Mina framtidsplaner

Hej på er mina underbara läsare! Hoppas ni alla fått er en toppenstart på denna lördag, samt midsommarhelg! Som jag i det tidigare inlägg nämnde, har jag nu tagit ett kliv in i det så kallade vuxenlivet. Där har jag nu befunnit mig i lite mer än en vecka, vilket har givit mig en del tid att tänka över mina planer för framtiden.

Som det ser ut just nu, är min plan att ta ett sabbatsår i ca ett år. Under denna period, är planen att tjäna och spara ihop pengar genom att arbeta.Vid sidan om detta, är planen att plugga till körkort, genom egna studier, men även med hjälp av en intensivkurs.
I framtiden vill jag arbeta med barn och ungdomar, som på ett eller ett annat sätt mår dåligt. Jag känner en stark vilja av att förstå och hjälpa människor på ett bättre sätt, samt att göra någonting gott och meningsfullt av mitt liv. Detta kan göras på många olika sätt. För min egen del, står jag och väljer mellan två. Antingen genom att utbilda mig till barn- och ungdomspsykolog eller socionom. Därför är planen dessutom att välja vilken av dessa vägar som jag vill gå.

Under mitt sabbatsår har jag även tänkt att göra sådant som jag brinner för och tycker om. Detta innefattar bland annat att umgås med nära och kära, att resa och att utforska, möjligtvis genom att volontärarbeta. Att hålla mig hälsosam, genom att dansa, träna och utföra yoga. Men också att driva denna blogg, fota och möjligtvis starta igång min youtube kanal. Detta är mina planer för framtiden, men hur det blir, det får vi se. Nu får ni ha det så bra, så hörs vi igen, om ett tag!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0