Öppet hus på Pihlskolan

Hej på er! Hoppas ni alla fått er en toppenstart på denna helg! För min egen del, har även denna lördag, spenderats på skolan. Där det under denna dag arrangerats öppet hus för allmänheten.

Full rulle, har det minst sagt varit. Alla elever i det samhällsvetenskapliga programmet blev till en början, indelade i grupper, där vi tillsammans med lokala politiker fick chansen att diskutera olika typer av frågor, för att sedan sammanställa detta i slutet av "skoldagen". 
Bilder lånade från facebook.

Mitt i det hela, fick jag och några av mina vänner, smita iväg för att informera skolans besökare om vårt gemensamma gymnasiearbete, PI - Pihlskolans Idrottsprojekt. För att därefter bli intervjuade av NA tidning. Mer angående detta projekt kan ni läsa i denna artikel! Följ även vår facebook-sida!

Att ha spenderat dessa timmar på skolan, resulterar i en extenderad helg, det vill säga att jag som deltagare i detta, får kompensationsledigt på måndag, vilket var värt det hela! Nu väntar mig en helg med studier. Ni får ha det så bra, så hörs vi igen om ett tag!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0