A beautiful day - spent with my love

Hej på er mina fina! Hoppas ni alla fått er ett riktigt trevligt avslut på gårdagen, samt en riktigt härlig torsdag! För min egen del, avslutades den gångna dagen, med en hel del mys och serietittande, tillsammans med min älskade, för att under denna dag vakna upp bredvid honom ♥
Efter att vi fått i oss en bättre frukost, bar det av på en otroligt härlig och lugnande promenad, i den soliga Grythyttan. Jag, med min kamera i mina händer, och Simon, med sin quadrocopter i sina.
Framåt lunch, bar det istället av mot Hällefors, där den större delen av eftermiddagen, spenderades med att mysa och bara vara. Det finns ingenting bättre, än att spendera en hel dag, tillsammans med personen man älskar allra mest ♥ Nu får ni ha det bra, så hörs vi igen, om ett tag!
 

En dag spenderad med dans

Hej på er mina underbara läsare! Hoppas ni alla, hittills, fått er en riktigt härlig onsdag! För min egen del, kan jag säga att denna dag varit toppen! 

Efter att jag blivit upphämtad av min nuvarande danslärare, bar det av mot Örebro, för att där möta upp tre ytterligare danslärare, samt därefter ta oss till Kävesta och folkhögskolans danslokal.

Väl på plats, möttes vi av ett flertal danslärare från länet, däribland, en lärare från min yngre tid som dansare, riktigt trevligt och visst kände hon igen mig, efter alla dessa år!
Efter att ha spenderat ett flertal timmar, genom att dansa, tillsammans med dessa människor, avslutades det hela i Kumla, där vi alla blev bjudna på en otroligt god lunch. Därefter tackade vi för denna dag, för att sedan dra oss tillbaka mot Hällefors.

Väl hemma, samt slut i kroppen efter denna dag, har jag nu slagit mig ner på bäddsoffan i mitt sovrum, i väntan på att älsklingen min ska komma ♥ Nu får ni ha det så bra, så hörs vi igen, om ett tag!
 

29 Oktober 2014

Godmorgon mina fina läsare! Hoppas ni alla, hittills, fått er en riktigt trevlig start på denna vecka och onsdag! För min egen del har dessa senaste dagar spenderats med en hel del bläddrande i boken "Svindlande höjder". Äntligen är denna nu utläst, och riktigt bra var den dessutom! Förutom att läsa denna bok, rekomenderar jag er även att se filmen baserad på denna, från 2009.

Under dessa senaste dagar, har jag även hunnit tagit mig en tur till Örebro, tillsammans med min mor. Där vi bland annat, letade efter rätt material, för att med hjälp av min moders sykunnighet, kunna återskapa den perfekta studentklänningen. 
Denna ondag, bär det istället av mot Kävesta, där jag fick delta i en dansklass för danslärare inom länet, i samband med den gångna veckans praktik hos min nuvarande danslärare. Någonting jag verkligen ser fram emot! Förutom detta, ser jag även fram emot att få spendera kvällen tillsammans med min älskade, samt otroligt efterlängtade pojkvän ♥ Nu får ni ha det så bra, så hörs vi igen, om ett tag!
 

26 Oktober 2014

Hej på er mina fina! Hoppas ni alla fått er en riktigt trevlig vecka och helg! För min egen del, har dessa senaste dagar, spenderats med tre riktigt roliga praktikdagar, hos min egen danslärare. Där jag bland annat, fått tid att sätta ihop en egen koreografi, som jag sedan fått i uppgift att lära ut till övriga danselever, otroligt roligt om ni frågar mig!
Förutom detta, har dessa dagar även spenderats med en hel del egna studier, vilket även det har varit en fröjd! Nu väntar mig en stunds söndagsläsning i boken "Svindlande höjder", för att därefter ta mig an det efterlängtade höstlovet! Nu får ni ha det så bra, så hörs vi igen om ett tag!
 

Min första praktikdag

Hej på er mina fina! Hoppas ni alla fick er ett riktigt fint avslut på gårdagen, samt en toppenstart på denna tisdag! Idag är det som sagt, tisdag, vilket för min egen del, betyder veckans första praktikdag.
Eftermiddagen kommer alltså att spenderas, uppe i Hällefors, på kulturskolan, tillsammans med min egen danslärare, som jag har valt att praktisera hos. Vad kan vara bättre än att spendera dessa dagar med dans?

Enligt planeringen, ska jag där, delta i planeringen inför veckans lektioner, hjälpa till på dessa lektioner, samt göra egna övningar att lära ut. Vilket kan bli riktigt roligt! Nu får ni ha det så bra, så hörs vi igen om ett tag!
 


