Shopping via Bonusbay

Hej på er mina fina läsare! Hoppas ni alla hittills fått ett riktigt fint avslut på denna vecka, samt start av denna helg! Våren är här, vilket för de flesta betyder vårstädning även i garderoben. Varma och tjockare vinterkläder stoppas undan, samtidigt som de tunnare och svalare kläder plockas fram. Som den shopaholic jag innerst inne är, anser jag även att detta är ett utmärkt tillfälle att byta ut gammalt mot lite nytt!

Häromdagen snubblade jag förbi sidan vid namn Bonusbay, en sida för de som älskar att handla genom nätet, och inte har någonting emot att få tillbaka en mindre summa pengar på köp som utförs via denna sida. Detta valde jag att prova på under dagen och än så länge verkar det väldigt bra. Varför shoppa och endast slösa pengar, när man kan shoppa, slösa pengar och samtidigt tjäna lite på det? Klicka här för att gå med i Bonusbay!
 

Uppdatering av bloggdesign

Hej på er! Som ni säkert lagt märke till, har det nu skett små, men märkbara förändringar här på bloggen. Efter flera månader med planen att uppdatera utseendet av denna blogg, har jag nu äntligen haft både tid, material, samt ork till detta.
 
 

Shawn Mendes - Stitches

 

#181 Daily boost

 
 

Sisters in the woods

 

8 April 2015

Hej på er mina underbara läsare! Hoppas ni alla fick er ett riktigt härligt påskfirande! För min egen del har dessa senaste dagar, samt påsklov spenderats tillsammans med min familj, riktigt trevligt om ni frågar mig! Under gårdagen kände jag för att ännu en gång testa en av de tre ögonskuggspaletter, som jag för ett tag sedan klickat hem från H&M. Denna palett kan ni finna här, paletterna i bakgrunden finner ni i detta tidigare inlägg.
I denna look, valde jag att använda mig av den tredje nyansen som bas på min eyelid, det vill säga själva ögonlocket, fjärde nyansen som övergång och djup i min crease, det vill säga ögonvecket, samt den första nyansen för att toppa i ögonvrån, på min eyelid och slutligen på ögonbrynsbenet. Här nedan kan ni se det slutliga resultatet.
Senare under dagen bar det ut i skogen tillsammans med min älskade lillasyster Denise, för lite fotande, samt efterlängtad kvalitetstid. Bilder från denna fotosession kommer i ett senare inlägg! De resterande timmar av denna dag är bland annat tänkt att spenderas med lite uppdaterande av bloggutseendet, någonting som länge känt ett behov av. Nu får ni ha det så bra, så hörs vi igen om ett tag!
 
 

RSS 2.0