8 April 2015

Hej på er mina underbara läsare! Hoppas ni alla fick er ett riktigt härligt påskfirande! För min egen del har dessa senaste dagar, samt påsklov spenderats tillsammans med min familj, riktigt trevligt om ni frågar mig! Under gårdagen kände jag för att ännu en gång testa en av de tre ögonskuggspaletter, som jag för ett tag sedan klickat hem från H&M. Denna palett kan ni finna här, paletterna i bakgrunden finner ni i detta tidigare inlägg.
I denna look, valde jag att använda mig av den tredje nyansen som bas på min eyelid, det vill säga själva ögonlocket, fjärde nyansen som övergång och djup i min crease, det vill säga ögonvecket, samt den första nyansen för att toppa i ögonvrån, på min eyelid och slutligen på ögonbrynsbenet. Här nedan kan ni se det slutliga resultatet.
Senare under dagen bar det ut i skogen tillsammans med min älskade lillasyster Denise, för lite fotande, samt efterlängtad kvalitetstid. Bilder från denna fotosession kommer i ett senare inlägg! De resterande timmar av denna dag är bland annat tänkt att spenderas med lite uppdaterande av bloggutseendet, någonting som länge känt ett behov av. Nu får ni ha det så bra, så hörs vi igen om ett tag!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0