2 dagar i bilder

 

25 Januari 2014

Godmorgon mina underbara läsare! Hoppas ni alla haft det bra! Ber om ursäkt för den sämre uppdateringen. Efter en längre tid av återhämting, är jag nu äntligen tillbaka! Då skolarbeten tagit upp den större delen av min fritid, har jag inte haft mycket att röra mig med.
Skoldagen som avslutats med ett hemskt prov inom ämnet matematik, piggades upp med pizza-ätande och hockey-tittande tillsammans med fina vännerna Alice.M och Nicole! Ett riktigt fint avslut om ni frågar mig ♥

Idag är det lördag, vilket känns skönt, samtidigt som det är skrämmande. Dagar går och går och snart är det ett nytt år. Idag är det en ny dag och den är tänkt att spenderas tillsammans med mina underbara vänner Alice.M, Elin och Nicole! Med skridskoåkning, god mat och massa mys! ♥
 

Söndagsmys med vänner

Tjo på er mina fina läsare! Hoppas ni alla fått er ett riktigt fint avslut på denna dag! För min egen del spenderades de senaste timmar tillsammans med mina fina vänner Nicole och Alice.M, mycket prat och mys blev det!
Lite senare stod tacos på menyn, därefter blev det att ta sig hemåt igen. Kom hem för en stund sedan och har hittills hunnit med att packa inför morgondagen. Om en stund blir det att lägga mig för kvällen, men först har jag tänkt mig att göra ett ytterligare försök í att plugga. Nu får ni ha det så bra, så hörs vi mer under morgondagen!
 

19 Januari 2014

Tjo på er mina underbara! Hoppas ni alla fick er en riktigt lördag! För min egen del spenderades även denna tillsammans med fina vänner och härligt folk. Mycket skratt och skoj hade dagen att erbjuda!
Pigg och glad efter gårdagens påhitt, blev det en god brunch, därefter lite städande, samt en promenad med fina vännen. På bussen och tillbaka till Grythyttan och hemmet.
.
Om bara en stund blir det vidare för lite söndagsmys tillsammans med vännerna Nicole och Alice.M, därefter har jag tänkt att ta mig ett ordentligt tag i kragen, samt sköta mina studier. Men nu får ni ha det så bra, så hörs vi om ett tag igen!
 

18 Januari 2014

Godmorgon mina underbara läsare! Hoppas ni alla fått er en toppenstart på denna helg! För min egen del spenderades fredagskvällen tillsammans med fina vänner och härligt folk. Dock blev kvällen väldigt kort, samt avslutades med lite fredagsmys med fina vännen Elin!
Med lite sovmorgon och god frukost i magen, laddar vi återigen upp inför kvällen. En dag med massa mys och latande står på schemat. Nu får ni ha det så bra, så hörs vi om ett antal timmar igen!
 

#144 Daily boost

 

16 Januari 2014

Tjo på er mina underbara läsare! Hoppas ni alla fått er en riktigt bra dag! För min egen del har dagen, liksom vanligt rullat på. Dock en aning långsammare än vanligt, trots det faktum att vi fick sluta ett antal timmar tidigare, då vår lärare inte kunde närvara.
Efter en stunds vila,samt en motivation på högsta nivå är jag äntligen redo att ta mig ann mina egna studier. Förhoppningsvis blir jag dessutom av med skoluppgifter som under en tid varit mig hack i häl. Lite senare ikväll har jag tänkt mig att köra ett intensivare pass, något jag längtar efter. Men först, plugga. Nu får ni ha det så bra, så hörs vi troligtvis senare ikväll!
 

Pitbull ft. Kelly Rowland - That high

 

#143 Daily boost

 

15 Januari 2014

Tjo på er mina underbara läsare! Hoppas ni alla haft det bra! Ber än en gång om ursäkt för den sämre uppdateringen, börjar bli en dålig vana, samt ett måste att ändras!
Efter en riktigt utslitande skoldag, från 08:30-17:30, kom jag hem för ett antal timmar sedan. Trött både i kropp och själ. Efter lite energigivande mat i magen, tog jag mig ann min hög av studieböcker, något som visades vara lättare sagt än gjort.

