29 September 2014

Hej på er mina fina! Hoppas ni alla fått er en riktigt härlig start på denna vecka och dag! Liksom de senaste, samt de kommande dagar, har även denna spenderats med en hel del pluggande. 
Men, tillskillnad från alla dessa dagar, har jag även under denna dag, hunnit med att beställa hem en klänning. Inte vilken klänning som helst, utan den klänning som jag har tänkt att bära under min egen studentbal, det kommande år. Då denna även är skräddarsydd, kan den ju inte vara någonting annat än perfekt! Men hur denna ser ut, i detalj, förblir en hemlighet tillsvidare. 

Liksom de tidigare timmar, är även de sista timmar av denna måndag, planerade att spenderas med en del studier. Nu får ni ha det så bra, så hörs vi igen om ett tag!
 

27 September 2014

Godmorgon mina fina bloggläsare! Hoppas ni alla haft det riktigt bra under de senaste dagar! För min egen del har dessa spenderats med en hel del pluggande, liksom vanligt, nuförtiden. Då ett av mina mål för detta sista skolår, är att gå ut med betyg av högre kvalitet, ligger den större delen av min focus på just detta. Jag kämpar för min framtid helt enkelt. 

Tyvärr påverkar detta beslut väldigt mycket i mitt liv, bland annat det dagliga uppdaterandet, något som varit väldigt sällsynt under den senaste tiden. Men, detta kommer inte att vara för evigt, utan när det väl börjar lugna sig igen, kommer det att återgå till det normala. Så håll ut mina fina, bättre tider kommer! ♥
Ännu en vecka har gått, och det har nu blivit höst. Himlen har blivit mulen och grå, men bjuder på en del solstrålar då och då, medan naturen har samlat upp så mycket färg den kan få. Röda kinder och frusna händer, men trots dessa kyliga vindar, är nog detta, min favoritårstid ändå! ♥

Efter att jag fått i mig en bättre frukost, bar jag mig av på en riktigt skön och sinneslugnande promenad i det fina höstvädret, med min kamera i mina händer, i ett försök att lätta på mina tankar och känslor. Hur den resterande dag är tänkt att spenderas, får vi helt enkelt se! Nu får ni ha det så bra, så hörs vi igen om ett tag!
 

De senaste dagar i mitt liv

Hej på er mina fina! Hoppas ni alla fick er ett riktigt härtligt avslut på den gånga vecka, samt en toppenstart på denna nya! För mig egen del har dessa dagar spenderats med en hel del pluggande, för att ständigt vara steget före, men det är okej, till och med bättre än bara okej, det känns riktigt bra! 

Förutom mina pluggrutiner, har även mitt kostintag förändrats en del. Efter många om och men, valde jag slutligen bort det röda köttet från mitt kostschema. Främst för att detta är hälsosammare för mitt hår, men även för min kropp. Även detta känns riktigt bra! 
Om ett litet tag, bär det av mot busshållplatsen för att där ta bussen mot skolan, samt mitt första prov för denna termin. Än så länge känns det bra, och förhoppningsvis går det ännu bättre! När skoldagen väl är över, bär det återigen hem, för att fortsätta på mina egena studier. Nu får ni ha det så bra, så hörs vi igen om ett tag!
 

18 September 2014

Hej på er mina fina bloggläsare! Hoppas ni alla, hittills, fått er en riktigt trevlig början, samt mitt på denna vecka! För min egen del har dessa dagar rullat på, med skolgång på dagarna och extra studier på kvällarna. 
Men till skillnad från de resterande dagar på denna vecka, spenderades denna morgon, i Örebro tingsrätt, för ett antal timmars studiebesök, tillsammans med klassen min. Efter ett lärorikt besök, bar det sedan av, tillbaka till Hällefors och skolan, för att där avsluta dagen med en sista lektion.

Efter ett antal timmars väntan tillsammans med min fina vän Alice.M, bar det slutligen av mot folkethus, för att där sitta som publik, i dagens dansföreställning. 

Väl hemma, samt oerhört trött i kroppen, kan jag slutligen krypa ner i min bäddsoffa för att avsluta dagen med en del egna studier. Nu får ni ha det så bra, så hörs vi igen om ett litet tag!
 

