Things I look forward to

Hej på er mina fina läsare! Hoppas att ni alla, hittills, fått er ett riktigt fint avslut på denna vecka och helg! För min egen del har dessa senaste dagar, spenderats med en hel del egna studier.

Veckorna har susat förbi och under morgondagen har vi redan nått årets tolfte vecka. Den kämpigaste hittills, om ni frågar mig. Förutom gymnasiets övriga arbetsuppgifter som finns att utföra, är även slutdatumet för kompletterandet av gymnasiearbetet satt den 20 Mars, det vill säga, på den kommande fredagen. Vilket inte är det roligaste, då det finns en hel del kvar att göra. Men jag gör mitt bästa.

Under denna stressiga tid, kan jag inte låta bli att drömma mig bort, samt längta, efter en roligare tid i mitt liv. Förutom studierna, har det tredje året på gymnasiet även en hel del annat att erbjuda, bland annat studentbalen och självaste studentdagen.
Bilder lånade från google

Studentbalen, en av de dagar i livet då kvinnan vill vara som allra vackrast, inifrån och ut. Om 81 dagar, den 4 Juni 2015, är det jag som står där, klädd i min röda balklänning och silvriga balskor, som vid detta tillfälle hänger på en galje, samt står i min garderob.

Studentdagen, dagen då jag får uppleva ren frihet. Om 87 dagar, den 11 Juni 2015, är det jag som springer ut ur Pihlskolan, skrikandes av lycka och glädje. Tårögd över att det hela är över, men samtidigt oerhört glad att äntligen kunna vända blad, samt börja på ett nytt kapitel i mitt liv.

Som det ser ut vid denna stund, kommer jag även att delta i Color Me Rad i Örebro, den 11 Augusti 2015, tillsammans med min allra finaste vän Alice.M. Någonting jag velat göra, så länge jag kan minnas. Vad kan då vara bättre än att göra det tillsammans med sin bästa vän? ♥
 
Kommentarer
Postat av: ❤ Ida - Foto

Studenten är så sjukt rolig :D Jag tänker tillbaka på min student med ett leende på läpparna, en av dom bästa dagarna av mitt liv :)

Svar: Det kan jag verkligen tänka mig! Jag ser verkligen fram emot min egen student! Kram kram!
Filippa

2015-03-15 @ 20:26:20
URL: http://boardin.se
Postat av: Brallis

Älskar dig min bästa!❤️

Svar: ♥♥
Filippa

2015-03-16 @ 08:17:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0