The Neighbourhood - Honest


"I hope you find a way to be yourself someday.." ♥
 

#147 Daily boost

 

Zella Day - Sweet Ophelia


 

#146 Daily boost

 

Once again, I am back on the track

Tjo på er mina underbara läsare! Hoppas ni alla haft det riktigt bra under den senaste tiden! För min egen del kan jag inget annat säga, än att jag står precis vart jag alltid velat stå. Efter en hel del motgångar under mina år, känns livet helt och hållet perfekt. Att jag kunde må så bra som jag gör denna dag, trodde jag aldrig. Mitt råd till er alla, håll ut, det kommer bättre tider.

Gårdagen var en av de bästa dagar i mitt liv. Dagen började med en riktigt lång sovmorgon, spenderad med mannen i mitt liv. Min pojkvän som jag så väldigt saknat, efter att vi motvilligt tagit avstånd från varandra, i samband med min halsinfektion.

Utvilad tog jag mig till skolan, för dagens första och sista lektion i matematik, mellan 12:40 och 14:00. En lektion som gav önskad effekt i min utbildning. Därefter blev det att stiga på bussen och ta mig hemåt, för att göra mig iordning inför kvällen. En sväng förbi min underbara vän Alice.M innan vi därefter tog oss tillbaka till Hällefors, där vi deltog som publik i gymnastikuppvisningens fullsatta lokal. 
(Bild 1: lånad från facebook, bild 2: tagen av min fina vän Alice.M)

Väl under sin uppvisningen, utförde min älskade Simon en kärleksgest som gjorde mig till en lyckligare människa. Riktigt lyckligt lottad är jag, som har turen att vara omgiven av så otroligt underbara människor. Tårar rinner ner för mina kinder, men denna gång är det inte längre pågrund av sorg, utan glädje. Aldrig förr har jag varit så glad som i detta ögonblick.

En god natts sömn och ett uppvaknande till lördag och helg. En bättre frukost, träning, samt lite serietittande. Därefter satte jag snabbt igång med pluggandet. Nöjd efter dagens insatts, planerar jag att ta ledigt under de resterande timmar av denna kväll. Dessa är tänkta att spenderas på bloggen, något som även det står mig nära hjärtat. Nu får ni ha det så bra, så hörs vi om ett tag!
 

#145 Daily boost

 

Favorite bottoms from Nelly

1 // 2
 

Two favorites from Ikea

1 // 2
 
 
 

RSS 2.0