10 Saker ni inte visste om mig

1) Jag tror på ödet.
Jag tror att allt som sker i livet, sker av en anledning. Som en vägledning, vare sig man ser det från början, eller i slutet. Man kanske inte alltid ser det, eller så kanske det ännu inte existerar, men jag tror att allt kan forma sig en anledning, med tiden.

Jag tror däremot inte att allt i livet är förbestämt, att man är dömd till ett visst liv. Jag tror att ödet förändras efter de val man gör. Att det är speciellt anpassat för individen själv, bland annat för att stärka, samt bygga upp denna som person.

2) Jag tror på positivitet.
Jag tror att allt har att göra med hur man ser, på saker och ting. Man kan alltid välja mellan att se saker från en positiv eller negativ synvinkel.Jag tror helt enkelt inte att det går att leva ett positivt liv, med en negativ inställning.

Med en negativ inställning kommer man alltid finna fel i livet, och det kommer alltid att finnas någonting att klaga över. Vare sig det är dåligt väder, eller sådant som inte går att ändra på.

Med en positiv inställning spenderar man inte sitt liv med att ständigt leta fel i tillvaron, utan man fokuserar istället på det som är bra i livet. Man ser det mesta från den ljusa sidan, samt att man inser att det inte är någon idé att lägga mer energi än nödvändigt på sådant som man inte kan göra någonting åt. Man uppskattar det man har, istället för att sukta efter mer och mer.

3) Jag har ett stort behov av att prata.
Jag känner ett stort behov av att prata, mycket och ofta, med de personer som står mig närmast. Exempelvis när jag har någonting på hjärtat, en vilja att utrycka och vädra mina tankar, känslor och mig själv, samt att bolla med detta med någon annan än mig, för att få andras synpunkter på det hela.

Men jag känner även ett behov av att prata, bara för att prata. Att prata av mig, om exempelvis dagen, vad jag har gjort, samt vad jag planerar att göra. Om allt och lite till. Jag tycker helt enkelt om att prata, vilket jag kan göra timmar i sträck, utan att tröttna.

4) Jag har tre födelsemärken i mitt vänstra öga.
Om jag kollar upp, ner och åt höger, kan man se tre små bruna födelsemärken i mitt vänstra öga. Jag minns att jag blev väldigt förvånad när jag lade märke till dessa. Aldrig hade jag hört talas om detta tidigare.

5) Jag har två identiska märken på vardera kind.
I mina yngre dagar, bar jag på två små röda märken, på varsin sida av min mun. När jag blev äldre, ändrade dessa färg, de blev en aning ljusare än min normala hudfärg. Om man kollar noga, kan man se dessa än idag.
6) Jag planerar allt.
Jag älskar att planera och jag planerar allt, samt så mycket som går att planera. Jag använder mig av en lista på datorn, där jag skriver mer detaljerat, samt en almanacka, där jag skriver mer övergripligt. Detta ger mig en bättre blick på vad som bör och ska göras, samtidigt som det bidrar till en en förbättrad fokus. Jag mår helt enkelt bättre av det, då jag föredrar ordning och reda.

7) Jag kan inte vissla.
Jag har ännu inte lärt mig att vissla. När jag väl visslar, så visslar jag inte med mina läppar. Då kanske ni undrar, hur visslar man annars? Själv rullar jag ihop min tunga som ett rör, och visslar.

Jag minns när jag var liten, när klassen sjöng "Kan du vissla Johanna? Javisst kan jag det!" och allihop började vissla, jag brukade mima och jag tyckte att jag var så dålig som inte kunde vissla. Idag är detta bara en del av mig, jag kan inte vissla ordentligt, men det gör mig ingenting.

8) Jag älskar Hardstyle.
Musikstilen Hardstyle, är den typ av musik som jag, för min egen del, anser passa till allt från att plugga i lugn och ro, till att festa ordentligt och ha kul. En stil som gör mig både glad och peppad. I framtiden vill jag delta i en hardstyle festival, så som exempelvis Defqon. Det skulle vara guldvärt ♥


9) Jag älskar vampyrer.

Ända sedan jag var liten har jag haft en speciell kärlek för vampyrer. Det kunde gälla allt ifrån böcker, filmer och serier. Där mina två favorit serier "The Vampire Diaries" och "The Originals", kommer in i bilden. Men även till själva utseendet, detta gällande halloween. Jag minns att jag, när jag var yngre, alltid ville klä ut mig till en vampyr, med vassa löständer och mörkt sminkade ögon.

10) Jag är en Sims-nörd.
Det är inte många som vet detta om mig. De som vet, är min familj, samt ett fåtal av de personer som omgav mig i mina yngre dagar, om dem fortfarande minns. Ett stort intresse, men som jag inte känner något behov av att dela med mig om. Det vill säga, förutom i detta inlägg.

Första gången jag spelade The Sims, var jag en flicka på nio år. Ända sedan dess har jag haft en speciell kärlek för spelet. Om ni någon gång sett mig exalterad, så är det ingenting emot vad jag blir, när jag väl sätter mig och spelar. I början av mars planerar jag att både köpa mig en ny dator, samt det nya spelet, The Sims 4.
Självklart har jag samlat på mig en del, under dessa år. Här ovan ser ni min lilla samling.
 

Kommentarer
Postat av: frida christina

Så himla roligt att läsa!

Svar: Härligt att du gillade det! Kramar!
Filippa

2015-02-01 @ 16:27:30
URL: http://fridachristinas.devote.se
Postat av: malin

Oj jäklar vilken samling! =)

Svar: Jo det är en del! Kram kram!
Filippa

2015-02-01 @ 17:46:43
URL: http://majzans.vimedbarn.se
Postat av: Amanda Jona [SPONTAN]

Så kul att läsa, är också en extrem Sims-nörd ^^

Svar: Vad roligt att du tycker det! Det kan jag verkligen tänka mig, så roligt som det är, kramar!
Filippa

2015-02-04 @ 18:23:50
URL: http://spontan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0