20 Oktober 2014

Hej på er mina fina läsare! Hoppas ni alla fått er ett riktigt fint avslut på den gånga vecka och helg, samt en toppenstart på denna nya! För min egen del spenderades denna helg, med en hel del utvilande, inför denna praktikvecka. Bland annat genom att planera, samt förbereda inför min kommande stundent, nästa år.
Då jag denna dag fick möjligheten att vara ledig från min praktikplats, kunde jag spendera min förmiddag på skolan, där studentkommittén tillsammans med ABC-grubben, anordnat en mössprovning inför studenten 2015. 
På bilden ovan, kan ni se "Kristall mössan", den mössa jag planerar att bära på min studentdag.

De resterande timmar av denna dag, är tänkta att spenderas med en hel del läsande i boken "Svindlande höjder", förhoppningsvis hinner jag även läsa ut denna. Nu får ni ha det så bra, så hörs vi igen om ett tag!
 

The perfect graduation dress


17 Oktober 2014

Hej på er mina fina läsare! Ännu en skolvecka har gått, och det har redan hunnit bli fredag, igen! Dagarna har rullat på och under den kommande veckan bär det av på praktik, därefter höstlov! Det är helt och hållet otroligt, vad tiden går fort.
Efter en kortare skoldag, mellan 08:30 och 11:30, liksom vanligt på fredagarna, är jag nu hemkommen och redo att ta mig lite helg! Denna eftermiddag är planerad att spenderas med lite fredagsläsning i boken "Svindlande höjder", men först väntar mig en riktigt varm och skön dusch. Nu får ni ha det så bra, så hörs vi igen om ett tag!
 

14 Oktober 2014

Hej på er mina fina läsare! Hoppas ni alla, hittills, fått er en riktigt trevlig tisdag! För min egen del startade denna dag upp, med en lugn sovmorgon, spenderad på min skola, med en del pluggande. Efter första och sista lektionen, väntade mig ytterligare pluggande, samt en stunds väntan tillsammans med mina fina vän Alice.M 
En vegetarisk paj, av eget recept, bestående av quornfärs, champinjoner, tomater, samt riven ost. Sallad vid sidan om, bestående av finbladig babyspenat, gurka och fetaost.

Innan jag klev på bussen hem till Grythyttan, tog jag mig även friheten att handla hem vegetariska ingredienser. Väl hemma, var det bara ställa mig framför spisen, för att tillaga någonting ätbart. Förvånansvärt gott blev det dessutom!

Hur de resterande timmar av denna kväll är tänkta att spenderas, får vi helt enkelt se! Nu får ni ha det så bra, så hörs vi igen, om ett tag! 
 
13 Oktober 2014

Hej på er mina fina! Hoppas ni alla fick er ett riktigt fint avslut på den gånga dag och vecka, samt en toppenstart på denna nya! För min egen del, spenderades, som sagt, den större delen av gårdagen, med en hel del firande av min yngre syster Denise. Dagen avslutades sedan, med ett tre timmars långt samtal, med mina fina vän Wilhelmina, vilket var behövligt 
Efter en god natts sömn, i min egen bäddsoffa, vaknade jag upp, både pigg och glad, till ännu en ledig dag, med andra ord, en studiedag. Denna måndag spenderades till den större delen av en del egna studier, för att därefter invänta mötet på Gästgivaregården, som jag under den gånga veckan, blivit kallad till. 

Vid min vistelse på min nuvarande arbetsplats, kunde jag även fastställa jobb under några av de kommande juldagar, vilket jag ser fram emot! Alltid lika roligt att prova på någoting nytt! Hur de resterande timmar av denna dag, är tänkta att spenderas, förblir en obesvarad gåta, både för er och för mig. Nu får ni ha det så bra, så hörs vi igen om ett tag!

 

Tiaan - Dive deep

"I love you like the rain in the desert.." ♥
 

#164 Daily boost


 
 

Today is no ordinary day

Hej på er mina fina bloggläsare! Nu var det ett antal dagar sedan sist. Hoppas ni alla haft det riktigt bra under dessa dagar! För min egen del har dessa dagar, liksom vanligt, spenderats med en hel del pluggande. Dock tog jag mig friheten att, för en gångs skull, njuta av denna helg! 
Förutom detta fick jag, under denna vecka, även möjligheten att hämta upp min klänning inför min kommande studentbal år 2015, och lyckligare blev jag när denna satt precis som den skulle!
Idag, är det som sagt, inte någon vanlig dag. Nej, för idag, är det min lillasyster Denises femtonårsdag! Att du vuxit upp så fort, är chockande. Men för mig, kommer du alltid att vara min finaste lillasyster. Grattis på din dag älskade Denise ♥

Förutom att det är min yngre systers dag idag, har denna dag även en ytterligare betydelsefull mening. Någonting som väcker starka känslor och minnen, hos mig. Idag, är det precis två år sedan, jag senast satte tänderna i någoting sött. Självklart behöll jag inte detta i magen, utan tvingade upp allt igen.

