30 Mars 2015

Hej på er mina underbara läsare! Hoppas ni alla fått er en härlig start på denna nya vecka, samt måndag! Idag är det inte någon vanlig dag, för idag är det mina tvillingkusiner Agatha och Ângelo's nittonårsdag ♥
En äldre bild på mig, mina syskon (Valério, Denise), mina kusiner (Ângelo, Agatha) ♥
Tyvärr fick inte Ângelo chansen att uppleva denna dag, då han omkom i en trafikolycka den 17 November 2013. Någonting jag ännu inte har kunnat förstå. En dag som är till för att firas, fyller nu hela min själ med sorg, saknad och frustration, över att han vid så ung ålder, fått sitt liv berövat. Ett liv som han knappt hunnit påbörja, innan det tagit slut. Tiden går, men mina minnen återstår ♥
 
 

23 Mars 2015

Hej på er mina fina läsare! Hoppas ni alla fått er ett härligt avslut på den gånga vecka, samt toppenstart på denna nya vecka, samt måndag! Till skillnad från vanliga fredagar, stannade jag på skolan efter att jag avslutat skoldagen vid halv tolv. Planen var att fira att gymnasiarbetet börjat lida mot sitt slut, för de flesta. Detta gjordes med en godare lunch på skolans restaurang, Silvergrytan, tillsammans med världens bästa klass och klassföreståndare. Väldigt trevligt, om ni frågar mig!
Istället för att därefter åka hem, valde jag att stanna kvar en ytterligare stund, detta för att träffa en av mina absoluta favoritlärare, då hon kom på besök. Jag kan inte med ord beskriva hur skönt det var att återförenas, samt prata ut med henne ♥

De resterande timmar av fredagen spenderades med att färdigställa gymnasiearbetet, en lång bit har jag kommit, men än är jag inte klar. Troligtvis kommer det hela att vara över inom de närmsta dagar. Helgen spenderades till en viss del med studier inom ämnet psykologi, inför ett prov jag haft under denna dag. Det kändes som att det gick bra, men man kan aldrig vara säker.

De resterande timmar av denna dag, är planerade att spenderas med ytterligare plugg, denna gång inom ämnet ledarskap & organisation! Nu får ni ha det så bra, så hörs vi igen om ett tag!
 16 Mars 2015

Hej på er mina fina läsare! Hoppas ni alla fått er en toppenstart på denna vecka, samt måndag! Idag är det inte någon vanlig dag, då min bästa vän Alice.M fyller nitton år! ♥
Tredje gången gillt, men detta är du värd. Grattis på födelsedagen, min älskade vän! Jag hoppas att du får en fortsatt trevlig dag tillsammans med dina nära och kära, puss och kram 
 

Galantis - Gold Dust

 

#180 Daily boost

 

Faux fur coats

1 // 2 // 3
 

Things I look forward to

Hej på er mina fina läsare! Hoppas att ni alla, hittills, fått er ett riktigt fint avslut på denna vecka och helg! För min egen del har dessa senaste dagar, spenderats med en hel del egna studier.

Veckorna har susat förbi och under morgondagen har vi redan nått årets tolfte vecka. Den kämpigaste hittills, om ni frågar mig. Förutom gymnasiets övriga arbetsuppgifter som finns att utföra, är även slutdatumet för kompletterandet av gymnasiearbetet satt den 20 Mars, det vill säga, på den kommande fredagen. Vilket inte är det roligaste, då det finns en hel del kvar att göra. Men jag gör mitt bästa.

Under denna stressiga tid, kan jag inte låta bli att drömma mig bort, samt längta, efter en roligare tid i mitt liv. Förutom studierna, har det tredje året på gymnasiet även en hel del annat att erbjuda, bland annat studentbalen och självaste studentdagen.
Bilder lånade från google

Studentbalen, en av de dagar i livet då kvinnan vill vara som allra vackrast, inifrån och ut. Om 81 dagar, den 4 Juni 2015, är det jag som står där, klädd i min röda balklänning och silvriga balskor, som vid detta tillfälle hänger på en galje, samt står i min garderob.

Studentdagen, dagen då jag får uppleva ren frihet. Om 87 dagar, den 11 Juni 2015, är det jag som springer ut ur Pihlskolan, skrikandes av lycka och glädje. Tårögd över att det hela är över, men samtidigt oerhört glad att äntligen kunna vända blad, samt börja på ett nytt kapitel i mitt liv.

