In the woods, a snowy day

Tjo på er mina underbara läsare! Nu tänkte jag dela med mig av lite bilder jag tagit tillsammans med min finaste lillasyster Denise, för ca en månad sedan. På grund av för lite tid och mängder av stress under den senaste tiden, har bland annat, denna publicering fått ta smällen.
 

Small changes make big difference

Tjo på er alla! Hoppas ni haft det bra! Förändringar har skett både utom- och inomhus. Våren är sakta men säkert på gång, medan mitt rum snuddar vid mållinjen. Bilder på hela rummet laddas upp till veckoslutet.
 28 Februari 2014

Tjo på er mina underbara läsare! Hoppas ni alla haft det bra under den senaste tiden! För min egen del har den större delen av dessa dagar spenderats i hemmet, då jag plötsligt blev väldigt dålig under onsdagens eftermiddag.
Bortsett från den kortare turen upp till Hällefors och skolan under gårdagen, har tiden gått åt till att friskna till, för att sedan återgå till verkligheten igen. Dock har förändringar i måendet ännu inte skett.

Som fallet ser ut nu, kommer även denna kväll spenderas i sängen, i ett försök att bli frisk. Vid ett bättre mående, kommer jag även göra ett försök i att studera en del. Nu får ni ha det så bra, så hörs vi igen om ett tag!
 

25 Februari 2014

Tjo på er mina underbara läsare! Hoppas ni alla haft det riktigt bra under de senaste dagar! För min egen del har dessa rullat på liksom vanligt, andra skoldagen efter lovet avklarad, liksom den första under gårdagen.

Med fågelkvitter och härligt väder, välkomnar jag våren! Om bara en liten stund blir det på bussen och tillbaka till Hällefors, för att gå på min danslektion.

Stressigare blir det på hemvägen, då jag kommer tillbaka lagom till det andra avsnittet av den nya säsongen av "Top model Sverige", inget jag tillåter mig själv att missa! Hur kvällen sedan spenderas, får vi se sen! Nu får ni ha det så bra, så hörs vi igen om ett antal timmar!
 

Gårdagen & denna dag i bilder

 

21 Februari 2013

Godmorgon mina underbara läsare! Hoppas ni alla haft det riktigt bra! Gårdagen spenderades till den större ut, liksom planerat. Mycket blev gjort, dock inte riktigt allt. Förutom detta, tog jag mig även, liksom planerat en sväng förbi hälsans hus, för att fylla på mitt utgångna gymkort.
Uppe vid en tidig tid, för att slutföra det sista på rummet. Sista lagret blev nyligen lagt och nu ska det torkas och därefter möbleras, sedan är det klart! Detta är tänkt att utföras på Söndag. För er som är sugna på att se resultatet av dessa månaders arbete, laddas troligtvis en del bilder upp till slutet av veckan.
Om bara en liten stund bär det av upp till Hällefors, för lite äventyr tillsammans med fina vännerna Elin och Nicole. Nu får ni ha det så bra, så hörs vi igen om ett tag!
 

20 Februari 2014

Godmorgon mina underbara läsare! Hoppas ni alla haft det bra under den senaste tiden! För min egen del spenderades den större delen av gårdagen med att jobba med renoveringen på rummet, som äntligen börjar likna något!
Liksom gårdagen har även denna morgon spenderats på mitt rum. Alla dessa frustration och tårar lönade sig ändå. Efter ett antal månaders arbete, snuddar jag nu vid mållinjen. Känslan är otrolig, att jag till 90% utfört allt arbete i ensamhet, stärker min tro på mig själv.

Förutom detta har jag denna dag även planerat att ringa ett antal samtal, men också fylla på mitt gymkort, som sedan en tid tillbaka gått ut. Nu får ni i alla fall ha det bra, så hörs vi igen om ett tag!
 One step closer

Tjo på er mina underbara läsare! Hoppas ni alla haft det riktigt bra under de senaste timmar! För min egen del har dessa, liksom planerat, spenderats på att fortsätta renoveringen av mitt sovrum. Ytterligare lager har lagts på och nu ska dessa torka under natten.
I väntan på morgondagen, samt en ytterligare fortsättning på skapandet av mitt nya rum, är de resterande timmar av denna dag tänkta att bestå av en del slappande. Hårt arbete kräver vila. Nu får ni ha en fortsatt fin kväll, så hörs vi mer under morgondagen!
 

18 Februari 2014

Tjo på er mina fina! Hoppas ni alla haft det riktigt bra! För min egen del kom jag för bara en stund sedan hem från Hällefors, där jag spenderade både natten och denna förmiddag tillsammans med min fina Simon. Utan honom blir jag nu i två hela veckor, två veckor som kommer att fyllas med saknad ♥
I ett försök att komma på andra tankar, planerar jag att spendera de närmsta timmar med att fortsätta med renoveringen av mitt sovrum. Liksom jag tidigare nämnt, återstår inte längre mycket att göra. Något som glädjer mig enormt! Nu får ni ha det så bra, så hörs vi om ett litet tag!
 

17 Februari 2014

Tjo på er mina underbara läsare! Hoppas ni alla fått er en toppenstart på denna vecka! För min egen del vaknade jag vid vanlig tid, samt satte ganska tidigt igång med att fortsätta på renoveringen i mitt sovrum.
Rummet börjar ta sin rätta form, ytterligare lager med färg, en del fixande och finslip, samt en del möblering, sedan är det klart! Äntligen säger jag bara!

Kvällen är tänkt att spenderas tillsammans med min fina Simon, då han under morgondagen åker iväg för att jobba. Tillbaka kommer han inför förrän i början på nästa månad om jag minns rätt. Vilket känns väldigt trist om ni frågar mig! Men nu får ni ha det så bra, så hörs vi mer under morgondagen ♥
 

Valentine's day

Godmorgon mina underbara läsare! Hoppas ni alla haft det riktigt bra! Ytterligare en vecka har gått, sedan dess att vi hördes senast, men nu börjar skolstressen äntligen släppa. För min egen del fick jag mig en toppenstart på detta sportlov tillsammans med den absolut finaste killen! ♥

Söndag och helg, andra dagen på lovet är tänkt att spenderas med en hel del praktiskt arbete, detta innebär bland annat en del fixande på mitt rum. Förutom detta har jag dessutom en del skolarbete att utföra. Önskar er alla en fortsatt fin dag, så hörs vi om ett tag igen! ♥
 

10 Februari 2014

Tjo på er mina underbara läsare! Hoppas ni alla haft det riktigt bra! Nu var det ett tag sedan. Med brist på ordning i mitt liv, tvingades jag till ett blogguppehåll. Ärligt talat kan jag inte heller nu säga att jag fått ordning på livet. Troligtvis kommer detta att släppa med sportlovet, den kommande veckan.

Mycket har hänt sedan senaste gången jag radade upp mina dagar med hjälp av dessa tangenter. Men innan jag kan ta mig tid till att återberätta mina upplevelser, har jag en hel del studier att ta igen. Något jag ännu en gång tvingas, prioritera. Då detta gäller min egen framtid, hoppas jag att detta tas emot med förstånd. Ni får ha det så bra, så hörs vi igen, snart ♥
 

RSS 2.0