Black summer

Tjo på er mina underbara! Hoppas ni alla fått er par härliga sommardagar fyllda med sol och värme! För min egen del har denna dag, till den större delen spenderats tillsammans med min yngre syster Denise, både i huset, men även utanför dessa gula tegelväggar, med en kamera i våra händer.
 Göteborg 2014 - Del 4

 
 

Göteborg 2014 - Del 3

 

Göteborg 2014 - Del 2

 

Göteborg 2014 - Del 1

 
 

Home sweet home

Hej på er mina underbara läsare! Hoppas ni alla haft det riktigt bra under de senaste dagar! För min egen del har dessa, som sagt, spenderats i Göteborg tillsammans med min älskade pojkvän, på ett besök hos min äldre syster Linda, samt hennes familj. Ett antal underbara dagar om ni frågar mig!

Denna tid bestod av en hel del sightseeing, både av mina små systerdöttrars favorita platser, men även platser där jag spenderade mina fem första år, som människa på denna jord. Mitt hem, dagis och dagmamma, tårögd av denna upplevelse var något jag blev.

Klättring i Kvibergs klätterklubb. Bad i havet, det så kallade Askimsbadet, samt en heldag på Liseberg. Där jag och min älskling, bland annat tog oss upp på nöjesparkens attraktioner Helix, AtmosFear, Uppswinget och Lisebergshjulet. Förutom detta deltog vi även som publik vid Stora scenen, för att beskåda Carl-einar Häckner's föreställning.

Då min kamera var fastklistrad i mina händer under dessa dagar, bjuder jag på mängder av bilder, uppdelade i fyra delar, detta redan i nästa inlägg!

 Väl tillbaka i Hällefors kommun, spenderades även natten tillsammans med min favorit, för att denna fredag, återvända hem till Grythyttan, min hemby. Med en orörd resväska ståendes mitt på golvet i mitt rum, efter denna resa, väntar mig en hel del urpackande. Nu får ni ha det så bra, så hörs vi igen, om ett tag!
 

Mot storstaden!

Tjo på er mina underbara läsare! Hoppas ni alla fått ett riktigt fint avslut på denna vecka! För min egen del har denna, liksom gårdagen, till den större delen spenderats med en hel del packande inför morgondagens äventyr.
Till skillnad från den senaste gången väskor packades, beger vi oss, jag och min älskade, inte ut i det vilda. Denna gång är vår destination, den älskade storstaden Göteborg! Där vi bland annat planerar att hälsa på min äldre syster Linda, samt hennes familj. Som jag längtat! 

Då min dator blir kvar på mitt rum, i den lilla byn Grythyttan, kommer uppdateringen av denna blogg, tyvärr ta straffet. Nu önskar jag er alla en trevlig vecka, så hörs vi igen, om ett antal dagar! Förhoppningsvis har jag då mängder av bilder att bjuda på!
 

Foxes - Home


 

#160 Daily boost

 

Less than one month

Godmorgon mina underbara läsare! Hoppas ni alla fått er en toppenstart på denna helg! För min egen del, vaknade jag, denna lördag, upp till solsken och fågelsång, något som kom att bidra till en lycklig själ.

Dagar har paserat i mitt liv, nu återstår endast en månad av detta lov, innan jag åter igen sätter min fot på Pihlskolan, för att utföra mitt tredje, samt sista år på gymnasiet.

Denna sista månad av total frihet, är tänkt att spenderas väl. Med focus på träning, samt en hel del cyklande vid sidan om, fotande och äventyr tillsammans med de närmaste, kommer detta bli ett perfekt avslut, innan allvaret sätter igång.

