Vitamin E Oil

Hej på er mina fina! Hoppas ni hittills fått er en riktigt härlig start på denna lördag och helg! För min egen del har dessa senaste dagar, liksom planerat, spenderats med en hel del studier. Mitt i allt studierande, droppade ett litet paket ner i brevlådan, innehållande E-vitamin, i form av olja, som jag vid ett tidigare tillfälle klickat hem från iherb
E-vitamin har många fördelar, både genom invärtes och utvärtes bruk. Men då denna produkt är framtagen för utvärtes bruk, samt inköpt med fokus på min hud, kommer jag nu att nämna några av dessa fördelar, för huden.

Att regelbundet använda sig av E-vitamin, på huden, förbättrar både texturen, men det hjälper dig även att bli av med olika typer av hudproblem. Samtidigt som E-vitamin återfuktar huden, har denna vitamin förmågan att läka, behandla, samt bleka ärr, både från brännskador och acne. Denna vitamin har även förmågan att behandla hudbristningar, hudfläckar, psoriasis och eksem. Men även förebyggande av rynkor och hudcanser. Mer om fördelarna med E-vitamin, kan ni läsa här.

Som jag vid ett tidigare tillfälle nämnde, tog jag en paus från användningen av African Black soap, samt återgått till den tidigare produkt, Neutrogena visibly clear pink grapefruit daily scrub,  för att se om detta gjorde någon skillnad. Vilket det även gjorde.

African Black soap, var helt enkelt för fet, i kombination med mina dagliga hudprodukter, propyless och kortisonsalvan betnovat. Men jag har även lagt märke till att denna daily scrub, istället är för stark och uttorkande, för min hudtyp, då jag på morgnarna vaknar upp till ett stramande ansikte. 

Därför har jag under den senaste tiden kollat runt, i mån om att finna en naturligare produkt, samt funnit The Body shop's Tea Tree Oil serie. En serie produkter, som jag planerar att investera inom. Förhoppningsvis uppfyller dessa produkter alla mina förväntningar.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0