Mina planer inför sommaren 2014

Godmorgon mina underbara läsare! Hoppas ni alla fick er ett härligt avslut på veckan som varit! Liksom många andra ungdomar, har nu även jag tagit lov för denna sommar. Nu står jag än en gång med friheten i mina egna händer.
Denna lediga tid är tänkt att spenderas tillsammans med människor som står mig nära, med mängder av minnesvärda äventyr, så som resor till bland annat Stockholm, Göteborg och Åmål, en hel del träning, foto, bloggande, samt pluggande inför körkort.

Ett halvår har gått sedan det nya året tickade igång, mycket har hänt, händelser i mitt liv jag aldrig kunnat ana. Händelser i mitt liv som skapat den person jag är idag, en person jag är stolt över att kalla "jag". 

Redan första månaden på detta år, fann jag mannen som skulle komma att bli min. En lycka jag inte kan beskriva med ord. Efter endast ett halvår, står jag precis där jag vill stå, med en motivation på topp, är jag nu redo för de kommande dagar i mitt liv!
 

Studenten 2014

Godmorgon mina underbara läsare! Gårdagen spenderades i Örebro tillsammans med min mor och far, för att bevittna när min broder tog sin student. Tårar rann ner för mina kinder, när Valério sprang ut ur slottet tillsammans med sin egen klass.
Att det gått så många år sedan min familj och jag bosatte oss i denna lilla by, att min älskade broder hunnit att bli vuxen och stor, har jag väldigt svårt att förstå.

Så som de flesta andra syskon, har även vi haft våra motgångar, fyllda med bråk och tjafs, men trots detta hade jag aldrig kunnat önska mig en bättre storebror. Jag önskar dig all lycka i framtiden Valério, min broder.
 

11 Juni 2014

Tjo på er mina underbara läsare! Hoppas ni alla haft det riktigt bra! För min egen del, rullar livet på, precis som det ska. Gårdagen spenderades till en början av grillning och aktivitet tillsammans med de övriga SA klasser, det vill säga, årskurs 1,2 och 3.
När folket började dra sig hemmåt, tog jag och underbara Alice.M, oss friheten att stanna kvar ett antal ytterligare timmar, på stranden, där vi även spenderat förmiddagen. Riktigt trevligt om ni frågar mig! 

Efter en hel del prat, solande, samt årets första dopp, blev det hemåt för att göra mig iordning, samt packa inför kvällen som var planerad att spenderas tillsammans med min älskade pojkvän.

Trots ledigheten denna dag, tog jag mig ner till skolan, då skolans studenter återfick sin frihet denna dag. Efter en tid som publik, blev det slutligen dags för mig att ta farväl av min älskling, då han under de närmaste dagar kommer att vara bortrest.

De resterande timmar av denna dag är tänkta att spenderas med en del uppladdning inför morgondagen, då jag äntligen går på mitt allra sista sommarlov. Nu får ni ha det så bra, så hörs vi igen, under morgondagen!
 

En konfirmerad lillasyster

Tjo på er mina underbara läsare! Nu var det ett tag sedan sist! Hoppas ni alla har haft det bra under den senaste tiden! För min egen del har dagarna rullat på och sommarlovet börjar komma inom räckhåll. Medan doften av frihet susar i mina lungor, tar lyckan emot mig i sin famn.

För tre år sedan blev jag konfirmerad. Första gången sedan dess, tog jag under denna dag, ett steg över kyrkans tröskel. Denna gång var det min yngre syster som fick i uppgifta att bära upp en av de vita kåpor. Vacker som en ängel, min älskade syster Denise.
Efter gratulationer av både familj, vänner och ytterligare gäster, tog vi oss, min syster och jag, en förbi stranden för lite kvalitetstid. Riktigt härligt om ni frågar mig! De resterande timmar av denna helg och kväll, är tänkta att spenderas med en del slappande. Nu får ni ha det så bra så hörs vi mer under morgondagen!
 

RSS 2.0