6 Mars 2015

Hej på er mina fina läsare! Hoppas ni alla, hittills, fått er en riktigt fin start på denna fredag och helg! För min egen del har denna vecka, till skillnad från de övriga, inte endast bestått av studier. I måndags tog jag mig en tur in till Örebro, tillsammans med min yngre syster och fader. Där passade jag, bland annat, på att köpa hem en del produkter från The Body Shop's Tea Tree serie
Tea Tree skin clearing facial wash // Tea Tree night lotion // Tea Tree face mask

Liksom under måndagen, bar det även under onsdagen till storstaden Örebro, denna gång tillsammans med Pihlskolans övriga treor och tvåor inom det samhällsvetenskapliga- och naturvetenskapliga programmet. För att där besöka Örebro Universitet. Riktigt givande om ni frågar mig!

Innan vi for tillbaka till byn, blev det även en sväng förbi curlinghallen i Örebro, tillsammans med övriga elever inom kursen Idrott & hälsa 2, samt ett antal elever ur idrottsspecialiseringen. Otroligt roligt och bra gick det också, så pass, att vi dessutom fick en inbjudan till skol DM, vilket jag och mina vänner, planerar att delta i!

Förmiddagen avslutades med ett slutprov inom kursen naturkunskap 1b, för att sedan ta bussen hem. Väl hemma möttes jag av ett litet men efterlängtat paket, innehållande fyra nya burkar av Silica Active Care, som jag klickat hem från Shopping4net. Om jag blev glad!
Efter att ha ätit en godare lunch tillagad av min mor, tog jag mig en lång och skön varmdusch, för att därefter inviga ansiktsmasken från The Body Shop
De resterande timmar av denna fredag, är planerade att spenderas med en del pluggande, liksom morgondagen. Söndagen kommer däremot att spenderas i Säfsen tillsammans med fina vänner och skolan. Om jag längtar! Nu får ni ha det så bra, så hörs vi igen om ett tag!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0