Min studentkryssning

Hej på er mina fina läsare! Hoppas ni alla fått er ett riktigt fint avslut på den gångna, samt en toppenstart på denna nya vecka! För min egen del sparkades denna vecka igång, med studentkryssning arrangerad av Fun Cruises, tillsammans med goda vänner och övriga studenttagare!

Efter en biltur upp till Örebro, samt en gemensam busstur mot stockholm, var vi entligen ombord på färjan M/S Galaxy, där studentkryssningen skulle hållas. Väl ombord, lämnade vi våra packningar på hytten, tog oss en sväng förbi taxfree, samt festbuffén, för att därefter göra oss iordning för en natt med festligheter.
När klockan slog fem, begav vi oss mot frukostbuffén, för att sedan slockna i våra sängar. Förmiddagen spenderades, till skillnad från natten, på ett lite lugnare sätt. Bland annat genom ännu en tur förbi taxfree, där jag fann detta underbara smycke!
Hemkommen och slut i både kropp och själ, var det bara att lägga sig för kvällen. Nu väntar mig ett fortsatt sportlov, fylld med studier. Ni får ha det så bra, så hörs vi igen om ett tag!
 

Kommentarer
Postat av: Julia

åh kul! :)

Svar: Verkligen! Kram kram!
Filippa

2015-02-21 @ 11:35:50
URL: http://jjuliees.blogg.se/
Postat av: Amanda Niclasson

Så fina bilder!!

Svar: Tack så hemskt mycket fina du! Kram kram!
Filippa

2015-02-28 @ 22:13:01
URL: http://femtiotrekvm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0