18 Mars 2014

Tjo på er mina underbara läsare! Hoppas ni alla fått er en riktigt fin start på denna nya vecka! För min egen del har denna, liksom många andra av de gångna veckor, rullat på som vanligt. Denna tisdag har dock, till skillnad från vanliga tisdagar, rullat på extra fort, då dagen bestått av en lektion inom Svenska på förmiddagen, håltimme, samt föreläsning på eftermiddagen.

Väl hemma möttes jag av ett ytterligare paket, beställt under mina sjukare dagar. Om bara en liten stund blir det på bussen, samt en tur upp till Hällefors och dansen, för att därefter återvända till hemmet. Kvällen planeras att spenderas med det nya avsnittet av "Top model Sverige", samt lite plugg. Nu får ni ha det så bra, så hörs vi igen om ett tag!
 

För-vm falun 2014

Tjo på er mina underbara läsare! Hoppas ni alla fått er ett riktigt fint avslut på denna vecka! För min egen del har den större delen av denna helg spenderats tillsammans med min fina pojkvän.
Fredagskvällen spenderades hos honom med lite filmmys, för att under gårdagen ta en tur upp mot Falun, tillsammans med hans familj, för att kolla på för-vm i skidåkning. Riktigt trevligt var det, även om jag för min egen del inte är särskillt insatt i detta.

Även lördagskvällen spenderades tillsammans med Simon, för att under söndagens förmiddag återvända till Grythyttan och hemmet. Nu väntar en hel del timmar av plugg. Ni får ha det så bra, så hörs vi mer under morgondagen!
 Another thursday

Tjo på er min fina! Hoppas ni alla fått er en toppen torsdag! För min egen del har dagen liksom vanligt, rullat på. Med ett väder som dagens, samt movivation på topp, kan jag inte vara annat än glad.
Väl hemma, möttes jag av lite paket. Då jag under mina sjukare dagar ödslat en del tid på att beställa hem nödvändigheter. Förutom dessa föremål väntas även ytterligare paket.
Om ett antal timmar har det blivit dags för dagens avsnitt av "Top model sverige", men innan dess väntar en del studier. Nu får ni ha det bra så hörs vi om ett tag igen!
 

13 Mars 2014

Godmorgon mina underbara läsare! Hoppas ni alla fått er en riktigt fin start på denna dag! För min egen del vaknade jag upp till ett underbart vårväder fyllt av fågelkvitter och sång, denna dag en aning friskare än under gårdagen, då jag tvingats stanna innomhus på grund av mitt sämre mående.

Sovmorgon till 12:45, något som omöjligt kan göra en morgon som denna sämre! Med ett glatt humör, samt en maxad motivation till livet, är jag redo för vad dagen har att erbjuda. Nu får ni ha det så bra, så hörs vi igen om ett antal timmar!
 

6 Mars 2014

Tjo på er mina underbara läsare! Hoppas ni alla fått er en riktigt fin torsdag! För mig egen del spenderades gårdagskvällen tillsammans med min finaste pojkvän. Upp blev det vid sju för att sedan möta upp underbara vännen Elin, innan vi båda klev på bussen till Karlstad.
Väl hemma från den större staden, samt efter en mysigare och välbehövd pratstund med fina Elin, känns livet lite lättare. Efter dagens tur till det stora universitetet och alla dess föreläsningar, känner jag mig redo för det som komma skall. Jag har fått en bättre bild av hur min egen framtid kan tänkas se ut, redo för nästa steg helt enkelt. Trots detta, är min avsikt att njuta av mina närmsta dagar i livet.

Stressen börjar släppa, med alla dessa underbara vårkänslor försvinner bekymer och besvär. Motiverad till allt som har med livet att göra. Nu får ni ha det så bra, så hörs vi mer under morgondagen!
 

4 Mars 2014

Tjo på er mina underbara läsare! Hoppas ni alla hittills haft en riktigt fin tisdag! För min egen del kom jag precis hem från Hällefors och skolan. Väl hemma efter en kortare promenad från hållplatsen, där jag gått av bussen, möttes jag av ett efterlängtat paket. Passade under den gångna veckan, på att beställa hem lite nytt. Något som gav mig lika mycket glädje nu, som då.
Hemma är jag som sagt nu. Då jag missat bussen till Hällefors och dansen, trots att jag längtat som bara den att få sväva fram på dansgolvet, samt att få släppa alla tankar en stund, var det ändå bäst på detta vis, då jag under gårdagen gjort illa mitt högra ben. Istället planerar jag att spendera denna kväll med lite extra pluggande. Nu får ni i alla fall ha det bra, så hörs vi igen om ett tag!
 

The bedroom

Tjo på er! Hoppas ni alla haft en riktigt fin start på denna helg! För min egen del har denna, liksom gårdagen, samt dagarna innan dess, till den större delen spenderats på mitt rum i ett försök att bli bättre. Hittills kan jag inte påstå att jag lyckats, men förhoppningsvis blir det bättre framåt slutet av denna vecka.
Med den lilla ork jag har i mitt nuvarande tillstånd, tog jag mig i kragen och plockade fram min älskade kamera. För att visa er alla vad jag åstadkommit under de senaste fyra månader. Mitt verk, min stolthet.
 

RSS 2.0