Redan idag väntar mig en hel del packande, då den kommande vecka bringar med sig nya och efterlängtade äventyr! Mer om detta, imorgon! Nu får ni ha det så bra, så hörs vi igen om ett tag!
 Timeflies ft. Katie Sky - Monsters


 

#159 Daily boost

 

Taylor Henderson - Worth fighting for

 "I crossed the sea, I fight the tide, whatever comes I'll be on your side.." ♥
 

#158 Daily boost

 
 

17 Juli 2014

Godmorgon mina underbara läsare! Hoppas ni alla fått er en toppenstart på denna torsdag! För min egen del började denna, även idag, med en längre sovmorgon, samt en godare brunch. Åter igen, en härlig start på dagen, om ni frågar mig!

Kanoten är nu framme, samt redo att sättas i vatten. Om ett antal timmar bär det av på en premiär-tur för denna sommar. Äntligen, säger jag bara! Nu får ni ha det så bra, så hörs vi igen, om ett tag!
 

A day based on laziness

Tjo på er! Hoppas ni alla hittills haft en riktigt fin onsdag! För min egen del började denna dag med en riktigt härlig sovmorgon, samt en godare brunch tillsammans med min älskade pojkvän. En toppenstart på dagen, om ni frågar mig!

Liksom gårdagen, har även denna, spenderats med en hel del serietittande, däribland Pretty Little Liars. Förutom den större delen av denna dag, är även de resterande timmar, tänkta att ägnas åt detta. Nu önskar jag er en fortsatt fin kväll, så hörs vi igen om ett tag!
 

Foxes - Youth

"Now I'm just chasing time, with a thousand dreams I'm holding heavy.." ♥
 

#157 Daily boost

 

Naomi Pilgrim - Rainmakers


 

#156 Daily boost

 

A rainy day in July

Godmorgon mina underbara läsare! Hoppas ni alla fått er en riktigt bra start på denna vecka! Liksom de senaste dagar, vaknade jag även denna dag, upp till en himmel täckt av regnfyllda moln. Trots detta kan jag inte förmå mig att känna mig lycklig och glad.

Då mina planer för denna dag, blivit framflyttade, har jag nu tänkt att göra det bästa av situationen. Vad kan då tänkas vara bättre än att bara ta det lugnt, en grå dag som denna! Nu får ni ha det så bra, så hörs vi igen om ett tag!

 

Banks - Brain


 

#155 Daily boost

 

Daughter - Youth


 

#154 Daily boost

 
 

A perfect day in the woods

Tjo på er mina fina läsare! Hoppas ni alla fått er en riktigt fin start på denna helg! För min egen del, kan jag inte säga att början på denna helg, varit någonting annat än felfri. En tid efter att vi, jag och min älskade, givit oss av mot den tänkta destinationen, fann vi oss en glänta, en glänta som kom att leda oss till den perfekta platsen för oss båda ♥
Efter att ha spenderat ett antal underbara timmar i det vilda, är jag nu hemkommen, med ett stort leende på mina läppar, samt ännu ett minne rikare tillsammans med den bästa. De resterande timmar av denna eftermiddag är tänkta att spenderas med en del latande. Nu får ni ha det bra, så hörs vi igen om ett tag!
 

Broods - Coattails

 

#153 Daily boost

 

Broods - Mother & father


 

#152 Daily boost

 

11 Juli 2014

Godmorgon mina fina! Hoppas ni alla fick er ett riktigt fint avslut på gårdagen, samt en toppenstart på denna fredag! Liksom gårdagens sista timmar, har även denna morgon spenderats med en del packande inför denna dag.
Om bara en stund bär det av mot platsen där vi, jag och min pojkvän, planerar att spendera den kommande kvällen. Trots de kryp och elände tältning innebär, har jag en stark känsla av att vi får oss det riktigt trevligt. Nu får ni ha det så bra, så hörs vi igen om ett tag!
 En dag i repris

Tjo på er! Hoppas ni alla fått er en riktigt härlig torsdag! För min egen del började denna dag med en härlig cykeltur, i det fina vädret. Efter att jag utfört mina ärenden i Hällefors, blev det en ytterligare tur på cykeln för att möta upp min underbara vän Alice.M. Väl uppmött, cyklade vi vidare mot Storsand och dess fina strand.
Efter endast ett fåtal timmar, var den tidigare klarblåa himlen, täckt av moln, vilket i sin tur ledde till att vi, i vårat eget tempo, drog oss tillbaka. Nu väntar mig en hel del packande inför morgondagen, en dag som är tänkt att spenderas tillsammans med min finaste. Jag önskar er alla en fortsatt trevlig dag, så hörs vi igen, imorgon!
 