Jag minns, så tydligt, att min syster så gärna ville att jag skulle ta en bit av hennes tårta, äta som vanligt folk, tugga, svälja och behålla det där. Jag minns, hur glad hon blev, när jag sedan satte mig ner hos de andra vid matbordet. Men att jag i baktanken, redan planerat att springa iväg, slänga mig ner på golvet i toalettrumet, hulkandes över sittsen, i försök att få ut det jag precis stoppat i mig. Jag minns, hur ledsen hon blev, jag hade ju lovat. Jag hade lovat min syster någoting jag inte kunde hålla.
 

6 Oktober 2014

Hej på er mina fina! Hoppas ni alla fått er ett riktigt trevligt avslut på denna gångna helg, samt en toppenstart på denna nya vecka och måndag! För min egen del, spenderades gårdagen tillsammans med min älskade Simon, för att under denna morgon, vakna upp till en sovmorgon i hans famn. En riktigt bra start, om ni frågar mig!

Efter att ha deltagit i dagens två lektioner, "Kommunikation" och "Psykologi", samt en stunds väntan tillsammans med min fina vän Alice.M, bar det sedan av mot bussen, för att ta mig hemåt.
En vegetarisk rätt, bestående av finbladig babyspenat, gurka, paprika, fetaost och solrosfrön.

Väl hemma, var det bara att ta på mig rollen som kock, samt sätta igång att tillaga något ätbart, vilket jag inte riktigt kan påstå vara min starka sida. Nej, de som känner mig rätt, vet att jag inte hör hemma i ett kök. Men idag blev det dock, en förvånansvärt god måltid, vilket är ovanligt.

Denna kväll, är planerad att spenderas med en del pluggande, men allra först, väntar mig en stunds kikande på det nyaste avsnittet av "The Vampire Diaries", som jag längtat! Nu får ni ha det så bra, så hörs vi igen, om ett tag!
 

Uppdatering av bloggdesign

Hej på er! Efter att jag nu, under mer än ett år, haft planen att uppdatera, samt lägga ner tid och energi på uppdatering av design, tog jag mig i kragen, och gjorde en liten förändring här på bloggen. Ytterligare ändringar, kommer, vid nästa tillfälle!

 
 

4 Oktober 2014

Hej på er mina fina! Hoppas ni alla, hittills, fått er en riktigt trevlig lördag! För min egen del har denna dag, till den större delen spenderats med en del pluggande. Efter ett antal timmars pluggande, tog jag tag i min kamera, samt begav mig ut på en riktigt avkopplande tur, i skogen, i ett försök att rensa mina tankar. 
Liksom de tidigare timmar, är även denna kväll planerad att spenderas, men en del studier, men allra först, väntar mig en del designuppdatering. Nu får ni ha det så bra, så hörs vi igen om ett tag!
 

Wanties from Glitter

1 // 2
 

 
 
 

3 Oktober 2014

Hej på er mina fina bloggläsare! Hoppas ni alla fått er en riktigt trevlig vecka, samt början på denna helg! Ännu en vecka har nu gått, och liksom dessa senaste skoldagar, är denna helg, till den större delen, tänkt att spenderas med en del egna studier!
En vegetarisk rätt, bestående av hackad och tillagad quornfilé, finbladig babyspenat, gurka, fetaost och solrosfrön.

Men innan pluggandet för denna kväll sätter igång, väntar mig en stunds vila, samt fredagens hårinpackning! Nu får ni ha det så bra, så hörs vi igen, om ett tag!
 
4 New categories

Protective hairstyles
Mycket har hänt, och många nya beslut har gjorts, under den senaste tiden i mitt liv. Beslut, som i sin tur givit mig ett helt nytt liv. Ett av dessa beslut, är att hålla mitt eget hår så naturligt och hälsosamt som möjligt. Allt om detta beslut, finner ni under kategorin "Protective hairstyles".
Vegetariskt
I samband med detta val, tog jag även beslutet att ändra på mitt kostintag, samt utesluta det röda köttet, helt och hållet. Allt om detta beslut, finner ni under kategorin "Vegetariskt".
Study
Ett ytterligare beslut, jag tagit under den senaste tiden, är att fokusera på mina egna studier, under mitt sista år på gymnasiet Pihlskolan. Ett beslut jag tagit, för att hålla så många dörrar, som möjligt, öppna inför min egen framtid. Allt om detta beslut, finner ni under kategorin "Study".

Work
Under den nya kategorin "Work", finner ni, slutligen, allt om mitt första riktiga, samt framtida jobb. 
 RSS 2.0