29 Oktober 2014

Godmorgon mina fina läsare! Hoppas ni alla, hittills, fått er en riktigt trevlig start på denna vecka och onsdag! För min egen del har dessa senaste dagar spenderats med en hel del bläddrande i boken "Svindlande höjder". Äntligen är denna nu utläst, och riktigt bra var den dessutom! Förutom att läsa denna bok, rekomenderar jag er även att se filmen baserad på denna, från 2009.

Under dessa senaste dagar, har jag även hunnit tagit mig en tur till Örebro, tillsammans med min mor. Där vi bland annat, letade efter rätt material, för att med hjälp av min moders sykunnighet, kunna återskapa den perfekta studentklänningen. 
Denna ondag, bär det istället av mot Kävesta, där jag fick delta i en dansklass för danslärare inom länet, i samband med den gångna veckans praktik hos min nuvarande danslärare. Någonting jag verkligen ser fram emot! Förutom detta, ser jag även fram emot att få spendera kvällen tillsammans med min älskade, samt otroligt efterlängtade pojkvän ♥ Nu får ni ha det så bra, så hörs vi igen, om ett tag!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0