7 November 2014

Hej på er mina fina läsare! Hoppas ni alla fick er ett riktigt fint avslut på höstlovet under den gångna veckan! För min egen del avslutades lovet, som sagt, tillsammans med min älskade pojkvän, helt och hållet felfritt, om ni frågar mig! 

Efter att ha spenderat en hel vecka med praktiserande hos min danslärare, samt en hel del pluggande parallellt med detta, och den gångna lovvecka, helt utan pluggande, bar det denna vecka, av mot skolan igen. Trots att jag inte hade tackat nej till ett antal ytterligare lediga dagar, känns detta ganska bra ändå!
Under denna vecka, har det dessutom droppat ner lite paket i brevlådan, innehållande en del vardagliga produkter, men även någonting speciellt till min älskade  Vad det sistnämnda paket innehöll, förblir en obesvarad gåta, tills vidare!
Idag är det fredag, igen! Liksom denna förmiddag, har även denna eftermiddag och kväll, spenderats med en hel del pluggande. Riktigt roligt när motivationen finns! Nu får ni ha det så bra, så hörs vi igen om ett tag!
 
 

Calvin Harris ft. Ellie Goulding - Outside


#165 Daily boost

 

1 November 2014

Hej på er mina fina läsare! Hoppas ni alla, hittills, fått er ett riktigt trevligt veckoslut, samt allhelgonaafton och dag! För min egen del, spenderades, den större delen av den gångna dagen, tillsammans med min underbara pojkvän Simon 
Gårdagen började med en utflykt, upp till Saxeknut, där vi sedan slog oss ner, för en liten picknick, blickandes ut över lilla Hällefors, en otrolig upplevelse, om ni frågar mig! Framåt kvällen, bar det istället av mot bowlinghallen, där jag krossades, av min älskade, men vad gör det.
Även denna förmiddag, har spenderats i Hällefors, tillsammans med min älskling, och om bara en liten stund bär det iväg till honom, en ytterligare gång, för att fira hans mors födelsedag, vilket kan bli riktigt trevligt! 

Hur de resterande timmar, av den kommande kväll, är planerade att spenderas, vet jag ännu inte, men tillsammans med pojkvännen, är planen  Nu får ni ha det så bra, så hörs vi igen, om ett tag!
 
 

RSS 2.0