Aktivitetsdag på Pihlskolan

Hej på er! Hoppas ni alla fått er en toppenstart på denna vecka, och onsdag! Liksom varje år, vid denna tidpunkt, hölls det under denna dag, en aktivitetsdag på min skola. Där jag och de övriga elever på skolan fått möjlighet välja mellan en hel del olika utomhusaktiviteter. För min egen del, spenderades denna förmiddag med skridskoåkning. 

Framåt eftermiddagen, bar det av mot Gäddsjön, där det bjöds på lunch. Därefter fick vi alla göra ett val, antingen fick vi möjligheten att lära oss mer om hur man bör hjälpa den utsatta, på bästa möjliga vis, eller att prova på hur det känns när olyckan är framme ute på isen, genom att hoppa ner i en isvak, samt försöka ta sig upp igen. Jag valde det sistnämnda.
 Bilder lånade från facebook och NA.

Efter två år, var jag först ut att hoppa ner ner i isvaken. Man kan tro att man bör vara väldigt beredd efter en sådan lång tid, men nej. Man vet ingenting om någonting, förrän man har varit med om det. Nu vet jag även det. En riktigt rolig och bra erfarenhet!

Nu väntar mig, en varm och skön dusch, därefter en hel del filmtittande. I ett försök att ladda upp inför morgondagen. En dag med skola, årets första danslektion, samt en månskenstur på skidor, inom kursen Idrott och hälsa 2. Nu får ni ha det bra, så hörs vi igen om ett tag!
 

Kommentarer
Postat av: frida christina

Så roligt!

Svar: Det var det verkligen! Kram kram!
Filippa

2015-02-05 @ 17:02:52
URL: http://fridachristinas.devote.se
Postat av: jonna

Åh, måste ha varit kallt. Men också bra att få prova på,så man vet hur man ska ta sig upp om det skulle hända en olycka. :)

Svar: Det var otroligt kallt! Håller med dig helt fullständigt! Kramar!
Filippa

2015-02-05 @ 22:58:36
URL: http://jonnaalm.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0