Zedd ft. Jon Bellion - Beautiful now

 

#184 Daily boost

 

30 Maj 2015

Godmorgon mina fina läsare! Hoppas ni alla fått er en toppenstart på denna lördag, samt helg! I torsdags gjordes en ytterligare redovisning av mitt och mina klasskamraters gymnasiearbete "Pi - Pihlskolans idrottsprojekt". Denna gång för politiker, allmänheten, men även media.
(Bilder lånade från Nerikes Allehanda)
För tredje gången blev vi intervjuade av Nerikes Allehanda, artikeln kan ni läsa här. Men tre av oss deltog även i en av Sveriges Radio's direktsändningar. Detta kan ni lyssna på här (från och med 2:13:07).

För min egen del, är förmiddagen planerad att spenderas med studier inom ämnet "Kommunikation", i ett försök att avsluta den allra sista uppgiften på gymnasiet, dvs. ett emotionellt tal, som ska redovisas på måndag. Framåt eftermiddagen, är planen att möta upp mina vänner, för att tillsammans fixa oss inför kvällen. En kväll planerad att spenderas tillsammans med klassen (SA12), parallellklassen (NA12) och favoritlärare, med grillning, skoj och 80-tals tema. Nu får ni ha det bra, så hörs vi igen om ett tag!
 

Paddling & övernattning med Pihlskolan

Hej på er mina fina läsare! Hoppas ni alla haft det bra under den senaste tiden! För min egen del, sparkades gårdagen igång med en längre sovmorgon, samt en bättre frukost, för att därefter möta upp de övriga deltagarna i skolans paddlingfärd, samt tältning. Bortsätt från lite regn och kyla, kunde det inte blivit bättre! En riktigt trevlig utflykt med ett bättre umgänge, om ni frågar mig!
Efter tio timmars paddlande under det senaste dygn, samt en kväll sovandes i tält, är det skönt att äntligen befinna sig i hemmet, samt att få sova i min egen säng. Men innan det blivit dags för att lägga mig, har jag en del saker att göra. Bland annat att förbereda mig inför morgondagens redovisning inom ämnet "Humanistisk och samhällsvetenskaplig specialisering". Nu får ni ha det så bra, så hörs vi igen om ett tag!
 

Kulturskolans vårskrik 2015

Hej på er mina underbara läsare! Hoppas ni alla fått er en riktigt bra start på denna tisdag! Som de flesta av er redan vet, betyder dansen obeskrivligt mycket för mig, då det är detta jag brinner för, samt min passion.

Fredagen den 22 Maj utfördes terminens sista dansuppvisning och för min egen del kanske den allra sista i samband med Hällefors kulturskola. Detta framträdande fångades på film, och då ett flertal av er haft en önskan att se mig dansa, passar jag nu på att dela med mig av min senaste uppvisning. Mig ser ni längst fram, till höger (framifrån).
 Martin Björk ft. Joselyn Rivera - The unusual

"Don't you hide anymore, cause tonight, we are the beautiful.." 
 

#183 Daily boost

 

24 Maj 2015

Godmorgon mina underbara läsare! Hoppas ni alla fick er ett riktigt fint avslut på den gångna dagen! För min egen del, spenderades lördagskvällen tillsammans med min egen klass (SA12), samt parallellklassen (NA12), med allt från grillning, poolbad, lekar, samt ett besök till puben Cornelis, och massor av pratande utöver detta. Riktigt trevligt om ni frågar mig!
Efter ca fem timmars sömn, vaknade jag upp både pigg, glad och otroligt taggad på livet. Förmiddagen är planerad att spenderas med en del pluggande inom ämnet "Humanistisk samhällsvetenskaplig fördjupning", där ett fördjupningsarbete ska skrivas, lämnas in, samt redovisas på torsdag.

Framåt eftermiddagen är planen att möta upp bästa vännen för en liten cykeltur, samt packa inför den kommande tisdagen, då jag planerat att delta i Pihlskolans årliga "vandring", men som nu blivit utbytt mot paddling och övernattning. Nu får ni ha det så bra, så hörs vi igen om ett tag!
 

Jeremih - Tonight belongs to u


#182 Daily boost

 

New in - make up


New in - waist down


New in - waist up

Hej på er mina fina läsare! Hoppas ni alla haft det riktigt bra! För min egen del har dagarna rullat på, med full fokus på min skolgång. Men nu är det inte långt kvar, endast 19 dagar, till dess att jag tar studenten, samt 13 dagar till min alldeles egen bal. Att skolan snart är över, syns tydligare och tydligare för varje dag. Nu har jag endast två skoluppgifter kvar, redovisning av ett fördjupningsarbete och skrivandet av ett emotionellt tal.

Som jag tidigare nämnde, har det droppat ner en hel del paket i brevlådan under dessa senaste veckor. Inuti ett av dessa paket fanns min studentmössa. Inuti övriga paket fanns lite nytt för träningen, vardagen, men även smink.

1 Maj 2015

Hej på er mina underbara bloggläsare! Hoppas ni alla haft det bra under den senaste tiden! För min egen del, har livet rullat på med en hel del studier, vilket förklarar den större delen av min frånvaro här på bloggen. Förutom detta har mina dagar även spenderats med daglig styrketräning och yoga, samt tre hela dansuppvisningar, så sent som i förrgår, då det var dansensdag.

Under dessa senaste veckor har det dessutom droppat ner en hel del paket i brevlådan, däribland min studentmössa, som jag under November månad, klickat hem från ABC-gruppen. Att mötas av detta paket var en lycka i sig, men att öppna paketet och finna min alldelses egna kristallmössa, var obeskrivligt. 
Nu är det inte långt kvar. Den 11 Juni 2015 avslutas ett kapitel i mitt liv, samtidigt som ett nytt tar sin start. Trots att jag då kastas ut, i det för mig, okända vuxenlivet, kan jag inte göra annat än att se fram emot detta. Under hela min livstid har omgivningen förberett mig inför detta, och nu är jag mer än redo.
 RSS 2.0