Efter timmar av försök, gav jag slutligen upp för denna kväll och tog mig istället träningen, något som står mig betydligt närmare hjärtat. Tre intensivare pass hann jag med nu under de senare timmar, dagens träningspass, samt två jag missat. Riktigt härligt att känna kroppen arbeta, det bästa jag vet!

Nu blir det att hoppa in i duschen, samt byta om till lite bekvämare klädsel, därefter blir det att ta kvällen! Nu får ni ha det så bra, så hörs vi mer under morgondagen!
 14 Januari 2014

Tjo på er mina underbara läsare! Hoppas ni alla fått er en toppentisdag. För min egen del började denna dag med en del stress, då jag efter ett antal dagars sämre sömn, "försov" mig till halv sju-tiden. Vilket inte alls fungerar för mig. Utan frukost i magen, samt sämre uppdatering, rusade jag iväg mot bussen som liksom vanligt tog mig till Hällefors och skolan.
Hemma är jag nu, trött och sliten är jag dessutom. Efter en ca timmes vila, har jag äntligen återfå en del krafter. Med en förfärlig nackspärr, har jag om bara en liten stund tänkt att sätta igång med mina studier. Nu under eftermiddagen är det hårt arbete som gäller. Nu får ni ha det så bra, så hörs vi igen om ett antal timmar!
 

Hard work pays off in the end

Tjo på er mina underbara! Hoppas ni alla haft det bra! För min egen del har skoldagen rullat på liksom vanlig,mycket skratt och lycka, då två av mina underbara vänner äntligen anslutit sig med oss andra!

Kom för ett antal timmar sedan hem från Hällefors och skolan, där jag förutom deltagit i dagens lektioner, dessutom stannat kvar efter skolan för att tillsammans med fina vännen Karin plugga en del. Även vännen Alice.M anslöt sig till oss, vilket alltid är trevligt!
Utsliten och trött var jag vid hemkomsten, efter lite mat i mat i magen, samt en del slappande, tog jag mig ett ytterligare träningspass som ersättning för gårdagens miss. De resterande timmar av denna kväll planeras att spenderas med lite mer studier. Hårt arbete är det som gäller, för att bli av med alla dessa rester, samt för att kunna ta det lugnare till helgen! Nu får ni ha det så bra, så hörs vi mer under morgondagen!
 
 

13 Januari 2014

Godmorgon mina fina läsare! Hoppas ni alla fick er ett riktigt fint avslut på denna helg! För min egen del tog jag under de gårdagens eftermiddag, bussen hem till lilla Grythyttan. Där jag spenderade dagens sista timmar på att sköta mina egna studier.
En ny vecka, fullt av nya upplevelser är det nu. Måndag och redo för att ta tag i livet. Uppe vid fem-tiden, med en aning mer energi i kroppen än de övriga dagar, frukost i magen, samt ett intensivare träningspass i hemmet, har jag tagit mig en härlig varmdusch nu i vinterkylan, samt gjort mig iordning inför denna dag.

Om ett antal timmar, blir det att sticka iväg mot bussen som förväntas ta mig till Hällefors och skolan. Nu får ni ha det så bra, så hörs vi om ett tag igen!
 

12 Januari 2014

Tjo på er mina underbara läsare! Hoppas ni alla fått er en riktigt skön och avkopplande helg! För min egen del tog jag mig under gårdagens eftermiddag, en sväng upp till fina vännen Elin i Hällefors, där kvällen spenderades tillsammans med fina vänner och härligt folk. Riktigt trevligt!

Efter att kvällens påhitt avslutats vid halv sju-tiden denna morgon, fick jag mig ett tidigare uppvaknande vid halv tio-tiden. Ovanligt pigg och glad för endast fått mig tre timmars sömn i kroppen min!
Hittills har denna dag endast spenderats med en massa latande tillsammans med vännen Elin. Nu väntas en god middag, tillagad av mig och vännen, middag tillsammans med härligt folk.
 

