1 Januari 2015

Hej på er mina fina läsare! Hoppas ni alla, fått er en toppenstart på det nya året! Efter ca två månaders bloggpaus, har jag nu samlat ihop mig en aning, samt återfått en del av min försvunna energi. Anledningen till denna längre paus, är och förblir privat. Jag kan inte garantera er regelbundna inlägg, men jag gör mitt bästa. Ett nytt år, kräver ett nytt försök.

Två månader är en lång tid, alltså har det hänt en del. Under dessa månader, har min äldsta syster, Linda, från Göteborg, hunnit komma på besök tillsammans med sin man och deras två döttrar, Emma och Smilla. Två av mina tre, älskade systerdöttrar. Tillsammans firade vi, vår faders 70 årsdag, väldigt trevligt.
Jag har kämpat på i skolan, samt gjort mitt bästa. Jag har skrivit ännu ett bidrag till Lilla nobel på skolan, mitt tredje och sista. Det kändes inte perfekt som de tidigare, men det fick duga. Mitt bidrag inom "Egna tankar", kan ni läsa här.

Förutom detta har jag förändrats en aning, till det yttre. Jag har tagit ett ytterligare hål, i högra örat, någonting jag länge velat göra. Jag har även kommit till ett beslut. Inom en snar framtid, kommer jag att skaffa mig en tatuering. Inte vilken tatuering som helst, utan en tatuering i form av en kungsörn, som kommer att smycka min högra överarm.

Snön har hunnit falla i lilla Grythyttan, mitt hem, och jag har gått på mitt allra sista jullov. Tillskillnad från de tidigare år, firade jag inte jul nu senast. Istället befann jag mig på min nuvarande arbetsplats, Gästgivaregården. Men inte är jag nedstämd för det, det var roligt, samt en bra upplevelse i livet.

Massvis med paket, har droppat ner i brevlådan, däribland innehållande "Silica Active Care", "African Black Soap" i form av tvål och body wash, samt Kokosolja, men mer om detta finner ni i kommande inlägg. Jag kan även inflika att min studentmössa både är beställd, och betalad. Så nu ser jag fram emot min sista termin på gymnasiet Pihlskolan!

Mitt löfte för det nya året? I år ska jag, Filippa Vivianne Wallin, vara positiv. Jag ska lära mig att tänka och leva positivt. Utesluta all negativitet från mitt liv. Bara då kommer jag att finna min inre frid.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0