Silica Active Care review

Hej på er mina fina läsare! Hoppas ni alla fått er ett riktigt fint avslut på denna vecka, samt söndag! Som ni redan vet, började jag med Silica Active Care, den 21 December 2014. Efter ca 1,5 månad, har det nu blivit dags för en liten review på produkten.
Som jag i ett tidigare inlägg nämnde, innehåller Silica Active Care, zink och biotin, som bibehåller hår, hud och naglar. Så hur har det egentligen gått för min del? Har det verkligen blivit någon skillnad, sedan jag började med detta?

Ja det har det. Tidigare var mina naglar väldigt lättböjda, med andra ord, svaga. De gick ofta av och de vägrade att växa ut. Mina naglar har nu vuxit på längden, men de har även blivit mycket starkare än tidigare. Det är helt otroligt!
Håret då? Liksom mina naglar, var även mitt hår väldigt svagt från början och det tycktes aldrig växa på längden. Efter att jag började med Silica Active Care, bröts inte lika mycket hår av, det har med andra ord, blivit starkare. Trots att det ännu inte gått två månader sedan jag började med produkten, har jag lagt märke till en mindre skillnad, det har vuxit. Om jag blev glad!

Då jag parallellt med detta, började använda mig av produkten African Black soap, kan jag inte med säkerhet säga om skillnaden på min hud beror på den först- eller sistnämnda produkten. Men för min egen del har skillnaden på min hud, varit blandad.

Den positiva skillnaden, är att huden känns mycket mjukare, samt lenare än tidigare. Den både känns och ser yngre ut än tidigare. Den negativa skillnaden, är att jag har haft väldigt mycket problem med huden, under den senaste tiden. Varför just detta är så pass negativt för mig, är för att jag aldrig tidigare haft liknande problem med min hud, i form av finnar och sådant. 

Även den sistnämnda produkten, har jag nu använt mig av i över en månad, vilket är den tid som behövs för att huden ska vänja sig vid en ny produkt. Det har inte blivit någon förbättring, vilket leder till det beslut jag tagit, denna dag. Jag kommer att ta en paus från African Black Soap, gällande ansiktet, samt återgå till den tidigare produkt. 

Jag har även kontaktat Skincity's utbildade hudterapeuter, för att få lite extra hjälp att ta reda på vad som är orsaken till detta. Så vi får se hur det går. Men om vi återgår till den aktuella produkten, Silica Active Care, kan jag säga att jag kommer att fortsätta att använda mig utav detta, då jag har sett en hel del bra resultat. Någonting jag glatt kan rekomendera!
 

Kommentarer
Postat av: juliette-mamma till Liam

ha en trevligt kväll:)

Svar: Tack så hemskt mycket, detsamma! Kram!
Filippa

2015-02-01 @ 19:41:16
URL: http://juliettebloggar.se
Postat av: malin

Åh vad kul att den fungerar bra ändå, jag borde också testa, har så sköra naglar :)

Svar: Ja verkligen! Det tycker jag verkligen att du ska göra! Kramar!
Filippa

2015-02-02 @ 06:34:08
URL: http://majzans.vimedbarn.se
Postat av: linah

tar också hår,hud,naglar tabletter fast en annan sort
har sett skillnad på naglar +hud, men inte håret än, för har weave
men hoppas att mitt afro vuxit lite med haha! och blivit starkare.

Svar: Vad roligt! Först funderade jag på att ta ett par andra tabletter, väldigt kända, men minns inte namnet. Dock har många användare nämnt att håret växer långt, men att det blir väldigt tunt. Vilka tar du? Kramar!
Filippa

2015-02-02 @ 18:31:45
URL: http://nouw.com/linahs
Postat av: linah

sv; trodde bara att det var jag som tänkte så haha!
grejen är att jag vet att de inte är några problem med mig. ,men när mina vänner skaffar barn osv, så känner man press. även fast jag inte vill.
de är bra om du kollar upp det, bara för att:) för de är ju bra att veta innan man bestämmer sig för att bli gravid med någon!

Svar: Inte alls, jag tänker så väldigt ofta! Jo det förstår jag. Jo precis, så känner jag också, det kan ju vara väldigt bra! Kramar!
Filippa

2015-02-02 @ 23:49:20
URL: http://nouw.com/linahs
Postat av: jonna

Har velat testa det väldigt länge. Får nog ta och prova snart :) Många tycker att det funkar! :) Kram

Svar: Det tycker jag verkligen att du ska göra! Jo men om det funkar på mig så tror jag säkert att det fungerar på dig också! Kramar!
Filippa

2015-02-03 @ 21:26:29
URL: http://jonnaalm.blogg.se
Postat av: Jennifer s Gidlund ♡

Har funderat på att testa liknande saker då min hy inte är världs bäst och naglarna är svag och håret är väl okej iallafall :p Rekommenderar du detta? Kram.

Svar: Ja, då rekommenderar jag verkligen detta! Både jag och min yngre syster använder oss av detta, och vi har båda sett skillnad! Kramar!
Filippa

2015-02-04 @ 15:11:38
URL: http://nouw.com/jennifergidlund

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0