Covered to the fullest

Godmorgon mina fina läsare! Hoppas ni alla fått er en toppenstart på denna lördag! Efter en längre sovmorgon vaknade jag upp till ett underbart vinterland, vitt och vackert! Med lite frukost i magen, blev det ett intensivare pass i hemmet, därefter en härlig dusch för att sedan göra mig iordning inför dagen!
Denna lördag har jag tänkt att spendera med en del effektiva handlingar, där mina studier står högst upp på listan. Mycket ska hinnas med för att sedan koppla av framåt kvällen. Nu får ni ha det bra, så hörs vi igen om ett tag!
 

Fredagsmys

Tjo på er mina underbara läsare! Hoppas ni alla fått er ett toppen avslut på denna sena kväll. För min del har de senaste timmar spenderats tillsammans med mina otroligt fina vänner Elin och Nicole. Mycket mys och skoj blev det!
Klockan har nu slagit sitt första klockslag på denna lördag, vilket i sin tur betyder att jag liksom de två tidigare dygn troligtvis får mig ca fyra timmars sömn, något jag nu verkligen måste ändra på, då detta inte kan leda till något bra i längden. Nu får ni ha det så bra, så hörs vi igen om ett antal timmar, samt lite sömn i min kropp!
 

Happy birthday

 
 

Friday at last

Tjo på er mina underbara läsare! Hoppas ni alla fått er en riktigt fin start på denna helg. För min egen del har dagen spenderats i skolan, skoltrött även denna dag. Dock rullade denna på en aning fortare än gårdagen, vilket kändes otroligt skönt!

Som sagt fyller min äldre bror nitton år denna dag, vilket är tänkt att firas bättre när familjen kommit hem från skolor och jobb. Senare ikväll blir det även lite fredagsmys tillsammans med vännerna Elin och Nicole, god mat och filmmaraton står på schemat! Nu får ni ha det bra, så hörs vi mer om en stund!
 

10 Januari 2014

Tjo på er mina underbara! Hoppas ni alla sovit riktigt gott, samt fått en toppenstart på dagen! För min egen del vaknade min själ till liv vid fem-tiden, med en aning mindre svårigheter än gårdagen, då jag även denna natt fått så lite som fyra timmars sömn. Migg och glad, tog jag mig lite fruskost, samt ett intensivare träningspass. Därefter en skön dusch, för att sedan göra mig iordning inför dagen.
Ännu ett år har gått, vilket jag har svårt att förstå. Att min älskade bror Valério fyller nitton år idag, har jag ännu större svårigheter att förstå mig på. Något som i vilket fall, firades tillsammans med familjen lite lättare nu på morgonkvisten, dock mycket mer senare ikväll. Grattis säger jag till min bror och till er andra, önskar jag en fortsatt fin dag! Så hörs vi igen om ett tag ♥
 

From tip to toe

Tjo på er mina underbara läsare! Hoppas ni alla fått er en riktigt fin dag! För min del har denna dag rullat på liksom vanligt, dock en aning långsammare än vanligt. Minuter har tickat som år, men med hjälp av fina vänner har dagen varit en aning lättare att hantera. Skoltrötta elever med mycket humor!

(Bilder från dagens "skol"-lunch)

Nu är jag äntligen hemma, vilket jag varit i ca en timme. Efter att jag fått i mig lite mat, samt vilat hjärnan efter dagens lektioner, börjar jag nu återfå liv i kroppen. De resterande timmar av denna dag är tänkta att spenderas med en del studier, men allra först blir det en promenad i byn tillsammans med min fina syster! Nu får ni ha det bra, så hörs vi om ett tag igen!
 