En dimmig by

 
 

15 September 2014

Hej på er mina fina! Hoppas ni alla fick er ett riktigt fint avslut på den gånga veckan, samt en toppenstart på denna nya! För min egen del avslutades gårdagen, tillsammans med min älskade Simon, för under denna morgon, vakna upp bredvid honom 
Liksom de resterande elever i denna kommun, blev även jag given en ytterligare ledig dag, en dag som spenderades på bästa möjliga vis, det vill säga, med en hel del mys, tillsammans med min favorit. En perfekt start på denna vecka, om ni frågar mig! ♥

Efter att jag spenderat den större delen av denna dag i en säng, skulle man kunna tro att jag är trött på det, vid det här laget, men då jag ännu inte blivit riktigt frisk, kan jag inte tänka mig något bättre just nu. Men innan jag lägger mig för kvällen, väntar mig en del plugg, samt förberedande inför denna nya skolvecka. Nu får ni ha det så bra, så hörs vi igen, om ett tag!
 

Min söndag

Hej på er! Hoppas ni alla, hittills, fått er en riktigt trevlig söndag! För min egen del har den större delen av dagen spenderats på mitt rum, med förkylning, halsont och feber, i mitt försök att krya på mig, inför den kommande vecka! 

För att inte sitta instängd hela dagen, passade jag även på att ta mig en kort, men otroligt rofyllande tur i vår trägård, denna soliga höstdag, för att därefter återvända till mitt rum, där ett antal timmars tupplur väntade mig.

Oturligt nog, uppstod förhinder hos våra gäster, och middagen blev därför inställd. Istället bjöds det på en riktigt god tacomiddag med familjen, här i hemmet.
Väl mätt och belåten, väntar mig en ytterligare stunds vila, innan jag, efter ett antal dagar fyllda med saknad, äntligen får återse min älskling ♥ Nu får ni ha det så bra, så hörs vi igen, om ett tag!
 

14 September 2014

Godmorgon mina underbara! Hoppas ni alla, hittills, fått er ett riktigt fint avslut på denna vecka, samt helg! Trots denna sömnlösa natt, samt mitt sämre mående, kunde jag inte förmå mig att känna mig riktigt lycklig, denna söndag!  
Efter att jag fått i mig en bättre frukost, bar det, tillsammans med min mor, far och broder, av på en promenad i min hemby, för att lägga min allra första röst. Vilket nu i efterhand, känns riktigt bra!

Förutom att försöka åter mitt bättre tillstånd, är denna dag tänkt att spenderas tillsammans med min älskade familj, men även gäster. Nu får ni ha det så bra, för det ska jag!
 Natural saturday

Hej på er mina fina bloggläsare! Hoppas ni alla haft det riktigt bra! Ännu en vecka har gått och trots mitt sämre mående under denna dag, känns livet på topp! Liksom den större delen av gårdagen, har även denna, spenderats med en hel del pluggande. Aldrig trodde jag att detta skulle skänka mig en sådan glädje, men det gör det!
Efter en liten tur på gården med kameran i mina händer, i det fina höstvädret, är jag åter igen redo att sätta mig ner med mina egna studier. Därefter är de resterande timmar av denna dag, planerade att spenderas med att njuta av denna lediga lördag, tillsammans med min underbara familj ♥ Nu får ni ha det så bra, så hörs vi igen om ett tag!
 

08 September 2014

Tjo på er! Hoppas ni alla hittills fått er ett riktigt fint avslut på denna gångna vecka, samt helg! För min egen del har dessa dagar, spenderats på gästgivaregården, med en hel del arbete att utföra. Efter ett antal lediga timmar, samt en välbehövd sovmorgon, sparkades den nya skolveckan igång på bästa sätt!
Väl hemkommen, samt aningen trött i både kropp och själ, väntar mig nu en stunds vila, innan jag återupptar mina egna studier. Nu får ni ha det så bra, så hörs vi igen om ett tag!


 

5 September 2014

Tjo på er mina underbara läsare! Nu var det ett antal dagar sedan sist! Skolan har kommit igång och det finns massvis att göra. Ytterligare en vecka har gått sedan jag först satte min fot på Pihlskolan efter detta sommarlov, och detta avslutas med en härlig stund av hårinpackning, innan det blivit dags att ge mig av mot en jobbfylld helg, på Gästgivaregården.
Under gårdagens hemkomst från skoldagen, möttes jag av ett efterlängtat paket, innehållande en personaliserad almanacka. Något som  jag, under detta år, kommer att ha en stor nytta av, då jag som person älskar att planera. Ett av mina bättre inköp, om ni frågar mig! Nu får ni ha det så bra, så hörs vi igen om ett tag!
 

RSS 2.0