Som det ser ut vid denna stund, kommer jag även att delta i Color Me Rad i Örebro, den 11 Augusti 2015, tillsammans med min allra finaste vän Alice.M. Någonting jag velat göra, så länge jag kan minnas. Vad kan då vara bättre än att göra det tillsammans med sin bästa vän? ♥
 
Nelly workout wants

Wt Clash Crop // Yoga mat position 4mm // Wt Clash Long Tight //Printed Essential Tights
 

Mumford & Sons - Believe

 

#179 Daily boost

 

Jackets from Nelly


13 Mars 2015

Hej på er mina fina läsare! Hoppas ni alla, hittills, fått er en riktigt härlig vecka, samt fredag! För min egen del avslutades, som sagt, den föregående vecka med en gemensam tur upp till Säfsen tillsammans med skolan, för en hel del slalomåkning. En perfekt dag, med ett perfekt sällskap, om ni frågar mig! ♥
Under den gångna vecka, tog jag även beslutet att klicka hem en ny dator från Netonnet. Förvånad över den snabba leveransen, kunde jag redan efter ett antal dagar, hämta ut min nya Acer Aspire E5-521G-87, samt det tillhörande fodral, som jag klickat hem från Kjell & Company. Som jag längtat!
Efter att den lilla byn Grythyttan under en längre tid varit begravd i snö, har snön ännu en gång börjat smälta bort, denna gång, en gång för alla. Solen skiner och fåglarna kvittrar, nu är våren äntligen på väg!
 

Take That - Let in the sun

"Pick yourself up and search for the light.." 
 

#178 Daily boost

 

Wants from IvyRevel

1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7

Tinashe ft. Iggy Azalea - All hands on deck remix

 

#177 Daily boost

 

6 Mars 2015

Hej på er mina fina läsare! Hoppas ni alla, hittills, fått er en riktigt fin start på denna fredag och helg! För min egen del har denna vecka, till skillnad från de övriga, inte endast bestått av studier. I måndags tog jag mig en tur in till Örebro, tillsammans med min yngre syster och fader. Där passade jag, bland annat, på att köpa hem en del produkter från The Body Shop's Tea Tree serie
Tea Tree skin clearing facial wash // Tea Tree night lotion // Tea Tree face mask

Liksom under måndagen, bar det även under onsdagen till storstaden Örebro, denna gång tillsammans med Pihlskolans övriga treor och tvåor inom det samhällsvetenskapliga- och naturvetenskapliga programmet. För att där besöka Örebro Universitet. Riktigt givande om ni frågar mig!

Innan vi for tillbaka till byn, blev det även en sväng förbi curlinghallen i Örebro, tillsammans med övriga elever inom kursen Idrott & hälsa 2, samt ett antal elever ur idrottsspecialiseringen. Otroligt roligt och bra gick det också, så pass, att vi dessutom fick en inbjudan till skol DM, vilket jag och mina vänner, planerar att delta i!

Förmiddagen avslutades med ett slutprov inom kursen naturkunskap 1b, för att sedan ta bussen hem. Väl hemma möttes jag av ett litet men efterlängtat paket, innehållande fyra nya burkar av Silica Active Care, som jag klickat hem från Shopping4net. Om jag blev glad!
Efter att ha ätit en godare lunch tillagad av min mor, tog jag mig en lång och skön varmdusch, för att därefter inviga ansiktsmasken från The Body Shop
De resterande timmar av denna fredag, är planerade att spenderas med en del pluggande, liksom morgondagen. Söndagen kommer däremot att spenderas i Säfsen tillsammans med fina vänner och skolan. Om jag längtar! Nu får ni ha det så bra, så hörs vi igen om ett tag!
 

Ty Dolla $ign ft. Charli Xcx, Tinashe - Drop that kitty

 

#176 Daily boost

 

Follow me on Tumblr

Hej på er! För ett antal dagar sedan skapade jag ett nytt konto på tumblr, där jag planerat att reblogga sådant som inspirerar just mig. Ni får mer än gärna börja följa mig även där, vilket ni kan göra genom att klicka här, på bilden, eller bland länkarna till höger!
 

1 Mars 2015

Hej på er mina fina! Hoppas ni alla, hittills, fått er ett riktigt fint avslut på denna vecka och söndag! För min egen del, har denna vecka, liksom helg, spenderats med en hel del egna studier. I fredags lämnade jag, bland annat, in mitt gymnasiearbete, dock är jag en bit ifrån klar, vilket innebär att jag har en del att komplettera, under de närmsta två veckor.

I denna stund sitter jag på mitt rum med en varm kopp te i mina händer, samt blickar ut över den lilla byn Grythyttan, som ännu en gång blivit täckt av vit snö. Jag vill ju så gärna att det blir vår. 
Om bara en liten stund blir det dags för middag, för att därefter fortsätta med mina studier, denna dag, inom naturvetenskap, där både en inlämningsuppgift och ett prov väntat mig. Nu får ni ha det så bra, så hörs vi igen, om ett tag!
 

Olly Murs - Seasons

"I'm better than the stories about me.." ♥
 

#175 Daily boost

 

RSS 2.0