9 Januari 2014

Godmorgon mina underbara läsare! Hoppas ni alla sovit ut ordenligt! För min egen del hade jag en del svårigheter att somna, men när jag väl somnade, då sov jag ännu en gång liksom en stock. Uppe vid femtiden och riktigt pigg är jag dessutom! En härlig frukost, ett intensivare träningspass, samt in i duschen för att sedan göra mig iordning för dagen.
Iordninggjord och redo för dagen är jag nu, med härlig musik i mina öron har jag precis packat ner det sista inför skoldagen. Nu återstår ett antal timmars väntan, innan jag drar på mig ytterkläderna, samt traskar vidare bort till busshållplatsen, där jag förväntas ta bussen till Hällefors och skolan. Nu får ni ha det bra, så hörs vi om ett stund!
 

My own rescue

Tjo på er mina underbara läsare! Hoppas ni hittills fått er en riktigt fin dag! För min egen del startades dagen upp som en av de bättre. Dock möttes vi alla av ett moln av sorg, då en av skolans elever gått bort under detta jullov. Att sörja den 8:e Januari, börjar bli rent av tradition, då en liknande insident inträffade under det gånga året, just detta datum.
Turen har dock varit med mig, att jag har så underbara vänner som sätter ett stort leende på mina läppar, vid tider som dessa. Trots den sorgliga händelse, har dagen för min egen del bestått av mycket glädje. 

Utsliten efter första skoldagen var jag när jag låste upp dörren till mitt hem, men efter en antal timmar av vila, samt lite mat i magen har jag återfått energi och ork.  De resterande timmar av denna kväll är tänkta att spenderas med en del läsande i boken "Desert flower", en bok jag för ett antal veckor sedan förväntades vara utläst. Därefter blir det att ta kvällen!
 

8 Januari 2014

Godmorgon mina underbara läsare! Hoppas ni fått er en härlig sömn! Själv kan jag ju säga att jag sovit som en stock, något som för min del behövdes. Pigg och glad över att vara vid liv, tog jag mig lite fukost, samt ett intensivare träningspass i hemmet, om det kändes bra!
Idag är det Onsdag, vilket för min del betyder skolstart. Skönt på ett sätt, jobbigt på ett annat. Dock har jag turen att starta dagen med en sovmorgon till 10:20, då dagens första lektion sätter igång. Nu får ni ha det bra, så hörs vi mer under dagen!
 

Tom Odell - I know

 

The end

Godmorgon mina underbara! Hoppas ni alla haft det bra! Ber en ytterligare gång om ursäkt för den sämre uppdateringen. Gårdagen var som sagt planerad att spenderas tillsammans med min fina vän Elin, dock hade jag oturen att drabbas av ett lättare allergianfall, då jag dagen innan fått i mig en större dos av spackel via andningen, än vad min kropp klarar av att hantera utan att reagera. Därav spenderades större delen av dagen med slutna ögon.

Idag är det tisdag, vilket för min del även betyder att jullovet vandrat mot sitt slut. Imorgon sätter skolan igång igen, vilket är något av ett uppvaknande för min egen del, då jag under de senate veckor levt i min egen värld. Utan oro och flera mil ifrån mina studier. Nu gäller det att ta tag i verkliga livet, göra bra ifrån sig, för att kunna bilda en bra grund som man sedan ska stå på. Pressen finns helt klart där.
Idag är det som sagt sista dagen på lovet, vilket betyder att det fortfarande finns ett antal timmar kvar att spendera till dess att jag bör kliva av de moln jag nu står på. Dessa timmar är tänkta att spenderas med ett växlande av läsande, samt fixande på rummet.  Nu får ni ha det så bra, så hörs vi igen om ett tag!
 

Rachel Platten - Nothing ever happens

"Nothing ever happens if you always play it safe.." ♥
 

#142 Daily boost

 

A day filled with progress

Tjo på er mina underbara läsare! Hoppas att ni alla fått er ett riktigt fint avslut på denna helg! Ber än en gång om ursäkt för den sämre uppdateringen. Då jag under även denna dag mått sämre, har den större delen av dagen spenderats med att ta det lugnt.
(Passade även på att testa den nya mobilkameran)

Fråmåt kvällen började jag sakta men säkert att känna mig lite bättre, vilket i sin tur ledde till att jag valde att fortsätta lite på rummet. Alla väggar uppe och klara, nu saknas lite färg och finslip. Dörrarna har ännu inte tagits hand om, dock kommer detta att göras inom en snar framtid. Liksom insidan på garderoben. Efter en del ändringar på möbleringen är det sedan klart!