Shawn Mendes - Life of the party

 "We don't have to be ordinary.." ♥
 

#151 Daily boost

 

A day at the beach

Tjo på er mina underbara läsare! Hoppas ni alla hittills haft en riktigt fin sommardag! För min egen del vaknade jag denna onsdag, upp bredvid min älskade. Efter jag tagit mig en välbehövd sovmorgon, gjorde jag mig snabbt iordning, för att sedan spendera de närmaste timmar på stranden, tillsammans med mina fina vänner Alice.M och Elin.
Efter en trevlig dag i hetta, samt en del cyklande, är jag nu hemkommen med en sommarbrun hy och ett par trötta ben. De resterande timmar av denna kväll är tänkta att spenderas med en hel del latande, för att ladda upp inför morgondagens påhitt. Nu får ni ha det så bra, så hörs vi igen om ett tag!

 

Ed Sheeran - Afire love

"I could look into your eyes until the sun comes up.." ♥
 
 

#150 Daily boost

 

Cher Lloyd - Sirens

 

#149 Daily boost

 
 

Mina senaste filmtips

 
 

8 Juli 2014

Godmorgon mina fina! Hoppas ni alla fått er ett trevligt avslut på gårdagen, samt toppenstart på denna! Efter en ytterligare sömnlös natt, samt ett antal timmar in på förmiddagen börjar kroppen äntligen fyllas med liv.
Än en gång skiner solen över min hemby, hela 27 grader har dagen att erbjuda! Dock är den större delen av denna dag planerad att spenderas innanför dessa fyra väggar, med den bärbara datorn på mina bara knän, musik i mina öron, bloggen i centrum, samt en del serietittande vid sidan om.

Kvällen är tänkt att spenderas tillsammans med min älskade pojkvän, ett perfekt avslut på denna tisdag, om ni frågar mig! Nu får ni ha det så bra så hörs vi igen om ett tag!

 

A beautiful dress by Nelly

Wrapped Dress
 

Always #like a girl

Varför en större del av omvärlden anser det femenina könet vara det svagare kön, har jag aldrig kunnat förstå. Att bedöma en individ, samt dess egenskaper, efter vilket kön denna har, är orätt.

Alla människor förtjänar att bli sedda, inte endast för "vad" de är födda till att vara, utan även för vilka de är. Att vara man eller kvinna, har ingenting att göra med hur man är som person, trots att det är det omgivningen tror.

Här är ett klipp som jag verkligen anser att ni, mina läsare bör ägna de närmaste minuter till att kika på.
Dela gärna vidare detta klipp, för en större spridning!
 

Beyoncé - Pretty hurts


"This time I'm gonna take the crown, without falling down.." ♥
 

#148 Daily boost

 
 

7 Juli 2014

Godmorgon mina underbara läsare! Hoppas ni alla fått er ett riktigt fint avslut på den gånga veckan, samt en toppenstart på denna nya! Efter ett stort antal regniga sommardagar, har solens strålar återigen nått den lilla byn Grythyttan, mitt hem.
För min egen del har denna börjat helt perfekt, med en längre sovmorgon, samt en godare brunch, är jag nu redo för dagen! Om bara en liten stund väntar mig en härlig cykeltur till Hällefors, samt ett personligare möte. Nu får ni ha det så bra, så hörs vi igen om ett tag!
 

RSS 2.0