, spenderats på Gästgivaregården, då jag förutom att utföra mina utsatta timmar, av fri vilja även valde att hjälpa till i två ytterligare timmar.

Något som märks riktigt tydligt i hela min kropp och själ. Dock hindrar inte detta mig från att köra lika hårt, under morgondagens timmar. Efter att jag nu vilat ut, samt fyllt magen med gott, efter dagens arbete, väntar mig nu en hel del eget arbete. Önskar er alla en fortsatt fin kväll, så hörs vi mer, imorgon!
 

Breakfast in bed

Godmorgon mina underbara läsare! Hoppas att ni alla fått er en toppenstart på denna lördag, samt helg! För min egen del, kan jag inte säga att fått ut särskilt mycket engergi från denna gångna natt, då ett flertaligt antal anledningar höll mig vaken under den större delen.
I skrivandets ögonblick sitter jag inne på mitt rum och blickar ut över en dimmig Grythyttan, samtidigt som jag äter en godare frukost på sängen. I hopp om att detta ska bidra till en bättre start. Vad kan då vara bättre än massvis med jordgubbar, det godaste jag vet!

Om ett antal timmar bär det av på en kortare cykeltur, mot Gästgivaregården här i Grythyttan, för att där sättas på test. Förhoppningsvis går detta bra, trots min oerfarenhet. Nu får ni ha det så bra, så hörs vi igen senare idag!
 

4 Augusti 2014

Hej på er mina fina! Hoppas ni alla fått er en toppenstart på denna nya vecka! För min egen del sparkade jag igång denna dag med en riktigt skön och behövlig sovmorgon, samt en godare brunch! Därefter tog jag mig en otroligt härlig tur på cykeln, upp till Hällefors, där ett möte väntade mig.
Väl hemkommen, börjar himlen fyllas av arga moln, plötsligt är den grå. Spår av att det en gång varit sol, finns inte så långt ögat kan nå. De resterande timmar av denna måndag, är tänkta att tas tillvara på, med andra ord, spenderas med en hel del pysslande. Nu får ni ha det bra, så hörs vi igen om ett tag!
 

3 Augusti 2014

God kväll mina underbara läsare! Hoppas ni alla fått er ett riktigt fint avslut på denna helg, samt vecka! Liksom de flesta andra i denna by, har denna söndag spenderats innanför hustak och väggar, då regnfyllda moln dansat över himlen och åskan dundrat över oss alla.
Efter att ha spenderat den större delen av dagen, inne på mitt rum, med en hel del pysslande, avslutas nu denna dag och vecka, med mängder av blåbär, blädrande i gamla fotoalbum, samt kikande på det senaste avsnittet av Pretty Little Liars. Ett riktigt fint avslut, om ni frågar mig!
 

#163 Daily boost

 

A beautiful day in a beautiful city

Godmorgon mina fina! Hoppas att ni alla fått er ett riktigt fint avslut på gårdagen, samt en toppenstart på denna söndag! För min egen del spenderades den gångna dagen i den otroligt mysiga staden Lindesberg, där jag höll pojkvännen sällskap medan han utförde sitt arbete. Riktigt trevligt, om ni frågar mig!
Sliten och trött i benen, spenderades en ytterligare natt hos min älskling, för att att under denna morgon ta ett farväl av min yngre syster Denise, då det denna dag är hennes tur att bege sig på en konfirmationsresa. För min egen del, väntar mig nu, en hel del pysslande på mitt rum. Önskar er en fortsatt trevlig dag, så hörs vi igen om ett tag! 
 

#162 Daily boost

 

Mirror mirror in the closet

Tjo på er! Hoppas ni alla hittills fått er en riktigt bra fredag! Efter att jag fått mig en toppenstart på denna dag, satte jag genast igång med pysslandet inne på mitt rum.

Efter ett antal timmar, är nu rummet skinande rent, garderoben sorterad, och sist med inte minst, sitter speglarna nu där de ska! Otroligt nöjd blev jag dessutom!

Kvällen är bland annat, tänkt att spenderas tillsammans med min underbara vän Alice.M, länge sedan sist! Men även pojkvännen, som efter bortrest vecka, äntligen kommit hem! Nu får ni ha det så bra, så hörs vi igen om ett tag!
 #161 Daily boost

 

First of August

Hej på er mina underbara läsare! Tiden har flugit oss förbi och plötsligt går världen in i en ny månad, Augusti, min månad. Vad kan då vara bättre än ett morgonpass i hemmet, samt två kilometer på cykel?
Sommaren är nästintill över och det verkliga livet sätter, inom kort, igång. Den 18 Augusti går jag över tröskeln till mitt tredje, samt sista år på Gymnasiet Pihlskolan. Efter ytterligare tio dagar, har jag funnits vid liv i hela arton år. Att jag mot alla odds, trots allt fick leva, ett liv, mitt liv, två ytterligare år på denna jord, är jag otroligt tacksam över.

Förutom att förbereda mig psykiskt inför detta, har jag denna dag, även planerat att förbereda mitt eget sovrum inför skolstarten. Bland annat med en del städning, sorterande, men också klarställa min garderob, med andra ord, sätta upp speglar! Ett måste, i mitt liv och i mitt rum. Nu får ni ha det så bra, så hörs vi igen om ett tag!
 

RSS 2.0