Om en liten stund blir det att lägga mig för kvällen, samt samla krafter inför morgondagen som är tänkt att spenderas tillsammans med fina vännen Elin. Nu får ni ha det så bra, så hörs vi mer under morgondagen!
 

MØ - Waste of time

 

#141 Daily boost

 

MØ - Dark night

 

Samsung galaxy S3 4G

Tjo på er mina underbara! Hoppas att ni haft det riktigt bra! För min egen del blev det ett tidigare uppvaknande, trots ett förjävligt illamående som ännu inte dragit sig undan.
I ett försök att känna mig lite bättre, drog jag mig ut i byn för en liten promenad. Detta hjälpte dock inte särskillt mycket, men en mobil rikare blev jag! Då jag under gårdagens senare timmar fått en avisering om att denna äntligen fanns att hämta upp på "Tempo". 

Hur de resterande timmar av dagen kommer att spenderas, vet jag ännu inte, dock ser de med tanke på mitt sämre tillstånd inte särskillt ljusa ut, då dessa egentligen var tänka att spenderas tillsammans med min fina vän Elin. Men nu får nu ha det bra, så hörs vi om ett tag igen, förhoppningsvis mår då även bättre!
 

#140 Daily boost

 
 
 

Sparkle in my eye

Tjo på er mina underbara läsare! Hoppas ni alla fått er en riktigt start på helgen! Ber så hemskt mycket för dagens sämre uppdatering. Då jag under denna dag inte kännt mig kry, har den större delen av dagen spenderats nerbäddad i bäddsoffan.
Detta har i sin tur lett till att humöret inte riktigt varit på sin topp under dagen, även om det inte varit långt ifrån, då mitt nya mobilskal till min förvåning, kom med posten. Det enda som saknas nu är den nya mobilen!
 

Evolution in pictures

 
 

Ed Sheeran - I see fire


"With that shadow upon the ground, I hear my people screaming out.." ♥
 

#139 Daily boost

 

2 December 2014

Tjo på er mina underbara! Hoppas ni alla fått en riktigt fin start på denna dag! Gårdagen spenderades för min egen del tillsammans med fina vännen Elin, massor av latande, mys och skoj! ♥

Idag är det andra dagen på det nya året och hittills kan jag ju säga att det börjat riktigt bra! Om ett antal timmar blir det iväg till vännen Alice.M, för lite kvalitetstid innan hon drar sig iväg utomlands. Därefter blir det förmodligen vidare hem till Grythyttan och familjen ♥

Vad de resterande timmar av denna dag har att erbjuda, får vi helt enkelt se! Nu får ni ha det så bra, så hörs vi igen om tag!
 

1 Januari 2014

Godmorgon mina underbara! Hoppas ni alla fått er ett riktigt fint avslut på det gamla året, samt en toppenstart på det nya! För min egen del spenderades dessa timmar tillsammans med fina vänner och härligt folk!
Efter kvällens senare timmar kan jag ju ärligt talat säga att jag blev en aning sliten. Med hjälp av en längre sovmorgon, samt en ordentlig brunch, samlade vi lite krafter för att sedan ta oss ann en del städning som återstod efter gårdagens firande.
Iordninggjord och så pass redo för dagen som jag kan bli, får vi helt enkelt se vad första dagen på det nya året har att erbjuda. Nu får ni ha det så bra, så hörs vi igen om ett tag!
 

Welcome 2014

Tjo på er mina underbara! Då kvällen spenderas ute, gjorde jag iordning ett litet kärleksfullt inlägg till er alla. Det inlägg som på bestämd tid publiceras. I detta inlägg, vill jag önska er alla ett riktigt gott nytt år! Må det nya året fyllas med lycka och glädje!
 
 

RSS 2.0